Банк

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Alexander19994
16.09 звернувся в чат альфа банк, з пропозицією повернути кошти які я надіслав случайно не на свою картку, чекав більше 5 хв, відповідь оператора вона нічого не може зробити і не може повернути мої кошти, прошу прийняти міри і повернути мої кошти які случайно зробив поповнення не на свою картку
Сенс Банк
Alexander19994, банк відправив кошти по, вказаним вами, реквізитам. Відминити цю операцію ми не можемо. Кошти можна повернути тільки якщо отримувач повідомить, що це помилковий переказ і кошти йому не належать.
Полезный комментарий
corsww 16 вересня 2019, 8:37
Часто ругаю конечно альфу. Но тут они совершенно правы.
Автор. У вас акция  ночь отправки средств неизвестно куда неизвестно кому?
 Точно такой же отзыв вы написали в привате.
 Если вы перечисляли деньги через эти два банка то еще ладно. Хотя вы уж определитесь к кому у вас претензия.
 Ну а если вы просто разбрасывали их по всем банкам кому попало то тут вообще без комментариев.
 А по теме. Банку по барабану кому вы отправили деньги и это правильно.Равно как и то, что банкам по барабану чтовас связывает с этим человеком. Если при этом ни вы ни банк не нарушили законов Украины про переводы средств. Единственный вариант для вас это попытаться связаться с получателем. И если он по своему желанию вернет вам деньги то считайте , что вам повезло.

corsww
corsww
16 вересня 2019, 8:37
Корисний коментар
Часто ругаю конечно альфу. Но тут они совершенно правы.
Автор. У вас акция  ночь отправки средств неизвестно куда неизвестно кому?
 Точно такой же отзыв вы написали в привате.
kingcity
kingcity
19 вересня 2019, 9:37
Якщо ви вже неодноразово відправляли кошти не тим людям, то може вам взагалі користування картками протипоказане ?  Пора зрозуміти - відповідальність за переказ лежить на вас, банк цю проблему не вирішить, максимум - допоможе зв`язатись з отримувачем платежу.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк