Мінфін - Курси валют України

Встановити

Будьте осторожны

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
frank007 4 жовтня 2018, 12:34
Пользуясь картами Альфа банка, будьте предельно осторожны. В банке очень слабая служба безопасности, а политика банка направлена защищать только интересы банка, а не клиента. Только в рекламе они показывают, насколько им дорог клиент, на практике совсем наоборот. Так что мой совет, если и пользуетесь картами этого банка, то закрывайте лимиты по карте и поднимайте их только в момент проведения операции, иначе ваши средства могут быть украдены, возможно даже при помощи сотрудников банка, как это случилось со мной. В результате моего обращения, не было произведено разбирательство, а просто пришла отписка о том, что все было согласно правил банка. Так что делайте выводы.
Сенс Банк
Відповідь банку
4 жовтня 2018, 15:18
frank007, добрый день. Ответ ранее был предоставлен. Всегда следует быть внимательными, какими устройствами пользуетесь (банкоматы/терминалы), на каких сайтах рассчитываетесь, и никогда не называть данные карты третьим лицам. Если мошенники эти данные узнали, вины банка нет.
Разбирательство было проведено, и я вам писала решение. Карта была подвязана к мобильному приложению Vodafone, при подвязке вводятся все реквизиты карты (номер, срок действия, CVV).
Согласно правилам МПС операции проведены корректно, у банка отсутствуют возможности получения возмещения по оспариваемым операциям.
А дневные лимиты всегда надо ставить.

Коментарі - 7

+
+15
kingcity
kingcity
4 жовтня 2018, 13:35
#
Абсолютно згідний з frank007, з моєї картки «Альфа-Банку» теж було вкрадено кошти і я теж отримав відписку від банку. І я теж думаю, що вина працівників банку у цьому є, у всякому разі мої персональні дані опинились у руках шахраїв найімовірніше внаслідок недбалості або умислу співробітників банку. Ну можливо ще хакерське проникнення у бази даних або недосконалість програмного забезпечення банку, як от: https://habr.com/post/334700/. Служба безпеки банку абсолютно бездіяльна і навіть маючи можливості допомогти клієнту робити цього не буде, переконався на власному досвіді.А можливо і покриває злочинців.Тому приєднуюсь до застереження для клієнтів: маючи картку «Альфа-Банку», будьте готові як мінімум до шахрайських смс (наприклад про блокування карти і т.д.), повідомлень у месенджерах, дзвінків, а що гірше — до можливого викрадення коштів з Вашої карти. Так що отримавши повідомлення про операцію зі списання коштів з Вашого рахунку, якої Ви не здійснювали, не дивуйтесь — Ви далеко не перші і скоріш за все не останні.
+
+30
kingcity
kingcity
4 жовтня 2018, 18:14
#
« Если мошенники эти данные узнали, вины банка нет » — от вперті ж люди у «Альфа-Банку» працюють! Скільки вже різних ситуацій з витоком персональних даних було, а банк далі своє гне: «не було цього, бо такого не може бути» і все! А хоч би раз провели службове розслідування з цього приводу, але не формально, а повноцінно, об`єктивно. Навіть недавнє так зване «оновлення процессінгу» по деяких припущеннях пов`язане власне із взломом баз даних банку і витоком персональних даних: https://glavk.info/articles/52648-srochno_aljfa-bank_ukraina_dopustil_razglashenie_personaljnyh_dannyh_klientov_denjgi_ukraintsev_pod_. Та й мої дані з імовірністю 99% попали до рук шахраїв з банку. До речі, як я бачу, у банку з`явилась ще одна «відмазка» — якщо карта була прив`язана до якогось додатку — значить витік стався звідти (банк же «святий і непогрішний»! ), відповідно відшкодування не буде.
+
+30
wman
wman
4 жовтня 2018, 18:31
#
-Карта была подвязана к мобильному приложению Vodafone
— кем подвязана и кто несет ответ за это приложение?
Где там дыра в безопасности, почему банк столь немногословен? Дайте пож. ссылку на предупреждение на
странице сайта Альфа-банк.
+
+27
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
4 жовтня 2018, 18:56
#
Вины банка может и нет, но это совершенно не означает, что автоматически виновным становится клиент! Банк обязан доказать, что действия клиента способствовали действиям мошенников. В таких случаях нужно писать заяву в полицию и в банк, и пусть они совместно разбираются в случившемся.
+
0
frank007
frank007
5 жовтня 2018, 17:53
#
Станислав, написал в банк — результат, через месяц отписка, что все проведено согласно регламента, банк не удосужился прокомментировать, как могло произойти такое кол-во операций за короткое время, почему часть операций была успешной, часть нет, как мошенники обошли ввод кода уведомления. В полиции ЕРДР завели, но пока результатов нет.
+
0
kingcity
kingcity
5 жовтня 2018, 20:40
#
Скажу з власного досвіду — нічого банк виясняти і ні у чому розбиратись не буде, формальна відписка у стилі «у нас все на найвищому рівні, згідно законів і взагалі банк просто не може бути у чомусь винен, а якщо у вас щось сталось — пеняйте тільки на себе»- це максимум що Ви отримаєте від банку. І на жаль на правоохоронні органи сподіватись теж особливо не доводиться…
+
0
frank007
frank007
5 жовтня 2018, 17:51
#
Отвечу представителю банка… ну во первых я тут не жалуюсь, а обращаю внимание ваших потенциальных клиентов на реальную ситуацию с банком, буду счастлив, что хотя бы один человек ознакомится с этой информацией и увидит, какой вы недобанк, во вторых, с чего вы взяли, что моя карта к чему либо была привязана, смею развеять ваши фантазии, карта не была привязана к мобильному приложению Vodafone. Думаю даже по вашему ответу уже можно сделать выводы.

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 43
USD 39.25 39.85
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 43
USD 39.25 39.85
Всі курси банку