Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Владислав Пятковский 19 лютого 2026, 16:20
Це просто жахливий банк! Нікому не раджу з ними мати справу. Тільки, но зкачав застосунок відкрив картку перекинув туди і назад 10 гривень і банк тут же мене заблокував, через шахрайські дії. Звернувся на гарячу лінію, а вони відправили в чат бот. Звернувся в чат бот відправляють на гарячу лінію. Найближче відділення за 100 кілометрів…
Тільки відфудболюють. Добре що лише 10 гривень.
Питання не вирішено до цих пір!
Це найганебніший банк зі всіх які є. Такого відношення до себе як до клієнта не відчував від народження!
AnnaChtug 13 січня 2026, 14:33
Відділення за адресою: Тернопіль, майдан Волі, 4
Прийшла на відділення у місто Тернопіль. Відрила карточку і першим ділом пила а: комісії за переказ, зняття та ін.
Вирішила для проби поставити 20 тис. на депозит на 12 місяців. Через місяць планувала ще 30 …
Та відрила і закрила карточку.
Говорила, що буду пересилати через моно банк гроші, бо завершився депозит. Відрили карточку, пішла на касу забирати карточку. Кажуть, що давайте гроші. Я кажу, що з моно… Касир 1 відділення Іра каже, що тоді самостійно пересилайте. Я перестала і знято 140 грн. у мене шок. А жіночка каже, яка оформляла, що відмовляла тільки затвердити карточку, а не щоб я пересилала… Я вшоці. Зробили мене винною, бо бачте планували мені ще одну карточку відкрити. Блʼʼя, то про це повідомляється. Дзвінки на гарячу лінію не допомогли. Теж сказали, що треба було самій ознайомитися з їхніми правилами.
Я сказала, щоб одразу закрили карточку і повернули мені кошти.
Щоправда Оксана яка обслуговувала повернула мені тих 140 грн.
Але таке не робиться…
Банк не думає про людей. Ще прийшла і одразу з хобі, першим дітом просила розказати всі умови. Перший і останній досвід з Радабанком. Особливо возив колцентр, який повідомив, шо я сама винна і мала ознайомитися з їхніми всіма умовами. Пішла поставила в інший банк гроші…
02.12.2025 я помилково переказала 2 тисячі гривен (о 16:58) зі своєї карти Приватбанку на карту Клієнта Радабанк 5168−2401−0047−0847, і одразу звернулась на гарячу лінію, бо відчула, що Клієнт мене ввів в оману щодо майбутньої покупки. Працівники Кол-центру одразу, можно сказати оперативно відреагували о 17.27 заблокували карту, на яку надійшли мої кошти. Я звернулась до кіберполіції, потім — до цієї людини, він відповів з номеру 0998674658 (перед цим дзвонив з номеру 0998669763), що я ніколи своїх грошей не отримаю, що з часом працівники Радабанк розблокують його карту, Я записала навіть звукозапис телефонної розмови з цією людиною. Я отримала відповідь від поліції, що в діях зловмисника немає складу злочину. Майже, одночасно, ця людина, ніби прочитала відповідь, і мені почала говорити, що він згоден навіть заплатити штраф, але я своїх грошей не поверну. Проте, звернувшись до Радабанк, мені спочатку усно відповіли, щоб я звернулась до суду. Коли ж я сказала, що не знаю 100відсотково прізвища, Ім«я, по -батькові, і не можу звернутися до суду, мені повідомили про те, що відповідь надійшлють по пошті. Я ж в свою чергу, написала заяву про повернення помилково перерахованих мною коштів, і чекаю саме повернення коштів, а не отримання відписок. Дуже дивує той факт, що людина, яка називає себе власником карти бере телефонну слухавку, спілкується, говорить про неможливість до неї вжити заходів. А працівники банку, готують мені письмову відповідь, замість того, щоб робити. Дуже прошу втрутится і допомогти повернути мені мої кошти
IvankaPAVL 5 листопада 2025, 17:03
Минулого року я нічого не знаючи про цей банк оформила картку, вони заморозили її мені бачте через «невідомі платежі» хоча це була допомога від близьких…

Я написала заяви на закриття карток 5 листопада минулого року, сьогодні вже пройшов рік часу, і в них наче триває якесь «службове розслідування», тобто і розблокувати картку не можуть, но й закрити її теж не можуть. і це я чула протягом цього часу… Зараз чую тільки одне: «очікуйте, перевіряю інформацію…»

Однозначно не раджу цей банк, просто обманює людей, наживаючись на них… Якщо хтось з співробітництва це прочитає, то я й вимагатиму моральну компенсацію за весь час що мені хамили…
MariiaTAS 11 жовтня 2025, 21:22
Виставляють низький валютний курс,
а потім не зараховують грн на банк рахунок,
щоб в подальшому під депозит можна було купити валюту.
Перший раз з цим столкнулася 21.09.25, на наступний день був виїзд закордон.
21.09.25 різко змінили валютний курс у вихідний, розповідаючи про якісь технічні складнощі, чому не можна відкрити валютний депозит.
Мабуть, так само зроблять завтра, тому не зарахували своєчасно грн сьогодні. Морочили голову 2 години з банком-відправником. О 20:00 відключили техпідтримку.
Як наслідок, ні грошей на рахунку, ні валютного депозиту. Проте є посилання на якійсь загальний регламент, що кошти зараховуються протягом 1−3 банк дня. Текст або посилання на цей регламент у договорі на обслуговування рахунку або у застосунку відсутні. Так само не було попередження на гар лінії.
sergise 15 серпня 2025, 8:08
Вчера после окончания депозита в ПУМБ перечислил сюда на свою радакарт 90к грн (3 платежа по 29999 со своей карты) для открытия депозита. Карту и деньги почти сразу заблокировали (сослались на ДКБО «до з’ясування суті операції) и попросили предоставить три квитанции на перевод средств из ПУМБ. Квитанции предоставил, сказали ждать до 30 дней разблокировки средств :cry:.
Через две недели у жены заканчивается депозит в ПУМБ — хотел перечислить сюда и открыть депозит, но наверно не буду :D
olenapoakrova 21 червня 2025, 11:24
Не платять по банківскьм гарантіям
ФОП ПОЯРКОВА О.М
Як працювати в цій країні

Постачальник не повертає передоплату
Банк не виплачує страхування за договором
Позор
zubpaco 2 травня 2025, 11:33
Не пощастило мені стати клієнтом цієї контори…
Заставили відкрити депозит, щоб можна було купувати в них монети.
Коли зникла потреба в обслуговуванні в банку, я зняв кошти і закрив рахунки.
Захотів отримати довідку про закриття усіх рахунків у банку.
Ознайомився на сайті як це зробити.
Створив запит, підписав його ЕЦП, та надіслав на електронну адресу: bank@radabank.com.ua 20.03.25
21.03.25 прийшла ось така відповідь:
ЛИСТ від АТ «АБ «РАДАБАН з пошти almexecm@radabank.com.ua
Дууууже змістовна відповідь… На що я відповів, що повідомлення пусте без довідки, Далі тиша…
Вчора зателефонував для з’ясування деталей, цілий день служба підтримки, щось дізнавалась і за підсумком сказали, що нічого не отримували від мене і потрібно спрямувати запит повторно. Я погодився і надіслав повторно і попросив в телефонній розмові, щоб створили запит на перевірку, чи надійде мій лист поштою чи ні.
Сьогодні мені ранком зателефонували і сказали, що на мій запит було надано довідку 21 березня.
А вчтора казали, що ніяких запитів не надходило від мене…
Якісь дивні циркачі, просто немає слів.
Такої некомпетентної та «пропущено цензурою» служби підтримки я не зустрічав ще в своєму життя.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ КОРИСТУВАТИСЯ ПОСЛУГАТИ РАДАБАНК, щоб потім не спілкуватися з такими, навіть не знаю як їх охаректиризувати співробітниками…
телефон служби підтримки з якої перетелефонували +380980500999
Андрій М 25 квітня 2025, 18:18
Заблокували рахунок (з немалою для мене сумою), надав те що просили, зателефонували — сказали — банк все прийняв, скарг немає, картка буде розблокована сьогодні. Не розблокували, телефоную в банк — кажуть що не розблокують карту та не закриють рахунок до поки я не надам офіційні листи від інших банків з яких мені надходили кошти про те що ці банки до мене претензій не мають. (Інші банки фізично такого не роблять просто) І саме головне, в мене є всі пояснення що це мої кошти та звідки вони, але РадаБанк не хоче навіть чути про це, приймати пояснення теж, можливо хтось зштовхувався з цим, буду вдячний за відповідь.
Богдан Зінченко 3 квітня 2025, 17:22
Нещодавно став клієнтом даного банку, так як полюбляю отримувати кешбеки. Карту замовив кредитну, банк ліміт не погодив. Але то таке…
Сьогодні думав придбати навушники з кешбек 5%. Поповнив для цього карту і… отримав бан по фінмоніторингу.
Розумію що можливо не варто було поповнювати карту р2р переказами з різних своїх банків. Але далі найцікавіше: банк запросив квитанції на операції поповнення, я надав; термін розгляду не миттєво або протягом декількох хвилин, а МІСЯЦЬ!!!
По факту банк терміном на місяць викрав мої кошти.
Solo1985 3 лютого 2025, 17:22
Відділення за адресою: Запоріжжя, вул. Яценко, 1
Дякую що допомогли моїй мамі відкрити картку та встановити додаток. Пенсіонерам це важко.
alexnr 16 грудня 2024, 10:36
Користувався кредитною карткою RADAcard з пільговим періодом, як заявляє банк, до 92 дні. Тривалий час сплачував все вчасно, просрочень не було, але одного прекрасного дня банк прибрав пільговий період без попередження, а всю заборгованість перевів в овердрафт і почав нараховувати відсотки на неї. Яким було моє здивування коли в черговий раз відкрив додаток аби погасити кредит, а там повідомлення про нараховані відсотки.
Попросив техпідтримку пояснити чому виникла така ситуація, ніхто пояснити не може.
Тех підтримка некомпетентна.
21.11.24 хотел снять в банкомате деньги, не было мелких купюр, поэтому пришлось зайти в отделение.При вводе пин-кода терминал (для пин-кода) 3 раза написал что пин не верный, хотя до этого в банкомате я его вводил. Пин-код заблокирован. Сотрудник предложила, напомнить пин через приложение.Услуга 10 грн!!! за напоминание). Пришел тот же пин. Следом мне блокируется вход в приложение и предлагается все заново авторизировать (кодовое слово, паспорт и т.д) После проделанного в банкомате с этим же пином я проверяю баланс и в кассе снимаю деньги. Кучу потраченного времени, обдираловка с смс, хотя на лицо сбой в терминале или возможно ошибка кассира. Горячая линия ничем не помогла, они вообще не видят, что я не правильно вводил пин-код, соответственно я сам решил напомнить себе пин-код или возможно не правильно его вводил. И такой геморрой постоянно. Хотите скорости и прозрачности в работе обходите стороной этот банк.
LeMarkiz 28 жовтня 2024, 8:17
На тому тижні відкрив віддалено цей банк.На наступний день картка заблокована з моїми 20169 грн.Ліміти я не порушував. Так як я за кордоном цей банк користується цим та не хоче закривати рахунок дистанційно та переказати кошти на інший банк.
Якщо рахунок був відкритий дистанційно — то і закрити його дистанційно має бути можливо.
aquila 27 вересня 2024, 13:35
Відділення за адресою: Київ, пр-т В. Лобановського, 123
Карту открыл удаленно. После первого же зачисления карту заблокировали. На горячей линии посоветовали подойти в отделение. В отделении оказалось, что есть запрос из Монобанка с подозрением в мошенничестве. Оперативно предоставил полный комплект подтверждающих документов. Думал ситуация решится или быстро или максимум в течение месяца. От менеджера услышал странную позицию — карту разблокируем после снятия претензии Монобанком, обращайтесь к нему. Обратился с официальным запросом в Монобанк, куда продублировал весь пакет документов. Меня, естественно, отфутболили как не клиента сославшись на нарушение регламента банка и действующее законодательство. Передал эту информацию в Радабанк. Ноль реакции — разблокировка после снятия претензии Монобанком. Опять обратился в Монобанк. Ответ тот же — вы не клиент, пусть Радабанк сделает запрос на нас. Передал инфо Радабанку — ноль реакции, нам должен написать Монобанк. ЗАМКНУТЫЙ КРУГ ИЛИ КРУГОВАЯ ПОРУКА? Безуспешно переписывался-перезванивался в течение месяца с обоими банками. Спросил — какой регламент на внутренне расследование? Ответ — ЛИМИТА НЕТ!!! При этом НИ РАЗУ! ни один представитель Радабанка со мной не связывался и никакой дополнительной информации по «внутреннему расследованию» не пытался получить!

В конце июля удалось получить информацию в чате поддержки Монобанка — претензий к вам не имеем, официально первые не напишем, ответим на запрос Радабанка. Передал информацию Сергею Гербуту, начальнику отдела обслуживания физлиц отделения № 27 г. Киев. Сергей Гербут не ответил! Подождал неделю, продублировал. Результат тот же — Сергей Гербут не ответил! Выкроил время, подьехал распечатав все необходимые документы и переписки. Ответ Сергея Гербута был гениален — в нашем отделении эти вопросы не решаются!?, пишите на электронный адрес банка bank@radabank.com.ua

Радабанк, оперативно получив от меня полный комплект подтверждающих документов, 246 дней незаконно удерживает мои 16,000 гривен!
Ivan211 23 вересня 2024, 13:03
Понадеялся на то, что в банке качество услуг выше, чем в обменнике и купил 1200$. Не стал пристально рассматривать купюры, лишь убедился, что нового образца и без надрывов. Придя домой и рассмотрев под дневным светом обнаружил рыжие пятна практически на каждой купюре. Степень загрязнения не критичная, но бросается в глаза. Видимо для этого и делают плохое освещение в «конторе"(иначе и не назовёшь), чтобы людей дурить. В итоге этот же банк потом купит их как минимум с 10% скидкой. На горячей линии ответили, что надо на месте рассматривать. Так я вроде не у торгашей подзаборных их покупал, чтобы досконально проверять, или??? В таких случаях хоть бы предупреждали о загрязнении и делали соответствующую скидку. Или это кассиры на местах так промышляют? Не знаю какое качество прочих услуг в банке, но крайне не рекомендую валютные операции с наличными средствами. Там где надурили один раз, обязательно надурят снова.
aleksan1 19 серпня 2024, 9:28
Вдячні співробітникам банку за допомогу в оформленні депозиту та дорученню по ньому. Особливо Борталевич Н. В.
Nazar021056 11 серпня 2024, 10:38
Відділення за адресою: Львів, пл. Старий Ринок, 8
Доброго дня! Заблокували кошти на банківському рахунку.Проживаю за кордоном вже дуже багато часу, рахунок відкривав онлайн.Просять зявитися в банк, але я вже 100 разів пояснював що це не можливо так як в Україну повертатись не буду.На карті залишилась значна сумма коштів.Просив надати зразок заяви для перерахунку коштів в інший банк з моїм електронним підписом через Дію, на що банк відмовив.На скільки знаю і цікавився, що в інших банках такої проблеми немає.Номер телефону поточного рахунку +380730212280.Не знаю що робити в такій ситуації, банк привласнив мої кошти.Буду телефонувати в НБУ, а якщо не допоможуть буду подавати позов до суду через адвокатів.Якщо я відкрив рахунок онлайн то і його можу закрити, і повернути кошти онлайн.Але банку на це наплювати.Не рекомендую відкривати банківські рахунки в цьому банку
vitalii94 6 травня 2024, 9:25
Відділення за адресою: Київ, вул. Левка Лук'яненка, 21
Цією картою користуються шахраї 5168240501129679, 1го травня перевод 700грн, 09.44, допоможіть вирішить питання, мій мобільний 0979723509
Сергей Позняков 23 квітня 2024, 13:48
Зараз за кордоном. Строк дії картки закінчився в березні 24р. Автоматично не продовжилась. Немає змоги ні в магазині, ні в банкоматі зняти гроші і розраховуватись. Це єдиний банк хто так робить. Від інших людей знаю, що в інших банках без проблем. Мало того ще списують по 15 доларів кожного місяця за те, що не користуюся карткою. Радять прийти у відділення в Україні та переоформити. Але ж я за кордоном. Закінчіть війну і я з радістю повернусь додому. Що робити?

Курс валют в Радабанк

PLN 12 12.2
USD 43 43.5

Курс валют в Радабанк

PLN 12 12.2
USD 43 43.5
Головна / Банки України 🏦 / Радабанк 💰 / Відгуки про Радабанк 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Радабанк, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.