Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Olga190586 24 грудня 2019, 13:33
ПриватБанк к Новому Году преподнес «сюрприз». Оформляли кредитку, когда сломалось авто. Естественно, потратили все на ремонт. Ежемесячно исправно вносили обязательные платежи (чуть больше, чем требовалось). И вот «приятная» неожиданность — погасите всю сумму. На нее теперь начисляется безумный процент, о котором при оформлении карты не было и речи, и грозятся пеней. При том, что платеж за декабрь мы уже внесли (еще 10-ого).
Попытки перенести задолженность по кредитке на отдельный договор не увенчались успехом. Банку выгодно не получить свои средства назад, а похитить у людей большую сумму, чем у них взяли. Как по мне — это именно кража денег у жителей нашей страны. Ведь условия изменены, договор не предоставлен и вообще не подписывался — берите карту, у нас все честно. А потом оп — а условия мы изменили, лимит обнулили — срочно погасите всю сумму или будет пеня, шртаффы и коллекторы.
Отвратительный банк, который проводит мошеннеческие операции с кредитными средствами, вгоняя людей в финансовую яму. НЕ РЕКОМЕНДУЮ кредит в банке ПриватБанк — это компания, которая не соблюдает никаких условий кредитования, самовольно и без повода изменяет условия договора.
24 грудня 2019, 14:52
OOsoba2 24 грудня 2019, 0:36
Щиро дякую за професіоналізм, компетентність та цінування клієнта фахівцю чату Дмитру, прошу належно заохотити його доступним для банку способом
24 грудня 2019, 11:19
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви оцінили роботу оператора настільки високо. Будемо намагатися й надалі надавати Вам і всім клієнтам нашого банку такий рівень сервісу, що заслуговує тільки такої оцінки.
Мінфін
Відповідь адміністратора
24 грудня 2019, 13:26
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 24.12.2019).
Користувач надав документи на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Наталка Багрий 23 грудня 2019, 22:56
Нужно было срочно оплатить счёт. Для этого решила внести деньги в терминале на карту и из этих средств совершить оплату. Терминал «завис». Вежливый консультант в чате объяснил, что для зачисления денег нужна инкассация и потом будет принято решение для зачисления денег. Инкассацию проводят в течение 1-3 дней! В результате срочная необходимая оплата не состоялась! Утром нужно искать деньги для оплаты. Зависло 5000 грн. Для сравнения в Монобанке средства зачисляются сразу же во время звонка консультанту. В очередной раз Приватбанк меня подвёл!!!
24 грудня 2019, 11:17
Нам дуже прикро через незручності, з якими Вам довелося зіткнутися. Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути Ваш випадок і розібратися в ситуації, що склалася. Для цього ми запросили в особистому повідомленні Ваш контактний номер.
Dmitriy Kuzmenko 23 грудня 2019, 21:45
Печально наблюдать, как некогда первый по многих аспектах банк уверенно теряет свои позиции, и «разбрасывается» клиентами.

Был клиентом Platinum программы, внезапно банк поставил мне 0 лимит по платиновой карте. Выписка ФОП с хорошим оборотом, загранпаспорт, техпаспорта на машины, и даже предоставление перечня моих хобби уверенности в моей платежеспособности не прибавили. Якобы есть некая шайтан-машина, которая на основании искусственного интеллекта выбирает лимиты для пользователей. Что ж, сглотнул обиду, и отказался от Платиновой карты и всего пакета.

Остался счет универсальной карты, и привязанная к нему карта, выданная на имя жены. И вот сегодня снова получил изменение кредитного лимита до нуля. При этом только на прошлой неделе пополнил карту в пределах грейс-периода. Это, замечу, крайне неудобно, когда ты на работе, а супруга с двумя детьми ездит по делам с картой, которая неожиданно «обнулилась». Со стороны поддержки — та же история — «пользуйтесь — и вам воздастся». Спасибо, не для того придумали КРЕДИТНЫЕ карты, чтобы пользоваться ими как дебетной.

Кстати, за все долгое время пользования — завидная кассовая дисциплина — ни одной просрочки, никаких других нарушений. Так же в других банках никаких порочащих финансовую репутацию вопросов не имею.

ПС. Возможно PnL по мне как клиенту стал отрицательным, так как я в последнее время не пользовался другими услугами банка, только кредитной картой в минус, в пределах лимита. Но даже в этом случае, это вопрос не ко мне — если вам невыгоден некий сегмент клиентов — меняйте ему тарифы, а не отсекайте неожиданными и непрозрачными изменениями лимитов.
24 грудня 2019, 11:16
Ми розуміємо, що зміна кредитного ліміту на Вашій картці стала несподіванкою. Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і навіть тисячах показників. Так як ліміти регулярно переглядаються і аналізуються, при використанні карти як особистої Ви можете в будь-який момент отримати смс від Банку, де буде вказано, що кредитний ліміт збільшений і Ви зможете ним скористатися.
Василь Сергеевич 23 грудня 2019, 21:26
Здравствуйте, друзья по несчастью! В начале года застраховалась от заболеваний. Как специально- заболела. Пришла в приват спросить за страховку- ответили что не онкозаболевание, не операция -не страховой случай. Поняла, что лохотрон, кидалово. Расторгла страховку. Через месяц опять оператор Привата уговорила и я повелась, но уже от травм застраховаться. Сказала скользко, гололед, упадете у тут к пенсии подспорье на лекарство будет. Платила ежемесячно 20 грн. 10 декабря 2019г. полетела дома со ступенек. Живого места нет. Особенно левое плечо, колено, голова. Обратилась на следующий день в больницу, сделала снимок. Обрадовалась, что кости целы. Что страховка есть как-то и не подумала. Переживала за здоровье. Удаляя СМС в телефоне прочла, что у меня есть страховка. Позвонила в Приват рассказала о страховке- сказали принести мед. карту, потом справку и снимки- этого достаточно. Все собрала с трудом взяла справку (ее выдают только по запросу) сделала фото травм. Оператор отправила в страховую компанию. Сразу пришла СМС от Анны Панченко (метлайф), что страховой случай зарегистрирован, что в течении суток сообщат результат. Я еще подумала-как оперативно работают. И вот жду которые сутки-к Новому году может будет. По- моему это лохотрон. Не будьте такими наивными как я.
24 грудня 2019, 10:51
Добрий день.
Проблема вирішена
BogdanM333 23 грудня 2019, 19:23
Были куплены билеты на сайте wizzair 2.12 и была полностью моментально списана сумма покупки. В эту субботу 21.12 приват банк прислал смс об еще одном повторном списании уже и снял деньги еще раз. Сделал скрины движения средств, обратился в поддержку, на следующий день вместо того чтобы разобраться они подкорректировали как им удобно и баланс и движение средств. Это мошенничество со стороны банка полный игнор. Их обман мог вообще и не всплыть т.к. должен был быть в поездке и не увидел бы обмана, ведь выписку они подменили. Не безопасный банк, воруют, увы никакой помощи нет с их стороны только игнорирование. Внизу сотрудники банка отпишут, да свяжутся, разберутся но это для отвода глаз, увы.
24 грудня 2019, 10:50
Коли Ви здійснюєте оплату карткою, за кадром відбувається безліч операцій:
1. Після зчитування карти терміналом або введення реквізитів картки на сайті банк-еквайєр (банк, який володіє терміналом або обслуговує інтернет-магазин) направляє дані в платіжну систему для авторизації.
2. Платіжна система перенаправляє дані для авторизації банку-емітенту(банк, який випустив картку), попередньо провівши перевірки для безпеки операції.
3. Як тільки банк-емітент отримує дані по операції, він перевіряє можливість проведення конкретної транзакції (ліміти, баланс карти, блокування, коректність введених даних по карті: ПІН-код / CVC2 / термін дії тощо). Результат перевірки (схвалено або відмову) повідомляється тим же шляхом, але в зворотному порядку. В результаті Ви побачите результат операції на терміналі або сайті інтернет-магазину, також ми додатково інформуємо про це в додатку Privat24.
4. Якщо операція схвалена, на карті блокуються кошти в розмірі, який направив еквайєр. Саме списання пройде пізніше, його терміни залежать від платіжної системи, регіону, де відбувалася операція, типу операції.
У виписці в графі «Залишок після операції» відображений загальний баланс карти. Загальний баланс, на відміну від доступного балансу, не відображає заблокованих на карті сум.
Також зверніть увагу, що операції у виписці відображені в порядку їх авторизації, а не списання.
Сума з резерву була розблокована (повернена в доступний баланс картки), але одержувач після підтвердив оплату і списав суму. Інформація по операції відображена у виписці. Сума була списана один раз. Ви також можете порахувати останні витрати по карті і порівняти із інформацією в Приват24. У разі, якщо Ви не згодні з наданою випискою, надішліть будь ласка, в особистому повідомленні власну версію, ми допоможемо розібратися.
Jhonen Vasquez 23 грудня 2019, 14:29
К самому Банку претензий пока нет, но есть претензии к приват24.

В текущем приват24 я делаю больше кликов для обычных вещей и это забирает дополнительное время. Я делаю лишние клики. Постоянно подтверждаю каждый свой чих.
При этом мне не дают возможности использовать Полную версию приват 24 по умолчанию всегда.
При входе в текущий приват из браузера ПК, мне каждый раз звонят из привата, и каждый раз я подтверждаю вход. Каждый раз (в полной версии это было очень редко).

Я каждый раз должен прокликивать ваши предложения, которые теперь еще и с музыкой и пытаться дотянутся мышкой до полной версии.
Новый интерфейс не удобный, приходиться чаще скролить и кликать.
23 грудня 2019, 14:56
Дозвольте відмітити, що ми робимо все, щоб обслуговування наших Клієнтів було максимально безпечним та зручним. Хочемо зауважити, що дзвінки з ціллю підтвердження входу здійснюються не тому, що хочемо витратити Ваш час, а тому що хочемо захистити Вас від матеріальної і, в подальшому, моральної шкоди.
Приносимо вибачення за можливі незручності.
vananida 23 грудня 2019, 13:06
14 місяців з ПриватБанком

Вступ:
Майже 25 років підприємство обслуговувалось в УкрСоцБанку. Один позитив.
А те що було далі — навіть уявити не міг, що таке можливо. З'явився Альфа-Банк, доручення на виплату відпускних пропустили з сьомого разу, причина: «невірно вказане призначення платежу», я не знаю, що можна вказати в дорученні на виплату відпускних, відпускні вони і в Африці відпускні, хіба що слова місцями поміняти, 20 років було правильно — прийшов Альфа-Банк стало не правильно. Останні чотири рази призначення писав під диктування гарячої лінії, це було останньою каплею, щоб тікати з Альфа-Банку.

З вогню та в полумя:
1) У вересні 2018 року відкрив рахунок в ПриватБанку, видали модняву ключ-карту, питаю у відділенні, як нею користуватись?
… в приват24 для бізнесу, відкриваєте закладку «картки» … а там ця карта вже прив’язана до якогось СПД ПІБ … ой, це технічна помилка, я вам нову карту випущу …. з новою картою ситуація не змінилась … я напишу в відділ технічної підтримки. Неділі через три технічна підтримка, зателефонувала, з приємною новиною, що все виправлено та працює (я так розумію, вони нічого іншого не придумали, як перейменувати СПД ПІБ в назву компанії, геніальне рішення). Через місяць, закуповую матеріали, розраховуюсь карткою, ще через місяць – в приват24 зявляється невеличка заблокова сума, телефоную… що це? … розрахунки карткою, потім вони спишуться з розрахункового рахунку … добре! Минає місяць, дзвінок: … це приватбанк, ми заарештували ваш рахунок … якого біса? … зараз ми не можемо вам відповісти.
Ситуація банальна: цей самий СПД ПІБ звернувся в приват зі скаргою, що в нього з рахунка зникли гроші, здогаюдуюсь, що сума була саме та, на яку я закупив матеріалів :)
2.) Інколи в житті трапляються ситуації, що терміново потрібні гроші, більш ніж місячна заробітна платня. Згадав про приват, який спамить дзвінками, з пропозиціями кредитування, прийшов в Приват, відкрив карту з лімітом, а ліміт не дали! Отакої!
3) Відправити, отримати платіж – на це клепки в Привата вистачає, а ось щось більше, це вже складно. Пятниця, 9 ранку, прихожу у відділення, операціоністів для роботи з ЮрОсобами – не має. Прихожу в час дня, вже є начальник відділення, але кудись поспішає. Треба було зробити «виплату на карту» — проконсультувала, відправив платіж, надав потрібні документи, виплата пройшла. Понеділок, копіюю п’ятничний платіж, відправляю … забраковано. Телефоную на гарячу лінію:
— чому один і той же папірець в п’ятницю працює, а в понеділок– ні?
— Я не можу вам сказати, вкажіть джерело фінансування
— нерозподілений прибуток підприємства
— ні, ви вкажіть номер і дату вхідного платіжного доручення (надходження прибутку)
— ви можете мене з’єднати, з тим хто приймає такі рішення
— ні не можу,
далі іде довгий діалог, на всі мої питання дві відповіді: «в мене не має такой інформаціі» та «я не можу».

А в загалі — звичайний банк 
23 грудня 2019, 14:10
Доброго день!
Дозвольте нам розібратися в ситуації більш детально. Для цього ми запросили в особистому повідомленні Ваші контактні дані.
Aleks1997 22 грудня 2019, 22:49
Відділення за адресою: Одеса, вул. Люстдорфська Дорога, 58
В чере мне написала яко бы Светлана Федоренко Юрьевна
помогу с кредитом от Приват банка. Я являюсь работником банка. Документы свои предоставляю, как и справку с места работы. Если у Вас есть кредит в банке это не помеха. Отказа не будет. 100% одобрение и получение. Работаем через службу безопасности банка. КИ не интересует. Выдача происходит на Вашу карту банка. Мы обходим банковскую систему и выдаем кредит до 1 000 000 мил грн под 17% годовых. Работаем по предоплате. Предоплата идет на счет СБ банка. Так как они принимают решение о выдаче кредита. Предоплата указывается в договоре. Мои услуги абсолютно бесплатны для вас. Если согласны можно приступать а если нет прошу написать ответ

Что мне делать поверить ей или нет?
23 грудня 2019, 9:34
Добрий ранок!
Хочемо повідомити, що ПриватБанк пропонує послуги тільки на максимально прозорих умовах, які є у відкритому доступі на сайті: https://privatbank.ua/kredity.
Ми підготували ряд простих правил про те, як не стати жертвою шахрайства. Ознайомитися з ними Ви можете за посиланням: https://privatbank.ua/safeness
cs030581llv 22 грудня 2019, 19:54
Відділення за адресою: Черкаси, вул. Сумгаїтська, 24
Добрый вечер, я работала в ПриватБанке более 13 лет, но так получилось в жизни что по кредитке у меня вырос долг, когда я обратилась по реструктуризации мне сообщили что мне ее могут сделать но тольно если я внесу весь долг одним платежем, их не смутило что у меня двое малолетних детей и по сути я основной источник доходов в семье, муж по работе тоже не стабилен, меня просто перед новогодними праздниками выкинули как дворняшку. Как????? у меня просто крик о помощи — как так можно поступить с работником который просит о помощи???
PrivatBankQM 22 грудня 2019, 20:17
Добрий вечір!
Банк намагається йти назустріч клієнтам, котрі порушили графік погашення кредиту, зі своєї сторони надаючи можливість перерахунку суми та умов погашення заборгованості. У випадку, якщо клієнт відмовляється від запропонованої банком реструктуризації, заборгованість необхідно погашати згідно умов договору.
При користуванні кредитним лімітом, щоб уникнути ситуації з виходом на прострочену заборгованість рекомендується своєчасно вносити хоча б мінімальні платежі щомісяця. При цьому, навіть вносячи лише мінімальний платіж та не знімаючи його знов з картки, заборгованість не буде зростати, так як частина цієї суми буде йти на погашення відсотків, а інша частина залишатиметься на картці, як погашення тіла кредиту.
Александр Павленко 22 грудня 2019, 15:32
Я не являюсь клиентом вашего банка и никогда не был. Так какого мне постоянно звонить с навязывание своих услуг? Это только отталкивает. И откуда у вас мои данные?
22 грудня 2019, 15:39
Перепрошуємо за завдані незручності.
Ми звернулись до Вас в особистому повідомленні для уточнення номеру телефону, щоб відключити дзвінки на нього.
З повагою, ПриватБанк.
В июне 2019 года взяли ипотечный кредит, в декабре погасили всю сумму и хотим забрать оригиналы правоустанавливающих документов, но оказывается, НЕ ВСЕ ТАК ПРОСТО!!! Кредитный специалист у которого брали квартиру обещал, что все решается в течении нескольких дней, якобы после погашения банк выдаёт письмо, с этим письмом идёшь к любому нотариусу и он в этот же день снимает «обтяження», оригиналы документов можно заказать в любое отделение или на почту…

По факту 3700 обещает вернуть документы и снять обтяження в течении ДВУХ МЕСЯЦЕВ!!! Как так?!!!

Документы нужны сейчас!!! Все футболят нас на 3700. Что делать и как решить этот вопрос?!
PrivatBankQM 22 грудня 2019, 13:47
Ми запросили в особистих повідомленнях деталі ситуації та Ваш номер телефону, щоб детальніше розглянути Ваш випадок і розібратися в ситуації, що склалася.
Проблема вирішена
dahanavakar 22 грудня 2019, 7:15
Все началось с того что я перевыпустил свою Gold карту сменив MasterCard на Visa.
Увидел что приватбанк совместно с Visa проводит акцию во многих городах Украины «Кожен квиток – щасливий!». Типа за весь проезд в общественном транспорте возвращают половину цены билета. Ну, думаю, круто, не зря карту поменял сразу и профит получу. Вот только не тут то было. В транспорте валидаторы мою карту не принимают, при том что у других людей с аналогичными картами все работает нормально.
Написал в техподдержку привата. Сказали что проблема в терминале, а не у них.
ладно, думаю. может и правда так. Проверил в трех разных терминалах — не работает.
Написал им еще раз. Снова сказали что проблемы не у них.
После 4й проверки приложил им фото и видео.
Так вот эти ребята сообщили мне что возможно проблема в самой карте и может помочь ее перевыпуск.
Но только за него мне нужно заплатить из своего кармана(это при том что я им заплатил за перевыпуск карты меньше месяца назад).
Я считаю что это отличный сервис. Всем горячо «рекомендую». Если вы счастливые обладатели Gold карты то не забывайте что этому банку на вас наплевать и проблемы индейцев должны волновать только индейцев.
«Большое спасибо» чудесному банку за прекрасное обслуживание.
PrivatBankQM 22 грудня 2019, 8:58
Takecare1611 21 грудня 2019, 18:14
Давно являюсь клиентом ПриватБанка и выполняю свои клиентские обязательства. По кредитной карте Голд пользуюсь кредитным лимитом и обязательно оплачиваю проценты за его использование, банк уже изрядно на этом заработал. Сегодня вдруг откуда не возьмись пришло предновогоднее уведомление об уменьшении размера кредитного лимита на 10000 грн и это перед списанием очередного платежа. И это после того как я им каждую неделю начала погашать задолженность по 1000 грн. Это что такое « поощрение» для постоянных и обязательных клиентов. Без предупреждения, без предварительного уведомления??? Куда смотрит Нацбанк Украины??? Я уже не говорю, что у ПриватБанка постоянно виснет внутренняя система учёта платежных операций и некоторые платежи волшебным образом после очередного зависания исчезают!!!
21 грудня 2019, 19:03
Доброго вечора!
Ми розуміємо, що зміна кредитного ліміту на картці без Вашої ініціативи неприємна. І разом з тим, давайте подивимося на це з іншого боку, рішення ще може бути змінено в майбутньому.
Для цього:
— продовжуйте активно користуватися послугами і продуктами банку, особливо карткою Універсальною;
— можете надати документи, що підтверджують доходи.

Виконання цих простих рекомендацій, значно збільшує шанси на отримання потрібного Вам ліміту. Ми обов´язково відправимо Вам повідомлення про зміну ліміту.
An123333 21 грудня 2019, 16:10
убрали кредитный лимит в один день и весь сразу, без оснований. Как так?? Все в лучших традициях бандюков из 90-тых. Теперь надо полагать «поставят на счетчик». При этом активно навязывали рассрочку, кредитный лимит, а потом подарочек на св. Николая. А НБУ, видимо, плевать. Это точно госбанк?
21 грудня 2019, 16:35

Ир Ли 21 грудня 2019, 13:29
ПриватБанк снова настойчиво поздравляет своих постоянных клиентов обнулив в вечер Святого Николая безосновательно лимиты. Служба 3700 вообще оставляет желать лучшего. Такое ощущение, что это яко бы « государственный» банк намеренно вредит людям. Сразу уменьшают лимиты перед тем, как должен быть снят платёж по розсрочке. Над постоянными вовремя оплачивающими клиентами просто откровенно несправедливо издеваются! И им весело, так Весёлого рождества! Смеётся тот кто смеётся последним!
21 грудня 2019, 14:32

heretic 21 грудня 2019, 9:14
Відділення за адресою: Одеса, Фонтанська дорога, 55
В кассе выдали наличные доллары с грибком и отказались менять их.
21 грудня 2019, 10:06
Нам би не хотілось, щоб у Вас склалась негативна думка про банк.
Через відділення ПриватБанку видаються, як купюри прийняті і перевірені, в рамках своїх можливостей, касиром при проведенні операцій, так і купюри, надані інкасацією в банк, які, в свою чергу, попередньо пройшли додаткову перевірку.
Також, хочемо зазначити, що Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
Все устраивает, пока что все хорошо, операторы работают на все 5 з 5 балов)
21 грудня 2019, 9:54
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми докладаємо всіх зусиль, щоб наші клієнти отримували якісне обслуговування і відчували себе комфортно.
Багато років користуюсь приватом, були й депозити, постійно розраховуюсь paypass їхніми картками, бо постійно проблема з зняттям готівки, черги.Після перевипуску універсальної зняли повністю кредитний ліміт і відповідно оплата частинами, не збільшують після заявки.Спеціально провірила кредитну історію, вона не маленька і всі кредити закриті.Оператор сказав несіть документи в відділення на майно, загран паспорт, довідку про доходи.Абсурд, користувалась цим банком тільки з однієї причини-не потрібно носити кучу папірців, оплата частинами і зручний додаток.Зайшла в монобанк, зразу відкрили ліміт без питань без ніяких довідок
21 грудня 2019, 8:38

Анатолий . 20 грудня 2019, 15:00
Не могу перевести деньги, со своего текущего счета на карточный. Перевести возможно только в старом интерфейсе. К сожалению, о чем все пользователи боялись постепенно вополощается. Две недели назад попробовал monobank. Могу только добавить, к сожалению для привата он постепенно будет терять молодых и активных клиентов.
20 грудня 2019, 15:35

USD 43 43.6