Мінфін - Курси валют України

Встановити

Новорічне привітання від Привата2

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
pampuh 13 січня 2020, 13:22
Аналогічна ситуація як і у відгуку «Новорічне привітання від Привата.» Маючи картку з кредитним лімітом, кошти на скарбничці і всі можливі страхівки (життя, нерухомість, кредитний ліміт, страхування від шахрайства, цивілка) жодного разу не перевищував пільговий період користування, завжди закидав гроші поверх потрібної суми, і в один день побачив, що пропали гроші з картки. Після перегляду виписки виявилось, що вони просто вирішили самостійно серед ночі! зменшити ліміт, навіть не попереджуючи мене (смс прийшла тільки ч-з день після дзвінка на гарячу лінію). Трохи понервував, проте згодом заспокоївся, я впринципі завжди хотів зменшити ліміт, і вже радів що не погодився на їхні постійні пропозиції збільшення ліміту до 15000-20000 грн. За 2 тижні як тільки я закинув кошти на картку, вони знову односторонньо без попередження зняли частину моїх коштів з тим самим запізнілим повідомленням. Тож коли перед самим новим роком 29.12 вони обнулили ліміт я тільки зрадів, що більше таких «сюрпризів» не буде ))) Таким чином за місяць часу ПриватБанк «кинув» мене на 7000 грн. не запланованих витрат!
Вся ця ситуація говорить тільки про те, що в Приватбанку однозначно є проблеми і таким чином вони вирішили «підлатати» певні показники в кінці року чи щось типу цього нехтуючи цим самим клієнтами, адже враховуючи к-ть тих самих клієнтів і забрати в кожного 5-10 тис. грн. менше як за місяць часу получається дуже солідна сума. І проблема не в тому для чого вони так роблять, а ЯК!? Попереджайте людей!!! Про який пункт в договорі може йти мова, якщо ви його навіть не видаєте людям для ознайомленя!!! Для себе зробив висновок, що не хочу більше сюрпризів і перейшов на обслуговування в інший банк і всім раджу поки не пізно!
Приватбанк
Відповідь банку
13 січня 2020, 14:25
Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. На нього може впливати: кредитна історія, наявність депозитів та інші фактори. Активно користуйтеся послугами Банку, приймайте участь в акціях, проводьте розрахунки картами через торгово-сервісну мережу. Так як ліміти регулярно переглядаються і аналізуються, при використанні картки, як особистої, Ви можете в будь-який момент отримати смс від Банку, де буде вказано, що кредитний ліміт збільшений і Ви зможете ним скористатися.

Коментарі - 8

+
+81
kingcity
kingcity
13 січня 2020, 14:50
#
Ліміти вони вони зараз ріжуть масово. У моєї доньки якихось 800 грн. ліміту було. і то забрали. Видно дійсно у цього колоса ноги глиняні - ось-ось впаде.
+
0
Владимир Пчелко
Владимир Пчелко
13 січня 2020, 15:22
#
Del
+
+24
Владимир Пчелко
Владимир Пчелко
13 січня 2020, 15:22
#
Отзыв хрень.

Подмена понятий «убрали кредитный лимит» == «пропали гроші з картки»

Очередной самый богатый, который платит обязательный минимальный платеж по кредитке, вместо того, чтобы полностью погасить задолженность в рамках льготного периода.

Правильно сделали, что зарезали лимит.
+
0
MykolaA
MykolaA
13 січня 2020, 19:21
#
Kingcity 13 января 2020, 14:50
«Видно дійсно у цього колоса ноги глиняні — ось-ось впаде.» — сподівання марні (укр)= не дождетесь! (рос.)

+
+12
kingcity
kingcity
13 січня 2020, 19:38
#
Це не сподівання, це припущення. Більше хотілось би, щоб у Приваті відбулись позитивні зміни і щоб він з того болота, яким він є зараз, знову став позитивним іноваційним банком, яким він був на початку. Тільки поки що нічого не вказує на те, що такі зміни можуть відбутись.
+
+13
Владимир Пчелко
Владимир Пчелко
13 січня 2020, 20:18
#
Так как у привата сверх доходы.
Так как в банке засиллие таких клиентов, как автор темы, все платят обязательный минимальный платеж, и думают что это манна небесная, вместо того чтобы оставаться в льготном периоде.
+
+15
ITProves
ITProves
13 січня 2020, 20:58
#
У меня был льготный период когда мне порезали лимиты в ноябре, и до этого 4 года так точно подавляющее время только во льготном и использовал, просрочек 0 по всем приборам, рейтингам. Летом спецом себе с 53500 до 50К понижал. А сейчас, уже НЕ будучи месяц как клиентом мне регулярно наяривают с привата с предложением застраховать лимиты или с требованием срочно предоставить документы для актуализации персональных данных во избежание блокировки счетов, на вопрос так а что страховать, блокировать будете? Ответ — ой, так это, а у Вас нету счетов. И вот «это» все как бы и подталкивает к мысли что у привата где то явно системный сбой. В 3700 мне предложили супер вариант — заблокировать финансовый номер чтоб банк не мог звонить — и как этот финт назвать? Банк в моем лице потерял годовой оборот семизначный и шестизначные депозиты. Юзал карты и для онлайн подписок Nest, Netflix, XBOX, Sweet.TV и для покупок от Aliexpress до Ebay, Amazon, Play Market… и SWIFTы юзал, и страховки… вообщем фиг его знает как активнее можно. В монобанке (кто собирает лычки, поймет) вхожу в 30 лидеров… при том что до декабря я использовал монобанк где то для 20% трат. Если монобанк порежет мне лимиты как это сделал Приват, то пойдет вслед за Приватом, но пока что все ок, а историй за Приват все больше.
+
+12
kingcity
kingcity
13 січня 2020, 21:56
#
«… а историй за Приват все больше» — от і я про те саме. «Тенденция, однако...» І певні висновки самі напрошуються…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.9 41.5
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.9 41.5
Всі курси банку