Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Alex Chak 6 травня 2025, 5:45
Дізнавався через приват24, що за списання проходило о першій ночі, після наданої інформації оператор Віталій заблокував картку, до якої привязана оплата засобів звязку на позиції!!! Геній, що тут сказати.
Цікаво те, що людині яка на 2 лінії, кажуть перевипустити картку у відділенні банку…самі заблокували, а ти потім вирішуй питання.
Через приват24 перевипуск це нова картка з новим номером зі старим ІБН
Про блокування картки ніхто не просив — прохання було зменшити інтернет ліміт.
Чому оператор Віталій творить біс знає що, а Ваш клієнт тепер викручуєтся — ніхто не каже, яким чином повернути карту з тим самим номером, бо до неї привязані оплати акаунтів компанії старлінк, яка не дозволяє змінювати абонента і його номер картки — теж ніхто не каже. Зате замість консультації — Ваша картка заблокована, нам пофіг робіть нову.
Дуже хочеться почути чому такий «Віталій» досі не на фронті, сидить фіг знає де в теплі і комфорті і творить фігню. Дякую.
Віталій Шрамко 6 травня 2025, 0:07
Регламент повернення коштів, якщо не видав їх банкомат, 45−120 днів. Вже чекаю 60 днів, ви що їх з США кораблем доставляєте???
Wahnsinn 5 травня 2025, 11:52
Хотів сплатити покупку перебуваючи поза домом. Не дивлячись навіть на те, що повернувся додому і зателефонував по відеозв'язку не зміг підтвердити платіж. Не дивлячись на це все. Розумію що працювати з банком стало безпечніше, алгоритми роботи набагато кращі, ніж були раніше. P. S. готівка все ще виручає.
wadim1975 29 квітня 2025, 11:13
Дякую, за повернення коштів /шахрайські дії мережі заправок Авіас/
Доброго дня! Я мешканець Краматорська. Маю свого персонального банкира. Але зараз я знаходжусь за межами України, в одній з країн ЕС. На телефонні звінки мій банкір на жаль не підповідає. Як мені написати свої питання до відділення Приватбанку який розташован на вул. Богдана Хмельницького? Горяча лінія чи чат бот не допомогли мені вирішите питання.
mcpherson 28 квітня 2025, 13:07
Доброго дня, 21.03.2025 о 10.42 проводив операцію із зняття готівки з моєї картки ПриватБанку з банкомату УкрГазБанку ATM NRC6626 UGB 369, сума операції 8000.00 грн., проте кошти з банкомату не отримав. На гарячій лінії УкрГазБанку повідомили, що потрібно робити звернення в Банк емітент картки, таку заявку створено ID заявки 3342428 (https://privatbank.ua/refund/3342428#refund_table).

Через контакт-цент неодноразово повідомлялось, що ПриватБанк зробив всі запити і очікує відповіді.

01.04.2025 я самостійно написав звернення до УкрГазБанку щодо обставин та інформації по транзакції.

24.04.2025 отримав лист-відповідь АБ УКРГАЗБАНК вих. № 156/13361/2025, про те, що Банк 07.04.2025, отримав запит від АТ КБ «ПРИВАТБАНК» на повернення коштів у сумі 8 000,00 грн., які того ж дня було повернуто.!!!

Хоча ПриватБанк розповідав, що такі запити від самостійно робив і 21.03.2025 і в інші дати, що виявилося неправдою.

А, саме головне, що на сьогодні 28.04.2025 ПриватБанк не повернув кошти, які вже на його рахунку з 07.04.2025 та продовжує використовувати клієнтські кошти.

Дуже не раджу використовувати цей банк, клієнтська підтримка жахлива.
RomanS82 28 квітня 2025, 11:49
В жовтні місяці минулого року подали до Приватбанку пакет документів для оформлення кредиту Єоселя, але тривалий час ніякого руху не було. Потім виявилось, що потрібно було подавати проведену оцінку квартири перед погодженням кредиту, тому пакет документів на погодження відправлено не було. Про це нам сказали через місяць після наших неодноразових питань чи погоджено кредит.
В листопаді ми провели оцінку квартири та на початку грудня подали повний пакет документів для погодження кредиту. Інформації щодо погодження довго не було. Потім була атака на державні реєстри, чекали поки все відновиться. Коли відновилося виявилось, що термін документів сплив. Ми зібрали повний пакет документів по новій та 10 березня подали їх знову до Приватбанку. Станом на 28 квітня (півтора місяці з моменту подачі) жодної інформації щодо стану погодження немає. Двічі на тиждень телефонуємо до банку, але внятної відповіді чому немає погодження так і не отримуємо.
З першого нашого звернення з документами до банку пройшло майже півроку. Витрачені кошти на оцінку квартири, тричі збирався пакет документів, а це також час і кошти, витрачено купу нервів і жодної комунікації, жодної інформації добитися не можемо.
Повне розчарування в послугах банку, дуже жалкуємо, що не обрали інший банк. Продавець чекав півроку і логічно, що вже не хоче тримати квартиру, оскільки ніякого просвіту в цій ситуації не видно.
Після такої неповаги і халатності тільки одне бажання назавжди відмовитися від будь-яких послуг Приватбанку.
Олег Лисак 28 квітня 2025, 9:08
Відділення за адресою: Черкаси, вул. Гоголя, 221
Очень разочарован работой сервиса и сотрудников ПриватБанка. После того как банк перешёл в собственность государства там творится невообразимый бардак!
Не могу внутри ПриватБанка дочке на обеды в школу деньги скинуть!
Для финмониторинга ПриватБанка сбросил документы по происхождению денег, продал квартиру, машину, офис, подал выписку с налоговой о происхождении денег. Оказывается этого недостаточно для того чтоб с карточки ПриватБанка оплатить ребёнку обеды в школе! Оформил уже четыре жалобы, вторую неделю требую чтоб со мной связался менеджер по работе с клиентами и тишина, никакой реакции, в этом банке никому ничего не надо!
RomanPinchuk 26 квітня 2025, 16:54
В приложении приват24 начали требовать предоставить им согласие на использование моей цифровой подписи С какой радости я должен это делать? Совсем с катушек слетели? Про безопасность песни петь начали
ArtDp 26 квітня 2025, 15:46
Знімав готівку з картки моно банку 21.04.2025 о 21.47 у розмірі 20 000 грн. Банкомат завис (є відео), гроші з картки були списані але не видані готівкою. Хвилин 15 взагалі ні на що пристрій не реагував, після чого видав помилку і виплюнув картку (Привіт підтримці приват банку, яка стверджувала, що я можу йти, картка буде в банкоматі і нікуди він її не виплюне після перезавантаження, добре що чекав до останнього). Підтримка приват банку стверджувала, що банкомат поверне кошти на картку моно впродовж 30 хвилин, але вже 5 днів коштів немає (при тому що сам банкомат видав в кінці помилку після перезавантаження, тобто програмні комплекси приват банку володіють інформацією щодо однозначної НЕ успішності операції, але мабуть про авто повернення (автореверси) не чули. Звернення до монобанку оформив, кошти чекати від двох тижнів до двох місяців. Тотальний сюр, дякую привату за «оперативність» у вирішенні питань та «якість» послуг, що надаються вашими апаратними засобами.
Roman2002 26 квітня 2025, 14:10
Оператор банку в онлайн режимі фахово і оперативно вирішив питання по підняттю місячного ліміту картки універсальна.Підказав необхідні кроки, які необхідно зробити.Проявив терпіння при роз’ясненні інформації.Наразі задоволений.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Hanna2 25 квітня 2025, 13:04
Мій нотаріус двічі надіслав запит до ПриватБанку щодо залишків на рахунках мого померлого родича (перша заявка у жовтні 2024, друга у грудні 2024), і досі, на кінець квітня 2025, немає відповіді від банку. Жахливо!
mp123456789081 25 квітня 2025, 11:05
Я потрапив на сайт, де мені повідомили про виграш путівки на двох. Для підтвердження потрібно було ввести дані картки та пройти 3D-Secure. Після підтвердження з рахунку списали кошти, але жодної послуги я так і не отримав.

Я звернувся до ПриватБанку з проханням відкрити диспут, оскільки це класичний випадок ненадання послуги, що є підставою для оскарження транзакції згідно з правилами VISA, навіть якщо операція була підтверджена через 3D-Secure. Моя заявка № 3328394 була миттєво відхилена без детальних пояснень та без передачі запиту до платіжної системи.

Лист на chargeback@privatbank.ua залишився без відповіді. Підтримка в чаті лише посилається на 3D-Secure, ігноруючи реальні умови правил VISA.

Для порівняння звернувся до Монобанку — там хоча б готові прийняти звернення, оцінити ситуацію й діяти в інтересах клієнта.

ПриватБанк демонструє повну відсутність бажання допомагати клієнтам у випадках, коли послуга не була надана. Якщо потрапите в подібну ситуацію — розраховувати на підтримку не варто.

Номер заявки: 3328394
Результат: Відмова без обґрунтування, відсутність реакції на подальші звернення.

Не рекомендую ПриватБанк тим, хто цінує свою безпеку та хоче отримати реальну підтримку у спірних питаннях.
Володимир РВС 24 квітня 2025, 20:50
Добрий вечір!
23.04.2025 через Приват24 в 12:04 оплатив страховку, срок дії договору повинен початися з 24.04.2025 (суммі 4963 грн)СК ТАС
Гроші списали, послуги не надали, вже 3 й день якісь нерозумні відповіді що вони вибачаються за незручності і все. шаблонно відкидаются. Повертати гроші не хочуть, говорят що оформлення договора може заняти до 30днів, але!!! вони перед оплатою не повідомили про такі умови оформлення договору. На прохання повернути гроші — теж відмовляють, кажуть заблокіровані для розглядання заявки на страховку. На якій підставі вони тримають гроші вже третій день?, вони кроме вибачення нічого не відповідають.
Саме цікаве що я не можу і новий договір оформити бо вони не дають чіткої відповіді все кормлять обіцянками, і грошей немає, страховки не має, відповіді чіткої теж.Офрмити новий договор теж не можу бо вдруг вони мені його оформлят

А як списати абонплату за користування золотої карти то вони дуже швидкі.
root7372 24 квітня 2025, 20:49
Відділення за адресою: Київ, пр-т Оболонський, 26
Пользуюсь давно вип-картой. Виза инфинит. Плачу сколько-то не 400−500 грн в месяц за эту радость. И есть у меня аж целый «персональный банкир». Сегодня потребовалось раз в год оплатить один сервис в интернете. Закинул деньги на карту, повысил интернет лимит, успешно провёл операцию, остаток перекинул на свою же другую приватовскую карту. Тут звонит телефон, меня спрашивают дату рождения, я отвечаю. Спрашивают имя банкира, которое я не помню. Иии… Мне блокируют карты. Обращение в чат — мне задают в форме вопросы о личных данных и просят видеозвонок, который они обязательно запишут, спросят миллион вопросов.
С одной стороны, безопасность, да. С другой:
1. Я замечательно успел провести все операции. И будь я мошенником, я б и не пытался ничего разблокировать.
2. А почему я должен помнить имя персонального банкира?
3. Почему если я и не знаю, то счёт блокируется? Спросить другую информацию — нет, никак.

Обязательно оставлю ещё отзыв, если мне потребуются другие телодвижения.
Mike Oblomoff 22 квітня 2025, 23:07
22.04.2025 звертався через сайт приват24 до підтримки з питанням щодо заблокованих рахунків. Тривалий час відповідав автовідповідач, котрий налаштований таким чином аби не турбувати оператора, але необхідні відповіді не надає. Коли, в решті решт, таки вдалося з'єднатися з оператором, то оператор надавав плутані відповіді, з яких виходило, що він не в темі, яку я намагався обговорити. Мені доводилося багато разів цитувати попередні відповіді оператора щоб він зрозумів, про що йде мова.
Після отримання мною відповідей на мої питання, я попросив оператора відіслати наш діалог на електронну скриню, щоб я міг у подальшому спиратися на отриману консультацію, але оператор мені повідомив, що такої можливості немає. Як так немає? А як мені тоді посилатися на відповіді по моїх питаннях?
Після цього, я попросив оператора оформити скаргу з цього приводу. Оператор погодився, а я почав чекати на відповідь і попросив оператора надати мені посилання на оформлену скаргу аби я міг відстежувати її рух. На що оператор мені повідомив, що така можливість теж не передбачена! Це якесь знущання над людьми! При Коломойському такого не було! Перетворили нормальний банк на якусь «шарашкіну контору», у якій ніхто ні за що не відповідає!
У минулому році банк без моєї згоди списав з пенсійного рахунку кошти за вимогою виконавчої служби, що також не мав права робити. Він міг тільки блокувати рахунок і то, тільки у певному обсязі, який передбачено постановою Кабміну!
Це не банк, а якійсь жах став. Я був клієнтом цього банку із самого початку його відкриття й користувачем системи клієнт-банк і інтернет банкінгу. Тому маю враження від того, як він працював раніше і як він працює зараз.
wjshohs2 22 квітня 2025, 22:28
У цьому місяці мені надійшов від знайомої платіж близько 4000 грн в якості повернення боргу. У призначенні платежу у квитанції людина (оскільки повної довіри до неї не було) на моє попереднє прохання зазначила: повернення боргу.

Після платежу пройшло 2 дні і ця 'людина' написала скаргу до привата, про те, що платіж помилковий та вона не отримала послуги/товар та хоче повернути кошти.

Я писала у підтримку привата, надала квитанцію та пояснення про те, що це повернення боргу, про що зазначено у квитанції. Оскільки сума невелика борг ніяк документально не оформлювався. Натомість підтримка попросила надати фото картки відправника. Співробітниця банку надзвонювала у робочий час, я була зайнята на роботі і не могла відволіктися, щоб надати додаткові документи. Після роботи я з’ясувала, що ПриватБанк заблокував усі рахунки та вхід у додаток з приміткою: 'ваші рахунки не можуть бути розблоковані'.

Як я дізналася пізніше, гроші позчальниця відправляла з віртуальної інтернет картки, отже нема в принципі ніякої можливості покласти картку на стіл та сфотографувати для банку. Банк про це знав, але все одно вимагав від мене фото карти, якої не існує, бо вона віртуальна. Відповідно заблокував по бєспрєдєлу без можливості розблокування.
Мінфін
Відповідь адміністратора
23 квітня 2025, 11:17
Відгук зараховано (на 23.04.2025).
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Irina9099 16 квітня 2025, 18:14
В неділю здійснювала обмін валют у терміналі самообслуговування ПриватБанку
Треба було розрахуватися за послуги і віддати кошти, поклала останні кошти
Банкомат видав помилку
І гроші не видав
Як так можна? На гарячій лінії дівчина оператор посміялася, сказала що кошти надійдуть приблизно через 3−5 днів
Кошти надішли але аж через дві доби, дуже неприємно
Подяка за професійну та швидку роботу за документами про походження готівкових коштів та вигідний прямий валютообмін з позитивом та посмішкою від співробітників банку у такий нелегкий для країни час та знаходження міста Марганець у червоній адміністративній зоні. Величезне дякую за професіоналізм, підтримку та швидке обслуговування керівникові Романенко Ганні та касиру Кучер Вікторія. Разом до перемоги!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦
павло кокорін 15 квітня 2025, 19:56
— показувало комісію в 50, якої пофакту не було, по ітогу переплатив сторонній службі
— 3-чі поспіль вимагало верифікацію транзакцій, які зайняли більше години сумарно, з повторенням цитат, відеоколами і т.д.
— плюнув, вивів частину коштів, на 50к транзакцію по ібан зняло 250грн комісію… дуже дякую

колись я був студентом і вибісив їх сервіс. тоді відмовився від привата років на 7, зараз знову спробував, а не варто було, допрацюю з поточним капіталом і ніколи більше!!!

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝