Комиссия
Комісія за проведення платежу розраховується не у розрізі банківського дня, а по факту наявних коштів на момент операції.
Без проблем❣️
Снизили кредитный лимит без предупреждения
Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. На нього може впливати: кредитна історія, наявність депозитів та інші фактори. Активно користуйтеся послугами банку, приймайте участь в акціях, проводьте розрахунки картками через торгово-сервісну мережу. Так як ліміти регулярно переглядаються і аналізуються, при використанні картки, як особистої, ви можете в будь-який момент отримати смс від банку, де буде вказано, що кредитний ліміт збільшений і ви зможете ним скористатися.
Проблеми с личним сяетос
Война все дела и ми с семьёй принемаем решение с начала года все распродать с квартиры и гаража отцовского (автодело занимался). вообщем все и потом и квартиру продать и переехать, все било нажито за все годы родителей и мои и брата! Продавал дело ето не бистрое и продавал я до сегодня (всякое оборудование автохимии и бочки автомасла, вообщем все что в боксе било и бу техника с дома и мебель)…
И вот приходит с банка.повидомлення.
Явитесь в банк с документами о подтверждении средств!!! ?? Какими документами??? Это мои сбережения и моих родственников, бу вещи, автохимии, оборудование покойного отца и ТД… Что я вам должен предоставить!!! Тут в военное время собираеш каждую копейку
Все продаеш чтоб семья виехала, а тут приват банк считает что я им что-то должен капец!!! Так что подумайте перед тем как ложить свои сбережения в ету контору. в любой момент у вас спросят откуда Ти взял ети деньги? Неужели Ти копил сбережения какие-то или твой отец копил
Відповідно до вимог, встановлених Законом України Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення та Положенням про здійснення банками фінансового моніторингу, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 19.05.2020 № 65, Банк зобов´язаний забезпечити всебічний аналіз і перевірку документів (інформації) про фінансові операції клієнтів банку та відомостей про їх учасників.
Якщо ви не можете надати документи про походження, додатково можна написати пояснення від руки про свій оборот по картці. У разі виникнення додаткових питань, будемо раді допомогти в приватних повідомленнях.
Карта с индивидуальным дизайном
В отделении банка с менеджером выбрали размер, и каким должно быть фото, (без приближения / увеличения) изображения. Таким каким его загрузили должны были напечатать на карту
В итоге тот, кто этим занимается решил сделать по — своему, и зачем-то увеличил картинку и изменил яркость изображения.
У меня фото было более яркое с зеленью, а он срезал кусок куста и фото стало больше. Получилось не то пальто.
Об этом никто не просил.
Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та розібратися в ситуації.
Понижение кредитного лимита
Вибачте, якщо зменшення ліміту було незручне.
Ліміт встановлюється для кожного клієнта індивідуально та розраховується за допомогою складної математичної моделі, що включає в себе сотні факторів. Рух коштів та позитивна кредитна історія також враховуються при встановленні ліміту, однак це не єдині фактори, на підставі яких банк приймає остаточне рішення. В подальшому банк може переглянути своє рішення та підняти ліміт.
Скарга на роботу Спеціалістів Приватбанку
Ми звернулись в приватному повідомленні, щоб уточнити ваші контакти та розібратись в ситуації детальніше.
Качество обслуживания
Наші фахівці завжди готові прийти на допомогу! Дякуємо, що ви з нами :)
Комісія при зняття власних коштів
При знятті готівки з карток ПриватБанку в банкоматах ПриватБанку або інших українських банків немає додаткової комісії. Діє лише комісія картки. Ймовірніше за все ви знімали готівку з картки універсальна за тарифами якої передбачена комісія 1% за зняття власних коштів по Україні. Ця комісія не є новою. Окремо зазначимо, що такої комісії немає по картці для виплат. Ознайомитись з актуальними тарифами по карткам ви завжди можете на нашому сайті pb.ua.
Банк с придурнями
Приват — ЭТО ПРОСТО НЕЧТО!
Привет огромный великому специалисту Юлии Овчаренко — руководству не мешает обратить внимание на компетентность данного сотрудника — иначе растерять давних вип-клиентов не составит никаких проблем.
На жаль, по даним з відгуку не вдалось вас ідентифікувати, щоб перевірити інформацію та розібратись в ситуації детальніше. Ми звернулись в приватному повідомленні для уточнення додаткової інформації.
Тем кому исполнилось 25 и 45 лет сюрприз от приватбанка
Такое ощущение что вклеить фотку все равно что пойти батон купить. И это при том что идет веерное отключение света, воздушные тревоги и массовый наплыв людей за паспортами и утерянными тоже.
Браво. Вы лучшие.
ПриватБанк обслуговує клієнтів відповідно до вимог чинного законодавства та норм НБУ. Слід зазначити, що у випадку непроходження клієнтом планової актуалізації даних ми не обмежуємо рахунки. Разом з тим, якщо у клієнта є можливість своєчасно оновити свої дані в банку то зробити це можна в Приват24 не виходячи з дому.
Время клиента- бесценно. ПБ об этом забыл?
1 он лайн поддержка работает не эффективно. По одному и тому же вопросу можно обращаться бесконечно долго…и вопрос не решается.
2. Работники банка отказываются представиться. Напомню, что в отделении были бейджи. А тут…полная анонимность и безнаказанность.
3. Работники службы поддержки абсолютно не компетентны.
Банк их обучает? У них есть скрипты? Корпоративная культура?
Ответ: ее нет.
4. Специалисты работают методом тыка, называют по очереди версию, потом по кругу повторно. Часто попадаешь на консультанта, который не знает элементарного.
В целом:
Создаётся впечатление, что в рабочее время ПБ захватили тролли, им весело, время тикает.зарплата идёт.
Вопросы клиента их мало интересуют, особенно, их эффективное решение.
Банк вместо помощника, просто сжирает время и нервы клиента.
Культура обслуживания полностью исчезла.
Понятное дело, есть другие банки, где ценят клиента и относятся к нему с уважением.
Туда и пойдем.
Для нас важливо, щоб клієнти отримували якісний сервіс та вирішували питання при першому ж зверненні. У випадку, якщо клієнт має скаргу на співробітника то може її зафіксувати звернувшись в підтримку.
На жаль у відгуці недостатньо інформації, щоб ми могли ідентифікувати вас, як клієнта банку та перевірити викладені вами зауваження на конкретних ситуаціях. Тому ми звернулись в приватному повідомленні, щоб уточнити ваші контакти та деталі по описаним ситуаціям.
Блокують після зняття готівки за кордоном
Перепрошуємо за можливі незручності. У вашому випадку з міркувань безпеки блокуються саме операції зняття готівки закордоном. Інші ж операції по картці доступні. Фото з карткою має бути чітке, щоб номер картки можна було розпізнати. Таким чином ми можемо впевнитись в тому, що картка знаходиться у її власника і не потрапила до рук третіх осіб. На жаль, надані вами фото не відповідали вимогам.
Дякую менеджменту ПриватБанку за допомогу у скрутний час.
Система безпеки
Зробіть вже в приват 24 галку чи заяву, що я беру на себе всі ризики за моіми грошима на рахунку. Я не хочу коли щось бажаю купити потім 50 хвилин витрачати свого часу, особливо в вихідний.
Нам дуже шкода, що для вирішення вашого питання знадобилось більше часу, ніж ви розраховували.
Процедура направлена на протидію шахрайства.
Бувають ситуації, коли шахраї отримують доступ до мобільного шляхом перевипуску сім-картки і в цьому разі смс не є перешкодою для них.
Відмова від перевірки операцій і підтвердження особи клієнта, або не проходження верифікації наражає на ризик втратити свої кошти.
Просимо проявити терпіння і розуміння необхідності в операції верифікації.
В зазначеній ситуації для зняття обмеження ви можете звернутись в наш чат на сайті банку. Вам також знадобиться веб-камера.
Беспричинное снижение кредитного лимита в 10 раз
Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. На нього може впливати: кредитна історія, наявність депозитів та інші фактори. Активно користуйтеся послугами Банку, приймайте участь в акціях, проводьте розрахунки картками через торгово-сервісну мережу. Так як ліміти регулярно переглядаються і аналізуються, при використанні картки, як особистої, ви можете в будь-який момент отримати смс від Банку, де буде вказано, що кредитний ліміт збільшений і ви зможете ним скористатися.
Замовлення валюти
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
Безпричинное анулирование кредитного лимита
Все время активно пользовался всеми услугами банка. Никогда не было штрафов, просрочек. Большую часть операций с финансами проводил через онлайн банкинг. Это было удобно, не надо было бежать, пополнять счёт, особенно это стало актуально в период пандемии и войны. Регулярно другие банки засыпали меня предложениями аналогичных продуктов от своего имени. Я отказывался, так как меня все устраивало до последнего времени. Как же я ошибался, когда складывал яйца в одну корзину.
Пару дней назад мне снизили кредитный лимит, до 5 тыс. Для меня, это все равно, что ничего.
Прощай приват, все карты закрыл. Впереди перевести обслуживание по другим картам в другой банк. Война расставляет все по местам, и пословица старый друг, лучше новых двух, это не про вас.
И да, ещё в декабре украли у меня деньги с карты, их так и не вернули. Это тоже звоночек кто подумывает стать клиентом банка.
Річ у тому, що кредитний ліміт — змінна величина. Вибачте, якщо зменшення ліміту було незручне. Ми б хотіли попереджати про таке клієнтів, але система працює автономно на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях показників. Щоб мати змогу збільшити ліміт, продовжуйте користуватися послугами банку, особливо карткою Універсальною.
Що стосується викрадення коштів, додатково перевіримо інформацію та зв`яжемось з вами за результатом розгляду питання.
Незручність контакт-центру
Перепрошуємо за незручності. Ми звернулись в приватному повідомленні для уточнення ваших контактів та перевірки інформації за ситуацією.
Банкомат приватбанку не видав гроші, але списав із рахунку
В ту ж хвилину набрала гарячу лінію (зробила фото самого банкомату з виданою помилкою), щоб оформити повернення коштів, сказали чекайте до 14 днів. Чому з їхньої вини та несправного банкомату, я вимушена страждати і бути без грошей на проживання, адже зняла останні кошти (на рахунку залишилось 200 грн)?
Вимушено пішла до відділення банку, на що мені відповіли, що чекайте оброблення заявки та проведення інкасації. Співробітниця банку повідомила, що збій в роботі банкомату у зв’язку із вимкненням світла. Світло увімкнули о 10 годині ранку, а операцію я проводила о 13:31. У онлайн чаті запросила звіт з проведення інкасації, на випадок якщо потрібно буде звертатися до інших органів … На, що мені було сказано: «Вам прийде повідомлення при обробці заявки», «Спочатку треба чекати обробки заявки і якщо буде неповернення тільки потім можна сформувати запит на перевірку інкасації».
ДУЖЕ ДОБРЕ!!! ЗА ЯКІ КОШТИ Я МАЮ ПРОЖИТИ!!! Враховуючи, що маю піклуватися про похилу людину!
Номер заявки:25748078
Перепрошуємо за незручності пов'язані з роботою банкомату.
На даний момент заявка на повернення коштів в роботі. Очікується проведення та звірка результатів інкасації, що дозволить нам впевнитись в тому, що кошти не були видані та визначити їх суму. Ми завжди прикладаємо максимум зусиль, щоб якомога швидше опрацювати заявку та за наявності збою в банкоматі повернути кошти. За результатом обробки заявки ми додатково вас повідомимо.