Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Косів, вул. Незалежності, 40-Б

Адреса:
Івано-Франківська область, Косів, вул. Незалежності, 40-Б
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
18 квітня 2023, 11:35
Мій чоловік отримує пенсію в іншому банку. Та строк дії його пенсійної карти вичерпався, тож нову карту вирішили оформити в ПриватБанку. По стану здоров’я чоловік не може сам прийти у відділення, тому була оформлена довіреність на мене, його дружину спеціально для вибрання карти. Довіреність офіційно завірена нотаріусом, з усіма необхідними підписами і печатками. Але працівник банку навідріз відмовився оформляти карту, вимагаючи його особистої присутності! Подзвонила на гарячу лінію приват, оператор підтвердив, що за довіреністю я можу вибрати карту для чоловіка. Ганьба працівнику, який так ганяє пенсіонерів!!!
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
18 квітня 2023, 13:24
Вітаємо.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та допомогти розібратись в ситуації.
2
22 січня 2022, 20:36
Хочу повідомити наступне, що АТ КБ «ПриватБанк» порушив мої права. 04.10.2010 року між мною, та АТ КБ «ПриватБанк» був укладений договір про надання банківських послуг. У зв’язку із тяжким матеріальним становищем та відсутністю роботи, у мене не було можливості повернути отримані кошти. Банком було подано позов до Косівського районного суду про стягнення коштів, який судом було задоволено. Всі кошти згідно рішення суду № 347/952/15 від 06.07.2015 року було стягнуто з моєї пенсії по інвалідності. Станом на 30.12.2020 виконавче провадження закрито у зв’язку із повним виконанням рішення суду. Однак банк вимагає від мене погашення заборгованості. З діями банку я не згідний, оскільки з мене була стягнута вся сума грошей, а приват банк починає нагліти і писати, щоб я здійснив перед ним погашення заборгованості, яку я вже сплатив.
Ось такий хитрючий приват банк, не личить так робити.
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
23 січня 2022, 10:33
Добрий день!
На жаль, у відгуці недостатньо даних, щоб ми могли вас ідентифікувати. Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та перевірити інформацію.
1 не зарахована
26 жовтня 2021, 12:38
Корень проблемы лежит в том, что банк случайно заблокировал 2500грн.
прошло 3 дня и на мой телефон посыпалось кучу предложений по кредитам, мне начали звонить, предлагать кредиты и только что позвонил сотрудник банка и сообщил, что я должен возместить эти 2500грн.
Извините товарищи, но это беспредел!
Сбой ваш, я никаких покупок на эту сумму не делал! Верните мне деньги!!!
Коментарі (5)
Ответ банка
Приватбанк
26 жовтня 2021, 13:30
Добрий день!
Дане питання було раніше розглянуто нашими профільними фахівцями і по результату з вами був проведений зворотній зв'язок з наданням детальної інформації та були озвучені рекомендації для подальшого врегулювання питання.
4 не зарахована
15 грудня 2019, 12:32
Доброго дня. Ще у Квітні ПриватБанк перерахував кошти помилково на інший рахунок, до цього часу шукають крайнього.
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
15 грудня 2019, 13:25
Добрий день!
Ми запросили в особистих повідомленнях деталі ситуації, щоб ретельно розглянути Ваш випадок і надати відповідь по результату перевірки.
З повагою, ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Косові 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Незалежності, 40-Б, Косів
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Косів, вул. Незалежності, 40-Б. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Косів, вул. Незалежності, 40-Б- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.