Курс валют в Ощадбанку
Арешт рахунку
Кажуть чекайте…колись до вас дійде черга тоді і оплатимо!!! як це??? гроши є, а користуватися не можна (арешт)і не платяться за борг.
Це ви так знущаєтесь з пенсіонерів???
Моя особиста порада всім впо та пенсіонерам: НЕГАЙНО ЗАБЕРИТЬ ВСІ СВОЇ ГРОШИ З БАНКІВ ТА ПЕРЕВОДЬТЕ СВОЇ ПЛАТЕЖИ ЧЕРЕЗ ВІДДІЛЕННЯ УКРРОШТИ.ТАМ У ЛЮБИЙ ЧАС ЇХ БУДЕТЕ ОТРИМУВАТИ І НІХТО НЕ ЗМОЖЕ ВАШІ ГРОШИ ЗААРЕШТУВАТИ.
ПОГАНИЙ «ОЩАДБАНК»!!!
ДУРИТЬ ЛЮДЕЙ ТА ЗНУЩАЄТЬСЯ З ВПО!!! ГАНЬБА ТАКОМУ БАНКУ!!!
Вечная компрометация карты
Закриття рахунку
Картку обнулили. Користуватись карткою не планується.
Немає ніякої гарантії, що ощад після нарахувать на нульову картку не подасть до суду на стягнення заборгованості. Потім виконавці — арешт рахунків в інших банках і т.д.
Закрити з-за кордону неможливо.
Тільки йти самому в відділення і закривати. Або писати доручення.
Але —
1)доручення в Британії для біженця — задорого
2)доручення написати немає на кого — когось забрала війна, хтось лишився в окупації
3)британське доручення потім треба переводити та завіряти в Україні — теж дорого.
Є електронні підписи в Приваті та в Дії.
Але все одно не можна закрити за заявою з електронним підписом.
Тільки йти у відділення.
Знайомий з ощадом ще з радянських і ранніх українських часів.
Радянщина так і лишилась з банком назавжди.
Визначення поточного рахунку боржника, для видаткових операцій
Самий кончин й банк що не можу розблокувати поточний рахунок
лист не отримували, виконавцю кажуть що отримали але ще не зарезервували входящу кореспонденці, не поставили номер. Через пару хвилин вже я телефонуютна гарячу лінію знову кажуть що такий лист не отримали і хто отримав
його за дорученням вони не знають, нехай
виконавець відправе на електронну адресу. Він відправляє знову постанову з електронним підписом на електронну адресу в 11:01 і відповідь на лінії геніальна: ваш електронний лист не надходив. Нехай ваш виконавець надішле
постанову електронним каналом Наіс або ж знову на пошту банка. І це замкнутий круг. І постанова не погасилась і не розблоковують. Банк тупо користується коштами (присвоїв їх собі) В діє давним давно ще з 10.05 є постанова, а банк її не бачить. Походу там інваліди сліпі працюють. Тому
обходьте цей банк стороною, кажуть ПриватБанк — г повне, а цей банк ікон че ний. Ну нічого суд вибʼє і ще моральну шкоду. За яку країну ми воюємо. Батько на ½ працює що б хоть якось себе прогодувати і ті сльози не можна зняти, тварі ви безсердечні, сьогодні вже 24.05 вже 3 неділя пішла, а рахунок не розблокований його не бачать, чи не хотять бачити понабирали інвалідів і лібідо в які не можуть прочитати лис. Люди забирайте свої гроші бо теж не зможете їх зняти.
Розблокування рахунку після 24 днів очікування і стресу!
Військовослужбовці
Скарга.
Відповідь нотаріусу не дають.
На скаргу — прислали відписку, що в ней не вказан Голова правління АТ «Ощадбанк» — Наумов Сергій Володимирович.
Обман своїх клієнтів
Не виконує своїх обов’язків
Скарга на Ощадбанк
Для розв’язання проблеми не одноразово зверталась за допомогою в чат-бот, на гарячу лінію, у відділення банку, де обслуговуюся. Там мені відповіли, що треба звертатися в головне відділення Ощад Банку.Ще було звернення в виконавчу службу, яка видала постанову на розблокування карти.
Постанова була надіслана укр. поштою 07.05.24.
Після цього ще багато разів зверталась на гарячу лінію, де неодноразово було сказано, що треба почекати 5 днів. З моменту накладення арешту пройшло вже 19 днів, а результат ніякий.
Протягом цього часу на рахунок поступила заробітна плата, до якої я через арешт не маю доступу.Жити нема що, що. Ощадбанк- «найкращий» банк в світі.
Професійне обслуговування
Заблокований рахунок з дійсною Постановою про розблокування.
юстиції України 16 квітня 2019 р. за № 399/33370 Про затвердження Порядку автоматизованого арешту коштів/електронних грошей боржників на рахунках., банк повинен на слідуючий день після винесення Постанови розблокувати рахунок. Відповіді по сьогоднішній день не має (сьогодні 21.05.24.), коли розблокують ніхто не знає відповіді не дає менеджер (говорять що всі вказівки надходять з Києва), а гаряча лінія посилає до менеджера.Просто тупік. Пенсіонер без коштів для життя повинен чекати і проходити жах бюрократії. Мало того, скоро ПФУ нарахує знову пенсію і батько всі кошти зняти не зможе, бо ліміт у місяць 14200 грн ., так довго розглядають справу. Такого ставлення жахливого я давно не бачила. Написала навіть у НБУ. Дайте будь ласка відповідь що робити? Нижче я вказала відділення де відкрита картка, грубість і хамство було у відділенні м.Дніпро.
Скарга на Ощадбанк
30.04 виконавча служба відправила повідомлення до Ощадбанку про закриття провадження.
На сьогоднішній день картка не розблокована.
Я не маю можливості вже більше трьох неділь користуватися коштами.
У мене запитання до керівників денної установи!
Ви розумієте, що люди не можуть користуватися своїми грошима?
За що жити?
За які кошти?
Чому ваші працівники у відділеннях розводять руками і не можуть вирішити цю проблему на місцях?
Дайте вашим клієнтам чітку відповідь, коли розблокуються рахунки?
Скарга на Ошадбанк
На соціальну картку накладено арешт, є постанова від 29.04 про повне зняття, але кончені працівники банку, які все це роблять вручну (про діджиталізацію певно їм ніхто не розказував), ніхрена не роблять. На гарячій лінії пропонують оформити якісь заявки, які до одного місця, бо розгляд їх аж 30! календарних днів, кажуть, шо заявка пришвидшить процес розблокування, але це відверта брехня, бо вже 2 тижні від подачі заявки, а ніхто нічого не розблокував. На гарячу лінію Нацбанку теж можна не дзвонити, у цій ситуації вони не допоможуть (навіщо тоді взагалі їхня гаряча лінія здалася, якщо вони не можуть знайти на них управи?!). Загалом Ощадбанк це конкретне лайно, яке під час війни залишає людей без грошей, абсолютно незаконно, прикриваючись якимись відмазками рівня дитячого садочка. Чим ви відрізняєтеся від рашистів? З таким банком і ворогів не треба, самі принижують і знущаються над людьми. Дуже не хочеться мати справу з цим банком, обходити десятою дорогою і плювати де тільки бачиш відділення. Ганьба, Ощадбанк!!!
Скарга
Просто Жах