Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Чернігів, вул. Шевченка, 37

Адреса:
Чернігів, вул. Шевченка, 37
Телефон:
+38 (0462) 77-23-64
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
15 червня 2020, 14:32
Все действие происходило в отделении №10024/064 Ощадбанка г. Чернигов. Пару недель назад, ходила моя теща получать карту в вышеупомянутое отделение. В итоге: установить пин на карту не помогли, ВПАРИЛИ кредитку, на возражения, что кредитная карта не нужна, сказали — выдается вместе с пенсионной. В итоге: пришлось самим разбираться как устанавливать пин. Пожилому человеку тяжело с картами, установкой пина и т.д… Еще надо идти закрывать кредитку. Вопрос к представителям банка: Вы не в состоянии помочь пожилому человеку с активацией карты и установкой пина, не ужели это так сложно? И до коли будет продолжаться ВПАРИВАНИЕ кредитных карт??? Почему карты выдавались не в конверте? А просто с открытыми реквизитами (номер, срок действия, cvv)? Сотрудник запросто может записать реквизиты, оплачивать покупки с чужой карты а потом доказывай, что это не твои покупки!!!
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
15 червня 2020, 17:55
Добрый день! Приносим извинения за неудобство. Пожалуйста, напишите нам в личные сообщения ФИО и контактный номер телефона вашей тещи.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Чернігів, вул. Шевченка, 37. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Чернігів, вул. Шевченка, 37- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.