Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Vikki29 2 лютого 2023, 13:25
Знущання з людей, останній час тільки і бачу помилка в роботі сервера. Будь ласка спробуйте ще раз! Не можу не розплатитися картою, не перевірити рахунок, не дозвонитися, що це за обслуговування?! Відмовляюся від ощада, самий поганий банк який я зустрічала в своєму житті!
Tn1581 2 лютого 2023, 10:12
Немає у даному банку ні рахунку, ні картки, але банк вперто шле мені повідоплення, що знято плату за користування рахунком.Рахунком якого немає!.. Яка плата? Звідки? З неба? Писала їм лист на ел.пошту з проханням дати відповідь. Реакції 0.Нікому не рекомендую цей банк!
Кристина Николенко 2 лютого 2023, 9:05
Відділення за адресою: Одеса, вул. Черняховського, 18
Добрый день! Прошу взять во внимание отделение г. Одесса, ул. Черняховского, 18. Сотрудники отделения ведут себе по хамски, грубят. Была на отделении, получала перевод, случился инцидент, клиенту выдали не ту карту, потом все быстро замяли. Пришла через день для получения перевода, девушка на кассе, не помню точно как зовут, Юля кажется, начала грубить что какие есть деньги такие и возьмете. После такого отношения я больше не появлялась на отделении. Но, по с течении времени, мне пришлось опять туда обратиться, очень хочу отметить, что на отделении большие очереди, когда ждала свою очередь, видела как сотрудники берут взятки! Я понимаю что бабушки щедрые по своей на туре, но так в наглую и открыто брать деньги у пожилых людей, а еще и в военное время, это стыд и позор! Была у сотрудницы Лилии, когда задаешь ей вопрос, ни на что не может ответить, я пересела к другому оператору, Дарья, кажется, на что первое впечатление она вызвала хорошее, понимающий сотрудник. До тех пор, пока не подошла Лилия и они место того чтобы мне помочь, стали разговорить с друг другом, когда я откликнула их, на что услышала огрызание в мой адрес. Прошу принять меры! Отделение просто ужасное. Все сотрудники, включая начальника хамят, неуважение к старикам!
pgnatali 2 лютого 2023, 1:42
Год назад как я думала закрыла все счета в Ощадбанке, но как оказалась — нет.
1.01.23 пришло сообщение, что необходимо погасить просроченный платеж по кредиту. 01.0.23 сумма была уже в два раза больше. Звонок на горячую линию ничего не дал, мне даже не смогли сказать за что просрочка, если я не пользовалась кредитом. Был единственный ответ на все — идите в отделение банка. Вопрос — что делать если ты не в стране и при последнем посещении отделения озвучила, что хочешь закрыть все счета.
VanDi 31 січня 2023, 13:14
У мене є дві картки ощадбанку, які були відкриті в Сєвєродонецьку (Луганської обл.). Зараз я перебуваю в Києві, і мені знадобилося закрити ці картки. У відділенні ощадбанку мені відмовили в цій послузі, пославшись на те, що ці картки відкрито в Луганській області, і вони не бачать рахунки луганської області. На прохання видати письмову відмову, посилалися на те, що таку відмову може видати головний (начальник, менеджер) відділення, якого зараз немає, бо субота. На гарячій лінії ощадбанку мені запропонували відвідати відділення ощадбанку в Донецькій обл., на запитання, в чому різниця між Донецькою обл. і Києвом, що не те, не інше не є Луганською обл., оператор не відповів.
Ощадбанк ця проблема з обслуговуванням карток інших областей існує не перший рік, ви за весь цей час не могли її вирішити або не хотіли?!
Svetulichka 30 січня 2023, 10:14
Самий незручний банк!
Картка діє до 06/ 23, але чомусь її закрили у січні 2023, а за користування карткою ви не забуваєте знімати по 7 грн, молодці! Користуєшся ти тою карткою чи ні — все одно плати… «дякую» ощадбанк, що у воєнний час ви ускладнюєте моє життя, проживаю на даний час в селі, прийшов переказ, і я повинна зайвий раз їхати в місто, платити кошти за автобус, щоб зняти і без того свої копійки! Дякую, що робите все, для того щоб зменшити своїх клієнтів і додаток нульовий, взагалі незручний, хочеться скоріше забрати всі свої кошти і закрити свої рахунки!
Елена Вашкур 29 січня 2023, 1:22
Відділення за адресою: Київ, вул. Харківське Шосе, 164-А
5 августа 2022 года, подала заявление на перевод пенсии с Укрпочты, на Ощадбанк. Сейчас конец января 2023, где мое заявление, и документы???
Piatachini 28 січня 2023, 18:23
Ця історія почалась ще до повномасштабного вторгнення росіян в Україну. За порадами знаючих людей вирішив я тримати гроші не в одному банку і в різній валюті. І за порадою батька, і смикнуло мене щось покласти на депозит в ощаді в гривнях і більшу суму що мав. Було в мене сім з копійками тисяч $. Мені їх ''поміняли'', і на депозиті в мене двісті + — тис. гривень, відсотки капають якісь. Ну і тут інфа з кожної праски вилазить, мов кацапи сильно воювать хтять з нами. Пішов в комерційний банк, проблем ніяких, там ще депозит був, забрав його достроково, ще й думаю ''от нормальні люди, без ніяких, хочете забрать, будь ласка, віддали''. Прийшов у відділення ощаду, і почалось!!! Принесіть довідку навіщо вам гроші! Я їм, ''це ж мої гроші, я в вас ваших не прошу''. Коротше, довелось чекати закінчення договору депозиту. Курс ще нормальний офіційний, не офіційний вже поповз, так поповз аж вприсядку повз, що аж не зручно. Питаю про обмін на долари. А вам ніхто не поміняє гроші''. Я їй, Сім штук сюди приніс, поки ви мені мізки є… зі своїми довідками курс інший зовсім і обмін ви робить не збираєтесь?'' Вона з тією посмішкою так і… рахувало… Ніколи не забуду! Коротше… В підсумку, наказали'' вони мене з оцією всією ситуацією на три з копійками тисячі зелених. От і думайте люди, який у нас державний банк.
alex vahato 28 січня 2023, 12:27
Банк нагло бреше щодо курсу долара по картам, реальний курс при оплаті гривневої картою буде більше 38грн за долар. Тоді як на сайті вказано 37.12
Це є ганебна брехня. Інші банки такі як Приватбанк і монобанк мають курс приблизно 37.45 і це є правда при оплаті на 100$ у вас зніме 3745грн. Тоді як з карти ощадбанку зніме більше 3800грн.

Банк заявляє що у них є додаткова комісія 1%
Отже курс мав би бути 37.49 але це знову ж таки брехня
Скріншот виписки тут https://ibb.co/0JHh0y7
Natalia280 27 січня 2023, 17:57
Відділення за адресою: Львів, вул. Городоцька, 115
Вже не вперше хамовито обслуговують (
Не привітні, як не в телефоні сидять, то між собою говорять, на клієнтів не звертають уваги, коли задала запитання відповідь була через 5 хв, бо телефон важливіший!
Завжди заходила у відділення на Ст.Бандери, там набагато привітніші працівники!
OleksiiGa 25 січня 2023, 16:10
Надумав завести валютну картку в Ощадбанку. Так як використовую Payoneer. В певний момент вирішив скинути гроші на цю валютну карту. В силу підозр шо щось може бути не так, спочатку здійснив переказ 246$. І дійсно чудо, сума була зарахована всього лише за два дні. І тут я осмілів і вирішив скинути ще 1368$ (в Payoneer неможливо здійснити помилку в реквізитах, бо кожен банківський профіль зберігаєтсья) Тобто я всього лише повторив на ті ж реквізити переказ на які вже спішно його робив.
Результат пройшло 32 календарних дні. Payoneer з своєю службою підтримки надав всі можливі документи про успішну відправку коштів постарався максимально знайти причину, але основна проблема це Ощадбанк, це служба підтримки з'єднує з персоналом в котрого одна відповідь «вам було зараховано 246$» або «ми не можемо повернути вам кошти яких в нас немає». На прохання зєднати з кимось кому я можу надати документи підтвердження успішного переказу від Payoneer результату нуль.
Чудовий банк. Рекомендую :)
Ivan Z. 25 січня 2023, 14:19
Відділення за адресою: Львів, вул. С. Бандери, 3
Хочу відзанчити чудову і злагоджену роботу працівників данного відділення. Завжди все швидко і оперативно. На особливу подяку заслуговуть працівники каси які змушені весь мати клопіт з людьми похилого віку які не вміють по-іншому оплачувати комуналку.
TaisiyaSerdyuk 24 січня 2023, 10:54
Мені надійшли кошти у валюті на i-ban, але їх учора менеджер не міг знайти, хоча вже майже місяць минув. Що робити?
Yuriy50770 23 січня 2023, 4:14
Сьогодні намагався як завжди оплатити комунальні послуги через Ощад 24. Але це неможливо зробити, бо в розділі залишились тільки чотири області. Вінницька чомусь зникла! Чому банк в такі важкі часи звужує перелік послуг? Тепер доведеться переводити пенсійні виплати на Приватбанк.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Boris1220 22 січня 2023, 18:51
У бабушки пенсионная карта в банке. По ошибке указала не тот номер телефона, как финансовый. На горячей линии сказали, смена номера — только в отделении. И наплевать, что рашисты уже месяц не выпускают на подконтрольную территорию. Доступа к старому телефону нет, приехать нет возможности, а банку наплевать.
Це просто жах. Завжди черги. Спочатку касир десь гуляла, потім прийшла друга дівчина та заняла її місце для виконання якойсь техничной праці. Нарешті після пів часу очікування взяли мої документи, але з’ясовується, що на цій кассі щось з програмою, а на інші каси черга на вулиці. Ніякой поваги до клієнтів. І це вже не вперший раз. Було в городі 5 або 6 відділень, зараз залишилось одне. Пінсіонери стоять в черги по декілька часів. Для того щоб получіть пк
sphrx 20 січня 2023, 10:33
Більш огидної банківської установи, ніж Ощадбанк, в Україні нема. Це дно! Співробітниця відділення зробила все можливе і неможливе, щоб мій старий не отримав депозит в кілька тисяч, що мав піти на лікуваняя хронічної хвороби в стані загострення. Справа в тому, що наші прохання про відміну автопролонгаціі були проігноровані, в той час, коли в очі говорилося, що автопролонгація знята. І що ми маємо? Бінго! Автопролонгація на рік. Чи переживе мій батько цей рік Ощадбанку байдуже. Чи це була некомпетентність і(або) злий умисел тепер не байдуже мені.
Hanna2023 17 січня 2023, 0:28
Відділення за адресою: Харків, майд. Конституції, 22
Я, Лазарєва Г. П. подала заяву на грант (250 тис.грн.)на власну справу та створення 2 робочих місць, розробивши бізнес план, пройшла співбесіду в Державній службі зайнятості, захистивши свій проект та отримала в «Діі» 17 жовтня 2022 р. згоду на отримання гранту.
За умовами отримання гранту в 15 робочих днів з дня отримання згоди я маю зарееструватися ФОП та відкрити розр. рахунок тільки в Ощадбанку
25 жовтня 2022р. я звернулась у відділення м.Харків Майдан Конституціі 22 до відділу обслуговування юридичних осіб, до заступника керуючого відділенням Біда Ю.В. и менеджер Буяненко В.І. де мною було підписано та оформлено 25.10.2022р.:
Заява приєднання до договору мікрогранту
Заява про відкриття пот.рахунку
Договір банківського обслуговування
Заява про підключення тарифного пакету
Оплата в кассі відділення відкриття рахунку
Все було зроблено в належний термін 25.10.2022.Після цього, до кінця року, я кілька разів дзвонила менеджеру уточнити, чи не надійшли мені кошти гранту.
04.01.2023р. мені повідомили із служби зайнятості, що мені скасовано надання гранту, в звязку з недотриманням умов надання, а саме рахунок в Ощадбанку відкрито 25листопада 2022р., через місяць після мого звернення, і відмова сформована на данних Ощадбанку. Скасувати відмову мені можливо якщо Ощадбанком буде уточнена дата відкриття рахунку.Я звернулась до відділення за роз’ясненям. Заступник керуючого БідаЮ.В. повідомила що Служба зайнятісті нічого не доводила ,і реестру вона не бачила,і про 15 днів вперше чую, що я сама повинна знати про 15 днів.Так я звернулась якраз протягом 15 днів.Я навіть скриншот офіційного сайту Ощадбанку робила, де написано про 15 днів для відкриття рахунку, але вона все одно заперечувала.
16.01.2023 р.я зателефонувала ще раз, Біда Ю.В. повідомила мені що виправити нічого не може.
Вони працюють далі, а я залишилась без законно отриманного в конкурсі гранту, мене позбавили права отримати роботу, та не буде створено 2 робочих місця, гроші на які виділяє держава для працевлаштування своіх громадян в цей скрутний час.
Прошу сприяння в вирішенні цього питання, може мені ще вдасться отримати роботу
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Света Себало 14 січня 2023, 17:15
Я хочу узнать высшее руководство ощадбанка реагируют на жалобы клиентов. Вы их читаете? Такое впечатление, что им всё сходит с рук поэтому рядовые сотрудники и ведут себя по хамски, зная наперёд что им ничего не будет. Куда я могу обратиться, чтобы хамы были наказаны?
Света Себало 14 січня 2023, 11:12
2 декабря 2022 поменяла старую пенсионную карту на новую, когда спросила, старая закрыта, мне ответили, да пластик поломайте и все. На самом деле карта действует и с неё списываются деньги. Я инвалид 1 группы не хожу. Нанимаю людей приезжаю в это отделение прошу заблокировать старую. Они мне отказали, сказав что если они заблокируют старую, то автоматически заблокируется новая. Когда я начала звонить в колценр, они мне начали угрожать полицией, немощному человеку, сверх наглость. Особенно отличились старший контролёр Ячник Валентина Петровна.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку