Курс валют в Ощадбанку
Дуже поганий банк!!! Не рекомендую його нікому!
Зарплати
Заблокували банкінг та картку
Підтверджую, щодо доступу до веббанку та карти. Нікому дані не передавались та не надавались.
Підтримка каже що без візиту до банку не вирішити це питання. Виїхати до України не можу, по особистим причинам
Найгірший банк, не рекомендую Нікому!
Прошу підтримку вирішити це питання в найкоротший термін
Це найгірший банк
З приводу відділення в якому була, це взагалі треш люди не знають умов карток і комісії. Сказали що в день в банкоматі можна знімати 100000 видає лише 50000. Мене не влаштувала комісія на картці, так мені апропонували щоб мені гроші скидали на карту для соціальних виплат. Це як взагалі такого ж не можна робити. І всі з таким не задоволеним обличчям відповідають це просто жах.
Шахрайство
Банкомат списал деньги, и не выдал
Заблокировали карту
блокіровка счета
Обслуговування
Дякую за допомогу керівнику відділення
Хотів би висловити подяку стосовно роботи керівника відділення за адресою місто Київ, вул. Григоренка 22/20.
Дуже вдячний за оперативне вирішення моєї проблеми, з приводу якої мене, я вибачаюсь, «футболили» на гарячій лінії та потім в податковій (куди мене відправили з гарячої лінії).
Зазвичай в ощадбанку відбувається все довго та, нажаль, не завжди професійно, але в даному випадку дуже вдячний, бережіть такого співробітника.
Зменшення кредитного ліміту
Ніколи не відкривайте депозит в ощадбанку
цього квітня депозит закінчився і ми звернулися до відділення (м Київ, Січових Стрільців 72) щоб зняти його.
отримати гроші мама не може і доси (майже 10 визітів в ощад банк (!!)):
1. в відділенні сказали, що видати не можуть з депозита напряму, а можуть відкрити картку, ми приїдемо отримаемо її і потім через декілька днів ми можемо зняти.
2. ми приїхали вдруге. отримали картку. (потім тре чекати було активацію)
3. ми приїхали в трете — зняти гроші. тут зясівалася, що робітник банку помилися — гроші треба замовляти (я питала — точно не треба попередній дзвінок, замовлення і тд)
4. окей ми замовили. приїхали вчетверте. —
нам сказали, що треба зняти ліміти на зняття.
ми зняли, але поки все зясовували- вуаля 17−03 — вже касса не видає…
5. потім зясувалася що ті ліміти по телефону що ми знімаемо — то ні до чого, а тре знімати в тому відділенні, де відкривали депозит (не картку).
(відділення в харкові не відповідає, його скоріше за все физично нема (воно на Білгородському шоссе, ** бнуті сусіди — дуже близько (((
Мамі 85 років. кожна поїздка — це великий стресс (ми живемо зараз Під київом)
кожного разу вона розуміе, що так просто Ощад банк гроші не віддасть.
(ЇЇ гроші)
у тепер зясовується — що все одно тре їхати у Харків в разтрощену квартиру, або в замінований дім (реально не знаю куди її послати)
і це в 21 му сторіччі.(КАК?, Ощад? как?)
ЧОМУ кліент банка ОСОБИСТО з паспортом і кодом з карткою в руках НЕ МОЖЕ ОТРИМАТИ СВОЇ ГРОШІ в КИЇВІ? ЧОМУ щоб «зняти лиміт» тре їхати в Харків в 85 років?
ПС- продоолжение марлезонского балета:
6. я такі дзвоню в Харків замовити гроші (Відділення Сумська ,59) і мені відповідають — окей, ми замовимо гроші але купюри будуть ДО 1996 року.
ЗВЕРНЕННЯ ДО ОЩАД БАНКУ. може є якись там менеджер, хто відгуки читае:
1. Ви відмовляєте видати гроші пенсіонеру по паспорту коду картці і тд.
2. змушуюте їхати в небезпечну зону 85 річну людину.
3. де на протязі двох тижнів треба ходити кожен день іменно там отделеніе та отримувати там старі купюри до 1996 року.
Забрали деньги со счета и повесили 30 тысячный долг
Загальне враження від обслуговування
Кредит на авто
В нас була довідка впо з Запоріжжя, сказали переробити на Київ, переробили, сказали, що бізнес у нас на Донбасі і Харківщині, теж ТОТ.так що відмовлено. Чоловік ФОП гарно заробляє, є ще одне авто, ми хотіли взяти кредит на 2 роки з внеском 40−50%, нам ще й добавили що ми не платоспроможні, не зможемо платити по 20тис грн в місяць з доходами в майже 10 разів більше. А Що це за дискримінація людей з Донбасу і з окупованих територій і зон бойових дій ??? Хто може взяти кредит? Лише корінний киянин ??? Я в шоці, ніколи в житті не звернуся в цей банк, і всім розкажу.
42 хвилини спілкування з оператом Ощадбанк ні про що!
14.06.2023 р. через додаток Ощад24, з карти для соцвиплат намагався оплатити комунальні послуги з власного рахунку, власними коштами в державному Ощадбанку, на рахунок ОСББ, також в державному банку АТ КБ «ПриватБанк».
Отримав повідомлення від системи що подібний переказ коштів не можливий!
Так само невдало спробував оплатити послуги в державному додатку ДІЯ з власної пенсійної карти.
На мій дзвінок в Ощадбанк, з цього питання, на номер 0 800 210 800, оператор Наталья, з перервами на внутрішні консультації, протягом 42 хвилин!!! пояснювала мені що:
1. Згідно постанови кабінету міністрів України 0637 від 05 листопада 2014 року! проплати на нібито довільні реквізити (під довільними реквізитами Ощадом малося на увазі ІВАN рахунок ОСББ UA693052… в державному ПриватБанку.) для власників карт ВПО — заборонені!!!
2. Аналіз оплати з моєї пенсійної карти Ощадбанку через додаток ДІЯ показав що оплата здійснювалася нібито на іноземний рахунок (в сумі 254грн.!) Яка теж заборонена!
Увага!!!
Мені були надані рекомендації:
а) Відкрити карткові рахунки в інших банках не як ВПО! і оплачувати послуги не як ВПО!
б) Зняти кошти з карти в банкоматі і оплатити послуги готівкою через касу банку!
НотаБе. Попросив прийняти скаргу на дії Ощадбанку і надати мені письмові пояснення в відмові платежів на електронну адресу. Чекаю…
ПиСи. З досвіду спілкування з подібними установами, всі сьогоднішні розмови з оператором Ощадбанку записані на диктофон в телефоні.
Як не дати себе ошукати
Ничем не помогут клиенту
Роз блокування картина!
Безпідставне блокування карти пенсіонера-інваліда!!!