Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Полтава, вул. Б. Хмельницького, 28

Адреса:
Полтава, вул. Б. Хмельницького, 28
Телефон:
+38 (053) 257-20-99, +38 (053) 257-29-11
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:00, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
12 січня 2023, 16:42
Відділення, що знаходиться за адресою бульвар Богдана Хмельницького, 28, що у м. Полтава вразило непрофесійністю і хамством.
З банку прийшло смс про необхідність оновлення персональних даних. Обрали найближче відділення до дому. Але там керуюча відділення відмовила у цьому зі словами:«Ідіть туди де отримували картку, там ваше дєло лежить. І взагалі, я займаюся фопами». В 21 сторіччі це нечувано, жахлива організація роботи. Зателефонувати на гарячу лінію прямо при керуючій, там відповіли, що зробити оновлення можна на будь-якому відділенні. Але вона відмовилась це робити. Так як картка отримувалась на підприємстві, довелось ще витрачати час, щоб дізнатись, на яке відділення потрібно звертатись. І звісно виявилось, що воно далеко… Ганебна поведінка керуючої і жахлива організація документообігу і роботи в цілому.
Написати коментар
3
3 серпня 2018, 10:52
28 июня текущего года на мой номер поступило сообщение от вашего банка с напоминанием о прохождении на протяжении 2х месяцев идентификации в соответствии с постановлением КМУ 637. Это при том, что последнюю операцию с введением ПИН кода я совершала 24.05.2018 в отделении банка снимала пенсию (у меня карточка является пенсионным удостоверением). То есть спустя месяц мне поступило сообщение. Я обратилась на горячую линию для уточнения, где мне сказали, что та идентификация, которую я проходила 24.05.2018 года не засчиталась (не пояснив причины как такое может быть) что мне нужно обратиться повторно. Я будучи очень ответственной, переживая, что мне прекратят выплаты пошла в банк 02.07.2018 совершила снова операцию по снятию наличных в кассе банка, при это сообщила сотрудникам, что я хочу пройти идентификацию. Таким образом я была уверена, что следующий визит в банк могу совершить в декабря, а то и январе. В итоге сегодня 03.08.2018 мне вновь приходит сообщение: «З метою проходження ідентифікації відповідно до постанови 637 просимо звернутися протягом 25 днів?» В этой связи у меня вопрос: сколько это будет продолжаться??? Каким образом еще мне нужно проходить идентификацию, что нужно осуществлять, что говорить сотрудникам, чтоб процедура идентификации проходила действительно в соответствии с постановлением 637 раз в шесть месяцев. Жду скорейшего ответа.
Коментарі (2)
Ответ банка
Ощадбанк
3 серпня 2018, 16:30
Добрый день!
Полученное смс не означает, что идентификация не была засчитана. Рекомендуем для проверки информации по идентификации обратиться в контакт-центр по номеру 0800210800.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Полтаві 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Б. Хмельницького, 28, Полтава
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Полтава, вул. Б. Хмельницького, 28. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Полтава, вул. Б. Хмельницького, 28- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.