Курс валют в Ощадбанку
Крадії в Ощадбанку
Інформація
Я хотіла запитати чи могли б ви допомогти розібратися з питанням по поводу банківського рахунку на яки приходять кошти за мого сина який воював і зник безвісти під час бойового зіткнення… У мене така проблема де я коли була в дома я відкрила рахунок ощадбанку де мене ніхто не попередив що є ліміт. Я проживаю за кордоном і повинна платити за операцію і так як мені банк блокує я змушена раз в тиждень зняти 270€ де банк забирає 50€. Це якийсь жах я звонила до банку і читкоі відповіді не надали. І вмене питання чи це справедливо таке знущання де банк в місяць забирає в мене 200€… Буду вдячна за відповідь.
Разблокировка счета.
Ощадбанк заблокував iнтернет операції по картці
Що робити якщо шахрай з о-ел-ікс використовує карту ощадбанку.
Жінка (підписана як Олександра) попросила передплату за товар на карту ощадбанку № 5167 8032 7833 6362. Сплативши 200 грн., я чекала відправку, але на наступний день вона видалила свій профіль на о-ел-ікс. Зв’язку з нею немає, мені нічого не відправила. Що робити в такому випадку? Писати заяву сенсу не бачу заради такої суми? Можливо служба безпеки Ощадбанку зможе заблокувати картку, щоб шахраї не використовували її в подальшому. Докази відправки коштів на цю картку в мене є, також маю принт скріни переписки з шахрайкою.
Державний банк — обличчя Держави
Так и не смог открыть карту :)
Зато мне уже успели позвонить мошенники (загуглил номер). У меня ещё нет ни сяета в банке, ни карты, ничего, но мои данные уже слили))
Доверенность
Крык души
Подяка провідному економісту відділення 10026/0790 Ощадбанку у м. Бородянка Сугоняко Світлані Миколаївні
Страховка от мошенников-кассиров
Блокування рахунку.
Лист від виконавця банк отримав.
За то у самову відділенні затягують сам процес.
Говорять що нічого не приходило і чекайте.
Коли має прийти до кого звертатись ніхто нічого не знаю
І це державний банк
Як вона має жити без грошей?
До кого вона повина звернутись, щоб прийнняли якісь дії???
Блокування рахунку
Лист від виконавця банк отримав.
За то у самову відділенні затягують сам процес.
Говорять що нічого не приходило і чекайте.
Коли має прийти до кого звертатись ніхто нічого не знаю
І це державний банк
Як вона має жити без грошей?
До кого вона повина звернутись, щоб прийнняли якісь дії?
Жахлива робота додатку Ощад24
Ощад банк блокує додаток ощад24/7
Я гірших умов співпраці в житті не бачила. Кожне звернення — лавина негативного досвіду від того, що дізнаєшся все нові «приколи» про умови співпраці
Це не банк, а якась шаражка, позитивних сторін співпраці просто не існує.
Коли повернусь в рідне місто закрию цю карту, напишу в причинах що це не банк, а посміховисько і всім своїм знайомим і друзям обовʼязково розповім про цей цирк і буду радити обходити десятою дорогою цей банк.
Жах
Приложение Ощад-24 на уровне тупой еще тупее.
Качество банковских карт на уровне картона
Большая благодарность,основанная на личном опыте
Так получалось, что именно Оксана Александровна сотрудник Ощадбанка Одессы по улице Черняховского 18 приходила нам на помощь
Она внимательно вникала и профессионально объясняла и все это с уважением и доброжелательностью
Мы ей признательны за обслуживание