Курс валют в Ощадбанку
Невозможно провести платежи через Интернет
Работа отделений и контакт центра.
Хочу добавить ещё один отрицательный отзыв, к множеству ранее изложенных.
Плачу коммунальные платежи по единой квитанции в отделении Ощадбанка со своей пенсионной карты. 13.04 простоял более часа в очереди в кассу отделения №132 банка на улице(понятно: короновирус), из трех касс работала только одна! Хотя они находятся на достаточном санитарном удалении друг от друга. Когда подошла моя очередь распорядитель внутри помещения (или как её называют) сообщила, что коммунальные платежи не принимаются, по причине того, что не работает программа. Звонок в контакт центр: 0-800 ******* 7-3 ничего не дал; в начале Марина, потом Диана, на вопрос почему в отделении не принимают оплату, переключали меня в никуда, т.е. на номер, который не отвечал!
Сегодня 14.04 в очереди не стоял, сразу спросил у «распорядителя», которая ответила, что до конца недели коммунальные платежи приниматься не будут, т.к. производится отладка программы. Понимая, что это полная чушь, опять позвонил в контакт центр, с просьбой разобраться и дать мне исчерпывающую информацию. На что оператор контакт центра(по моему Лена), ответила, что информацию могу получить только в самом отделении!!!!))). Жалобу принять тоже отказалась.
Сложилось такое впечатление, что отделения Ощадбанка находятся на хозрасчете: что хотят, то и делают и никто не может повлиять на их работу. При этом в контактцентре мне посоветовали обратиться в другое отделение. И это при том, что под предлогом удобства обслуживания населения, все ближайшие отделения были закрыты и сведены в одно! Таким образом люди(из них большинство пожилые), приходят в отделение и не получают ожидаемых услуг. Плюс к этому добавился перерыв в работе отделения, перестало работать по субботам.
Так же есть вопросы к крупнейшему банку страны, который многие ассоциируют как государственный, а на самом деле происходит всё по принципу: с миру по нитке — себе на рубаху. Поясню: почему в Ощадбанке снимают плату за СМС уведомления, ведь банк пользуется деньгами клиентов и уважающие себя банки эту услугу предоставляют бесплатно! Почему, если клиент банка повторно запрашивает остаток по счету, с его счета снимается плата? Система Ощад24, работает намного хуже, чем Приват24. Банку есть над чем работать, для того, чтобы честно зарабатывать и начать надо с систематизации работы отделений, сотрудники которых должны понимать, что они не частная лавочка, а представители крупнейшего, в дальнейшем думаю лучшего, банка страны!
Не отдают валюту со счета!!!
Скарга
ві дді лення.
Термінал, в який вклала картку, щоб зарахувати кошти і сплатити комунальні послуги, зді йснив перезавантаження програмного забезпечення в той час, коли зараховувалась готі вка на картку,
пі сля чого картку та 1000 гривень термінал не повернув.
Звертаючись до праці вникі в коли і як я можу повернути, кажуть через тиждень прийти, на будь-які інші питання ві дпові дають «не знаю».
Я черговий раз звернулась до
ві дді лення, картку з терміналу вийняти, але 1 тисячі гривень там немає, було сказано, чекайте — процедура зарахування може тривати 2 тижні… Ви знущатися *****, які два тижні? Мені потрі бно своєчасно оплатити компослуг, але через і нвалі дні сть процедури повернення кошті в на картку не можу.Продовжую переглядати баланс картки, але крі м « дулі » там
ні чого нема.
Та кредитна 1000 грн була на одному рахунку з зарплатою. І було видно де власні кошти, а де кредитні. і притому якщо ти використав кредитні кошти вони гасилися автоматично при надходженні зарплати. Декілька місяців назад банк так зробив, що ту тисячу система Ощад 24 перестала показувати і при надходженні зарплати сума кредиту автоматично не гаситься.
Я пішов до відділення банку, попросив допомоги, щоб погасити ту кредитну 1000 грн, нащо мені відповіли що потрібно оформляти додатково кредитну картку. На що я відповів, що я не хочу відкривати кредитну карту, а хочу погасити і закрити дану кредитну лінію, мені у відділенні банку не допомогли у вирішенні даного питання. Я вирішив звернутися з моїм питанням у довідкову службу банку за номером 0-800-210-800. На превеликий жаль, я там не отримав теж допомоги. Я декілька разів телефонував вибираючи пункт питання по кредитах, — відповідав оператор, вислухавши моє питання сказав, що переключить на іншого оператора, і я чекав, чекав 20-30 хв, а потім лінія обривалась.
Буквально у понеділок 13.04.2020, я знову зателефонував і ситуація та сама. В той же день я вирішив піти у відділення банку і оформити кредитну карту, щоб була змога погасити ту «славнозвісну кредитну 1000 грн». Мене дуже гарно обслужили, оформили документи і сказали, що відкриють мінімальний кредитний ліміт 5000 грн. На протязі дня мені прийшло смс, що у мене кредитний ліміт не 5000 грн а 15000 грн.
Я сьогодні 14.04.2020 прийшов у відділення банку і попросив допомоги щоб погасити ту кредитну заборгованість у сумі 914 грн. Мені допомогли, дякую. Потім я сказав: — чому мені відкрили ліміт 15 тис замість 5 тис про які вони говорили. Мені відповіли, що це Київ погоджує кредити і це не залежить від них. Мене це обурило, що не має прозорості у послугах, які надає банк. Далі я сказав, що я не хочу користуватись кредитом взагалі хочу його закрити. Мені сказали що це не можливо, Київ вам не погодить… Вам не має 70 років, і поки ви працюєте на даному підприємстві у вас повинен бути кредитний ліміт….
Вибачаюсь, що так багато пишу, але для мене це є болюче питання. У мене є два питання:
1. Чи правомірні дії банку «Обов’язковий кредитний ліміт при використанні зарплатної картки. Непрозорість в представленні кредитів»?
2. Як мені закрити кредитну лінію яка мені не потрібна.?
Дякую. 14.04.2020
Кошмарное обслуживание
Невозврат депозита
Перевод с карты на карту или кидалово?
Жалобу не приняли.
И это государственный банк?
Но это ещё не всё! Заказываю обратный звонок — спустя два часа никто не перезванивает!
Это какой то кошмар!
Попытка решить вопрос по телефону контакт центра 0 800 210 800
• банк каменного века с нереально большими запросами, комиссионными сборами, подводными камнями и т.д.
• я потратил пол дня чтобы решить свой вопрос о правильности моей проплаты. (вопрос по карте)
• консультат берет трубку, потом я рассказываю свой вопрос, потом консультант говорит, что он передаст трубку другому специалисту, играет бесконечно долгая музыка в трубке и консультант второй трубку так и не взял. И так повторялось 3 раза.
• после проверки своего мобильно счета, как оказалось ихний бесплатный номер контакт центра 0 800 210 800 выговорил у меня 30 грн.
ПРОСТО ОФИГЕТЬ!!!
Ощадбанк ніяк своїми діями не реагує на викраденя грошей людей - звертайтесь до Поліції.
Яким чином вони взнали данні картки теж не відомо, це точно не по телефону мати розповіла, так як їй вже багато разів звонили під всяким видом шахраї і хотіли взнати данні карткти, вона на це ніколи не велась…
Найбільше бісить те, що Ощадбанк не зробить обовязковим підтвердженням транзакцій одноразовим- кодом по телефону.
Ну, що вам заважає.....??? Ну Будьте ВЖЕ надійнішими!!!
От скажіть мені, а якщо б вкрали багато грошей в Пінчука, Медведчука, Коломойського, Порошекнка,… чи якоїсь іншої впливової людини, Ви б теж чекали поки напишуть заяву в поліцію, вже б відразу назад повернули б гроші, бо знаєте, що вас підвішають за одне місце, а звичайну людину нікому захистити…
Це ж не на базарі гроші крадуть, а в Банку, цифровий слід залишається, опереція ж не проходить за одну секунду, тим паче на вихідних,і взагалі ж треба ще підтвердження операції, коли до вас людина звертається і каже що в неї вкрали гроші, чи ошукали, накладіть арешт на операцію до вияснення ситуацйії, а ні — всім чхати.
Встановіть усім за замовчуванням не великі ліміти на операції в інтернеті, а ні,- хай в пенсіонера вкрадуть все, а потім тіль він хопиться розбиратись в лімітах…
А чим у Вас займається служба безпеки банка, що розробляє схеми, щоб поліція нічого не змогла знайти, чи що? Ніяких дій (допомоги), йдіть до поліції. А яка взвгалі функція банка, зробити так, щоб користувач був захищений і коли, що — всіляко допомагати, а відповібь як в тій пісні вічно та сама…
Сумно… Банк відображає нашу країну в поганому відтінку… Починаєш самислюватись, а чи не… Ану його ці домисли…
Я знаю, що Ощадбанк зараз навіть і не зреагує на це, але хай хоч трохи замисляться ті, хто буде колись обирати цей банк, можливо і в інших не краще, але…
организация работы
5167 4901 8808 6285 Шахраї
Будьте обережні!
5167 4901 8808 6285 Мошенники заблокируйте карту! Разводят людей на деньги
5167 4901 3177 7378 Деркач А мошенник
оплата коммунальных платежей и комиссия
реєстрація особистого кабінету
І ще одне питання, яким чином і протягом якого часу будуть повернені кошти які я не отримав протягом цих пів року. Дякую
некомпетентность сотрудников.
Кассир Романко Н.Б., изменив одну цифру в моем личном счете, отправила мои 995 гривен и 6 копеек на чужой счет.Таким образом у меня образовался долг.Я написала заявление по этому поводу 23 марта 1920 года, но вопрос до сих пор не решен.
Слава ощадбанку
Банк уже вынужден вводить новые поборы с обслуживания пенсионеров