Відношення персоналу до проблем дітей

Добрий день! Хочу тут залишити свої враження від відвідування «Ощадбанку» 26 березня 2019р. в м. Кам’янське, проспект Тараса Шевченка, 33-а, бо на гарячу лінію я додзвонитися не змогла.
Учні школи, у якій я працюю, долучилися до Всеукраїнської благодійної акції «Монетки діткам» БФ «Таблеточки». Мета акції – збір коштів на допомогу. Сама назва акції говорить, що збираються монетні гроші. За тиждень наші діти назбирали близько 5 тисяч гривень, відсортували за номіналом, але так і не змогли передати їх на лікування дітей через державний банк (необхідно було покласти на рахунок карти «Ощадбанку»). Основною перешкодою було небажання персоналу це зробити.
Персонал відділення банку спочатку відправляв мене в інший банк, бо: «У нас сейчас идет «монетизация», и это является приоритетом, а вы отвлекаете моего кассира от работы, создаете очередь». Хочу зазначити, що жоден відвідувач з черги, особисто мені своє обурення не висловлював, бо чули на що підуть ці гроші, навіть питали онкохворим дітям
, чи «почали Ваші працівники рахувати гроші?» Мій висновок: життя хворих дітей залежить від робітників державного банку і не є пріоритетним для нашої держави!
Потім зламався лічильний апарат на сумі близько 500 грн. (і це з 5000 грн.)! Інший лічильний апарат робітники банку запустити не змогли, тому припинили приймати у мене гроші. Як я повинна повертатися назад до школи з монетками масою близько 90 кг, їх зовсім не турбувало (Зазначу, що в банк мене привіз на власному автомобілі мій чоловік, а потім поїхав на роботу. Відвідування банку відбувалося у канікулярний час).
Більше того, винною у поломці лічильного апарату назвали мене, бо нібито гроші були зі сміттям. Мій висновок: напевно, монети потрібно було не тільки відсортувати за номіналом, але ще й помити!
Ось так закінчилась моя спроба як громадянина України скористатися послугами «Ощадбанку» з благодійною метою!
Вчителі, батьки та учні школи не можуть сказати «Дякую» Вашому банку за допомогу онкохворим дітям України!
Ощадбанк
Добрий день. Дозвольте принести вибачення від імені Ощадбанку за вчинені незручності та спричинену ситуацію.
Ваша ініціатива та ініціатива учнів вашою школи є дуже шляхетною! Банк також усіляко підтримує благодійні ініціативи і проводить збір коштів. І такими вчинками, як ваш, слід пишатись і підтримувати.
Будь ласка, напишіть в особисті повідомлення ваші ПІБ та контактний номер для того, щоб ми могли детально розглянути інцидент і налагодити відносини у подальшому.
Бажаємо вам успіхів у добрих справах!

9 квітня 2019, 11:24
Ирина, огромное спасибо за то, что вы есть.
Спасибо за воспитанников вашей школы, которые собирали денежные средства на лечение онкобольных украинских детей.

Обязательно спишитесь с представителем Ощадбанка с никнеймом OschadbankUA
Уверен, что он сможет оперативно организовать приём денежных средств в виде монет для зачисления на банковский счёт благотворительного фонда «Таблеточки».

Кошти потрібно зарахувати до 15 квітня на наш рахунок в «Ощадбанку»
з позначкою у призначенні платежу «Монетки діткам 2019».

Реквізити:
Благодійний фонд «Таблеточки»,
ЄДРПОУ 38805429,
АТ «Ощадбанк»,
МФО 300465,
р/р 260023011576

9 квітня 2019, 21:39
Добрий вечір. Ми вже знайшли змогу передати гроші БФ «Таблеточки» після спілкування з представником фонду Аллою.
9 квітня 2019, 22:24
Вот и отлично.
Успехов Вам в вашем нелёгком труде по воспитанию подрастающего поколения…
kingcity
kingcity
3 травня 2019, 11:08
Ірино, написав в особистому повідомленні щодо варіантів оплати у БФ «Таблеточки».
4 травня 2019, 11:02
Добрий день, я ще 9 квітня залишила коментар, що ми знайшли змогу передати зібрані гроші.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Відношення персоналу до проблем дітей