Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
watsoon 1 вересня 2024, 23:15
Написав до підтримки з питанням про можливість переказів по валютним рахункам.
Швидко і оперативно отримав відповідь від операторів, проблему вирішив.
Хотів би також залишити подяку на цих фахівців, а саме Валерія 10886 і Кароліна 9950.
Дуже дякую вам дівчатка за допомогу!
2 вересня 2024, 11:06
Вдячні за ваш відгук!
bartkoandrii 31 серпня 2024, 9:50
відмінний сервіс
monobankua 31 серпня 2024, 9:51
Дякуємо, ми дуже раді, що вам подобається ;)
Працював офіційно ФОП протягом 3 років, працював з іншими банками і все нормально. Заманили хорошими відсотками і по результату воно того не варте. Ваші кошти заблокують, ви отримаєте нервовий зрив і не факт що отримаєте власні заощадження які збирали роками. Не рекомендую Монобанк, це останнє місце де варто реєструватись.
monobankua 31 серпня 2024, 9:47
Згідно з чинним законодавством України, банки зобов'язані перевіряти операції клієнтів.
Ми не можемо повідомити за якими саме критеріями ми аналізуємо та перевіряємо незаконні чи непрозорі операції, оскільки це внутрішні процедури банку, отже є банківською таємницею.
На основі цього аналізу та інформації із різних перевірених джерел банк приймає зважене рішення щодо подальшого обслуговування.
Питання з виведенням коштів в роботі.
Зв'яжемось коли буде нова інформація
Kutnevska 30 серпня 2024, 9:09
Зазвичай у моно гарний сервіс, класні продукти, але з еквайрингом щось незрозуміле. Для відкриття рахунку ФОП було обрано саме моно, в тому числі, через начебто надання швидкої та зрозумілої послуги еквайрингу. Але. Протягом трьох місяців моно стабільно відмовляє в наданні цієї послуги. І що найцікавіше — без жодних пояснень такого рішення. Просто ні, без пояснення критеріїв, недоліків абощо. Можливо це через дискримінацію певного вигляду, а не надають відповідь на запитання саме через те, що не хочуть це визнавати. Дуже розчарована таким підходом, буду думати про перехід до іншого банку для відкриття рахунку ФОП, оскільки саме еквайринг мені життєво необхідний саме зараз. А що робити щоб його отримати просто незрозуміло. Виходить, що вся ця реклама про підключення за 10 хвилин для клієнтів просто пряма брехня, яка не відповідає дійсності.
monobankua 30 серпня 2024, 13:49
Нам шкода, що ви отримали негативний досвід і ми прагнемо розібратися в ситуації.
Ми вже передали запит колегам стосовно надання цієї послуги.
Маємо для вас хорошу новину. Рішення переглянуте, та можна зробити заявку на підключення еквайрингу
Demjanenko1991 29 серпня 2024, 17:16
Монобанк не повертає мої кошти на iban вже 2 день, заблокували додаток, я без грошей абсолютно повністю, так як там були всі мої кошти
29 серпня 2024, 18:28
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити та допомогти у вирішенні питання
cartier 29 серпня 2024, 13:49
За що хвалю Монобанк? Бо відповідально, професійно та швидко! Під час війни пильність підвищилася та це зрозуміло, тож дуже приємно, що банк відповідально ставиться до безпеки рахунків громадян. Приємно, що перевірки проводяться швидко, буквально 10 хвилин і до тебе вже летить гарна новина, що все відмінно працює! Співробітники завжди дуже приємні та з чіткими відповідями, я кожен раз це відмічаю та радію! Та окрема подяка за супер зручний і класний інструмент, такий, як Монобанка! У Вас шикарна команда фахівців і я щиро дякую кожному з Вас, бо вклад кожного робить цілісний неймовірний результат!
Окрема подяка всім, хто сьогодні допоміг у оперативному вирішенні мого питання, ви всі круті та дуже злагоджено працюєте!
29 серпня 2024, 16:53
Дякуємо за ваш відгук!
peters0207 29 серпня 2024, 11:59
Син захотів закрити дитячу картку і відкрити дорослу. Я подав запит і поки запитував, що буде з накопиченим кешбеком, кеш хутко обнулили. Так, я не знав, що у нього є там щось і не знав процедури, але служба підтримки могла б попередити.
29 серпня 2024, 16:38
Приносимо вибачення за негативний досвід при зверненні до підтримки
На жаль, вам надали некоректну інформацію стосовно кешбеку
Обов'язково проведемо роботу з колегами
Раз на день (приблизно о 10:30) ми аналізуємо закриті дитячі карти за останні 30 днів і дивимося, чи не відкрив конкретний клієнт собі вже дорослу картку
Якщо є збіг, то ми нараховуємо кешбек, який був на дитячій картці, на дорослу і надсилаємо про це сповіщення в застосунок
zair24013 28 серпня 2024, 23:19
Добрий вечір. Колись вважав монобанк одним з найкращих. Але зараз ситуація міняється (читаючи коментарі бачу також багато підозрілих дій банку). В суботу зранку, 24.08 мені заблокували рахунок. Я поповнив свою карту, щоб оплатити кредит. Відповідно, оплатити не зміг. На карті було ~49000 грн. Я ФОП. Звернувся в чат-допомогу, сказали, що закривають рахунок. Я не проти, але попросив дати змогу мені вивести кошти. На що оператор відповів, що вони самі переведуть на вказаний мною рахунок. Я надав усі реквізити. Сьогодні середа, вечір, 28.08, банк кошти не повернув. З дня на день обіцяють. Вчора обіцяли сьогодні до кінця дня, сьогодні кажуть, що завтра, і т.д. Ніколи і подумати не міг, що моно так себе поведе. Колись один з найкращих здає свої позиції…Монобанк, що з вами? Зайшовши сюди на сайт, побачив, що негативних коментарів більше…Виходить, що банк безоплатно користується моїми коштами, і йому так зручно… Ще додам, що банк міг розблокувати доступ до додатку і я б перевів мої гроші за 1 хвилину. Але це не вигідно банку. Уже 5 днів не можуть перевести по iban…
29 серпня 2024, 10:15
Приносимо вибачення за незручності
Наразі працюємо над виведенням коштів
Сьогодні кошти будуть відправлені згідно з підписаною вами заявою
Мінфін
Відповідь адміністратора
20 вересня 2024, 18:35
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/2024/09/20/134793898/.
Lizakr 28 серпня 2024, 17:08
23 серпня моно банк заблокував мій рахунок з приводу підозрілої транзакції. Надала усі документи наступного ж дня. Вже майже тиждень немає відповіді. Не надають ніяких термінів вирішення питання. На рахунку були усі гроші.
28 серпня 2024, 17:51
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Dimonjikk 28 серпня 2024, 16:12
Дмитро реально кращий хто допомагав мені з служби турботи. Вважаю за потрібне видати йому премію і подарувати кота!
28 серпня 2024, 16:48
Дуже дякуємо за відгук!
Volchek69 27 серпня 2024, 18:51
Хотел открыть впервые карту в моно при первой ригестрации обнаружилось что по моему ИНН уже зарегистрирован человек! Потом попросили обратится в налоговую да бы проверить есть кто ещё на моем ИНН мало ли. Обратился на ИНН посторонних нет! За номером моим тоже кто-то зарегистрировался… Личные данные никому не передавал! Звонил в службу поддержки вторые сутки решают вопрос никак не решат. Постоянно то повисите на линии то мы вам перезвоним никаких четких ответов нет! Очень бы хотелось быстрее решить проблему с этим, но видно не судьба… Придется выбирать другой банк! Так как это не оправдал мои ожидания…
28 серпня 2024, 16:24
Приносимо вибачення за незручності
Детально все перевірили
Колеги вже з вами зв'язалися стосовно продовження реєстрації
maryna55 27 серпня 2024, 13:43
15 серпня моно банк заблокував мій рахунок с приводу підозрілої транзакції. Надала усі документи наступного ж дня. Вже майже 2 тижні немає відповіді. Не надають ніяких термінів вирішення питання. На рахунку були абсолютно усі гроші, в тому числі виплата страхової компанії.
monobankua 27 серпня 2024, 15:23
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити.
Полезный комментарий
maryna55 27 серпня 2024, 16:26
Дякую, питання вирішено.
Прокинувшись в понеділок 26.08.24 я побачила, що о 4:52 ранку з моєї картки були списані кошти в розмірі 1622 грн 69 коп — $39.11 на рахунок якогось TIKTOK SHOP. Не розумію, чому банк не відправив запит на підтвердження транзакції, бо в мене така функція увімкнена. Моно, чи не здається вам підозрілими платежі в доларовому еквіваленті на якийсь тікток шоп о майже пʼятій ранку?
monobankua 27 серпня 2024, 9:50
Розуміємо, що ситуація неприємна.
Усі наші карти підтримують протокол захисту 3DS.
При цьому не всі сайти його використовують, та проводять операції без підтвердження. В налаштуваннях безпеки у застосунку можна або заборонити взагалі такі операції, або встановити ліміт на день.
Якщо ресурс не використовує протокол захисту 3DS, то ризики за такими операціями він бере на себе, а значить успіх оскарження дуже високий.
Колеги за вашим зверненням зафіксували заявку.
Вона знаходиться в роботі. Зараз ми очікуємо, що ресурс зробить повернення в термін до 11 днів (це той регламент, коли вони можуть остаточного списати або повернути суму на карту).
Якщо повернення не відбудеться — ми будемо готувати пакет документів в платіжну систему для оскарження транзакції.

Щоб уникнути таких ситуацій ми рекомендуємо клієнтам, в цілях безпеки, не передавати персональні дані по карті і саму карту третім особам.
Не вводити дані карти на сумнівних ресурсах.
Співробітники також банку ніколи не запитують персональні дані, такі як: ПІН-код, пароль з смс, CVV2-код, термін дії карти.
Крім налаштування лімітів ще можна встановити свій або активувати динамічний CVV2 код у застосунку моно (Картка — налаштування безпеки)
Manicort 26 серпня 2024, 17:23
Начинают участвовать в мошенничестве либо безприпятствовать подобного рода действиям.
Не могут нормально разобраться или объяснить, куда списываются средства.
На просьбу официального ответа от банка (письма о данных транзакциях), съезжают, мол в банкинге берите выписку…
monobankua 26 серпня 2024, 18:12
Вже залишили вам особисте повідомлення, щоб уточнити деталі
Saburo 25 серпня 2024, 23:48
Якщо бажаєте залишити відгук, вас обслуговував оператор Ігор 9964 :)

Допоміг знайти кума і дядька, а також поговорили про створення ФОП і мені стало зрозуміло що робити далі, дякую вам велике.
monobankua 26 серпня 2024, 10:50
Вдячні за ваш відгук!
Мне заблокировали доступ к приложению MonoBank и просят чтобы я заплатила задолженность, при этом не имея доступ к приложению, при этом я каждый месяц платила проценты и уменьшала сумму кредитного лимита. Причина блокировки не была озвучена сказали что это политика банка. Сказали звонить оператору и узнавать сумму задолженности, Со мной банк разорвал договор, Оператор сказал что я уже не являюсь клиентом банка. И при этом меня просят чтобы я заплатила задолженность
25 серпня 2024, 10:59
Розуміємо, що ви мали інші очікування
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank
Якщо банк змінить рішення – ми вам обов'язково повідомимо
Погашення заборгованості відбувається згідно з умовами та правилами, з якими ви погоджувались при відкритті рахунку: 10.6. Сторони узгодили, що в разі розірвання Договору за ініціативою Банку або Клієнта/ФОП та за наявності у Клієнта/ФОП невиконаних зобов’язань, що підлягають сплаті на користь Банку за будь-якими договорами, в тому числі кредитними, укладеним між Клієнтом та Банком, в т.ч. тих, строк виконання яких не настав, Клієнт/ФОП зобов'язується виконати такі зобов'язання в повному обсязі до спливу тридцятиденного строку з дня ініціювання однією зі Сторін розірвання Договору
Samoiliuk 23 серпня 2024, 18:51
22.08.2024. Зловмисники взламали один з месенджерів моєї мами, після чого попросили мене надіслати кошти у розмірі 14 500 гривень. Кошти було переказано на банківську карту, після чого всю переписку було видалено. Банк не застеріг мене перед здійсненням платежу як робив це раніше (двічі проходив верифікацію на предмет самостійного здійснення платежу) і на прохання допомогти повернути кошти, порадили мені звернутись до поліції. «На жаль, на цьому етапі нічим не можемо домогти. Чекаємо на витяг ЄРДР, який отримати на пошту не можливо» Претензія у тому, що коли я двічі робив перекази на підозрілі картки, банк застерігав мене та переконувався в дійсності операції, попередньо звʼязавшись зі мною через додаток. На жаль, коли це дійсно була шахрайська операція, банк такого захисту мені не надав.
24 серпня 2024, 10:46
Нам дуже прикро, що сталася така ситуація
Дійсно, у нас є процес, який попереджає про ризиковий переказ, на картку власника якого вже надходили скарги в банк. На жаль, на цю картку раніше скарг не було, тому у нас не було причин зупиняти переказ та отримувати від вас додаткову згоду на його проведення
Розслідуванням та пошуком зловмисників займаються правоохоронні органи. Банк сприятиме такому розшуку в рамках чинного законодавства. Звертаємо увагу, що кошти, які були вкрадені шахраями, можуть бути компенсовані за рішенням суду.
stefmaster 22 серпня 2024, 21:50
Не думав що така ситуація станеться з моїм улюбленим банком, але це сталося.

Вирішили в розтермінування купити з громадянською дружиною квартиру, так як договір був оформлений на неї, платником повинна бути вона. До зазначеної дати проплати, я зі своїх карток перевів гроші на її рахунок, вона проплатили, і через пару годин її заблокували, з запитом звідки гроші,
Я офіційний ФОП, і могут підтвердити навіть більшу суму, я витягнув офіційні довідки, і вона їх відправила, монобанк трішки подумав, і відхилив довідки.
Тепер довідки потрібні від дружини, яка не працює (маленька спільна дитина), і без довідок її не розблокують)
Моя переписка з поясненням ситуації нічого не дала.

Честно кажучи дуже розчарований, я такого очікував від Приватбанку, але не мого улюбленого моно, надати довідки яких не може бути тому що гроші заробляв чоловік)
monobankua 23 серпня 2024, 11:10
Розуміємо, що ситуація неприємна.
Передали запит колегам, щоб зв'язалися з клієнтом, детально все перевірили, пояснили які документи потрібно надати, та допомогли у вирішенні питання
Мінфін
Відповідь адміністратора
20 вересня 2024, 18:40
Xenonv 22 серпня 2024, 9:33
5375411425024622 мошенница. Продажа личных фото и предложение встречи. Кидает после получения денег. Юліана М.
22 серпня 2024, 10:50
Дуже шкода, що сталась така ситуація
Написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації
Dansv1234 22 серпня 2024, 0:03
Доброго дня, у зв, язку з спробою себе у ролі продавця, та отримання від родичів допомоги у виді коштів отримав блокування рахунку. Хочу бути Фоп та розблокування рахунків, мої дії та думки були не почуті. Дякую, Моно.
22 серпня 2024, 10:46
Розуміємо, що ви мали інші очікування
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку
Якщо банк змінить рішення – ми вам обов'язково повідомимо

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝