Задав запитання, а отримав блокування карток.
Звернувся я в чат, щоб запитати про опцію блокування картки клієнтом, а саме на що вона впливає, і почув відповідь що ні на що, а отже навіть якщо картки заблоковані, шахраї зможуть зняти кошти, відповідно мене це засмутило, і оскільки я вже стикався з шахраями, знаю наскільки важливий час, і що оператор просто не встигне заболкувати карти, про що попередив банк, а натомість, УВАГА отримав блокування всіх карток, ось так діє монобанк.
Просто блокує картки, без любих на це підстав, захотіли заблокували.
Карту може заблокувати клієнт з додатка, оператор підтримки, також банк може накласти на карту обмеження.
Якщо говорити про операції, які проходять без вашого підтвердження — при установці додатків або підв'язці карти на ресурсах ви погоджуєтеся з «Умовами та правилами» (ставите галку) і часто в них вказано пункт про те, що ви «згодні на списання за підписку» і розробник або ресурс має право списувати з вас гроші за підписку в автоматичному режимі. З боку банку немає можливості обмежити такі платежі, так як вони вже мають в собі ваше підтвердження на списання коштів.
Ще організація може надіслати підсумковий запит на взаєморозрахунок по наданій послузі.
Банк не може відмовити у списанні з метою запобігання шахрайства.
Таке списання може пройти повз інтернет ліміту, в мінус і навіть з заблокованої картки.
При цьому якщо клієнт послугу не отримав, банк може виставити диспут для заперечування суми списання через платіжну систему.
Для уточнення ваших даних, написали вам в особисті повідомлення