Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
anina 21 травня 2025, 18:58
Признали ліміт «До завтра», скористалася з два рази і ліміт зник. Сплатила вчасно, навіть раніше, карткою користуюсь активно.
Ви або того ліміту взагалі не давайте, або як даєте, то не забирайте після того як клієнт вчасно його сплатив. Словом неприємний осад залишився
21 травня 2025, 20:02
Розуміємо, що ситуація неприємна
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Леонид Галушко 21 травня 2025, 14:28
Очень доволен обслуживанием сотрудника Ульяны (Караван).
Вежливое, теплое обслуживание.Прихожу только к ней. Рекомендую!
21 травня 2025, 15:42
Мінфін
Відповідь адміністратора
26 травня 2025, 9:13
Відгук не зарахований (на 26.05.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Le15li03ka2003 21 травня 2025, 13:05
Спасибо огромное сотруднику за помощь! Очень вежливый и квалифицированный специалист! Парень все доступно объяснил и помог решить вопрос! Еще раз спасибо ему!!!
21 травня 2025, 13:16
Нам дуже приємно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Irisha1988 21 травня 2025, 12:11
Доброго дня! хочу подякувати за швидке вирішення проблем!
21 травня 2025, 12:21
Ігор Дідунік 21 травня 2025, 11:19
Відкрив нещодавно рахунок в монобанк, для того щоб вести ФОП.

Виявляється в мене нема реквізитів SEPA на євровому рахунку, i питання за допомогою сапорту в телеграмі не було вирішено.
21 травня 2025, 13:14
Детально перевірили інформацію
Перевірте, будь ласка, чи доступні наразі реквізити, якщо ні — напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення
Приносимо вибачення за незручності
NadiiaPan 21 травня 2025, 10:32
Коди б я не звернулась, з загальним питанням або за допомогою, дуже швидко отримую консультацію і якісну підтримку з моїх питань.
Дуже дякую за такий сервіс. Найкращий банк.
21 травня 2025, 11:16
Дякуємо за відгук!
IgorSt92 20 травня 2025, 18:25
Дуже подобається спілкування с працівниками банку. Вдячен пану Олексію з Одеси (ТРЦ «Грецький») за щиру допомогу, приємне обслуговування та гарний сервіс. Один з самих простіших банків країни с прозорими умовами 👍
20 травня 2025, 19:21
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день!
Natalia555 20 травня 2025, 15:03
В черговий раз звертаюсь по допомогу, все як завжди на висоті. Дякую менеджеру Альоні, м.Хмельницький
20 травня 2025, 16:19
Вдячні за відгук!
Мінфін
Відповідь адміністратора
23 травня 2025, 9:12
Відгук не зарахований (на 23.05.2025).
Корецкая Лена 19 травня 2025, 12:02
Молниеносный перевыпуск пластиковой карты без ожиданий и длительных ожиданий прямо на месте, приятно была удивлена! Когда шла, думала ждать неделю! Спасибо Алексею из ТЦ «Греческий» (Одесса), выражаю огромную благодарность, приятный очень мальчик!
19 травня 2025, 13:37
Sxillet 18 травня 2025, 17:54
Виникала помилка, звернувся до тех підтримки, вирішили проблему за хвилину. Проблема погалягала у підтвердженні зміни пристрою, але після прочитання листа яке прийшло на почту і виконанню вказівок з нього, вдалося легко підключити Гугл гаманець до карти монобанк. Дякую за оперативну і швидку відповідь оператора. Дайте йому премію
18 травня 2025, 18:12
Дуже дякуємо за відгук!
Дуже вдячна за консультацію Уляні з и.Дніпро,Т Ц Караван. Компетентні відповіді, позитивне обслуговування.
18 травня 2025, 11:00
Раді, що залишили приємні враження! Дякуємо!
Богдан Черних 17 травня 2025, 0:18
Спеціаліст підтримки клієнтів надав мені чудову і зрозумілу відповідь на мій запит. Це забрало небагато часу і Катерина намагалася зробити все, що в її силах!) Я дуже сподіваюся, що ваша підтримка допоможе мені зупинити шахрайські дії!
Катерина (10546) — неймовірно вдячний)
17 травня 2025, 11:01
nikitazapodnoj 16 травня 2025, 13:25
Користувався банком приблизно 3−4 роки, я заробляю гроші та отримував їх на свій банк (не моно), я відправляв ці кошти на моно (моно зручніше банк як для мене) відправляв 3.000 грн або 6.000 грн, та присилали батьки гроші 300 грн, 100 грн, прилітає мені блокування рахунку, та банк просить звідки прийшли ці кошти, та документи що звідки батьки взяли кошти
Тобто за те що, я зі свого банку присилав кошти на моно, та батьки відправляли не мільйони гривень, банк просто напросто заблокував, так що цей відгук вам на увагу (я би хотів якось вирішити з банком ситуацію, но вони у мене просили документи яких у мене навіть немає)
16 травня 2025, 15:45
Розуміємо, що ситуація неприємна
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Майа Горбач 16 травня 2025, 11:32
Благодарю за быстрое и профессиональное обслуживание и методическую помощь менеждера Алексея, Одесса, Тц греческий.
Всегда оплачиваю счета по предпринимательской деятельности через монобанк, все зачисляется без задержек и без комиссии, монобанк молодцы
16 травня 2025, 13:12
Нам дуже приємно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Hksjke 16 травня 2025, 10:54
Дуже якісна служба підтримки та сам банк зручний. Дякую Тетяні 11469
Hksjke 16 травня 2025, 10:50
Дуже якісна служба підтримки та сам банк зручний
Treff 15 травня 2025, 15:21
Менеджер Алексей с торгового центра Греческий в Одессе помог разобраться с проблемой входа в приложение и восстановить доступ к моей карточке, очень быстро, три дня не могла зайти в додаток, вылетало, но о том что нужно обновлять приложение нигде ненаписано и тем более операционную систему айфона
15 травня 2025, 17:10
Дуже дякуємо за відгук!
Дійсно, рекомендуємо регулярно оновлювати застосунок оскільки ми завжди працюємо над покращенням безпеки, коректною та стабільною його роботою.
MindRevolution 14 травня 2025, 21:59
«Монобанк» — це назва діджитал-продукту «Універсал-Банку» олігарха Тігіпка.
Всі клієнти є клієнтами Тігіпка, а не Гороховського. Всі клієнти є клієнтами «Універсалу», а не «Монобанку».

«Монобанк» — це бренд, створений для захоплення більшої аудиторії.
Хто з клієнтів «Моно» став би клієнтом Тігіпко? Він, м’яко кажучи, дуже неоднозначна людина, одна з тих, хто володіє Україною. Адже в його владі і заводи, і страхові компанії, і банки, і агробізнеси, і багато чого. Він мав (чи має) зв’язки з Росією.

Я також не знала, не розуміла, що «Монобанк» не є банком. Для себе я відкрила це, коли почалися проблеми з ними. Я не могла зрозуміти, чого їх фахівці не знають азів банківського законодавства, і проводили деякі операції з порушеннями законодавства.

Коли у відповідь на мою скаргу, написано офіційно в «Монобанк», прийшла відповідь з «Універсалу», і я почала з’ясовувати, то виявилося, що всі ми — клієнти «Універсалу».
Цим пояснюється те, що для вирішення проблем їм треба більше часу, адже фахівці діджитал — продукту звертаються до фахівців справжнього банку.

Після публічних зауважень «Монобанк» почав змінювати риторику. Бо раніше вони скрізь стверджували, що це «діджитал банк», «банк у смартфоні», і т.д. Тобто, це була гра слів для введення в оману споживачів, для залучення клієнтів. І це вдалося!

Насправді «Моно» не є ні фізичним, ні діджитал банком, ні нео банком. ЦЕ НЕ БАНК!
olx1551 13 травня 2025, 21:10
Принимает предоплату на эту карту за услуги, которые по факту не оказывает, дальше блокирует номер телефона и соц.сети.
пишу, вдруг кто-то загуглит номер и не станет отправлять предоплату.
а банку следовало бы провести мониторинг поступлений, которые не имеют под собой оснований.
14 травня 2025, 9:33
Нам дуже прикро, що сталася така ситуація
Для уточнення інформації, написали вам в особистих повідомленнях
Проблема вирішена
artempa 13 травня 2025, 14:06
За моїм запитом було закрито рахунок. Причиною цього стала ситуація коли я хотів збільшити кредитний ліміт. Вкотре побачивши на екрані «на даний момент ліміт не збільшено, більше користуйтеся чорною карткою» якось бажання користуватися нею пропало, так як дуже довгий період використовував її як основну, можна сказати навіть і зарплатну (пересилав заробітну плату відразу на чорну картку), надав документи які підтверджують дохід, оновив інформацію в обліковому записі, добре користувався кредитною пропозицією «До завтра», ліміт не був переглянутий — відмова. Бачивши що у деяких користувачів у яких дохід в 10 разів меньший, кредитна історія погана, а ліміт наявний і не на малу суму, подав заявку на закриття рахунку, так як користувався заради того щоб дали ліміт для оформлення оплати частинами (дуже до вподоби ця функція). Після чого побачивши список інших банків, умови і т.д. зрозумів що рахунок закривати не варто, відразу подав запит в підтримку для скасування закриття, обіцяли зворотній зв’язок — його не відбулося, рахунок закрили. Вирішив подати заявку знову ж на відкриття — відмова в обслуговуванні, про це повідомила уже служба підтримки після того як заблокували вхід у додаток. Подав заявку на реєстрацію через мобільний додаток. Після успішного проходження всіх етапів реєстрації вхід у додаток було заблоковано через кілька секунд.
Зв’язавшись із службою турботи банку, я дізнався, що мені відмовлено в обслуговуванні нового рахунку. Користування продуктами банку відбувалося виключно без порушення чинного законодавства та внутрішніх правил вашої компанії. А відмова на мою думку скоріш за все була через недавнє закриття рахунку і те що я бажав врегулювання питання з кредитним лімітом.

Прошу ретельно перевірити мій обліковий запис та переглянути прийняте рішення. Або надайте офіційний документ про відмову у обслуговуванні.
13 травня 2025, 17:39
Приносимо вибачення за негативний досвід
Обов'язково перевіримо дії колег та вживемо заходів
Наразі питання вирішено, складність з відкриттям рахунку було вирішено
Зробимо все, щоб в майбутньому ви отримували лише якісний сервіс

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝