Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Dron1989 1 лютого 2022, 10:19
начисляют проценты, на максимальную сумму задолжности которая была находясь в льготном периоде! в добавок не 3,1%и не 4% а 8%-потому что льготный период 2 месяца-вессомый аргумент но! по условием которые были указаны при отрытие этой *** карты -этого скрытого подтекста не было! на крысу менять условия и красть у клиентов деньги -при этом говорить что это нормально мы предупреждали! вы АФЕРИСТЫ! искренне желаю закрытся вашему банку, а владельцем этого банка обонкротится и сесть в тюрму! и куда смотрят наши правоохранительные органы? людей обваровывают уже официально!
monobankua 1 лютого 2022, 17:00
После того как начинаете пользоваться кредитным лимитом. Банк предоставляет вам возможность пользоваться льготным периодом, тогда будет необходимо потраченную сумму в одном месяце внести до конца следующего.
Либо можете пользоваться кредитом. Тогда до конца следующего месяца нужно будет внести минимальный платеж (4% от суммы долга, но не меньше 100 грн), но тогда на задолженность будут начисляться проценты по ставке 3.1% в месяц.
Если начали пользоваться льготным периодом в декабре, то сумму долга, которая была на 31/12 нужно было внести до 31/01. В случае если вы не погашаете до последнего дня месяца сумму задолженности прошлого месяца полностью, льготный период не действует, и на всю сумму задолженности начисляются проценты от даты начала использования кредитных средств (не на остаток задолженности).
Таким образом процент был списан за декабрь и январь:
расчет процентов по карте производится за каждый календарный день использования кредитных средств по формуле:
сумма задолженности * количество дней использования средств * 3,1% * 12 / 365 / 100, где: 365 – постоянная величина
(количество дней в году); 3,1% – постоянная величина (ежемесячная процентная ставка согласно тарифам);
12 – постоянная величина (количество месяцев в году). Расчет производится отдельно по каждой транзакции, которая
приводит к изменению суммы задолженности. Начисление процентов производится в последний день месяца после окончания льготного периода
Таким образом, если вы выходите из льготного периода, проценты насчитываются ежедневно на максимальную сумму задолженности в день.
Например, 1 числа на протяжение дня вы потратили 5000 грн, тогда будет насчитываться на эту сумму.
До 5 числа вы не тратили кредитный лимит. 5 числа вы потратили 3000 грн, тогда будет 5000 +3000 грн = 8000. Будет насчитываться на 8000 грн.
Вы внесли 20 числа 4000 грн, тогда 8000-4000 грн = 4000 грн, проценты насчитываются 21 числа на 4000 грн.
В расшифровке, указывается как это происходит( на какую сумму задолженности, какой процент был насчитан и за какой период)
Danila1777 1 лютого 2022, 0:50
Меня зовут Дмитрий
Я раньше не доверял банкам вообще, ну и тем более карточкам.
Но мне посоветовал мой друг, сказал что попробуй монобанк и не пожалеешь и ещё получишь кешбек.
Естественно, я оформил себе карточку Монобанк. И оказалось, что пользоваться карточкой очень удобно. И тем более Монобанк, который проценты не берёт за снятия или оплатой карточкой и я вообще удавился, когда узнал что за каждую мою разнообразную покупку идёт накопления на карту монобанк.
Говорить можно многое хорошее о Монобанк
monobankua 1 лютого 2022, 16:51
Спасибо, такие отзывы делают наш день :)
Мінфін
Відповідь адміністратора
4 лютого 2022, 9:37
Отзыв не засчитан (на 04.02.2022).
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, которые подтверждают, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Al Lyutoy 31 січня 2022, 19:43
Зламав я свій пластік. До того все й шло. Є ще два інших від популярних зелених банків, вони в схроні. Картки, не банки. А цей міг безконтакт. На відміну від.
У застосунку розписано як НП отримати іменний, та мені то зайве: чекати, а потім за це ще й платити. Пишу котам. Я -, Марго +, слідкуй за часом

-Добрый вечер! 18:18
-Сломал любимый пластик. Есть процедура прийти и получить новый? Без возни с заказом, поиском заграна, сверкой имен. 18:19
+Здравствуйте, [Name]! Меня зовут Маргарита, служба заботы monobank ✌️ 18:20
+Для перевыпуска карты достаточно обратиться в любую точку выдачи с паспортом. Это абсолютно бесплатно и занимает 10−15 минут Адреса и график работы точек выдачи вы можете просмотреть на нашем сайте: https://www.monobank.com.ua/contacts?lang=ru
Или ві можете заказать именную карту 18:21
+Для того, чтобы заказать именную карту, необходимо зайти в приложение Монобанк, на главном экране нажать «Меню карт» — «Новая карта» — «Чёрная именная карта» далее следовать подсказкам мобильного приложения. Выпуск именной карты бесплатный, стоимость доставки 50 грн, при заказе средства будут списаны с баланса вашей карты. Именная карта изготавливается в течение 6−8 календарных дней. 18:21
— Моя племяха Марго. Называет меня вуйко. Спасибо за быстрый и понятный гайд. 18:22
-=Тут я згадую про крі коллцентрів, допис Гороховського, його відео і всю ту бізнесфанову маячню=-
— Куда сбросить на смаколик котику? 18:23
+Супер! Спасибо за +10 к моему ЭГО. Жирным плюсиком в мою моно-карму [сеnsored] !😉
Хах)18:28
-Формулирую, оформляю. Шукайте вітаннячка Марго від вуйка! 18:31
+Дуже вам дякую, вуйка :)
Гарного вечора! ❤️ 18:32
-Дякую. Біжи вже до свого. 18:32

Дві хвилини!
Решту часу ми залицялися один до одного. Я навіть сюди прийшов до хлопців. Хизуватись. Зберіг їі. Сподіваюсь вона вже вдома зі своїм.
Ось такі безконтактні ласощі котиків.

Так, а шо, тут скріншоти не приймають?

31012022. Товстий вуйко
monobankua 1 лютого 2022, 16:49
Для нас найголовніше коли клієнт задоволений:) Дякую!
Передали вітання Марго від вуйка:)
denyszlv5 30 січня 2022, 22:49
І так, перед тим як почну я свою історію, кину посилання на такі ж принаймні дві історії від інших клієнтів донедавна такого найкращого і зручного для мене монобанку (https://minfin.com.ua/ua/company/monobank/review/264528/ і https://minfin.com.ua/ua/company/monobank/review/147857/)

Ситуація наступна: 12 грудня з 23:31 до 23:33 було проведено 5 транзакцій в apple pay по 99,99 дол., допоки не спрацював інтернет-ліміт. Звісно, я моментально подзвонив у підтримку монобанка, на що мені порадили звернутися в кіберполіцію. На ранок зв’язалися через чат і повідомили, що перший етап — це очікування повернення коштів від торгової точки. Не гаючи часу, я сам зв’язався з представництвом apple. На моє звернення повідомили, що мого платежу в системі немає. Подумавши, що напевно, платіж був заблокований, я на деякий час заспокоївся та просто очікував повернення коштів.
24 грудня пройшло два тижні, які були відведені на повернення коштів торговою точкою, і монобанк повідомив, що сформував документи на оскарження через платіжну систему. Сьогодні йшов 36 день…

Я прекрасно розумію, що тривалість оскарження становить 60 днів, і що мабуть, зараз багато експертів почне писати в коментарях щодо моїх (не)здібностей гуглити. Однак! у мене величезні питання до монобанку: Моя історія — принаймні третя, яку я зміг знайти лише на цьому форумі. Одна з них сталася 10 грудня, тоді як моя — 12 грудня. І у мене і у ранішезгаданого клієнта було проведено П’ЯТЬ транзакцій за 2 хв. Хіба у такого цифрового банку як вашого немає можливості фіксувати та обмежувати такі підозрілі активності (5 однакових платежів за 2 хв).
Ви зараз можете писати про встановлення мінімального ліміту на оплату в інтернеті, про нерозголошення даних карти третім особам, про звернення в кіберполіцію.
Але єдине, що зараз бачу я, то це велика підозра до безпеки monobankу та невміння робити висновки.
Contra spem spero, що моя історія і історія іншого клієнта матиме гарний фінал, а такі історії будуть останніми як для клієнтів, так і для самого банку.
31 січня 2022, 17:35
Розуміємо, що ситуація неприємна
Урахувати всі випадки, на жаль, достатньо складно, але ми працюємо над цим, щоб убезпечити якомога більше клієнтів
Всі списання, які відбуваються без 3DS, оскаржуються з високим шансом
Колеги працюють над тим, щоб повернути ваші кошти
lisanata 30 січня 2022, 16:14
Решила взять товар с услугой «Оплата частями». При оплате в приложении выдало «Сталась помилка, спробуйте через 5 хвилин». Далее ситуация повторилась. Оператор банка ссылается на сбой в системе 31.01.2022 года и не даёт никаких комментариев по возобновлению оплаты частями. Очень неприятная ситуация, впервые решила воспользоваться этой услугой и банк подвёл. Пришлось оформлять рассрочку в другом банке.
monobankua 30 січня 2022, 18:19
Очень жаль, что вы столкнулись со сложностью при использовании продуктов банка. Для уточнения данных по ситуации, написали вам в личные сообщения
Банк порушує договір послуги надання інтернет-еквайрингу для бізнесу, без повідомлення про накладення обмежень з аргументами та номерами порушених пунктів договору, просто взяв і все зупинив під виглядом помилки. Компанія понесла збитки, а Банк відмовляється вирішувати проблему.

Було складено скаргу в НБУ, подивимося, що відповідатимуть.

І ще напишу за деякими послугами та продуктами банку.

1. Супер пупер хвалена карта IRON BANK — переваг особливо не побачив, хоч я часто подорожую, нарахування миль дуже дивне, схоже що тільки за покупки в продуктових магазинах нараховують за кожну 1000 аж 15%, тобто, якщо купите на 1999 гривень — прийде лише 150 гривень/миль. Всі ми знаємо що найчастіше покупки до 1000. А якщо, наприклад, Ви купите телефон за 30 000 гривень — тоді вже прийде 4500 гривень. Але оплатити ними квиток Ви не можете, тільки повернути суму після витрачання на ці квитки з цієї ж картки … Загалом, для шопоголиків — піде, але якщо Ви подорожуєте з туроператором — не підходить (Витрати тільки на авіаквитки).

Консьєрж сервіс — не працює, співробітники довго відповідають, найчастіше шаблонами, і багато чого нормально вони зробити не можуть, тому що більшість запитів не в їхній компетенції. Вони я так розумію гуглять — і можуть надіслати тобі посилання, або номер телефону, або відправити шаблон що не в змозі допомогти Вам.

2. За оплату частинами, лімітом на карту — я думаю і писати нічого не потрібно, всі вже чудово розуміють що часи 100 000 гривень вже минули, та й не всім вдавалося отримати хорошу суму, в основному це 2000−5000 гривень, та й вже потрібно багато всього надати, пройти відеоконференцію тощо.

3.Інтернет-еквайринг для сайту — круто, можна провести інтеграцію з Чекбоксом (ПРРО), відсоток комісії 1,2 та без додаткових витрат. Але якщо у Вас проходять великі суми — краще бути обережним, і на всяк випадок підстрахувати себе іншим банком. Функціонал поки що сируватий — але думаю доопрацюють.

4. QR каса — не дуже зручно. Тільки якщо у Вас немає великого потоку клієнтів — можна пробувати, і те, так, для тесту, не більше. Те, що вони відправляють поштою («меню холдер») — ну таке, якість — підвальна, наклейки друкуйте самі. Виплата навіть на розрахунковий рахунок відкритий у їхньому банку — наступного дня.

Мабуть, більше нічого сказати, Банк категорично не сподобався, чіпляє тільки новинками яких ще ні в кого немає — але воно все дуже погано працює, так само як і некомпетентні співробітники служби підтримки.
monobankua 30 січня 2022, 19:58
Нам шкода, що у вас виникли проблеми з нашими продуктами.
Ми завжди намагаємось надавати лише якісний сервіс.
Ми передали ваші звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення діалогу та вживемо відповідних заходів.
Також наші колеги зафіксували заявку щодо роботи еквайрингу і зараз питання в роботі. Як буде інформація, то одразу з вами зв'яжемося.

Щодо мильної програми:
У клієнтів є можливість вибрати між кешбеком та програмою накопичення миль. Власники картки IRON BANK отримують можливість накопичувати милі, просто здійснюючи повсякденні витрати зі своєї картки.
Ми рахуємо 15 миль на кожну 1 000 у чеку.
Можна накопичити до 20 000 миль на місяць.

По ліміту на картці:
Кредитний ліміт встановлюється індивідуально для кожного клієнта та залежить від багатьох факторів.
Крім оборотів по карті, також впливають такі фактори: розмір вашої офіційної заробітної плати, ваше місце роботи, наявність рухомого або нерухомого майна, відкриті візи в закордонному паспорті за останні 12 місяців, наявність інших кредитів та наявність заборгованості за кредитами в інших банках чи фінансових установах, прострочення за ними (кредитна історія) та ін.

Нам шкода, що ми вас розчарували на цьому етапі співпраці.
Постараємось надалі тільки радувати вас послугами, продуктами та сервісом
Пользовался этим банком. Вроде норм, но отношение к клиентам как к ***, сервис никакой. Мне всеровно где держать средства, но тольков не в моно
Это банк ***, ищите более стабильный и надежный ресурс
monobankua 30 січня 2022, 19:31
Мы всегда стараемся быть в тренде и поддерживать разные челленджи.
К сожалению, не всегда удается уделить должное внимание и время клиенту по небанковским вопросом в момент большой нагрузки на поддержку.
Нам очень жаль, что этот факт разочаровал вас.
Мы всегда стараемся предоставлять только лучший сервис и просим прощения за саму ситуацию, мы передали ваше обращение в службу поддержки на проверку качества проведения диалога и примем соответствующие меры.
Надеемся на то, что вы дадите нам шанс и мы будем только радовать вас продуктами, услугами и сервисом
Kucheriavyi77 29 січня 2022, 15:33
Этот отзыв о том как работает SEPA-перевод на счёт в Монобанке и о самом банке. Протестировал лично, делюсь опытом с теми кому это интересно.

Представилось необходимым перекинуть «кругленькую» сумму из Евроляндии на родину домой после трудовых лет. Прочитал пару тройку туманных отзывов на минфине и решил броситься в бой.

В понедельник был сформирован перевод SEPA рано утром на сумму эквивалентной трудовой деятельности в течение несколько лет внутри границ Евросоюза. В тот же день платеж был отправлен в районе обеда.

Около 15:00 в среду пришло письмо на почту о том что мне необходимо подтвердить происхождение средств, переслать документы для этого им по почте, что я и сделал. На следующий день, деньки были зачислены на счёт. Такая же сумма прибила которую и отправил.

До перевода общался в телеграмме, расспрашивал что и как работает. Ребята отвечали всегда адекватно, заметно что хотят помочь, предупредили о возможной проверке, после всего, у меня сложилось очень позитивное впечатление о банке, сотрудниках, финансовой составляющей, начал пользоваться Монобанком с декабря месяца.

Сравнение.
Приват — зачисление на карту с комиссией 0.5%, в случаи проверки документы должны быть не на иностранном языке (Деньги за пределами Украины, на каком они должны быть? НБУ обязал их, а переводить клиентам, как по мне бред.
Моно — комиссия 0%, SEPA перевод, адекватность.

Итог.
Приятно пользоваться и экономическая составляющая на лицо. Переводы работают.
monobankua 29 січня 2022, 21:40
Спасибо за отзыв, постараемся и в дальнейшем радовать вас!
Romi444 29 січня 2022, 7:13
Здравствуйте, пользовался обычной картой переводил ложил снимал. Очень не нравилость то что банк берет свою комисию на снятие и и когда ложишь своиже деньги на своюже обычную карту. Мелочи, но все же.
У знал за Пумп банк и начал им пользоваться там такого нет…
Та вообще монобанк впечятлейний хороших не оставил.
Не рекомендую!
monobankua 29 січня 2022, 21:52
Пополнение карты монобанк — без комиссии, может взиматься комиссия по карте с которой пополняют (комиссия установлена банком эмитентом или терминалом, в котором проводится пополнение)
Пополнить карту без комиссии можно через терминалы IBox, через терминалы, которые находятся в магазине Алло (Алло установлены во всех магазинах Алло).
В кассе УниверсалБанка, А-банка
Тарифы на снятие наличных:
4% с кредитных
0,5% с личных
Также есть возможность без комиссии в счет личных средств снимать целевые выплаты (например зарплата, выплаты со счета ФОП) до 50 000 грн/мес
Тарифы на перевод с карты монобанка на другую карту украинского банка:
4% с кредитных
и без комиссии с личных
Vita230577 27 січня 2022, 17:00
25 января 22 г. имел место со мной неприятный случай, впервые за все время «общения» с банками. В этот день я решил снять наличность в банкомате «Приватбанка» в супермаркете Сильпо (Киев, ул.Якутская) используя карту монобанка (на нее получаю зарплату). Первая транзакция прошла успешно и я получил 1000грн. После этого, запросил еще 1000грн. и тут произошел сбой, «кормушка» несколько раз открывалась, но ничего не выдавала и так длилось 15−20сек. После этого, на экране загорелось надпись, что обратиться к банку, который выдал картку, за получение денег и загорелось, что по техническим причинам выдача налички невозможна. Я немедленно позвонил в монобанк, но дозвонится было не реально, решил писать в вайбере. Мне сообщили, что мою заявку взяли в работу и сообщили, что все будет в порядке. В итоге я пошел в супермаркет на покупками. После того, как завершил шоппинг, увидел возле злополучного банкомата работника Приватбанка, который что-то делал с банкоматом. Я обрадовался и подошел к нему со своей проблемой. Он сообщил, что все в порядке и я могу попробовать снять еще денег, а те которые не получил, мне банк в ближайшие пару часов вернет. Какового было мое состояние, когда я снова не получил 1000грн. по той же причине, а работник Приватбанка сказал: «а, Вот в чем дело?» У меня во 2-ой раз снялось 1000грн. Позже я звонил в Приватбанк, который меня отфутболил. А Монобанк сообщил, мне что они подали заявку на оспаривание 2649195 и мне нужно ждать до 07 февраля, а возможно, еще 60 ДНЕЙ!!! Чистейшей воды — обман, а возможно, грабеж.
27 січня 2022, 18:25
Очень жаль, что произошла такая ситуация
Действительно, в случае, если банкомат не выдал средства, мы оспариваем такие операции через платежную систему
Это, к сожалению, не быстрый процесс, но мы сделаем все, чтобы как можно скорее помочь с возвратом ваших средств
kharkovitos51 27 січня 2022, 12:36
На курсовому хайпі затримують видачу гривнєвого депозиту. Замість 2х рабочіх днів, я маю чекти 5! Я вже близько $200 на цьому втратив
27 січня 2022, 15:09
Для уточнення інформації, написали вам в особистому повідомленні
Володимир Михайлина 27 січня 2022, 11:13
Це не запитання, просто хочу щоб кожен бачив в яку ситуацію може потрапити зв’язавшись з моно.
Історія про те як зависли мої 10к
В вересні місяці, здається, банк заморозив мої кошти.
На мої заяви на рахунок виведення коштів та відмови від співпраці та обслуговування внятної відповіді я не почув.
24 грудня, наче подарунок на Різдво ця організація відмовилася від співпраці зі мною, чому раніше це зробити не можна було — не знаю. Співробітники монобанк в кінці кожного листа пишуть «з повагою» та про яку повагу може йти мова, якщо мене ігнорують та я по годині-дві вишу на гарячій лінії без відповіді?!
Я написав заяву на повернення моїх коштів, нагадую, 10к.
Зв’язуюсь з операторами та вони говорять, що п’ятого січня кошти були перераховані на мій рахунок.
Кошти не надійшли. Воно й не дивно.
Телефонуючи майже кожного дня на вашу гарячу лінію та витрачаючи по годині-дві в день мені тільки ДВАДЦЯТЬ П’ЯТОГО СІЧНЯ удосужились сказати що кошти і далі
перебувають в монобанку на, мать його, резервному рахунку. Про який я поняття не мав.
Повторю
ЗА ДВАДЦЯТЬ ДНІВ СПІЛКУВАННЯ З ОПЕРАТОРАМИ монобанку мені не змогли сказати що кошти в монобанку.
Зараз написав чергову заяву на повернення коштів та чекаю «три робочих дні»
Мої «три робочих» тривають уже П’ЯТИЙ МІСЯЦЬ.
П’ЯТЬ МІСЯЦІВ монобанк утримує мої кошти.
Це вже діло принципу та честі, надіюсь, що мені не доведеться звертатись до інших установ, щоб монобанк повернув мені мої гроші.
Дякую тим користувачам, що прочитали цей відгук.
Про продовження історії напишу в відповіді на свій коментар.
27 січня 2022, 12:28
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Для уточнення інформації, написали вам в особистому повідомленні
BonJake 26 січня 2022, 21:41
Пользуюсь банком порядка 4−5 лет. За все время работы с данной картой проблем не было. Но вот пришел момент и Банк без объяснений причин закрывает кредитный лимит (5500) это не такая огромная сумма что бы закрывать лимиты. И что самое главное предупредили вечером, а утром на след. день уже закрыли лимиты. И это при том что средний чек в день получался ± 1800−2000 гривен.
На что служба поддержки ответила «Так решила система банка ». Пользуйтесь картой как основной. Это я сколько должен тратить по 10к в день может?
Как показывает практика такие проблемы внезапно появились не у одного меня.
— вечером пишут о снятии лимита, утром лимит снимают (не прошло и 24 часа)
— без объяснений причин
— поддержка некомпетентна (отвечает шаблонами):
— Так решила система.
--Пользуйтесь картой как основной (1.8−2к средний чек в день)
И это я ещё молчу про снятие наличных (где в 90 Процентах случаев можно снять не более 1000

Вывод: «не хотите внезапных проблем, не пользуйтесь данным банком «.
27 січня 2022, 12:25
Понимаем, что ситуация неприятная
На размер кредитного лимита влияет большое количество параметров
Если система получает новую информацию, то размер лимита может быть изменен
Это не окончательное решение и в будущем лимит может быть повышен
Annakats 26 січня 2022, 20:26
Оказалась в совершенно странной ситуации.
Проверял себя регулярно на наличие штрафов и исполнительных производств, Мин юст, дия есть фоп и соответственно электронный кабинет и т. п.,
Нигде штрафов не было. Но, вдруг в один прекрасный день блокируют счета …

Исполнительная служба наложила арест.

В общем только в этом банке был номер фио исполнителя по которому я связалась для решения вопроса, на мин юсте и в остальном информации не было.

Монобанк поступ по инструкции НБУ заблокировал только сумму по вп Разблокировали тут же как исполнитель снял арест, предоставили протокол по снятие ареста, который я смогла скачать и сохранить себе.
Приват заблокировал тупо все счета

Вы на сегодня самые лучшие, грамотные, быстрые, лёгкие!

Будем надеяться что так и будет дальше
27 січня 2022, 11:36
Большое спасибо за отзыв!
Vip1986x 26 січня 2022, 10:48
Ни в коем случаи не связывайтесь с монобанком. Уже несколько недель пытаюсь закрыть карту, изначально говорили что на карте не должно быть личных средств, потратил все до копейки, а также деньги епидтримки и ничего. Все время кормят завтраками и отвечают стандартными фразами ОЖИДАЙТЕ… в общем карту закрыть не возможно, это просто бред.
monobankua 26 січня 2022, 19:17
Нам жаль, что вы приняли решения закрыть карту.
Что касается закрытия счета сейчас вопрос находится в работе, к сожалению, точных сроков закрытия карты нет, но со своей стороны мы делаем все возможное, чтобы выполнить ваше обращение как можно скорее. Закрытие карты технический вопрос, иногда данный процесс занимает немного больше времени, так как система закрывает карты автоматически.
GrugoriyHoland 26 січня 2022, 7:56
Доброе утро! Хочу поблагодарить сотрудников вашего банка в оперативном рассмотрении проблемы, которая была поднята ранее, https://minfin.com.ua/company/monobank/review/264318/#comments
Не смотря на комментарии «экспертов» и аналитиков «разного разлива» проблема решилась и оперативно и положительно!

Вітаю, … мене звуть Юрій, cлужба турботи про клієнтів monobank 📱
Пишу з приводу вашого звернення раніше — щодо нарахованих відсотків. Хотіли повідомити що розглянули вашу ситуацію. Вам були повернуті списані відсотки. Хочу нагадати, що перевірити дані по своєму кредиту, ви можете в мобільному додатку. Натисніть на головній сторінці на напис, під балансом карти: «» Мінімальний платіж ««, вам відкриється докладна інформація. Також просимо поповнювати карту заздалегідь, бо сума повинна надійти на карту до 23:55. Хочемо зазначити, що якщо ви робите поповнення карти за реквізитами, прохання здійснювати поповнення за три робочих дні. Відмінного настрою (smiley) Завжди раді допомогти, гарного дня!

Спасибо!
monobankua 26 січня 2022, 19:21
Благодарим, что поделились решением вопроса.
Для нас самое главное когда клиент доволен :)
Vetal40 25 січня 2022, 23:45
Два года всё прекрасно. Кредитный лимит 8000. За два года все платежи, всё вовремя, никаких просрочек. Сегодня приходит оповещение «Ваш кредитный лимит завтра 0» На карте 8800, типа 8000 мы забираем, пользуйтесь личными средствами. Звоню оператору, ответ меня убил«Так решила система, ничего поделать не могу. Обидно.
monobankua 26 січня 2022, 16:29
Подход в принятии решения об установлении/размере кредитного лимита принимается на основе расчета скоринговой модели.
Банк принимает решение на основании детального анализа всей доступной о клиенте информации.
Рекомендуем чаще совершать операции по карте, ежедневно оплачивать товары и услуги. Это не окончательное решение и возможно в будущем система его пересмотрит
Юрій Мучак 25 січня 2022, 15:45
Користуюсь послугами даного банку вже кілька років, а тому можу розказати і про «плюси» і про «мінуси» в обслуговуванні.
Одним з неприємних моментів буле те, що при переведенні коштів з катки на картку було знято комісію з частини коштів, які використовувались з кредитної лінії. В цьому був винен і я і «мене».
Детальніше все було наступним чином.
Мені в терміновому порядку потрібно було перекинути 5000 грн з картки на картку, при чому з картки одного банку на інший. Я зайшов в додаток одного банку, там комісія (50 грн за переведення цієї суми), зайшов в додаток Монобанку, а там комісії немає. От думаю і супер! Але ж я мабуть, як і більшість користувачів не прочитав договір з банком, а надіявся на те, що програма в разі чого мене повідомить про комісію. Доступна сума тоді на рахунку була близько 3000грн, тобто інша частина йшла з кредитних коштів. Я вибрав перевести з картки на картку, вписав швидко суму 5000грн, додаток показав, що комісія відсутня і швидко натиснув відправити кошти. Отримав підтвердження про вдалий платіж і вже радію, що все так швидко і зручно. Аж раптом в історії бачу, що в мене знялась комісія 70грн. От думаю дурень, додаток іншого банку просив всього 50 грн, я цим не скористався, а тут з мене 70грн «збрили». Я давай писати в підтримку, на шо вони відповідають, що в договорі вписано 4% комісії з кредитних грошей (цього я не знав). Кажу ок, але ж чому мене додаток про це не повідомив, на що відповідають — такого не може бути, докажіть! Я беру свого колегу і демонструю те ж саме на відео, де скидую кредитні кошти, а комісія відсутні в додатку і відправляю повторно на розгляд питання. І тут виявляється, що якщо ти поспішаєш і всі операції виконуєш швидко, то на етапі переведення коштів система не вспіває швидко порахувати комісію (потрібно певний час) і пише, що комісія відсутня, і при цьому, кнопка «Відправити переказ» доступна весь цей час. Я ж говорю підтримці, що я допоміг вам знайти баг в системі, тому прошу повернути комісію, на що відповіли, що кошти не повернуть, а баг зареєструють для виправлення, а там все просто, поки не появилась сума комісії заблокуй кнопку Відправити і все, клієнти будуть не обмануті. Зареєстрували, але порахували, що банк втратить додатковий заробіток і тому по сьогоднішній день так і не виправили, хоча я не одноразово їм про це нагадував і писав коментарі в соц.просторах. Тому будьте обачливі! Я ж радий, що суму яку я переводив була не з 6-ма нулями))).
Але й був позитивний досвід.
Я купував сину велосипед розраховуючись картою (майже 7000грн). Купив, прийшов додому, відкрив додаток банку, історію, а мені пише — Переведіть оплату в «Розстрочку». Я ж собі «в умі» думаю про «Оплату частинами». Думаю і дійсно чому всю суму списувати з рахунку відразу, якщо можна по частинам за кілька місяців виплатити, тим більше, що вони рівні і я нічого не втрачаю. Натиснув перевести, мені відображає суму платежу та кількість платежів. Я довіряю додатку та думаю, що це в загальному має бути та сума, яку я заплатив відразу, а загальну суму, яку я сплачу в результаті в даному вікні не відображає. Я підтвердив дію і з мене зняло перший платіж і показало скільки ще платежів залишилось. Аж тут приходить наступний місяць, з мене автоматом знімається наступний платіж і мені відкриваються «чакри», що сума платежа помножена на кількість платежів — це ніфіга не та сума, яку я заплатив від самого початку, а більша, бо там закладено 2,9% розстрочки від загальної суми. В мене ж кошти власні на картці були, от думаю і лоханувся. Але я вирішив написати в банк і роз’яснити ситуацію. Написав, що на екрані не видно було комісії і тому зробив ці дії випадково, адже в мене були власні кошти і мені це не було обов’язковим. Банк пішов на зустріч — розірвав договір, повернув комісію за попередні місяці (хоча я вже був готовий за попередні місяці її втратити) і зняв повну вартість велосипеду. Таким чином я обійшовся без переплат.

Тому і добре, і погано, скрізь є «підводні камні» і часом власна неуважність. Але кнопку Відправити кошти потрібно заблокувати до появи комісії)))!!!
Всім бабла, ой добра!
monobankua 25 січня 2022, 21:25
Шкода, що була такая ситуація.
При переказі коштів потрібно трохи часу для розрахунку комісії, додаток очікує відповідь від сервісу.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Постараємося надалі тільки радувати вас
Denvud 24 січня 2022, 17:15
Мошейник 4441 1144 2828 1800 номер телефона +380682300203, взяли предоплату и пропали, за блокируйте карту
24 січня 2022, 19:45
Очень жаль, что произошла такая ситуация
Для уточнения информации, написали вам в личном сообщении
odessapens 24 січня 2022, 10:51
Добрый день пользователи монобанка.
Вот думаю приобрести карту монобанка, так как мне не нравится что за каждый перевод ЖКХ приходится оплачивать сумму процентов, который приват банк берёт за так называемую «Услугу». В год набегает не маленькая сумма.
Советуете ли обладатели монобанка, для оплаты ЖКХ монобанк, оплата частями, перевод денег?

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝