Мінфін - Курси валют України

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
irinmet7 22 березня 2022, 20:49
В країні війна, а такі банки як моно обдирають своїх клієнтів. Користуються тим, що люди з Маріуполя, Чернігова, Харькова та Київщини фізично не можуть внести кошти, нараховують їм відсотки. Людям з таких міст відповідають, що якщо термінал поруч не працює, то знайдіть інший найближчий працюючий, а в іншому випадку будуть нараховані відсотки. Серйозно, знайти інший термінал?! Так і хочеться тих працівників, які дають такі відповіді запросити до Маріуполя, Харкова, Чернігова та Ірпіня пошукати працюючі термінали. Невже це нормальне відношення до клієнтів … Є офіційне рішення ТПП від 28.02.2022 про форс-мажорні обставини, а саме воєнні дії, яке поширюється абсолютно на всіх. Лише монобанк не бере його до уваги на підставі яких законних підстав — питання. Адже війна це обставина, яка не залежала від волі сторін договору. Люди втратили роботу, не отримують заробітну плату (при цьому роботодавці успішно посилаються на цей же форс-мажор), не мають фізичної можливості покласти кошти на картки, тобто не можуть у визначений договором термін виконати зобов’язання.
monobank
monobankua 23 березня 2022, 15:27
Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
Також це не впливає на кредитну історію.

Крім терміналів iBOX можна поповнити у терміналах:
— Алло (перебувають у магазинах Алло)
— Універсал Банк

У касах:
— А-Банк
— Універсал Банк
— УКРГАЗБАНК

Також можна поповнити в терміналах ПриватБанку. Комісія за поповнення через термінали ПриватБанку складає: 0,5% від суми (мінімум 5 грн.). Ми компенсуємо вам комісію в розмірі 0,5% + податок, який буде списаний при виведенні кешбеку, незалежно від суми поповнення на рахунок кешбеку, при поповненні від 1000 грн. сума комісії буде повністю компенсована

Якщо плануєте поповнювати у касі, напишіть, будь ласка, мені чи на підтримку, щоб ми підказали вам працюючі відділення у вашому місті

Jokets
Jokets
22 березня 2022, 21:09
Зачем так врать? Остальные банки так же % берут за кредит сейчас ибо не было прямого распоряжение НБУ с запретом. Так что не нужно врать
22 березня 2022, 21:35

За Мариуполь не знаю, а в Харьвоке внести деньги — способы есть. Но если сидеть и ныть то конечно ничего сделать не получится. Ну так выезжай из Харькова и вноси деньги в Полтаве или Днепре.
Ivan73
Ivan73
23 березня 2022, 8:33
Три літри, а вы оператор монобанк? Почти на все негативные отзывы ответили. Не надоело? Или хорошо платят?
23 березня 2022, 8:35
Иван. а вам не надоело писать глупые комментарии в рашистком стиле?
Pumbovik
Pumbovik
23 березня 2022, 23:20
Да, ему выплачивают кэшбек за обсирание недовольных и он сам недавно с харькова сбежал, неделю или две не было от него од о восхвалении шманябанка
23 березня 2022, 23:34
Какая оригинальная идея, сразу демонстрирует интеллектуальный уровень автора. Даже комментировать ничего не надо. :D

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Банк, в якому вирішили скористатися шоком і горем клієнтів для того, щоб неочікувано заробити гроші