Мінфін - Курси валют України

Встановити

Ложка дегтя в бочку меда.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
192837465 20 січня 2015, 21:23
Хотел поделиться о своих впечатлениях о Идея банке. В основном работой банка удовлетворен. Было закончился небольшой депо (около 20000) отдали без проблем. А вот сейчас задумываюсь — может банк поменять? Проживаю в Николаеве (как никак обл.центр, полумиллионник). Еще в прошлом году в городе было 2 отделения, перед Новым годом одно закрыли — понимаю — экономия, но второе оставшееся находится далеко. Для управления средствами помогает интернет банкинг, для пополнения — I -box. Но сегодня был неприятно удивлен — если ранее пополнение шло бесплатно, то сегодня сняли 2% комиссии. И информации о введении комиссии нигде не было. Если Идея банк претендует на звание «приличного» банк, можно было бы как-то продумать этот вопрос. А если Вас не интересуют клиенты в Николаеве — просто закройте оставшееся отделение.
Ідея Банк
Відповідь банку
Ідея Банк 21 січня 2015, 10:12
Доброго дня, 192837465!
Дякуємо за Ваше звернення. Нам дуже важлива Ваша думка про обслуговування в нашому банку для його неперервного покращення.
Одночасно хочемо наголосити, що комісія в 2% при поповненні рахунків через термінали Івох – це комісія самих платіжних терміналів. Банк не утримує жодних додаткових комісій окрім внесеної Вами суми.
Якщо У вас виникатимуть запитання, то пишіть нам на нашу скриньку клієнтів Info.povidomlenja@ideabank.ua або телефонуйте на гарячу лінію 0 800 50 20 30.

Коментарі - 5

+
0
alexkiz
alexkiz
23 січня 2015, 17:40
#
Ну дозвольте, шановний ІдеяБанку… По-перше, сповіщення щодо можливості поповненя без комімії у Айбокс надходило від ВАС, то будьте ласкаві так само повідомити клієнтів про встановлення комісії. Хоча б у новинах і у інтернет-банкінгу. По-друге, ось що пише Айбокс: https://yadi.sk/i/-mbVVfY1eC3h9 Як бачите, комісія 0. По-третє, Айбокс скоріше за все, НЕ МОЖЕ без вашого відома почати брати комісію, бо це порушення угоди. Отже, скидаючи всю відповідальність на Айбокс — ви лукавите, це бридко…

ЗІ: На перший погляд, тут немає нічого такого, але непрозорість, зміна умов «за кулісами», тихенько, так щоб якомога більше людей не дізналося і «попало» на гроші… на жаль притаманна багатьом укр. банкам. Чомусь ніхто не замислюється про моральний і душевний комфорт людини, коли змінюють умови. Просто беріть до уваги: «як би я сам віднісся до такого вчинку», не як «клієнт», а як людина: звичайна, білкова, з душею, з емоціями, з проблемами… — і тоді у вас є шанс стати найкращим банком!
+
0
19ALEX62
19ALEX62
27 січня 2015, 18:48
#
Формально банк ничего не нарушил и коммисии с вас неснял. Это к примеру так как вы пополняете счёт на мобильный покупая карточку пополнения на 40 грн. в киоске или на руках за 42 или 43 грн., мобильный оператор к этому отношения не имеет.
+
0
alexkiz
alexkiz
28 січня 2015, 9:52
#
Коли банк уклав угоду з Айбоксом — у нього знайшлись гроші зробити СМС-розсилку по всім клієнтам, що відтепер поповнення рахунків можливо через Айбокс без комісії. Така «лафа» протрималась усього півроку, а коли комісію влупили (даруйте, 2% це не жарти) — вже не знайшлось грошей щоб розсилку повторити. Ну то таке…
Я підходив до Айбоксу і перевіряв — про комісію 2% написано там чітко, не помітити важко. На сайті Айбокса — пише 0%, тобто таке саме відношення і у Айбокса до клієнтів, навіщо їх інформувати, за сайтом слідкувати?
Загалом люди, Айбокси ці — суто ШАРАГИ, якщо не дай боже щось зависне або пропаде — нічого не доб'єтесь, це вам не банк. Це те саме що встановники кавових автоматів. Максимум, що можна зробити — поповнити мобілку, і то на макс. 10 грн., і то коли нема інету під рукою! А якщо хоште щоб готівка потрапила у банк — несіть її у банк…
+
0
19ALEX62
19ALEX62
28 січня 2015, 12:31
#
Я с вами согласен Айбоксы это «шараги»! В одном есть комиссия, а вдругом нет на один и тотже платёж! Я с ними вообще несвязываюсь с большими суммами, был случай когда надо было заплатить 15 грн. а комиссия составила 17 грн.(более 100%), это разве нормально?!
+
0
19ALEX62
19ALEX62
28 січня 2015, 0:11
#
Да я мониторю отзывы по тем банкам где у меня есть вклады! И меня тоже очень сильно раздражают комиссии в банках и ответы менеджеров (невсех есть и нормальные) на вопросы! Особенно типа «подумаешь каких то 5-10 грн.» или чтото в этом роде! Я кладу деньги в банк чтобы зарабатывать на процентах, а не для того чтобы оплачивать комиссии! И я с вами совершенно согласен!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Ідея Банку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.5 42.95
PLN 9.7 9.9
USD 39.5 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Ідея Банку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.5 42.95
PLN 9.7 9.9
USD 39.5 39.95
Всі курси банку