Курс валют в Райффайзен Банк
Виписка про затишок коштів на рахунку
Не банк, а ростовщики
Банк займається відмиванням коштів
@RaifHelp
Мої гроші не дійшли до отримувача і не повернулися мені
Мошенники
Самый плохой банк в Украине
@RaifHelp
Аваль Банк кинул на 3500грн.
@RaifHelp
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Дискриминация по отношению к неслышащим людям.
@RaifHelp
Закрыть счет не так и просто
ДОВІДКА ПРО ВІДСУТНІСТЬ ЗАБОРГОВАНОСТІ - ШУКАЙ КІНЦІ
Просила неодноразово інструкцію про те, який пакет документів чи довіреність, чи витяги необхідно надати для отримання цієї довідки- не отримала.
Яким чином отримати довідку? Всі дані надіслані на всі варіанти сайтів і на гарячі лінії. Відповіді НЕМАЄ! Підкріпила ще раз всі скановані види документів
@RaifHelp
Аваль не несет никакой ответственности за безопасность операций по карте.
С удивлением обнаружил, что списало данную сумму без 6-значного пароля в СМС. И мало того, пришла СМС о списании 79 грн, чего раньше никогда не бывало, потому что согласно моему пакету СМС-информирование только от сумм 100 грн и выше.
Ну ладно. Звоню в службу поддержки, оператор Любовь. Объясняю ситуацию, она просит подождать, жду, в итоге меня радуют следующим — оказывается, у сайта IPAY.UA нет подтверждения в виде СМС согласно подключенной у меня функции 3D Secure. То есть они могут списать деньги без подтверждения проведения операции. Обалдеть.
Задаю вопрос оператору — как такое может быть. Оператор начинает мне рассказывать, что мол я сам несу ответственность за то, на каких сайтах я расплачиваюсь.
Стоп! — Говорю я. — До этого момента я был уверен, что ваш банк защищает МОИ деньги путем присылания 6-значного кода подтверждения в СМС. Иначе любой мошенник, укравший мою карточку, может свободно расплачиваться ею в инете, а я буду иметь радость лицезреть СМС-ки о списании денег с моей карты?
Любовь опять мне начинает рассказывать о том, что я сам отвечаю за то, на каких сайтах расплачиваюсь, расписываясь фактически о том, что банку Аваль глубоко плевать на безопасность МОИХ денег, которые я имел неосторожность положить на их карту.
Выношу благодарность оператору Любе за то, что открыла глаза. Я буквально прозрел. Теперь буду думать, стоит ли дальше иметь дело с таким «надежным» банком.
@RaifHelp
Перевод денег со счета на счет/снятие
Вы забываете что вы работаете для клиентов!
@RaifHelp
Такого цікавого відношення до клієнтів ще не бачила
Сьогодні вже була остання крапля, коли кошти, які я надіслала з онлайн банкінгу на картку, не надійшли на неї. Банально тому, що банк паралельно зняв комісію за свої послуги і, звісно ж, нікому в голову не прийшло повідомити мені, що сума тепер неактуальна. Лінія підтримки нічим не допомогла. «Дякую» шанованому банку за достойну роботу за своїми немалими тарифами.
@RaifHelp
Доброго вечора! Маємо інформацію, що Вам зателефонували представники Інформаційного центру Банку, принесли свої вибачення та обговорили причини виникнення ситуації. Сподіваємось, що даний прикрий випадок не залишить негативне враження про роботу Банку вцілому та в подальшому співпраця буде приносити лише позитивні емоції.
@RaifHelp
Відмовили у видачі кредитної карти
Банк ***
Негатив
Raiffeisen Online краще не користуватися
Кредитну карту здала але рахунки не закрили, нараховується комісія
Кілька років тому здала кредитну картку у відділення банку, але рахунки банк не закрив, і тепер приходять смс, що я ніби то винна банку кошти, відповідно — нараховують якісь комісії, страховки та пені всі ці роки, в кол-центрі дуже неприємні особи пояснюють, що я повинна була користуватися карткою, тоді не було б нарахування ніяких комісій, і я повинна пам«ятати чи писала роки назад заяву на закриття рахунку. АБСУРДНА СИТУАЦІЯ — Кредитна картка здана, але я повинна нею користуватися! 10.06.2021 року знову звернулась до банку, пояснила ситуацію, тут мені роздрукували всі мої нарахування по картці, і виникає в 3 рази більша сума до повного погашення! Мені порадили заплатити їх і тільки після цього зможуть закрити цей рахунок АЛЕ ЧЕРЕЗ 10 ДНІВ!
ХТО ПОВИНЕН КОНТРОЛЮВАТИ ДІЯЛЬНІСТЬ БАНКІВ? Відчувається, що моя історія ще не буде закінчена… Сумно, що у нас є такі організації, і до клієнтів їм немає справи, ГОЛОВНЕ _ ЦЕ ПОДОВШЕ НЕ ЗАКРИВАТИ РАХУНКИ ПРАВДАМИ _НЕПРАВДАМИ, щоб побільше грошей з людини висмоктати!
Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження про роботу Банку. Просимо Вказати свій ідентифікаційний номер (можна в особистих повідомленнях) ми перевірим інформацію і запропонуємо шляхи вирішення питання.
@RaifHelp
Відмовили в обслуговуванні під час заміни паспорту за власним бажанням
Райффайзен Кал Аваль
Ноль информации при оформлении, сказали мол карта появляется в приложении после активации, оказалось на следующий день.
В первый же день появились проблемы с SMS подтверждениями на платежи, код просто не приходил, а при попытке выяснить причину требовали полную идентификацию включая кодовое слово, хотя ни в одном банке такого не видел.
Так-же они даже не могут сказать, кодовое слово выдавали с рабочего места или при оформлении, данной информации не дали в отделении так-же. В бланке (копиях) после с этим словом пустое.
Судя по отзывам, еще куча проблем с которыми я столкнусь в будущем. Постараюсь оформить перевод ЗП на monobank с помощью их анкеты.