Курс валют в Райффайзен Банк
Неринковий обмінний курс
А ще не дай Боже вам отримувати валюту на ФОП рахунок в Райффайзен банку. Навіть на простій операції обміну з вас вижмуть приховану комісію в 30+копійок/$ не дивлячись на те, що за ви платите банку за обслуговування.
В банку заявляють, що продають валюту на міжбанку, курс на міжбанку 36.9.грн/$, але ви можете продати валюту в Райффайзен банку тільки по курсу НБУ 36.5686грн/$, заявки з більшим курсом банк нахабно відхиляє! Якщо вам недостатньо плати за обслуговування то підніміть її, але дайте клієнтам можливість продати валюту за ринковим курсом 36.9.
Дуже прикро, що ми не змогли задовольнити Ваших потреб в обслуговуванні повною мірою.
Ми хотіли б розібратись та допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо уточнити в особистих повідомленнях Ваші дані (ідентифікаційний код або номер телефону) та яким саме чином Ви звертались до Банку (телефонним дзвінком або у відділенні?)
@RaifHelp
АТБ не підтримує, як заявляє
Придбав картку Райфайзен АТБ. При спробі зареєструвати онлайн, пройшов повну ідентифікацію через дію. Отримав смс /Shanovnyi klient, vash nomer pidkliucheno v iakosti finansovogo nomeru. V razi vynyknennia pytan: 0800500500/. В кінце кінців сайт банку видав попередження про неможливість активувати картуі запропонував звернутися на 0800500500, щоб записатися в відділення. Натомість у відділенні після перевірки паспорту та інн заявили що вони не можуть зареєструвати придбану АТБ картку, що триває перевірка.
Мобильний додаток не допустив до реєстрації — технічна помилка щоразу виникає.Якк відписав інший клієнт АТБ з карткою райффайзен Таким чином банк росповсюджує продукт без підтримки
Ми хотіли б розібратись та допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо написати нам в особистих повідомленнях Ваші дані: ідентифікаційний код власника рахунку та номер телефону, з якого Ви звертались до Інформаційного Центру.
шахраї
Ми хотіли б розібратись та допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо написати нам в особистих повідомленнях Ваші дані: ідентифікаційний код власника рахунку або номер заяви на оскарження суми.
@RaifHelp
Глава наблюдательного совета Райфа в ожидании санкций
Райффайзен Банк Україна є частиною міжнародної банківської групи RBI, яка засудила війну в Україні з перших днів. Керівництво групи заявило, що переглядає свою присутність у Росії. На жаль, заважаючи на специфіку банківської галузі, для банків практично неможливо припинити роботу в будь-якій країні в короткостроковій перспективі через складне банківське регулювання.
Всі банки групи працюють у відповідності до місцевого та міжнародного законодавства щодо санкцій. Raiffeisen Bank International рішуче засудив вторгнення РФ до України та надає гуманітарну допомогу для підтримки України та українців: підтримує гуманітарну місію Червоного Хреста, допомагає біженцям у Польщі, Румунії, Чехії, Словаччині, Угорщині, Австрії та інших країнах.
банк — банкрот
Добре що не пререрахував кошти!
На даний час Райф є одним із найнадійніших банків у країні.
Для можливості аналізу ситуації написали Вам у приватні повідомлення.
Не связывайтесь с Райфайзен банком
Перш за все, дякуємо Вам за тривале очікування відповіді.
На даний час електронна скринька info@raiffeisen.ua, дійсно, тимчасово не працює для звернень. Саме тому, ми надали інформацію про доступні канали комунікації. Отримали Ваше звернення та на даний час працюємо з ним. За формування результату обов'язково надамо Вам відповідь.
@RaifHelp
Как быстро меняется мнение о банке!
Сложилась очень неприятная ситуация с Райффайзен банком. У меня в этом банке есть счёт для детских выплат и депозит.
Я переселенец из Херсона, уехала в другую страну, чтобы спасти себя и детей, моя мама оформлена как ЧП, помогала мне деньгами, но для райффайзена это оказалось большой проблемой.
25.05 мне пришло смс, чтобы я предоставила информацию кто и откуда мне присылает деньги на счёт?
Я отправила все выписки, квитанции, и уточнила, достаточно ли этих документов, оператор РО сказала, что если что-то будет нужно, они со мной свяжутся.
После чего я начала дальше пользоваться своим счётом.
В начале мая мне мама прислала 10тыс и 15тыс, для того чтобы открыть депозит универсальный, чтобы доступ к деньгам был всегда, так как она осталась на оккупированной территории и боится за деньги. Но для райфа это стало большой проблемой!!! Спустя 2 мес все было хорошо, и тут 28.07 приходит смс, что все ваши счета заблокированы, для разблокировали предоставьте документы происхождения денег у всех, кто вам их отправлял. Я просто шокирована таким халатным отношением банка!
Я сама в нем проработала 10лет, и такого не ожидала! Мало того, что оператор РО ничего не сообщил за 2 мес, ведь если бы связались со мной, то возможно этого блока и не было, так и оператор ИЦ неправильно проконсультировал!
Райффайзен заблокировал мой счёт для детских выплат, на каком основании и праве, они умалкивают. Но для того, что я могла пользоваться деньгами, мне нужно предоставить ряд документов, и это в такое тяжёлое военное время!
Выписки официальные им не подходят, декларации им тоже не подходят, такое ощущение, что банку просто плевать на своих клиентов! Закрыть счёт можно только приехав лично в отделение… Вы серьёзно??? Вы самые первые закрыли отделения в Херсоне, и уволили сотрудников через месяц!!! Разве так должен вести себя банк?! Разочарованию просто нет гра, да ещё и деньги свои забрать просто нереально!
Никому не советую этот банк! Обходите 10й дорогой!
Для можливості аналізу ситуації написали Вам у приватні повідомлення.
Обслуговування
Дякую за таке обслуговування
Обслуговування классу 0
Нам дуже прикро, що у Вас залишилось негативне враження від користування продуктом.
Ми прагнемо працювати над покращенням надання сервісу, тому написати Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації для проведення аналізу ситуації.
@RaifHelp
Банк отказал в открытии карты без декларации доходов ФОП
«Банк здійснює обробку його персональних даних на умовах Правил, в тому числі без направлення додаткових письмових повідомлень
здійснює передачу персональних даних Клієнта третім особам (у тому числі за межі України та/або з використанням хмарних технологій, іноземним суб'єктам відносин, або надає доступ до них третім особам)».
Почитав здесь отзывы, уже понятно здесь один из самых неадекватных финмоиторингов. Уж лучше подальше держаться от параноидальных банков.
Ми хотіли б розібратись та допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо написати нам в особистих повідомленнях Ваші дані: ідентифікаційний код власника рахунку та адресу відділення, до якого Ви звертались.
@RaifHelp
Банк просто знущається зі своїх клієнтів
Я думала, що дно пробито в сусідній країні, яка є терористом, але ні в Україні також є мер***ики і приклад Raiffeisen bank (який до речі там ще й продовжує працювати).
Багато не буду писати, лише зауважу, що в них сапорт працює під псевдонімом і тому ви ніколи не доведете того, що вас консультували невірно (а вони там таку маячню пишуть, що просто вражає)! Звичайно ніяких реструктуризацій і канікул немає в них! Довелося залучати юриста та НБУ як наглядача, але Райфф і на них поклав своє фе (у Райфф просто нагло брешуть, даючи непідписані документи без печатки, (немає ніяких розрахунків по кредиту) блокуючи лінки для переходу на сайт з пропозицією «кредитних канікул»), ігноруючи всі запити. Навіть на електронну пошту вже неможна писати, бо вони «не розглядають листи» — треба писати в соц.мережах — каже Райфф! Виникає просте питання — це точно міжнародний банк?! Ну і вишенька на торті — це те, що вони просто не дають довідку про відсутність заборгованності! Тобто вже сплачено все, але їм же треба ще щось надумати, накрутити! Це найгірший банк, з яким я стикалась, тому нікому не рекомендую його і звісно виникає питання як може бути така ме***та в нашій багатостраждальній країні?!
Перш за все, дякуємо Вам за очікування відповіді. Ми постійно працюємо над покращенням надання сервісу та звернувшись за консультацію на офіційних сторінках соціальних мереж Банку або до Інформаційного центру Ви можете отримати достовірну консультацію.
Кредитні канікули не є забов'язанням Банку та у індивідуальному порядку ми готові розглянути можливість надання послуги. Посилання на кредитні канікули не блокується. Подати запит на отримання послуги можна 1 раз на 30 днів.
За запитом у соціальних мережах або Чату додатку «Райф Онлайн» Ви можете отримати швидку консультацію, для опрацювання звернення, що було спрямовано на електронну скриньку Банку необхідно більше часу.
Зокрема, Ви можете замовити довідку про наявність заборгованості за кредитним рахунком за запитом у Чаті «Райф Онлайн» у темі повідомлення просимо вказати «Запит для Анастасії. Мінфін»
@RaifHelp
Raiffeisen Bank Aval (Райффайзен Банк Аваль) врет и заставляет подписать документы с денежными обязательствами
И не надо мне его навязывать обманным путем. Просто дайте ключ, продам валюту и закрывайте счет. Жду решения вопроса.
Момент второй: мне предложили компенсацию за многочисленные шалости банка виде брендового рюкзака для компьютера и сказали, что я могу получить его в отделении на Гришка в любое время. Я туда приехала за электронным ключем для кабинета по ФОП и рюкзаком, но ни чего из этого не получила. Попросила отправить Новой Почтой за счет банка, но, как обычно, ни привета ни ответа. Жду решения и хватит врать своим клиентам.
Ваше звернення було передано менеджеру з обслуговування клієнтів, який проаналізує ситуацію та додатково зв'яжеться з Вами. Дякуємо за розуміння.
Неправомірне списання коштів
Для можливості проведення індивідуального розгляду ситуації написали Вам у приватні повідомлення.
@RaifHelp
Нет реакции на жалобы клиента
Не рекомендую никому работать с банком, сотрудники банка только и ждут как обмануть клиента.
На жаль, 12.07.2022 менеджеру не вдалось встановити з Вами зв’язок через мобільний канал комунікації. Проте, маємо бажання відповісти на всі Ваші питання, тому передаємо повторно звернення в роботу менеджеру. Будьте на зв’язку, будь ласка.
Газлайтінг від банків
— ви бачите товар що коштує 100$, але у вас тільки гривнева картка
— ви не хочете мати справу з конвертацією валют, бо на момент покупки у вас заблокують лише приблизну суму, а остаточну суму розрахують через декілька днів (якщо ви купили по курсу 33 і заплатили 3300 грн, а курс зріс до 37, то з вас знімуть 3700 грн)
— щоб уникнути такого продавець пропонує безпосередньо оплатити товар у гривнях. при цьому курс може бути гірше офіційного, але не буде ніяких несподіванок з курсовими коливаннями. наприклад у продавця ціна в гривнях 3400 грн за 100-доларовий товар, хоча курс банку 33 грн.
— ви заплатили 3400 грн і не переживаєте, що завтра з вас знімуть більше, якщо зросте курс банку
Як працює DCC в більшості банків України
…продавець пропонує безпосередньо оплатити товар у гривнях.наприклад у продавця ціна в гривнях 3400 грн за 100-доларовий товар, хоча курс банку 33 грн.
— ви оплачуєте 3400 грн
— наші безмозкі банки примусово конвертують 3400 грн назад у долар по 29.25. отримуємо ціну 116.23 доларів
— 116.23 доларів вони з вас знімають по своєму курсу, наприклад 33, тобто у вас блокують 116.23*33=3835.59 грн
-виходить що за 100-доларовий товар ви заплатили по курсу 38.35
…
але це ще не все
-якщо курс банку на момент списання зросте до 37 грн, то з вас знімуть 116.23*37=4300.51
Тобто ви, крім того, що переплатили, і ще й не отримуєте впевненості, що списана сума не зросте з курсом у банку.
І банки нічого не роблять, щоб пояснити зарубіжним магазинам, що пропонувати клієнтам оплати в гривнях немає ніякого сенсу, бо сума все одно буде залежати від банківського курсу, а клієнт і ще й заплатить значно більше ніж безпосередньо у доларах.
Безмозкі співробітники банків також брешуть клієнтам про те що немає технічної можливості платити безпосередньо у гривнях.
При чому Райффайзен у СМС підтвердження оплати навіть не пише справжню суму блокування 3835.59 грн, а напише 3400 грн, якщо ви обрали DCC.
Проаналізуємо ситуацію та надамо коментарі.
@RaifHelp
Нам прикро, проте, ми не маємо можливості вплинути на роботу сторонніх сервісів, так як вони обслуговуються іноземними банками .
У разі, якщо проведення операцій у описаний Вами спосіб, не є комфортним - ми рекомендуємо спробувати віднайти альтернативи отримання послуг через сервіси, що здійснюють пряму оплату у національній валюті.
@RaifHelp
Персональна подяка Гарькавій Лілії та Тимчук Л В (Оболонське відділення м Київ)
Дуже приємно отримувати такий позитивний зворотній зв’язок про роботу наших працівників. Дякуємо за довіру та високу оцінку. Будемо раді й надалі співпрацювати з Вами.
Не связывайтесь с Райфайзен банком
@RaifHelp
Отказались выплачивать денежный перевод в валюте,аргументируя это тем,что я не клиент банка.
Ми хотіли б розібратись та допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо уточнити в особистих повідомленнях Ваші дані (ідентифікаційний код або номер телефону) та приблизний час візиту до відділення?
Райффайзен украина банк — мошенник
В цьому місяці пенсія не надійшла і виявилося, що на балансі коштів у 15 разів менше ніж повинно бути оскільки дві останні пенсія я берегла до нагальної потреби.
Я намагалася зателефонувати на вашу гарячу лінію звідси це неможливо, вайбер бот надав контакти скайпу для зв’язку, але вашого номера 0443541434 взагалі не існує в скайпі. Ваш мобільний додаток видає технічну помилку.
Ви забираєте в людей навіть ті крохи, що платить держава за наполегливу і самовіддану працю протягом життя.
Банк не виконує сумнівних операцій та обслуговування рахунку відбувається виключно згідно визначених тарифів.
Ми хотіли б проаналізувати Ваше питання у індивідуальному режимі, тому написали Вам у приватні повідомлення.
@RaifHelp
блокируют средства и нарушают распоряжение НБУ
Я обратился в поддержку и мне сказали предоставить объяснения из 7 пунктов о происхождении средств. Я предотавил объяснения, но видимо их эти объяснения не устроили, так как они снова мне скинули скриптовое письмо из 7 пунктов. Ну ок, закрываем счет, и отправляем средтва на указанные мною реквизиты.
На что мне в поддержке отвечают что не могут сделать это дистанционно (А я нахожусь за границей)
Я спрашиваю у работника поддержки могу ли я оформить юридически доверенное лицо что бы закрыть счет и перевести мои средства, на что я получил ответ что нет, при закрытии необходимо только мое личное присутсвие.
Но только вот это противоречит Пункту 9 раздела I в редакции Постановлений Национального банка.
После того как я указал на это постановление, работник поддержки Татьяна сказала что она не владела этой информацией и она всего лишь работник по обработке обращений
Тогда возникает вопрос. Зачем было давать изначально ложную информацию?
Что за некомпетенность работников банка?
Ми хотіли б розібратись та допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо написати нам в особистих повідомленнях Ваші дані: ідентифікаційний код власника рахунку та номер телефону, з якого звертались до Інформаційного Центру.