Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Коломия, вул. Січових Стрільців, 10

Адреса:
Івано-Франківська область, Коломия, вул. Січових Стрільців, 10
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-16:45), тех. перерва: 16:45-17:00, Сб-Нд: вихiдний
Відгуки про відділення:

Power Banking

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
25 серпня 2023, 8:36
Доброго дня. Виконавець надіслав в банк постанову про примусове стягнення коштів, щоб зняти арешт з рахунку ще 8.08.23р. Банк до сих пір її не бачить, таким чином обмежує мене багато в чому. Хочу розібратись в чому проблема і чому повинен страждати клієнт банку, який готовий сплатити ВП, але банк гальмує процес. Чекаю вирішення питання. Дякую
Коментарі (3)
Ответ банка
Райффайзен Банк
25 серпня 2023, 9:09
Вітаємо!
В першу чергу хочемо принести вибачення за тривалість надання відповіді.
Розуміємо Ваші емоції та нам щиро прикро, що у Вас склалось таке враження про роботу Банку.
При цьому, хочемо зазначити, що ми маємо дотримуватись норм Законодавства та постанов Виконавчої служби, а тому зі свого боку не можемо вирішувати питання зняття арештів самовільно.
Зняття арешту з рахунку можливо у разі надходження в Банк постанови від Виконавчої служби, а саме про — зняття арешту, а не про примусове стягнення коштів з рахунку.
Ми щиро хочемо допомогти у вирішенні питання, переглянути Ваше звернення індивідуально детальніше. Просимо написати нам у приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код або контактний номер телефону). Очікуємо на Ваш зворотній зв'язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
4
1 червня 2023, 11:04
Доброго дня. Ще 23.05 виконавцем було відправлено до вас постанову про розблокування суми 13400грн. Банк каже, що постанову до сих пір не отримував. Я перепрошую, минуло більше тижня часу! Не вірю, що до сих пір лист до вас не надійшов. Як блокувати рахунок, то це ви миттєво робите, а якщо розблокувати, то нехай людина сидить без грошей і начхати яким чином вона буде годувати сім'ю. До слова у АСВП вже є ця постанова, ну, а ви звичайно ж її не бачите…
Коментарі (2)
Ответ банка
Райффайзен Банк
1 червня 2023, 11:11
Добрий день!

Кожен Банк має дотримуватись Законодавства та постанов Виконавчої служби. Всі запити, які надходять до Банку опрацьовуються в порядку черги, тому це може зайняти деякий час.
Ми завжди готові до вирішення питань у індивідуальному режимі та постійно працюємо над покращенням сервісу. Хотіли б проаналізувати ситуацію та просимо Вас написати нам у приватні повідомлення та зазначити Ваш: ідентифікаційний код або фінансовий номер телефону

З повагою та турботою,
@RaifHelp
2 не зарахована
24 грудня 2021, 15:20
Мабуть гірший банк який коли-небудь зустрічався. Незадовільне, хамське поводження персоналу у всій мережі, в різних містах України, в столиці, регіонах. В Коломиї, Івано-Фр. обл., приміром, персонал, з порогу накидається з криком «обід!», замість спокійно зачинити на обід двері. Мобільний додаток незручний. Одні операції простежуються, інші ні. Якщо й рекомендуватиму, лише в негативному ключі.
Коментарі (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
24 грудня 2021, 15:28
Доброго дня! Дякуємо за те, що знайшли час залишити відгук та приносимо вибачення за завдані незручності. Найближчим часом надамо детальні коментарі.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
Відповідь адміністратора
Мінфін
26 грудня 2021, 10:10
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 26.12.2021).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відділення та банкомати Райффайзен Банку в Коломиї 🏦 / Відділення Райффайзен Банк: вул. Січових Стрільців, 10, Коломия
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Коломия, вул. Січових Стрільців, 10. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Коломия, вул. Січових Стрільців, 10- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.