Мінфін - Курси валют України

Встановити

Новини Райффайзен Банку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
15 травня 2018
11 травня 2018
10 травня 2018
Ваша дитина має шанс вивести зірку футболу на фінал Ліги чемпіонів УЄФА — акція для власників карток MasterCard

Власників карток MasterCard® від Райффайзен Банку Аваль запрошуємо взяти участь в акції «З м'ячапочинається шлях до мрії» та виграти унікальну можливість побачити, як ваша дитина виводить на поле зірку світового футболу перед фінальною грою Ліги чемпіонів УЄФА 2017/18.

8 травня 2018
Райффайзен Банк Аваль визначено уповноваженим банком на виплату пенсій, грошової допомоги та зарплат працівникам бюджетних установ

Райффайзен Банк Аваль знову визначено уповноваженим банком із виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ згідно з прийнятим рішенням конкурсної комісії Міністерства фінансів України.

7 травня 2018
27 квітня 2018
Акціонери Райффайзен Банку Аваль розподілили прибуток за 2017 рік, змінили тип акціонерного товариства та обрали Наглядову раду

Акціонери Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль» на своїх річних загальних зборах, що відбулися сьогодні у Києві, затвердили звіти Спостережної ради та Правління про результати діяльності банку у 2017 році та ухвалили основні напрямки діяльності банку на 2018 рік.

26 квітня 2018
25 квітня 2018
Компанія «Фінансовий клуб» за результатами свого дослідження «50 провідних банків України 2018» відзначила Райффайзен Банк Аваль як переможця у номінаціях «Кредити малому та середньому бізнесу» та «Зарплатні проекти»; голова правління банку Володимир Лавр
У Райффайзен Банку Аваль — кращі кредити МСБ та зарплатні проекти, Володимир Лавренчук — найкращий банкір, — дослідження «50 провідних банків України 2018»

Компанія «Фінансовий клуб» за результатами свого дослідження «50 провідних банків України 2018» відзначила Райффайзен Банк Аваль як переможця у номінаціях «Кредити малому та середньому бізнесу» та «Зарплатні проекти»; голова правління банку Володимир Лавренчук посів І місце в категорії «Банкіри».

23 квітня 2018
20 квітня 2018
Володимир Лавренчук провів бізнес-зустріч для власників та керівників корпоративного бізнесу

Голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук зустрівся сьогодні з власниками українських компаній із різних галузей сегменту Midle Market, а також керівниками міжнародних організацій, які успішно працюють на українському ринку.

19 квітня 2018
Австрійська материнська компанія Райффайзен Банку Аваль – Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (Raiffeisen Bank International AG) – нещодавно опублікувала щорічний звіт із питань сталого розвитку (RBI Group Sustainability Report) згідно з вимогами Глобальної
Райффайзен Банк Інтернаціональ опублікував щорічний звіт із питань сталого розвитку

Австрійська материнська компанія Райффайзен Банку Аваль – Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (Raiffeisen Bank International AG) – нещодавно опублікувала щорічний звіт із питань сталого розвитку (RBI Group Sustainability Report) згідно з вимогами Глобальної ініціативи зі звітності (Global Reporting Initiative).

18 квітня 2018
Досвід Райффайзен Банку Аваль у торговому фінансуванні зацікавив учасників зустрічі ЄБРР

Сергій Костогриз, начальник управління торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль, поділився досвідом у сфері торгового фінансування на спеціалізованій інформаційній сесії, організованій та проведеній сьогодні Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) у Ташкенті (Узбекистан).

17 квітня 2018
16 квітня 2018
13 квітня 2018
За підтримки Райффайзен Банку Аваль в Україні стартував «Тиждень австрійського кіно»Київ. 13 квітня. — Урочисте відкриття фестивалю «Тиждень австрійського кіно», партнером якого виступив Райффайзен Банк Аваль, відбулось учора у столичному кінотеатрі «Київ
За підтримки Райффайзен Банку Аваль в Україні стартував «Тиждень австрійського кіно»

За підтримки Райффайзен Банку Аваль в Україні стартував «Тиждень австрійського кіно»Київ. 13 квітня. — Урочисте відкриття фестивалю «Тиждень австрійського кіно», партнером якого виступив Райффайзен Банк Аваль, відбулось учора у столичному кінотеатрі «Київ».

10 квітня 2018
Тренінги для аграріїв відбулися за підтримки Райффайзен Банку Аваль, Байєр та IFC

16 тренінгів «Земельні питання» відбулися по всій Україні – більш ніж 750 учасників, власників та керівників агрокомпаній, отримали корисні практичні поради з ефективного управління земельним банком та захисту активів.

6 квітня 2018
Партнерство Райффайзен Банку Аваль та фестивалю «Тиждень австрійського кіно», ініційованого Австрійським культурним форумом та компанією Arthouse Traffic, вже можна назвати традиційним: цього року банк підтримує цю кіноподію весни вже усьоме.
Фестиваль австрійського кіно вже усьоме пройде за підтримки Райффайзен Банку Аваль

Партнерство Райффайзен Банку Аваль та фестивалю «Тиждень австрійського кіно», ініційованого Австрійським культурним форумом та компанією Arthouse Traffic, вже можна назвати традиційним: цього року банк підтримує цю кіноподію весни вже усьоме.

5 квітня 2018
Національний банк затвердив перелік банків, які зможуть брати участь у валютних інтервенціях НБУ на міжбанківському ринку шляхом запиту найкращого курсу у другому кварталі 2018 року.
Банки, які зможуть брати участь у валютних інтервенціях НБУ шляхом запиту кращого курсу. Список

Національний банк затвердив перелік банків, які зможуть брати участь у валютних інтервенціях НБУ на міжбанківському ринку шляхом запиту найкращого курсу у другому кварталі 2018 року.

4 квітня 2018
Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали понад 19500 грн на підтримку Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна

За результатами щорічної благодійної акції до Всесвітнього дня людини із синдромом Дауна LOTS OF SOCKS, що проходила в Центральному офісі Райффайзен Банку Аваль з 15 по 29 березня, вдалося зібрати 19530 грн.

3 квітня 2018
2 квітня 2018
Отримуйте великодні знижки на АЗК «ОККО» із картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль

У межах мультипартнерської Програми лояльності FISHKA пропонуємо клієнтам — держателям платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль скористатися святковою пропозицією у мережі АЗК «ОККО»*.

30 березня 2018
28 березня 2018
27 березня 2018
ЄС посилить підтримку МСБ в Україні шляхом підписання угоди про надання гарантії між Групою ЄІБ та Райффайзен Банком Аваль

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) та Європейський інвестиційний фонд (ЄІФ), що разом утворюють Групу ЄІБ, підписали угоду про надання гарантії з Райффайзен Банком Аваль щодо підтримки кредитування підприємств малого та середнього бізнесу (МСБ) в Україні на суму 69 млн євро в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

26 березня 2018
Оновлено весняні каталоги зі спеціальними пропозиціями для власників преміальних карток Visa Gold та Visa Platinum від Райффайзен Банку Аваль

Власники преміальних карток Visa Gold та Visa Platinum, емітованих Райффайзен Банк Аваль, можуть скористатися чудовими пропозиціями від міжнародної платіжної системи Visa з оновлених каталогів акції «Спеціальні пропозиції для власників Visa Gold та Visa Platinum».

23 березня 2018
22 березня 2018
21 березня 2018
Райффайзен Банк Аваль узяв участь в Економічному форумі Австрія-Україна

Райффайзен Банк Аваль узяв участь в Економічного форумі Австрія-Україна, який відбувся на минулому тижні в Києві та Львові з нагоди офіційного візиту в Україну Федерального Президента Австрії Александра Ван дер Белена.

Працівники Райффайзен Банку Аваль долучилися до акції Lots of Socks на підтримку дітей із синдромом Дауна21.03.2018

Працівники Центрального офісу Райффайзен Банку Аваль уже кілька років поспіль приєднуються до благодійної акції-флешмобу Lots of Socks на підтримку дітей із синдромом Дауна, яку щорічно 21 березня проводить Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром» до Всесвітнього дня людини із синдромом Дауна.

16 березня 2018
Депозити Райффайзен Банку Аваль залишаються найнадійнішими, — РА «Стандарт Рейтинг»

Райффайзен Банк Аваль очолив двадцятий «Рейтинг надійності (привабливості) банківських депозитів», підсумки якого на основі аналізу діяльності українських банків за 2017 рік було опубліковано Рейтинговим агентством «Стандарт-Рейтинг» (Україна) на цьому тижні.

15 березня 2018
14 березня 2018
Лідером рейтингу стійкості українських банків за 2017 рік залишається Райффайзен Банк Аваль, — портал «Мінфін»

Першу сходинку традиційного рейтингу стійкості банків за підсумками IV кварталу 2017 року, складеного фінансовим порталом «Мінфін», знову очолив Райффайзен Банк Аваль.

13 березня 2018
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Новини Райффайзен Банку