Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Київ, пр-т Степана Бандери, 9

Адреса:
Київ, пр-т Степана Бандери, 9
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (каса: 09:00-17:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
16 вересня 2021, 15:10
Отделение работает с 9 до 18 только по будням, а в выходные отделение не работает и пришлось идти в свой обед за картой
Прождала 40 минут в очереди и пришла мадам которой не хотелось сидеть в очереди и сказала что юридическое лицо. Подошла к менеджеру и менеджер Виктория сказала подождите и приняла ее сразу. Как оказалось мадам оформила всего лишь карту! Менеджер мило беседовала и все объясняла. Когда пришла моя очередь мне Виктория выдала карту и сказала что вы сами можете без помощи менеджера поменять пароль! Спасибо могу и сама, но почему-то это было с недовольным голосом и выдать карту стоило дело 1 минуты
Прошу принять меры в менеджеру Виктории (к ее во первых общению на Руском языке, и не надлежащем обращении с клиентами)
И очереди всегда большие, слишком медленный персонал
Коментарі (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
16 вересня 2021, 15:14
Доброго дня, перш за все, приносимо вибачення за дану ситуацію. Прийняли її до уваги та направили на аналіз.
Нам дуже шкода, що обслуговування у нашому відділенні принесло Вам негативні емоції, зробимо все можливе для того, щоб дані ситуації більше не повторювались.
З повагою та турботою про Вас
RaifHelp
5 не зарахована
20 липня 2020, 11:25
Это самый длинный льготный период на рынке — 100 дней, но в связи с кризисом забрали интересную опцию этой карты — распространение льготного периода на обналиченные средства, теперь только оплата на терминале и в интернете. Недавно пришло сообщение Povidomliaiemo pro vidsutnist' pilgovogo periodu za perekaz koshtiv u bankomatakh Banku po kredytnyh kartkah, po operatsiah z 08.07.20. https://bit.ly/31DGpNs. По моим расчетам кешбек за 1 месяц возвращает быстрее средства чем любой депозит 1 месяц. Обналичивал средства в банкомате по условиям 1%+5 грн. Теперь прикрыли данную услугу. Читай договор мелким шрифтом
Коментарі (8)
Ответ банка
Райффайзен Банк
20 липня 2020, 11:49
Доброго дня! Ми намагаємося сприяти мінімізації користування готівкою. Наразі безготівкові розрахунки максимально доступні у будь-яких магазинах, мережі Інтернет та ін. Сподіваємось, що прийняте нами рішення про виключення операцій з обготівлення коштів з тих, на які розповсюджується пільговий період не завдасть Вам незручностей. Розраховуйтесь нашою карткою безготівково, повертайте кошти у пільговий період, не забувайте про сплату
планових платежів, та не переплачуйте:)
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
3
28 березня 2020, 23:55
На днях банк уменьшил кредитный лимит с 50000 до 39800. Но все бы ничего. Но в личном кабинете стало висеть на карточке «- 7000» с мелочью гривень. Звоню на горячую линию, сказали что устранят эту проблему. На следующий день вроде ушло и на карточке висит +2000, но общий долг перед банком теперь висит -47000 грн, хотя по выписке -37000 (с чем я согласен и готов вернуть эти деньги в срок). Звоню оператору опять отвечают, что эту проблему будут устранять. Вывод сделал один, айтишники впарили сырой продукт Авалю не обкатав на своем продукте все варианты действий банка, а банк принял продукт не проверив все функции. Нормально не настроенный интернет банкинг. Вот жду что будет дальше, надо все время быть на чеку. Зная как в нашей стране относятся к гражданам лучше с этими кредитами по возможности не связываться, сейчас устранят, потом опять что-то случится. И после этого банкиры возмущаются почему нет доверия к банковской системе, люди не несут деньги на депозиты и высокие проценты по кредитам. Потому что вот это халатность везде с деньгами
Коментарі (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
29 березня 2020, 16:24
Доброго дня, шановний Клієнт.
На поточний час, на жаль, в системі «Raiffeisen Online» баланс по кредитним карткам відображається не корректно. Ми працюємо над виправленням даної ситуації найближчим часом.
Приносимо вибачення за незручності.
З повагою, АТ «Райффайзен Банк Аваль»
1
7 лютого 2020, 15:39
Ни в коем случае не оформляйте карту от Аваль банка «100 дней».
Никакого льготного периода 100 дней нет, каждый месяц обязательно необходимо платить 5% от суммы задолженности по карте!
При чем в отделении банка об этом сказано не было, нужно было читать в Договоре очень мелким шрифтом, примерно 4пт!
При погашении карты полностью с учетом процентов, задним числом списываются еще проценты, якобы использованные за февраль (карту закрыла 5 февраля!!!).
В итоге, закрыла карту 5 февраля, но ждать закрытия необходимо 10 дней, перезвонила на горячую линию банка, на удивление быстро дозвонилась, сказали, что карта закрыта с учетом процентов…
Но, при проверке карты в приложении, оказалось, что решили просто списать около 200 грн якобы еще не понятно за что!
Причем работают неквалифицированные специалисты, которые на вопрос «Какая сумма до полного погашения?», отвечают, что могут назвать только примерную сумму!
Не связывайтесь с этим банком! Хуже мошенников!
Коментарі (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
10 лютого 2020, 16:51
Доброго дня!
Льготний період – це період за який Банк не нараховує проценти за користування кредитними коштами. І він, дійсно, триває 100 днів з моменту проведення першої операції. При цьому, внесення планового платежу у розмірі 5% є обов’язковим (Ваша заборгованість за кредитною карткою зменшується на внесену суму).
Що стосується списання процентів: якщо заборгованість погашена Вами 05.02 (як вказано у відгуку) то, дійсно, за період з 25.01 (дата попереднього утримання процентів) по 05.02 (дата погашення) нараховується сума процентів за користування кредитними коштами. Відносно закриття рахунку: для виконання даної процедури потрібно до 10 днів. Ви погоджуєтесь з даними строками, підписуючи заяву на закриття.
Приносимо вибачення, в разі, якщо консультація не була достатньо чіткою та зрозумілою. Запевняємо Вас, що працівники Банку докладають зусиль для надання якісних послуг Клієнтам.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль».
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Київ, пр-т Степана Бандери, 9. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Київ, пр-т Степана Бандери, 9- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.