Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Олександрівка (Кіровоградська область), вул. Незалежності України, 88

Адреса:
Кировоградська область, Олександрівка (Кіровоградська область), вул. Незалежності України, 88
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30 (каса: 08:30-17:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
7 квітня 2021, 19:28
Здравствуйте! В который раз питаюсь дозвониться, по пол часа не выдерживают нервы и отключаюсь, операторы заняты. Но Проблема в том что хочу дозвониться и спросить почему я каждый месяц (на протяжении трёх месяцев) не могу обналичить деньги в банкомате? Банкомат пишет о каком-то лемите! Что за лемит если я в прошлом месяце каким то чудом дозвонилась до оператора, было тоже самое она сказала что сняла лимит! В этом месяце тоже самое! В этом банке работают вообще адекватные люди? Извените, ну просто нет слов!!! Шарашкина контора!!!
Коментарі (2)
Ответ банка
Райффайзен Банк
7 квітня 2021, 19:34
Доброго дня! Згодні з Вами, що довго очікувати на лінії – це не припустимо і тут немає ніякого сенсу виправдовуватись. Дійсно прикро, коли наші клієнти вимушені інколи через це витрачати власний час. Проте маємо на це об’єктивні причини – зазвичай це пов’язано з різким та неочікуваним збільшенням звернень клієнтів. Зі своєї сторони докладаємо максимум зусиль для скорочення часу очікування. На жаль, перевірити Ваш рахунок і надати коментарі щодо встановлених лімітів та, за потреби, змінити їх за Вашим відгуком на загальнодоступному сайті, не можемо. Змушені просити Вас спробувати повторно зателефонувати до Інформаційного центру з фінансового номеру і дочекатись з'єднання з оператором.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відділення та банкомати Райффайзен Банку в Александровке (Кировоградская область) 🏦 / Відділення Райффайзен Банк: вул. Незалежності України, 88, Олександрівка (Кіровоградська область)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Олександрівка (Кіровоградська область), вул. Незалежності України, 88. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Олександрівка (Кіровоградська область), вул. Незалежності України, 88- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.