Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Горностаївка, вул. Торгівельна, 8

Адреса:
Херсонська область, Горностаївка, вул. Торгівельна, 8
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Тимчасово не працює
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4 не зарахована
7 серпня 2019, 10:11
я получаю зарплату в аваль банке 4 года, сейчас мне срочно нужны деньги, а банк мне отказывает в выдаче кредита. Да у меня есть просрочка в привате но причем здесь аваль?! Так как я получаю зарплату то банк мог бы списывать деньги с карты зарплатной, помогите пожалуйста в получении кредита)
Коментарі (3)
Ответ банка
Райффайзен Банк
7 серпня 2019, 11:29
Добрый день!
Мы регулярно пересматриваем решения по выдаче кредитных средств. После получения отказа в кредитовании, Вы можете подать повторную заявку для получения кредитных средств через 30 календарных дней.
При этом хотим сообщить, что выдача кредита является правом, а не обязанностью Банка, действующее законодательство не возлагает на Банк обязанность предоставлять детальное разъяснение причин отказа в кредитовании.
С уважением,
АО «Райффайзен Банк Аваль»
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Горностаївка, вул. Торгівельна, 8. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Горностаївка, вул. Торгівельна, 8- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.