Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Riznyk49 25 травня 2023, 13:17
Відділення за адресою: Полтава, вул. Соборності, 70-А
Прошу винести подяку працівнику Абанку ЦОК 90 Литовченко Віті Романівні за дуже якісне обслуговування. Завжди привітна, доброзичлива. З повагою ставиться до клієнтів. Дякую що у вас такі кадри)
Підтримка àбанку 25 травня 2023, 14:56
Дякуємо за високу оцінку. Завжди раді бачити Вас знову у наших відділеннях. 🍏😊
Игорь Тихонов 25 травня 2023, 3:45
Відділення за адресою: Харків, вул. Евгена Котляра, 12
Быстро и грамотно отвечают на поставленные вопросы. Всегда понятно и приятно обращаться. Спасибо большое.
Підтримка àбанку 25 травня 2023, 9:12
Нам дуже приємно, що Ви знайшли час оцінити рівень обслуговування в А банк, дякуємо 💚🍏
MaksymPetruniak 25 травня 2023, 0:45
Все зручно, служба підтримки відповідає швидко та дуже привітна. Проблем поки що ніяких не було.
Підтримка àбанку 25 травня 2023, 9:09
Ми цінуємо Вашу довіру та зробимо все можливе, щоб і надалі Ви залишалися задоволеним нашими послугами. 💚🍏
Вадим Кирильчук 24 травня 2023, 23:15
Вітаю.
Оплочував книгу через інтернет на суму 420 грн. Думав ще й кешбек впаде. прийшло погодження на оплату на 420 грн. Погодив. в результаті знялася комісія 3,78, так як виявилося це не продаж, а переказ. Звідки я ма знати цю інфо? Банк каже в тарифах се є, твої проблеми.
Наступне. Купував дружині квитки. мав заплатити 2506. по факту знялося 2600, так як була подвійна конвертація. знову ж таки при проведенні платежу 0 інфо. спеціально пробував моно — вони одразу написали, що комісія 70 грн за подвійну конвертацію. і я вже маю вибір — погоджуватися чи ні. а тут мене ставлять вже постфакум — ти попав.
колись вже була така ситуація — банк довго вибачався і повернув мені комісія, бо розумів свою неправоту. зараз знову те саме?
з кожного по гривні, собі зп???
прохання зв’язатися зі мною когось старшого, не рядового співробітника з завченими фразами в нас все по тарифах. питання йде про довіру до банку і прозорість всіх операцій
Підтримка àбанку 25 травня 2023, 18:08
Доброго дня! Ми перевірили надану Вами інформацію, стосовно операції, яку Ви здійснювали. Дійсно, згідно з тарифами картки «Зелена» при оплаті на сайті, термінал якого налаштований, як переказ з картки на картку, комісія за розрахунок складає 0,9%. Ви можете відключити можливість здійснювати дані операції через застосунок Abank24 в меню «Налаштування картки» — «Зовнішні перекази».
Стосовно операції з подвійною конвертацією. Оскільки оплата була на закордонному сайті, розрахунок з Міжнародною платіжною системою відбувається в евро, тому конвертація відбулась гривня-євро-гривня. Подвійну конвертацію Ви також можете відключити в в меню «Налаштування картки» — «Подвійна конвертація».
Дякуємо за прийнятий дзвінок! Сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами.
vovan1v2014 24 травня 2023, 20:19
Відділення за адресою: Миколаїв, пр-т Центральний, 71
сегодня впервые познакомился с А-банком.в Николаеве на пр. Це нтральном 71.оператор ЛЕНА помогла быстро и качественно решить мои вопросы.сэкономила мне много денег.очень благодарен.рекомендую.А-банк повысьте девушке зарплату.заслужила.очень хорошее отношение к клиентам.
Підтримка àбанку 24 травня 2023, 20:31
Дякуємо за високу оцінку роботи нашого Спеціаліста! Приємно, що звернення до нас принесло Вам задоволення. Ми обов`язково передамо Ваші слова Олені, їй буде дуже приємно. Будемо раді бачити Вас звону в наших відділеннях🍏😊
Олександр Багінський 24 травня 2023, 16:10
Свое знакомство с, А Банком начал когда надо было получить выплаты по короновирусу.До этого практически ничего не знал о банке.Удобно рядом с домом.Получил 2 выплаты по ковид. Доволен Все остальные жизненные вопросы стал решать через, А Банк.Если комфортно и хорошо зачем что-то искать. Отдельное спасибо колл центру.Грамотно вежливо информируют по вопросам которые задавал.
Вывод: рекомендую.
Підтримка àбанку 24 травня 2023, 17:26
Дякуємо за довіру.
Зробимо все можливе, щоб Ви залишались задоволені А банк і надалі. 😊🍏
Оксана Юріївна Л 24 травня 2023, 13:56
Заплатила штраф, а квитанцію не можливо витягнути з додатку. Платежі здійснювати через додаток дуже важко, а тепер не можу надати квитанцію про оплату. Телефоную в банк — зв«язку немає, автовідповідач по колу повторює посилання. Комунікації «нуль».
Підтримка àбанку 24 травня 2023, 15:55
Доброго дня!
Ми будемо раді розібратися в Вашому питанні, більш детально. Просимо надати нам відповідь в особистих повідомленнях.
RV7477 23 травня 2023, 19:46
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Незалежності, 23
В приложении произошел сбой.
Обратился в тех поддержку.
Очень внимательный ЖИВОЙ оператор.
Всё быстро и качественно решили.
Обслуживание на ВЫСОТЕ!!!
Спасибо огромное.
+В КАРМУ!!!
Підтримка àбанку 23 травня 2023, 19:50
Раді, що питання вирішено та Ви залишилися задоволені. 🥰🍏
Topperr 23 травня 2023, 18:54
Найкращий банк нашої країни. Завжди привітні консультанти, чудово допомагають з вирішенням будь-якого питання. Дякую.
Підтримка àбанку 23 травня 2023, 19:40
Надання якісного обслуговування є нашою метою. Дякуємо, що Ви з нами. 💚
Вячеслав Кобернюк 23 травня 2023, 10:49
Дуже подобается швидкість вирішення питань та легкість роботи з застосунком
Підтримка àбанку 23 травня 2023, 10:59
Дякуємо, що знайшли час поділитись враженнями від обслуговування в А банк🍏😊
SlavikQ 22 травня 2023, 23:57
Очень быстро помогли мне решить проблему
Підтримка àбанку 23 травня 2023, 8:48
Зробимо все можливе, щоб Ви й надалі залишалися задоволені. 😉🍏
Elgun 22 травня 2023, 20:27
После написания жалоб практически во все инстанции, руководство банка наконец-то достучалось до сети АТБ, что последние всё-таки — признали свои ошибки, за что банку спасибо. Звонили в течении дня по несколько раз в день для урегулирования проблем и претензий в их сторону. Один из минусов — частенько подглючивает приложение, Но это второстепенное. У банка как для небольшого банка есть свои недостатки (у кого их нет?), так и ряд преимуществ. Если кто думает открывать или нет в этом банке счёт, думаю стоит если не основного банка, так второй счёт может дополнить своими плюсами
Підтримка àбанку 22 травня 2023, 20:38
Доброго дня!
Ми щиро раді, що Ваше питання вирішено.
Стосовно, роботи додатку, у разі виявлення некоректної роботи, Ви завжди можете звернутися до Служби Підтримки та вказати на наявність проблеми, для того щоб у нас була можливість її виправити.
Сподіваємось, що згодом ми станемо для Вас Банком №1. 😉🍏
Ivan777Ij 22 травня 2023, 12:11
Дуже чудове обслуговування при відкритті карти або перевипуску карти поясняють зрозуміло допомагають кліентам
Підтримка àбанку 22 травня 2023, 12:58
Нам дуже приємно, що Ви знайшли час оцінити рівень обслуговування в А-Банк, дякуємо 💚🍏
alexperstynak 20 травня 2023, 23:35
Відділення за адресою: Львів, вул. Володимира Великого, 34
Хочу подякувати працівникам банку за гарне і сумлінне, і ввічлеве обслуговування своїх клієтів, надання гарних порад, а також послуг. а зокрема хочу подякувати менеджеру О. І. Писанчин, а також мобільному додатку А-24
Підтримка àбанку 21 травня 2023, 8:46
Дякуємо, що поділились своїм враженням від обслуговування! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.🍏😊
naaumenkko 20 травня 2023, 19:59
Все дуже чітко, швидко та професійно! Співробітники ввічливі та компетентні у своїй роботі
Підтримка àбанку 20 травня 2023, 20:08
Доброго дня! Дякуємо за відгук! У нас і справді працюють професіонали. Намагаємося постійно вдосконалювати свої знання. Завжди раді допомогти!💚
Elgun 20 травня 2023, 16:26
Даний банк спільно з мережею магазинів АТБ в м. Одесі систематично дурять клієнтів. У деяких магазинах АТБ ціни з поміткою «з карткою АТБ не проходять. При зв’язку з банком та мережею магазинів, перекидують проблему одні на інших. На питання, як врегулювати цю проблему, кажуть постійно до них звертатись, та банк буде надавати додатковий кешбек у розмірі різниці в чеку та ціни вказаної на цінику.при цьому цей же кешбек оподатковується в результаті як доходи 19,5 %. Тому раджу людям завжди перевіряти чеки в мережі магазинів, та в разі невідповідності писати скарги. А якщо таких людей буде багато, то це дуже схоже вже на шахрайство.
Підтримка àбанку 20 травня 2023, 19:29
Доброго дня! Інколи можуть виникати складнощі з нарахуванням знижки під час розрахунку карткою АТБ. Банк зі свого боку відшкодовує суму знижки нараховуючи її на рахунок кешбеку. Відшкодування відбувається з урахуванням податків. Стосовно відсутності знижки під час покупки, рекомендуємо звернутись до підтримки АТБ та подати заявку з питання не нарахування, оскільки відповідальність за нарахування знижки на магазині. Ситуацію стосовно звернень до служби підтримки перевіримо. Сподіваємось дана ситуація не вплине на подальшу співпрацю з Вами.
nikita727 20 травня 2023, 14:01
Очень хорошая робота больше таких людей)
Підтримка àбанку 20 травня 2023, 14:07
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи! Будемо намагатися і надалі радувати Вас! 🍏😊
Игорь Колесник 19 травня 2023, 18:08
Відділення за адресою: Дніпро, пр-т Слобожанський, 91
Спешу сообщить вам о вопеющей халатности сотрудников Абанка, сотрудники данного отделения выдали банковскую карту клиенту у которого не было соответствующих документов для получения банковской карты, данные сотрудников не убедившись в наличие соответствующего документа о прописке клиента, у данного клиента нет официальной прописки, но документ который есть у клиента он является поддельным. Детальную информацию о клиенте имя т.д., могу предоставить сотрудникам Абанка.
Підтримка àбанку 20 травня 2023, 8:20
Доброго дня!
Наші Співробітники завжди ретельно перевіряють документи на їх справжність.
Бажаємо зазначити, що для оформлення картки в А-Банк достатньо одного з перелічених документів: паспорт книжечка, ID-картка (паспорт), ID-картка (посвідка на постійне перебування на Україні), закордонний паспорт або військовий квиток. Наявність постійного місця реєстрації не є обов'язковим критерієм.
Ми перевірили надану Вами інформацію. Дякуємо за Вашу пильність та небайдужість.
IrinaZhuk0705 19 травня 2023, 16:21
Являюсь клієнтом банку вже давно, задоволена якістю обслуговування, простотою у роботі додатку, тарифами. У відділенні завжди привітні працівники, без великих черг. Онлайн оператори завжди відповідають швидко та без зайвої «води». Сподіваюсь і надалі не розчарують.
Підтримка àбанку 19 травня 2023, 16:52
Зробимо все можливе, щоб Ви залишалися задоволені!
Проблема вирішена
Elidone 19 травня 2023, 10:46
При интернет оплате в долларах идёт запрос с долларах, а списывают в евро. Из-за этого есть разница в курсе и снимают больше чем положено. Ссылаются на работу платёжной системы и они типа непричем. На лицо имеем двойнуй конвертацию (которая выключена в настройках). Свою вину не признают, считают что работают честно и по регламенту.
Підтримка àбанку 19 травня 2023, 13:31
Доброго дня!
Щодо описаної Вами ситуації, до Банку надійшов запит на списання в доларах, але оскільки оплата здійснюється на зарубіжному ресурсі, Банк проводить розрахунок з Міжнародною платіжною системою (МПС) в євро. Тому для розрахунку сума доларів була проконвертована в євро за курсом МПС, а потім списана з розрахунку (в євро) з Вашої гривневої картки за картковим курсом Банку. Остаточний курс відображено у застосунку ABank24 у деталях транзакції.
Дякуємо за прийнятий дзвінок, Ваше питання знаходиться в роботі.

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44