Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Qwerty123valya 31 січня 2023, 23:50
Якісно та доступно все пояснено, стосовно послуги оплата частинами. Дякую)
Підтримка àбанку 1 лютого 2023, 8:30
Дякуємо за відгук, дуже раді, що Ви задоволенні, завжди раді допомогти!😊
7 лютого 2023, 15:58
Відгук не зарахований (на 07.02.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Оставила жалобу в А-банк на их сотрудника за неправомерное разглашение информации о суммах, зашедших на мою карту третьему лицу еще 20.01.2023.Никаких мер банк до сих пор не принял.Карту пришлось заблокировать, воспользоваться своими личными средствами до сих пор не имею возможности.Мои просьбы принять меры банк игнорирует.И это не единственное их правонарушение.Как только оставила нелестный отзыв о данном банке, с кредитной карты сразу сняли кредит.лимит, сняли возможность воспользоваться сервисом Плати частями и Быстр.наличные, хотя до жалобы все было доступно! Я уже не говорю о противозаконном увольнении сотрудников без каких-либо причин и предупреждений, нарушив Законодательство Украины.Ст.172 действующего УК предусматривает ответственность за незаконное увольнение работника, имеющего ребенка до 14лет, тем более без предупреждения! Просьба отреагировать на данные нарушения со стороны А-банка!
Alya5072 31 січня 2023, 14:28
Відділення за адресою: Вінниця, вул. Коцюбинського, 24
Дякую за Вашу працю, за поради, за довіру, за підтримку, за посмішки. За все що даруєте своїм клієнтам…
Підтримка àбанку 31 січня 2023, 14:49
Щиро дякуємо за відгук 💚🍏
7AA 31 січня 2023, 12:59
Заблокували карту на 180 днів! Клятий банк не виконує забовязання закриття рахунків та договору за моєю письмовою заявою в головний офіс! Карту заморозили, гроші зняти не можу! В договорі прописано що в клієнт може в будь-який час розірвати договір, (1.1.7.38). Службове розслідування близько пів року ,(це рівень АБАНКУ) результату нема, затягують час! кожне звернення і знову все по кругу! Затягування часу! Нікому не раджу мати справу з цим банком! На мене є якась скарга ?, прошу звернутись в правоохоронні органи, розбиратись в законному порядку! Верніть мої кошти! Згідно заяви та пункту 1.1.7.54.2 (де прописано що закриття рахунків і розірвання договору в день подання заяви, нема прописаних винятків якими ви керуєтесь (3.3.18) закрийте рахунок та розірвіть договір згідно ваших забовязань!!!
Підтримка àбанку 31 січня 2023, 14:14
Доброго дня! Деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Відповідно до Умов і Правил Банку, пункт 3.3.18., максимальний строк блокування може бути до 180 днів: «Призупинити на строк до 180 днів видаткові операції по Платіжній картці Клієнта, операції за якою потрапили на перевірку через сумніви у Банку щодо використання Платіжної картки: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-340/?lang=uk.
Ми зробимо все можливе для скорішого вирішення Вашого питання та повідомимо за результатом.
GRZ 31 січня 2023, 0:28
Служба підтримки завжди проконсультують, навіть о другій ночі консультант вирішив мою проблему. Технічна служба без проблем підключили наші термінали, хоча приват, альфа та інші нам відмовили. Комісія найнижча, але все ж таки служба підтримки — вони найкращі!!! Хлопці і дівчата які там працюють — ви супер! Банк для мене найкращий в Україні
Підтримка àбанку 31 січня 2023, 10:19
Працюємо для Вас 24/7😉
Співпрацюю з А-банком вже досить тривалий час. Все почалося з карти «Зелена», відкрив її для поточних потреб. Процес оформлення був швидким та «безболісним». Зараз, коли технології не стоять на місці і швидко розвиваються, А-банк впевнено крокує в ногу з сучасним світом. Чудовий застосунок, яким зручно користуватися. Послуга «Оплата частинами» вже неодноразово була в нагоді. Взагалі, будь-який продукт, що є актуальним на ринку банківських послуг, пропонується А-банком для своїх клієнтів. Служба клієнтської підтримки одна з найкращих серед банків. Не робот, який може достобіса вибісити своїми уточнюючими питаннями і врешті-решт так і не з'єднати з оператором, а дійсно живе спілкування та завжди оперативне з'єднання. За одне це ставлю А-банку 10 з 10 балів. Можливо, відгук вийшов досить солодким, але саме це мої об'єктивні враження від співпраці з А-банком. При всьому бажанні немає де додати ложку дьогтю. Вдячний всім співробітникам А-банку, які цілодобово докладають зусиль, щоб ми, клієнти банку, завжди отримували якісний продукт та мали змогу користуватися сучасними та прогресивними послугами. З повагою. Слава Україні.
Підтримка àбанку 30 січня 2023, 19:06
Завжди поруч💚
jks6 30 січня 2023, 16:43
Відділення за адресою: Одеса, вул. Мала Арнаутська, 57
Считаю, что весь большой коллектив А-Банка является и хорошими людьми и большими профессионалами. Я меньше чем за 7 минут 30.01.2023 получил квалифицированную, исчерпывающую помощь от Ирмы, сотрудницы Банка на горячей линии по очень важному вопросу, когда из-за моей собственной ошибки я не смог оперативно оплатить нужную мне покупку. Знаете чем профессионал отличается от специалиста? Оба хорошо знают своё дело, но профессионал может на простом человеческом языке, понятном любому смертному, объяснить суть вопроса, а не просто что-то самому сделать. После консультации Ирмы в вопросе, с которым я обратился, не осталось темных, не ясных пятен и мест. Всё понятно, лаконично, доступно и проблема сразу стала задачей. Очень рад, что я — клиент такого Банка, где в приоритете внимание к клиентам и спокойная каждодневная работа. С уважением ко всем сотрудникам А-Бака, Михайлов Вячеслав, Одесса, тел. 073−035−5763
Підтримка àбанку 30 січня 2023, 16:46
Дякуємо, що обираєте наш Банк для обслуговування 😉🍏
Володимир Столяр 30 січня 2023, 16:35
Відділення за адресою: Чернівці, вул. Головна, 18
Найкращий колектив професіоналів. Завжди ввічливі, усміхнені, позитивно налаштовані. Завжди допомагають у вирішенні фінансових операцій. Приємно до них повертатись кожного разу.
Підтримка àбанку 30 січня 2023, 16:43
Дякуємо за відгук. Завжди раді бачити Вас знову у наших відділеннях. 😊🍏
Lukashuk 30 січня 2023, 14:55
Оператори телефонного обслуговування А-Банку завжди «на висоті»: швидко, ввічливо, професійно.
Підтримка àбанку 30 січня 2023, 16:44
Дякуємо, що Ви оцінили роботу наших Співробітників. 😊🍏
Эльнур Мамедов 30 січня 2023, 11:36
Відділення за адресою: Дніпро, масив Тополя-2, 28, корп 6/40
A -банк, очень класный банк рекамендую, спасибо большое за помощь 😘😋
Підтримка àбанку 30 січня 2023, 11:48
Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви з нами. 😉🍏
игорь шуркин 30 січня 2023, 9:16
хочу отметить отличную работу банка и отношение к своим клиентам, учитывая обстановку в стране от начала пандемии и войну, по сравнению с другими банками не обнулил кредитные лимиты по картам, а наоборот увеличил их
Підтримка àбанку 30 січня 2023, 9:31
Дякуємо, що обираєте наш Банк для обслуговування 😉🍏
31 січня 2023, 9:43
Отзыв не засчитан (на 31.01.2023).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
smaillove813 27 січня 2023, 18:52
Отвратительный банк! Насчитывает проценты и вымогает деньги у людей с оккупированных территорий, которые остались без дома и средств существования.Хочеться пожелать вам скорейшего банкротства и всем вашим сотрудникам всего того что есть у людей с оккупированных территории.А вашему начальнику «счастья и здоровья»!
Підтримка àбанку 27 січня 2023, 20:32
Доброго дня! Банк розуміє ситуацію, що склалася, і не нараховує пені та штрафи за несвоєчасне внесення платежів, однак обов'язковий платіж за кредитом необхідно вносити згідно з графіком. Звертаємо Вашу увагу, що нарахування відсотків за кредитом відбувається у стандартному режимі, тим самим за відсутності погашення сума Вашої заборгованості збільшується і платежі будуть накопичуватися.
Просимо погашати обов'язкові платежі для зменшення суми боргу та підтримки економіки нашої країни.
В разі виникнення прострочки, Банк може телефонувати до Вас з метою донесення інформації по заборгованості та для пошуку шляхів вирішення Вашої ситуації. Ми розглядаємо кожну ситуацію індивідуально і будемо раді розібратись у Вашій ситуації детальніше. Просимо надати нам відповідь в особистому повідомленні.
31 січня 2023, 11:15
Отзыв не засчитан (на 31.01.2023).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка / данной компании.
Хочу выразить благодарность А-Банку, а именно отделению в городе Никополь на проспекте Трубников,6. Несмотря на ежедневные артобстрелы, отсутствие света сотрудники успеювают быстро и качественно обслужить каждого клиента.Обслуживаюсь давно и каждый раз не перестаю удивлятся, на сколько сотрудники адаптируются под все изменения, новшиства, шагают в ногу со временем и тенологиями, и прививают это все своим клиентам
Підтримка àбанку 27 січня 2023, 15:12
Доброго дня!
Дякуємо за відгук. Ми завжди раді бачити Вас у наших відділеннях знову та впевнені, що разом ми здолаємо будь які складнощі. 😉🍏
VictorR 26 січня 2023, 15:35
Справа стосується % ставок за послугою, кредит готівкою,. Не те щоб мені ця послуга зараз потрібна. Ні. Але коли мені приходить повідомлення з банку про те що мені відкрили можливість оформлення цієї послуги я б міг би скористатися нею лише заради того щоб підтримати банк що розвивається і наче клієнтоорієнтовний.
В чому полягає обурення.
Відсоткові ставки просто жахливі від 50 до 75% річних? Що це за дичина? Невже банк настільки жадібний?
Ну я зрозумів би якби були ну трохи більші % ставки ніж в моно, ну нехай з поясненням накшталт у нас є відділення, а в моно немає, це додаткові затрати. Це було б нормально, але ж не в 2,5рази більші!
І семе формулювання коли немає чіткої ставки, а указано від 50до75% річних, це що я отримаю наприклад пропозицію в 55% і маю радіти цьому.
А якщо банку заманеться зробити саме для мене 75%? Що за брєд? Ви що не можете прорахувати ризики і зробити чіткі умови? Мені це нагадало таке явище як швидко гроші, розраховане на максимально неосвічених в фінансових питаннях людей.
Банк РОЗЧАРУВАВ такими жахливими пропозиціями і зіпсував те гарне враження яке склалося після відкриття картки.
Справедливості заради відмічу що служба підтримки і застосунок на висоті.
І до речі перше місце в рейтингу Мінфіна, те що А-банк обігнав Монобанк, це дуже висока оцінка яка буде втрачена, якщо банк не перегляне політику і не зробить правильні висновки.
Підтримка àбанку 26 січня 2023, 17:25
Доброго дня!
Дякуємо за зворотній зв'язок! Розмір відсоткової річної ставки за кредитом «Швидка готівка» визначається індивідуально для кожного Клієнта.
Хочемо звернути увагу, що у нас є свої переваги за продуктом «Швидка готівка», за даним договором можливе дострокове погашення, без додаткових нарахувань, що дозволяє не переплачувати зайві відсотки, якщо Ви вирішите погасити суму раніше.

Умови договору максимально прозорі — при оформленні Ви можете обрати зручний для Вас термін погашення та одразу підлаштуватися під суму щомісячного платежу, перед підтвердженням оформлення ви можете ознайомитися із договором. Для Вас все максимально просто — обираєте лише суму та термін з урахуванням того платежу, який Вам буде зручно погашати щомісячно.

Сподіваємось, що Ви зможете оцінити переваги кредитування та підібрати суму, в разі потреби в додаткових коштах!
Alina 019 26 січня 2023, 15:07
Жахливішого банку ще не зустрічала. Почала користуватися картою банку з 2019р. Ніколи не виникало проблем. Кредитку гасила вчасно, ніколи не було просрочок. Була працівником банку. На початку року закрили відділення в центрі міста, змусили звільнитися. Потім прибрали плату частинами та зменшили ліміт по кредитці. А вчора заблокували кредитну карту взагалі. В додатку банка висвітило що я систематично порушувала правила погашення, хоча в мене немає жодного прострочення. Перший оператор Максим кинув трубку, бо не міг чітко пояснити в чому проблема. Другий оператор Єлизавета так і не передзвонила.Через дві години уже третій оператор ГЛ сказав, що банк вирішив розірвати зі мною стосунки. Причини блокування не назвали, тобто законних підстав немає. Зате приплітали мені борг за якусь реструктуризацію та готівковий кредит, яких в мене ніколи не було…
Знаю точно, що до цього причетні колишній регіональний директор Полтавської обл. та його сімейні зв’язки у вищому керівництві банку. Дуже прикро, що за особистими мотивами спостерігається таке відношення до клієнтів.
Також 20 січня залишила скаргу на спеціаліста з обслуговування клієнтів, яка без моєї присутності переглядала дані карт та їх баланс. Від третього лиця я почула суми які були на моїй карті а також інформація у відділенні банку звучала щодо інших звільнених співробітників. Заявка не вирішена до сьогоднішнього дня. Дуже «оперативно» працює гаряча лінія.
Maria200 26 січня 2023, 12:08
Являюсь клиентом банка с 2012 года. Всегда имела положительную кредитную историю. На днях зашла в приложение чтобы пополнить мобильный и обнаружила что моя карта Зелена заблокирована. Обратилась на горячую линию. Сотрудники объяснили мне что карту заблокировал банк из-за постоянных просрочек, хотя карта не в минусе и кредит погашается вовремя. Я попросила подать заявку на разбирательство, в чем мне сначала отказали, но потом все же подали. Через какое то время перезвонили и сказали что это решение банка. На следующий день опять звонит оператор и говорит что банк решил разорвать со мной деловые отношения. Причину этого решения мне не назвали, но я подозреваю что это из-за того что я бывший сотрудник А-Банка и пожаловалась на неправомерные действия регионального директора.
27 січня 2023, 9:10
Отзыв засчитан (на 27.01.2023).
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка
Nebylytsiaoa 26 січня 2023, 1:40
Співробітники банку відкрито обманюють своїх потенційних клієнтів (це я пишу про себе). Говорячи зі мною по телефону просто кидали слухавку, і я так розумію у зв’язку зі своєю не компетентністю, адже я ніколи при розмові не вживала не цензурну лексику і не ображали словами співробітників. Вже близько 3-х місяців мене тераризують з А-Банку, вони розшукують якусь жіночку, яку я взагалі не знаю, хоча стверджують, що це її номер телефону. Тому в мене виникає питання, що це за співробітники, які навіть при оформленні кредитів не перевіряють дані клієнта, можливо вони були у змові, а це вже нагадує шахрайство. Прошу звернути на це увагу і в принципі взагалі не зв’язуватись з даним банком.
Підтримка àбанку 26 січня 2023, 12:01
Доброго дня! У разі прострочення Банк залишає за собою право будь-яким можливим способом доносити інформацію про заборгованість Клієнта, в тому числі шляхом дзвінків на фінансовий номер телефону. Бажаємо звернути Вашу увагу, що дзвінки від Банку можуть надходити згідно Умов та правил, а саме п. 1.1.3.2.9. Банк має право для різних цілей (повідомлення про зміну тарифів, активація додаткових послуг, актуалізація контактних даних, зміна Умов та Правил надання банківських послуг, інформування про розмір заборгованості по кредиту, інформування про проведених банком акціях, дистанційне обслуговування і т.д.) встановити контакт з Клієнтом, використовуючи будь-які зазначені канали зв'язку.
Будемо раді розібратись у ситуації та допомогти.Просимо Вас надати нам відповідь в особистому повідомлені.
voduma 25 січня 2023, 11:36
Замовляв валюту для видачі з карткового рахунку — все сподобалось, швидко, зручно.
Підтримка àбанку 25 січня 2023, 12:10
Дякуємо за відгук, дуже раді, що Ви залишилися задоволенні.😊
Инна Авраменко 25 січня 2023, 5:00
Відділення за адресою: Черкаси, вул. Гоголя, 250
В любое время можно обратиться-и вам ответят!!! правда, геолокация отсутствует (((Когда нужно узнать точный адрес, где воспользовались твоей картой!(бывают ситуации)но это не критично совсем уж)))
Підтримка àбанку 25 січня 2023, 8:50
Дякуємо, що оцінили роботу наших Співробітників. 🍏😉
27 січня 2023, 9:31
Отзыв не засчитан (на 27.01.2023).
arta49108 24 січня 2023, 23:50
Відділення за адресою: Київ, Оболонський пр-т, 26
Якщо захочете обслужитися в касі як клієнт моно то вас змусять відкрити картку Абанку. Співробітниця Наталя просто впарила мені карту та сказала, що так треба і касир без цього не зможе мене обслужити.
Потім зателефонувавши на гарячу лінію монобанку з’ясували що цього робити взагалі не треба було.
Підтримка àбанку 25 січня 2023, 10:31
Доброго дня!
Приносимо вибачення за отримані емоції під час обслуговування у відділенні, ми розберемо Ваш приклад та перевіримо консультацію співробітників.
Дуже сподіваємось, що ситуація не вплине на подальше співробітництво.
27 січня 2023, 9:30
Відгук не зарахований (на 27.01.2023).

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку