Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Абанку: Львів, вул. Під Дубом, 4

Адреса:
Львів, вул. Під Дубом, 4
Телефон:
7776
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-18:00), перерва: 13:00-14:00,Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
12 квітня 2023, 16:53
Сьогодні зайшов в, А Банк зняти депозит з моно але нажаль в момент отримання коду розрядився телефон.
Співробітники банку оперативно знайшли мені зарядку яка підходила до мого телефону.
Також в касі були дрібні доларові купюри і я зміг отримати депозит повністю на руки.
Після того я ще знімав гривні з поточного рахунку і касир підказав мені як зменшити комісію моно банку при знятті готівки з поточного рахунку (притому що це комісія моно, а не їх банку) а також як можна подвоїти денний ліміт на зняття використовуючи білу карту моно банку.
В останні півроку мені довелось користуватися послугами в 10-ти різних банках і відвідувати їх виділення.
І в моєму персональному рейтингу відділення А-банку на вул.Під дубом це явний лідер (ще з неабияким відривом) в якості обслуговування.
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
12 квітня 2023, 17:06
Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені після відвідування відділення. Завжди раді бачити Вас знову 😉💚
5
1 грудня 2022, 13:14
Я раз на місяць користуюся послугами каси А-Банку у Львові по вулиці Під Дубом 4 і в більшості мені щастить попасти на касира Сона, яка являється для мене прикладом клієнтоорієнтованості і зацікавленому підході до обслуговування клієнтів. Чекаючи в черзі я неодноразово чув, як до неї звертаються люди із різними запитаннями, а також допомогою. Одного разу людина не могла зняти гроші із картки через ліміти і Сона шукала різні варіанти, як можна допомогти і вирішити проблему (в деталі я не вдаюся). Іншим разом вона терпляче :) допомагала бабусі, яка довго нічого не розуміла і не могла знайти квитанцію, а також зняти гроші. І це тільки те, що я застав ходячи раз в місяць в це відділення, впевнений такий історій дуже багато. Я перший разу зустрічаю людину, яка щиро хоче допомогти клієнту. Про це багато пишуть в книжках з бізнес літератури відвідують тренінги, а тут просто звичайна робота касира, яка створює надзвичайно круте враження про компанію.
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
1 грудня 2022, 13:49
Доброго дня! Дякуємо за відгук і високу оцінку, нам дуже приємно що Ви оцінили роботу наших Співробітників! Завжди раді бачити Вас знов у наших відділеннях! 🍏😊
4
23 листопада 2020, 13:36
Прийшов до банку забрати гроші по закінченню терміна депозиту. Відповідь — Грошей немає. Приходьте завтра. Зауваження, що зобов«язання банка повернути гроші на сьогодні вказано в договорі, який сам же банк і створив, лишилось без коментарів.
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
23 листопада 2020, 16:31
Доброго дня! При оформленні депозиту через будь-який канал нашого Банку Клієнта інформують про те, де можна ознайомитися з договором. Ми знаємо і розуміємо, як важливо отримувати продукт і детально з ним ознайомитися. Також на етапі самостійного оформлення депозиту ми надаємо детальне описання всіх умов. На сайті нашого банку також детально описані всі умови депозитів, які надає Банк, є також і шаблон договору — все для того, щоб Клієнт отримав якісне інформування. Дійсно, Ви маєте можливість отримати суму коштів по вкладу починаючи з дати отримання, але Банк не відмовляє Вам у виплаті. На жаль, не завжди в касі може бути бажана сума. При цьому, Ви маєте можливість отримати виплату на картку без комісії і зняти кошти в будь-який зручний для Вас день в банкоматах або в відділеннях нашого Банку, так само Ви можете і замовити потрібну суму на зручну дату завчасно попередивши Банк. Шкода, що ви відчули незручності. Ми обов'язково перевіримо всю інформацію і зв'яжемось з Вами.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Абанку за адресою Львів, вул. Під Дубом, 4. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Абанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Абанку розташованому за адресою  Львів, вул. Під Дубом, 4- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.