Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Абанку: Старокостянтинів, вул. Острозького, 42 бокс 6

Адреса:
Хмельницька область, Старокостянтинів, вул. Острозького, 42 бокс 6
Телефон:
7776
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-18:00, перерва: 13:00-14:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
21 травня 2024, 10:27
Перед тим як відкрити рахунок, я через телеграм спілкувалася з фахівцем, питала що до переводів лімітів на карту, мені сказали що можно переводити не більше 400 000 тис грн, і сказали що такових лімітів немає, я відкрила в той же день рахунок, на наступний день мені перевели кошти у сумі 70 000 тис грн, і мені одразу блокують рахунок, і пишуть, що перевищен ліміт у 60 000 тис. Після цього, я написала в чат підтримку Абанк, на що мені відповіли що перевищен мій ліміт заробітної плати, я перший раз з таким стикаюсь, тепер требують куча інформації непотрібної, я надала квитанцію від кого ці гороші, потім написала від кого в для чого вони мені потрібні, зараз вони требують договір о том що ці гроші мені позичили. Який може буди договір, якщо це була усна розмова? Я цю інформацію теж надала, тепер вони требують всі його дані, та звідки в нього такі доходи? Це взагалі нормально? Дуже розачерована цим банком, за кожну копійку треба відписуватися. І зараз знов пишуть, щоб заповнила заяву, і знову все розписала і так вже третій день, не можу повернути сої кошти. Цей банк спочатку каже що немає лімітів, як тільки кошти поступили на рахунок, то ліміти одразу заявились, нащо обманювати людей, щоб потім блокувати рахунки і не віддавати їм кошти
Коментарі (3)
Ответ банка
Абанк
abank24
21 травня 2024, 12:13
Добрий день!

Банк вимушений запитувати дану інформацію, згідно з постановою НБУ №110 від 05.09.2023 року, щоб мати актуальні дані щодо планованих сум надходжень на рахунки.

Звертаємо увагу, що обмеження наразі встановлено тільки на р2р перекази, інші операції з карткою є доступними.

Ми взяли Ваше питання на контроль. Отриманої від Вас квитанції було недостатньо для розгляду питання. За результатом перевірки Вам було направлено через обраний в Банку месенджер уточнення та запит додаткової інформації, яку Ви також надали.

Раді що наразі питання успішно вирішено.
5 не зарахована
8 серпня 2023, 9:37
Довго роздумувала чи писати відгук. Але вирішила таки написати. Я з АБанком з 2012 року. Це найкращий банк, де все оперативно і швидко. Банк нанотехнологій. Ні з одним оформленим мною продуктів не було ніяких проблем. А це були і кредити і депозити і квитки і перекази. Служба підтримки завжди оперативно всі питання вирішує. В додатку зручно оформляти всі продукти. Співробітники найкращі. Але я б рекомендувала банку уважніше вибирати партнерів. Це стосується оформлення полюсів ОСАГО. Оформлюється поліс за дві секунди і з цим проблем немає. Але …коли я випадково подряпала автівку колеги, там ціна питання була до 10 тис грн. Оформивши оперативно європротокол, і все що вимагає страхова компанія, за 3 дні був огляд експерта. Страхова компанія Кредо. Я зіткнулась з хамським відношенням зі сторони страхової. Номера вказані операторами не відповідають, оператори хамлять, повідомити нічого не хочуть і так далі. Виплата прийшла насилу рівно на 3 місяць. А з колегою зіпсувані відносини через це все. До чого то я? Так до того, що моєму знайомому на 6 день прийшла виплата по європротоколу у вигляді 42 тис. грн. Цивілку я в банку після того не продовжила. Я пішла в ту страхову, де була виплата оперативно для мого знайомого. Хоча з 2012 року всі продукти я оформляла тільки в Абанку. Мені було дуже шкода, що ось такі партнери псують репутацію такого класного банку.
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
8 серпня 2023, 11:23
Доброго дня!
Раніше вже зв'язувались з Вами з приводу питання про страхову компанію.
Передали інформацію в страхову компанію для подальшого розгляду.
Дякуємо, що обираєте Абанк 🍏
Відповідь адміністратора
Мінфін
11 серпня 2023, 16:30
Відгук не зарахований (на 10.08.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
3
20 березня 2023, 22:09
В даному відділенні жахливе ставлення кассира до клієнтів, на заданні питання завжди відповідь фирканями, дууууже довга обробка 1 клієнта, на взаємо розуміння не ідуть.
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
21 березня 2023, 12:27
Доброго дня!
Ми з великою повагою ставимося до наших Клієнтів, потенційних клієнтів та клієнтів інших банків, які приходять до нас для обслуговування. Ми перевірили Ваш сигнал за додатковими деталями, які обговорили з Вами в телефонному режимі.
Ви маєте змогу зняти кошти з рахунку в розмірі доступного залишку валюти в касі. На жаль, при зверненні до відділення не було в наявності потрібних для видачі коштів. Ми сподіваємося, що дана ситуація не вплине на нашу співпрацю і ми матимемо змогу задовольнити Вашу потребу.
5 не зарахована
7 серпня 2022, 13:01
Вже не перший рік я в цьому банку.
Підтягнув всю сім'ю та ще пару друзів. Всім подобається банк.
Комісії на все (поповнення телефона, поповнення картки і т.д) 0% 👍
Після Privat та OschadBank цей банк здається самим вигідним в плані депозитів, комісій та ще в багато чому.
Однозначно 5/5 ⭐
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
7 серпня 2022, 15:39
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку, нам дуже приємно, що Ви з нами! 🍏😊
4 не зарахована
11 квітня 2022, 13:09
Доброго дня, подала заявку на виплату 6500 в є підтримці.Але до сих пір не отримала, хочу дізнатись чому, якщо заявка пройшла.
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
11 квітня 2022, 13:42
Доброго дня! Звертаємо Вашу увагу, що наш Банк зараховує кошти моментально, як тільки отримує підтвердження з боку Держави.
5
7 вересня 2019, 9:48
Обслуживаюсь в этом банке продолжительное время, впечатления самые положительные, когда мне было трудно, Абанк всегда был рядом. Спасибо за то что вы есть.
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
9 вересня 2019, 12:27
Добрый день! Спасибо, за Вашу высокую оценку! Нам приятно, что Вы являетесь нашим клиентом.
5
10 грудня 2017, 18:05
Не один год брал в А-банке потребительские кредиты, никогда нареканий с моей стороны не возникало. Заплатил вовремя и нет проблем. Недавно понадобилась сумма, оформил золотую карту, деньги получил через 15 минут. Хочу выразить благодарность банку за предоставленную сумму. Закрыл долг через месяц, и банк доволен и я. Сняв наличку с карты, у вас впереди 55 дней без %. Исходите из своих сил и возможностей.
Коментарі (12)
Ответ банка
Абанк
11 грудня 2017, 9:54
Спасибо большое за обратную связь! Мы всегда рады помочь нашим дорогим клиентам в нужный момент. С уважением, команда А-банка!
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відділення та банкомати Абанку в Старокостянтиневі 🏦 / Відділення Абанк: вул. Острозького, 42 бокс 6, Старокостянтинів
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Абанку за адресою Старокостянтинів, вул. Острозького, 42 бокс 6. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Абанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Абанку розташованому за адресою  Старокостянтинів, вул. Острозького, 42 бокс 6- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.