Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Абанку: Київ, вул. Загорівська, 8-10-А

Адреса:
Київ, вул. Загорівська, 8-10-А
Телефон:
7776
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
1 лютого 2024, 21:34
Навіть і не думала що, А Банк настільки чудовий банк. Зайшла до його відділення в Києві випадково у відділенні по вулиці Багговутівський в Києві. Керівник Олексій — людина на своєму місці! Все підсказав, розповів, допоміг. Касир також дуже привітна дівчина, порекомендувала як краще зробити. В мене майже сіла батарея на телефоні і дівчатка відразу запропонували свої зарядні пристрої. Так не відносились в жодному банку!) Лайк і ще раз лайк!
Навіть на гарячій лінії чудовий привітний персонал. Намагаються оперативно вирішити любу проблему. Дуже раджу! А хто пише всілякі гадості, то просто конкенти.
Навіть інтерфейс додатку дуже зручний і зрозумілий навіть дитині чи старій людині.
Коментарі (2)
Ответ банка
Абанк
abank24
2 лютого 2024, 9:36
Дякуємо за відгук, нам дуже приємно! Будемо намагатися і надалі радувати Вас! 🍏😊
5
8 жовтня 2023, 0:29
Звернув увагу на Абанк, коли знімав готівку з Моно. Співробітники дуже ввічливі і доброзичливі. Особливо якщо порівняти з Приватом чи Універсал банком. Відкрив у них карту і здивувала дуже швидка робота Абанк24. Вона зроблена на такому ж самому рівні як і Моно.

Якщо враховувати ввічливе облуговування і зручну апку, наявність ввіділень, то Абанк24 на порядок виграє Моно. Особливо якщо ви часто маєте справу з готівкою. Знімав 900 долларів за тиждень до дати відгуку, видали новими, синіми купюрами. (Зайшов навмання без попереднього замовлення). Але це було 1 раз з валютою, в основному знімав гривні.

Я приємно вражений від рівня обслуговування. Я порівнюю з Моно і Приват (в Приваті я є власником преміальних карт). В Абанк у мене звичайна кредитка. Також фанати Епіцентру оцінять їх карту «Вигода».

Онлайн суппорт — лише єдиний із мінусів. Він повільний майже завжди і не досить грамотний. Але на типові запитання відповідь надасть. Також немає, нажаль, можливості замовлення готівки через мобільний додаток.
Коментарі (2)
Ответ банка
Абанк
abank24
8 жовтня 2023, 8:40
Добрий день! Дякуємо за залишений відгук та високу оцінку! Врахуємо Ваші побажання та будемо раді подальшій співпраці.😊🍏
3
19 грудня 2022, 17:44
Підійшло закінчення терміну валютного депозиту заздалегіть замовив готівку на 16.12. Прийшовши 16.12 кошти не видали, «світла нема приходьте на наступний робочий день 19.12, видамо». Прийшов 19.12, «нема звязку, видати не можемо, ми вам передзвонимо «. Не перезвонили. Служба підтримку не компетентна, питання випішити не може. Пропонує прийти 3раз 21.12, так як потрібен час для завозу валюти (яка уже має бути у відділенні з 16.12). Мінфін розберіться, докази всі можу надати
Коментарі (3)
Ответ банка
Абанк
abank24
20 грудня 2022, 10:14
Доброго дня!
Приносимо вибачення за незручності, дійсно у відділенні на момент Ваших звернень були труднощі зі світлом та зв'язком, фахівці не перетелефонували Вам, як обіцяли у вчора, тому що світло так і не з'явилося на той момент. На разі зв'язок у відділені є, валюта готова, очікуємо Вас у відділенні.
3
2 квітня 2022, 11:19
Мародери під час війни не тільки серед загарбників- а й серед своїх. Їх лов’ять та прив’язують до столбів. Там місто і цьому банку. Бо коли під час війни в Києві не працюють відділення банку, не працюють автомати поповнення і-bох, цей банк запропонував мені поповнити кредитку через Изи-Пєй, де за 500грн беруть 25 грн комісії, тобто 5 %. Бо наразі війна. І якщо Моно банк у такому ж стані повертає комісію кеш беком, то А-банк, не забезпечивши свої ж норми «безкоштовного поповнення» з радістю нараховує відсоткм на всю суму забаргованості. А, наприклад, Приват чи Ощад, у яких і відділення і термінали працюють, скасували нарахування відсотків до червня.
Оце підтримка, оце справжній український банк. СЛАВА УКРАЇНІ, СМЕРТЬ ВОРОГАМ,
Коментарі (4)
Ответ банка
Абанк
abank24
2 квітня 2022, 13:52
Доброго дня! Нам шкода, що у Вас склалося таке враження.

Насамперед хочемо звернути Вашу увагу, що Банк не порушував чинного законодавства та дотримується рекомендацій Національного Банку України, виконуючи свої зобов'язання у повній відповідності. Механізм кредитування в Банку тісно пов'язаний з іншими банківськими програмами (депозити та ін.), неповернення наданого кредиту, відсотків та винагород може негативно позначитися на функціонуванні Банку в цілому.

Розуміючи ситуацію, що відбулася, ми пішли назустріч Клієнтам і надали кредитні канікули з перенесенням обов'язкового платежу. У разі не внесення жодних платежів пеня та штрафи не нараховуються, невнесення платежу не впливатиме і на Вашу кредитну історію. Але при цьому інші умови договору залишаються незмінними, тобто нарахування та списання відсотків проводиться у стандартному режимі.

Ми просимо Вас погашати заборгованість у міру Ваших фінансових можливостей та разом з Вами сподіваємося на якнайшвидшу стабілізацію ситуації в нашій країні.
3
28 лютого 2022, 22:57
у цей важкий час.за декілька годин до початку війни-ця мразота заблокувала усі мої картки с грошима і без. Залишивши без доступу до СВОЇХ грошей. підкреслюю-не кредитних.своїх на дебетовій картці. Причину пояснити не захотіли навіть.сказали *вы сами подали заявку на мошеничество.мы ничего не знаем*. Попросив офіційного листа з причиною блокування и виписку по картці.на шо відповідь * такая возможность отсутствует*!!! Одним словом-нехай подавляться тими грошима.окупанти довбані.Інакше висновку немає. Більше ніколи користуватися не буду і всіх попереджаю В ЦЬОМУ НЕДОБАНКУ ВАШІ ГРОШІ МОЖУТЬ ЗНИКНУТИ КОЛИ ЇМ ЗАМАНЕТЬСЯ!!! ОБХОДЬТЕ СТОРОНОЮ!!!
Коментарі (2)
Ответ банка
Абанк
abank24
1 березня 2022, 12:20
Доброго дня! Шкода, що у Вас склалась думка, що наш Банк проросійський. Наш Банк зараз всіляко допомогає Армії й робить все можливе, щоб Клієнтам було також зручно надавати фінансову допомогу найбільш швидко і зручно. Наприклад, вже можна робити переказ на допомогу Армії в додатку АБанк24, де достатньо лише натиснути на одну кнопку, а також можливо перераховувати кошти з кешбеку і з карток «єПідтримка», окремо Ви можете звернути увагу на новий дизайн для карток, впевнені, оціните!
Розуміємо і те, що додаткове підтвердження операції та блокування картки Вам спричинило деякі незручності. Ми завжди намагаємось зробити наш сервіс максимально камфорним та зручним для користування. У цьому випадку додаткове підтвердження створено лише для того, щоб зберегти Ваші засоби в безпеці, якщо Ваша картка або Ваш фінансовий номер телефону будуть втрачені або вкрадені. При дзвінку наш Співробітник переконається, що номер знаходиться у Вас та що кошти використовує власник. У разі виявлення шахрайських дій у нас буде можливість зберегти суму на карті та не допустити шахрайства щодо нашого Клієнта, така ситуація саме склалася за Вашими рахунками. Нам шкода, що дана процедура викликала у Вас негативні емоції, ми намагаємося дбати про збереження Ваших коштів та Вашого комфорту.

Ми ніколи не відмовляємо Клієнтам в надані відповіді на їх запити, у т.ч. письмові. Перевіряємо наразі інформацію в причинах відмови. На сьогодні за допомогою підтримки Ваше питання вирішено. Ми не змогли з Вами зв'язатися в телефонному режимі, щоб пояснити ситуацію.
1
15 жовтня 2020, 14:00
У меня заканчивается депозит 100000+, работаю с пн-пт с 9 до 19 (13-14 обед), отпросится не могу.
Сегодня, как культурный клиент, заранее перезвонил на гарячую линию, чтоб заказать на отделение деньги (переоформлять депозит не вижу смысла, 10.5% слишком мало, лучше в валюту перевести и держать дома, все равно гривна обесценнится), сотрудница колл-центра сказала:
— прямого телефона с отделением НЕТ, заказать деньги можно только лично у кассира, который работает с 9 до 18, а обед с 13 до 14.
Обьясните, бл… уважаемые представители банка: как мне в день окончания вклада забрать свои деньги в полном обьеме, чтоб в кассе ТОЧНО была необходимая сумма?
Почему в отделениях нет контактного телефона, чтоб непосредственно контактировать с сотрудникакми отделения? В Банке НЕТ ДЕНЕГ для установки телефона? Банк НИЩИЙ?
Я просто приду в день окончания вклада в отделение и потребую выдать мне МОИ ДЕНЬГИ, и пускай только я получу отказ!
Я устрою такой скандал, что не только до главы правлени информация дойдет но и НБУ с журналистами!!! Опыт ЕСТЬ!
Коментарі (3)
Ответ банка
Абанк
abank24
15 жовтня 2020, 17:10
Добрый день!
Заказать наличные действительно есть возможность только в отделении нашего Банка. Мы понимаем, что в данной ситуации Вам неудобно выполнять эту операцию в отделении, мы с радостью пойдем Вам на встречу и подготовим для Вас одно из наших отделений. Ответьте нам, пожалуйста, в личное сообщение.
3
8 липня 2019, 13:01
18 мая в торговой точке был заключен договор о потребительском кредите и 29 мая разорван. Товар был возвращен, а торговая точка вернула всю сумму банку. В банке заявили, что кредит будет закрыт в течении 30 дней, однако этого не произошло до сих пор. На все обращения на горячую линию отвечают, что заявка принята и будет рассмотрена в порядке очереди. Когда подойдет очередь они ответить не могут. Прямое обращение в банк результата не дает — сотрудники отвечают тоже самое. Письменное обращение в банк с просьбой дать ответ, почему не закрыт кредит и когда будет закрыт — также пока без ответа. В тоже время с моей карты снимаются деньги на погашение кредита, вся сумма по которому возвращена. Я не знаю, куда еще обратиться, чтобы решать проблему.
Коментарі (1)
Ответ банка
Абанк
abank24
8 липня 2019, 14:10
Добрый день, Светлана! Мы сожалеем, что у Вас сложилась такая ситуация. Мы уже занимаемся решением Вашего вопроса, с Вами свяжется наш специалист в ближайшее время
без оцінки
22 березня 2018, 10:45
Добрый вечер.

Крайне недоволен и возмущен ситуацией по кредиту.

1. В августе месяце 2017 оформил товар в кредит. Выдали карту по которой осуществлять платежи.

2. Карту активировать не смогли «многократные попытки результата не дали»

3. Обратившись к представителю банка — он ЗАБРАЛ карту и выдал новую. Старую сказал что анулировали.

4.Все дальнейшии оплаты добросовестно осуществлял по ней.

5. Но о «небеса» пошли звонки с угрозами что Выездные Группы Спецназа по фактам мошеничества при взятии кредита меня найдут!!!

Я сначала подумал что прятаться надо лучше!!!

Но внутрений голос шепнул « какого… прятаться » плачу вовремя, работаю по указанному адресу

Многократные попытки решить по телефону в чем проблема к успеху не привели — А СПЕЦНАЗ уже в дороге и звонки с угрозами продолжаются.

6. СТРАШНО!!! принимаю волевое решение и еду сдаваться в руки представителей банка!!!

7. Киев Боггоутивская 8/10 Пришел, покаялся мол виноват в том что связался с А-БАНКОМ поймите и простите!!!

8. Спасибо Ольге которая выслушала мою исповедь и в течении 3х часов разбиралась в дебрях

которые калеки вернее коллеги, УСТРОИЛИ. а именно-

а. Карточку которую изьяли не анулировали

б. вторую выдали как накопительную которая ничего не гасит.

в. с той карты которую изьяли деньги с процентами а потом и штрафами списывались. и когда она зашла хорошо в минус меня начал искать СПЕЦНАЗ БАНКА.

г. А деньги которые я ложил на единственную карту которую мне выдали никуда не переводятся мол, хранятся и их надо снимать или переводить отдельно.

д. Были отправлены заявки 11309007 и 16720299 в одну не влезли «абалдеть приятно»

Вины моей в данной ситуации НЕТ — это цитирую слова Ольги « хотя внутрений голос шепчет сам виноват какого… связался с этим банком»

Полтора месяца постоянных общений с представителем АЙ ТИ можно платить по одной карте, изьятую АНУЛИРОВАЛИ я счаслив!!!

Фигвам 21.03.2018 ВСЕ ЗАНОВО!!!

Продолжение следует места маловато,
Коментарі (6)
Відповідь адміністратора
Мінфін
22 березня 2018, 14:53
Отзыв подтверждён «Минфином» (на 22.03.2018).
Пользователь предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відділення та банкомати Абанку в Києві 🏦 / Відділення Абанк: вул. Загорівська, 8-10-А, Київ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Абанку за адресою Київ, вул. Загорівська, 8-10-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Абанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Абанку розташованому за адресою  Київ, вул. Загорівська, 8-10-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.