Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 травня 2020, 13:10

Скільки МФО в Україні дають кредити під 0% — рейтинг «Мінфіну»

«Мінфін» підготував оновлений рейтинг МФО, які видають кредити під 0%*. Станом на 29 квітня такі акції проводять 11 мікрофінансових організацій.

Порівняно з минулим тижнем кількість МФО, які надають кредити під 0% не змінилась. Водночас з того часу така акція завершилась у компанії Бистро займ, але до рейтингу увійшла нова компанія - Е-кеш.

Зараз кредити під 0% можна отримати в таких МФО:

Які умови кредитів

Отримати кредит під 0% можуть клієнти, які вперше звертаються до МФО.

Сума максимального кредиту, який можна взяти за умовами цих акцій у різних МФО, коливається від 3 до 12 тис. грн. Термін кредитів — від 5 до 30 днів.

*Законодавство України забороняє кредитним організаціям видавати кошти під 0%, тому фактично мова йде про кредити під 0,01%.

Отримати кредит стало складніше

МФО стали більш прискіпливо підходити до вибору клієнтів. Як повідомив СЕО фінансової компанії Dinero Ілля Веселий під час онлайн-конференції FinUpdate, зараз компанія більше зосереджена на кредитуванні вже існуючих клієнтів, ніж на залученні нових.

Крім цього МФО почали більш ретельно перевіряти кредитну історію потенційних позичальників. Про це розповів голова відділу маркетингу і комунікації PSP Platon Гела Слюсарчук. Ця компанія здійснює процесинг платежів ряду МФО, а тому володіє інформацією про кредити позичальників. За словами Гели Слюсарчука, кількість звернень для перевірки цієї інформації зросла в 2,5 рази.

Коментарі - 4

+
+60
bonv
bonv
1 травня 2020, 13:25
#
Замануха. Описуйте повністю в яку кабалу люди лізуть нібито під 0%
+
+13
QGS
QGS
1 травня 2020, 13:47
#
Та да покруче всех МММ;)
+
+6
Mon7
Mon7
1 травня 2020, 17:26
#
Не смешите) Тщательно подходят к подбору клиентов?) Это типа тех, которые если просрочат или повторно обратятся будут платить за 5 000 + 2500 процентов в месяц?) Банки молчат и только эти и дальше продолжают кошмарить людей скрытыми комиссиями, мнимыми пролонгациями и промокодом (0 процентов), который потом Вам тысячами вылезет, если вы не вернёте в срок. Про наглость и угрозы тварей коллекторов вообще молчу. Люди в петлю лезут. Информация в интернете есть. Идите на уступки людям в сложные времена, барыжные бандиты! Закон один для всех. Карантин — вынужденная безработица! Не можете покрывать законным путем риски, сидите и не рыпайтесь! Банки в убытках, а вы процветаете, борзота.
+
0
malyh
malyh
3 травня 2020, 8:47
#
БРЕХНЯ!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися