Курс валют в Райффайзен Банке
| PLN | 11.5 | 12.5 |
Розкриття банківської таємниці та ліміти на перкази
Настає день отримання зарплатні, і тут виявляється, що я не можу зробити переказ на СВІЙ рахунок в іншому банку, тому що райффайзен банк встановив ліміт на перекази відповідно до меморандуму в Х тисяч гривень. Нагадаю, що раніше обслуговувався як ФОП в даному банку, і банку відомо мої обіги по рахунку ФОП, але вони на це благополучно закрили очі і обмежили моє право користування грошима.
Процедура підвищення ліміту займає добу! На момент написання відгуку ліміт досі не підняли. Банк зробить що завгодно для того щоб заморозити ВАШІ законні ваші кошти, до з’ясування обставин, а тим часом розміщує їх на на депозитних сертифікатах овернайт для заробітку!
Райф з великою повагою ставиться до конфіденційної персональної інформації всіх без винятку осіб, які мають на меті отримати або вже отримують банківські, фінансові послуги Райфу і здійснює обробку (в тому числі передачу) персональних даних виключно після одержання від клієнта згоди на це. Це здійснюється з метою надання якісних банківських, фінансових послуг нашим клієнтам та відповідно до діючого законодавства.
Хочемо зауважити також, що дані обробляються обмеженою кількістю співробітників, які пройшли навчання з курсу захисту персональних даних та мають зобов’язання про нерозголошення конфіденційної інформації.
Що стосується ліміту, то Райф встановив ліміти на переказ коштів (картка-картка та IBAN платежі) в рамках дії Меморандуму. Документ сприяє приведенню роботи банківського ринку до єдиних стандартів та вимог законодавства Європейського Союзу.
Ключовими моментами Меморандуму є належна перевірка клієнтів на етапі встановлення ділових відносин та контроль клієнтських операцій відповідно до наданих ними даних до Банку.
Перекази між власними рахунками, відкритими в одному банку не обмежуються (включаючи операції переказів з картки на картку та IBAN перекази). Проте, якщо переказ Ви здійснюєте за межі банку (навіть на рахунок, що відкритий на Ваше ім'я), на такий переказ наразі діють ліміти, встановлені згідно Меморандуму.
Щоб збільшити ліміт для переказів на картку потрібно оновити інформацію про дохід (якщо на рахунок Ви отримуєте заробітну плату або ведете підтприємнцьку діяльність) або підтвердити, що Ви ведете волонтерську діяльність. Термін збільшення ліміту — протягом 1 робочого дня.
Ми б хотіли проаналізувати ситуацію та допомогти у її вирішенні. Будемо вдячні, якщо Ви надасте Ваші дані в особисті повідомлення, а саме ЄДРПОУ або ідентифікаціний код та контактний номер телефону. Докладемо максимум зусиль для індивідуального вирішення питання.
Не заходить в додаток
Нам прикро, що Ваша мама зіткнулася з труднощами під час входу в застосунок.
Хочемо якнайшвидше допомогти вирішити ситуацію та відновити доступ до застосунку. Для цього, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення і вкажіть ідентифікаційний код та контактний номер телефону мами.
Очікуємо на Ваше повідомлення.
@RaifHelp
Райффайзен ввів у оману щодо міжнародного переказу: гроші «зависли» на рівні платіжної системи
Насправді консультація банку була некомпетентною. У великих німецьких банках, як Commerzbank, система зарахування коштів «з картки на картку» (P2P) з-за кордону взагалі не використовується. Такі платежі не відображаються в системі банку-отримувача, бо вони відхиляються на рівні платіжної системи ще до потрапляння в банк.
У Commerzbank офіційно підтвердили: вони взагалі не бачили цей платіж, він не заходив у їхню систему. Це означає, що гроші зависли у «сірій зоні» між Visa та Mastercard виключно через те, що Райффайзен надав мені неправдиву інформацію про технічну можливість такого переказу.
Кошти у сумі 1700 USD списані, код RRN 610616472894. Підтримка Райффайзену відмовляється допомагати, заявляючи, що «нічого не може зробити». Я вважаю це неприпустимим, оскільки ситуація виникла з вини банку.
Вимоги до банку:
Надати ARN-код транзакції для проведення офіційного розшуку.
Ініціювати розслідування (Investigation) через платіжну систему вже сьогодні, адже всі терміни для автоматичного повернення вже вичерпані
Повернути кошти на рахунок, оскільки послуга не була надана через надання банком недостовірної інформації про умови переказу до Німеччини.
@RaifHelp
У застосунку дійсно передбачена можливість здійснювати перекази за номером картки на закордонні банки в межах установлених лімітів. Такі перекази входять до загальних лімітів на перекази коштів, визначених Меморандумом, та відповідно до вимог НБУ не можуть перевищувати 100 000 грн за межі України протягом одного календарного місяця. Разом із тим звертаємо увагу, що деякі банки Європейського Союзу можуть блокувати C2C‑перекази (перекази з картки на картку). У подібних випадках кошти, як правило, повертаються назад на картку відправника, оскільки рішення про прийняття або блокування платежу приймається саме банком-отримувачем.
Для детальнішого аналізу ситуації звернення передано в роботу менеджера. Після опрацювання питання Вам буде здійснено дзвінок на фінансовий номер телефону.
Просимо зачекати.
Троянський кінь
Користувався кредитною карткою з тарифною моделлю «Два кешбеки», яка мала досить вигідні умови, зокрема кешбек за окремі операції. Згодом банк запропонував перевипуск картки на продукт «100 днів». Я погодився, оскільки розраховував щонайменше на прозорі або кращі умови.
Після перевипуску з’ясувалося: — фактично залишилась стара тарифна модель «Два кешбеки»
— при цьому частина переваг (зокрема кешбек за поповнення) була скасована
— нові умови, пов’язані з продуктом «100 днів», повноцінно не застосовуються
— відсутнє чітке та зрозуміле інформування в мобільному застосунку щодо реальних умов
У результаті виникла плутанина з пільговим періодом, що призвело до нарахування відсотків. Після звернення банк погодився компенсувати лише 50% суми.
Вважаю, що в даній ситуації клієнт був недостатньо проінформований про зміну умов, а також про невідповідність між назвою картки та фактичним тарифом.
Рекомендую всім клієнтам: перед будь-яким перевипуском або «оновленням» картки обов’язково уточнювати саме тариф рахунку та повний перелік змін умов.
Особисто для себе прийняв рішення закрити кредитну картку в цьому банку.
@RaifHelp
Хочемо пояснити, якщо зміна тарифу за Вашим рахунком не відбулася, це означає, що умови по кредитному рахунку наразі залишаються без змін. Важливо, що умови користування кредитом визначаються саме тарифною моделлю рахунку.
На жаль, для рахунків, які перебувають у дообслуговуванні (як, наприклад, рахунки з тарифом «Два кешбеки»), зміна тарифної моделі наразі неможлива. У такій ситуації можливий лише наступний порядок дій: спочатку закриття поточного кредитного рахунку, після чого очікування на нову кредитну пропозицію від банку. Звертаємо увагу, що наразі нові кредитні пропозиції за кредитними картками формуються виключно з тарифною моделлю «100 днів 2.0».
Уся актуальна інформація щодо кредиту відображається MyRaif. У разі виникнення запитань завжди можете звернутися до чату в застосунку — наші оператори із задоволенням допоможуть та підкажуть.
За нашою інформацією, менеджер вже надав Вам необхідні роз’яснення у чаті. Якщо з’являться додаткові запитання або буде потрібна допомога — ми завжди поруч і готові підтримати.
Бозна що
У наданій мені відповіді зазначено, що мій продукт — «Кредитна картка „Два кешбеки“». Водночас я користуюсь карткою, яку ідентифікую як «100 днів 2.0». У зв’язку з цим вважаю, що моє звернення могло бути розглянуте без належної перевірки або із застосуванням некоректного тарифного плану.
Прошу:
Надати чітке підтвердження (з посиланням на договір) щодо фактичного тарифного плану, який застосовується до моєї картки.
Надати копію договору (заяви-акцепту) та тарифів, що діють для мого рахунку.
Окремо звертаю увагу на наступне.
У мобільному додатку MyRaif на початок березня 2026 року була відображена інформація про крайній термін внесення платежу — 20.04.2026. Жодних додаткових пояснень щодо необхідності повного погашення всієї заборгованості для збереження пільгового періоду відображено не було.
Також я не отримував жодних нагадувань (push/SMS) щодо:
наближення завершення пільгового періоду;
необхідності повного погашення заборгованості;
можливого нарахування відсотків.
Вважаю, що:
інформація, відображена в додатку, є недостатньою для належного розуміння умов пільгового періоду;
відсутність додаткових повідомлень могла призвести до хибного трактування умов користування кредитом;
це свідчить про неналежне інформування клієнта.
Крім того, на момент нарахування відсотків 25.04.2026 я не мав прострочення мінімального платежу, діючи відповідно до відображеної у додатку дати.
У зв’язку з викладеним прошу:
Надати детальний розрахунок нарахованих відсотків (із зазначенням періоду та ставки).
Пояснити, яким чином у додатку було відображено вимогу повного погашення заборгованості.
Надати офіційне пояснення розбіжності між відображеною інформацією та фактичними умовами.
Повторно розглянути можливість скасування нарахованих відсотків як виняток, з урахуванням факту недостатнього інформування.
На жаль, в публічній зоні ми не можемо надавати інформацію, що стосується рахунків та інших особистих даних. Відповіді на всі питання будуть надані в чаті застосунку «MyRaif». Просимо очікувати на зворотний зв’зок.
Скарга
Я, як клієнт Raiffeisen Bank, прошу надати роз’яснення щодо нарахування відсотків по моїй кредитній картці «100 днів 2.0».
27.02.2026 року мною була здійснена операція на суму 99 406,88 грн.
28.03.2026 року я вніс платіж у розмірі 5 000 грн, що перевищує мінімальний обов’язковий платіж.
У мобільному додатку банку на початок березня 2026 року була відображена інформація, що крайній термін внесення мінімального платежу — 20.04.2026 року.
Станом на 25.04.2026 року мені було нараховано відсотки у розмірі 5 781,22 грн.
Звертаю увагу, що:
я діяв відповідно до інформації, відображеної у мобільному додатку банку;
на момент 20.04.2026 року я не мав прострочення, виходячи з вказаного в додатку терміну;
додаткових операцій (зняття готівки чи переказів), які могли б вплинути на умови пільгового періоду, не здійснювалось.
Вважаю, що нарахування відсотків могло бути здійснене:
або помилково,
або внаслідок некоректного відображення інформації у мобільному додатку, що ввело мене в оману як клієнта.
У зв’язку з цим прошу:
Надати детальне пояснення причин нарахування відсотків.
Надати офіційний розрахунок нарахованих відсотків із зазначенням періоду та застосованої процентної ставки.
Пояснити розбіжність між фактичними умовами договору та інформацією, відображеною у мобільному додатку.
У разі підтвердження помилки або некоректного інформування — скасувати неправомірно нараховані відсотки.
Прошу надати відповідь у письмовому вигляді.
Для кредитної картки «100 днів 2.0» обов’язкові умови пільгового періоду:
1. погашення обов’язкових мінімальних платежів (4% від суми використаних коштів, мінімально — 30 грн) протягом пільгового періоду: щомісячно після дати розрахунку процентів (починаючи з наступного дня) та до 18:00 останнього календарного дня наступного місяця;
2. погашення всієї заборгованості протягом 100 днів з дати першої операції в пільговому періоді. Заборгованість вважається сплаченою за умови, що кредитну картку поповнено на суму заборгованості, яка була станом на кінець попереднього дня.
Актуальна інформація щодо платежів та дати погашення відображається в застосунку «MyRaif».
Для надання детальних пояснень по ситуації ми фіксуємо запит до менеджера з клієнтського сервісу. Просимо очікувати на зворотний зв’язок в чаті застосунку «MyRaif».
@RaifHelp
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.
Блокування без попередження
Нікому не раджу зв’язуватися з цим банком- мільйонами ворочають і не блокують їм рахунки, а, копійки, чесно зароблених грошей людей блокують. Якщо б запросили підтвердження- надала, бо заробітну плату отримую в іншому банку, але в мене ніхто не запросив навіть.
Звертаємо увагу, що банк зобов’язаний діяти відповідно до вимог чинного законодавства та внутрішніх процедур, які передбачають додаткову перевірку операцій або рахунків у визначених випадках.
Звертаємо увагу, що у кожній подібній ситуації клієнт має можливість звернутися до служби підтримки для отримання індивідуальних роз’яснень як можна владнати питання.
Ми шкодуємо, що ця ситуація стала для Вас стресовою. Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код і контактний номер телефону. Чекаємо!
Заберіть ту зечку райфаваль
Такаж нагла і хамовита, як і саме відділення в м. Стрий за адресою торговиця 5.
Банк видає **** кредити!!!
Єдиний банк котрий працює з росією до сих пір.
Зрештою є дуже багато банків в Україні!!!
Ніколи не обирайте райфаваль. Отримаєте на своє ім'я **** кредит. І ще податок на відсотки. Жахливе відділення, жахливий банк, і працівники відповідні.
Райфайзен банк аваль працює впк росії.
Також прикро за враження від нашого співробітника. Всі працівники зобов’язані дотримуватись правил етикету. Інформація щодо описаної ситуації буде опрацьована.
Райф – український банк та не має жодних зв’язків із російським банком.
Якщо у Вас не непокриті питання, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код і контактний номер телефону. Чекатимемо!
Скарга
Shanovnyi Kliient vashu zaiavu na spirnu tranzaktsiiu zareestrovano #573780. Raiffeisen Bank.
З Вашого звернення сформовано запит до менеджера з клієнтського сервісу, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати.
Банк не для пенсіонерів
В односторонньому боці приймають рішення стосовно перевипуску дійсної пластикової картки
Чат підтримки рідкісне явище якщо не сказати худе. Рая — «привіт» і пішла на ***.
Хочемо надати роз’яснення щодо зазначених у відгуку питань.
Звертаємо увагу, що нарахування соціальних виплат здійснюється відповідною державною установою або органом, який відповідає за виплату. Після надходження коштів до банку Райф, зарахування на картковий рахунок клієнта відбувається протягом поточного банківського дня відповідно до встановлених процедур.
Щодо перевипуску пластикової картки повідомляємо, що банк діє відповідно до внутрішніх положень, які регламентують термін дії платіжних карток, а також умови та тарифи їх обслуговування. Такі рішення приймаються з урахуванням чинних нормативних вимог і правил обслуговування.
Стосовно чат-бота Реї зазначаємо, що бот створений для допомоги з найбільш поширених запитів та коректно обробляє короткі й конкретні повідомлення. У разі, якщо запит потребує додаткового опрацювання або бот не може надати відповідь самостійно, звернення передається оператору служби підтримки.
Ми зацікавлені допомогти Вам у вирішенні цієї ситуації. Просимо написати нам в особисті повідомлення та зазначити Ваш ідентифікаційний номер і контактний номер телефону, щоб ми могли детально перевірити інформацію та надати необхідну допомогу.
@RaifHelp
Дякуємо Вам за можливість детально опрацювати ситуацію. За інформацією від нашого менеджера з клієнтського сервісу, з Вами вже відбулася комунікація та були надані необхідні роз’яснення.
Якщо у подальшому виникатимуть запитання — будь ласка, звертайтеся, ми завжди готові допомогти.
@RaifHelp
Співробітники банку райффайзен банк зманіпульовували
Нам прикро, що Ваш візит до відділення супроводжувався негативними враженнями та викликав у Вас занепокоєння.
Описана Вами ситуація є для нас чутливою, оскільки якість обслуговування та прозорість проведення операцій — одні з ключових пріоритетів у роботі Райффайзен Банку.
Хочемо звернути увагу, що в наші наміри ніколи не входить отримання вигоди за рахунок курсової різниці чи створення будь‑яких незручностей для клієнтів. Навпаки, Банк регулярно запроваджує вигідні пропозиції, зокрема акції типу «Валютний курсопад», безкомісійні тарифи, а також інші спеціальні ініціативи, спрямовані на те, щоб валютні операції для клієнтів були максимально зрозумілими та вигідними.
Ваш відгук викликає занепокоєння, адже описаний Вами досвід не відповідає стандартам сервісу, яких дотримується Райффайзен Банк. Саме тому для нас важливо детально розібратися в усіх обставинах цієї ситуації, зокрема щодо порядку зміни обмінного курсу та комунікації з боку співробітників відділення під час обслуговування.
Дуже хочемо розібратись у даній ситуації та надати Вам зворотний зв’язок. Для цього просимо написати нам в особисті повідомлення та вказати Ваш контактний номер телефону, а також дату й орієнтовний час візиту до відділення. Це допоможе нам проаналізувати Ваше звернення, надати вичерпну відповідь і, за потреби, вжити відповідних заходів для покращення сервісу.
@RaifHelp
Передали Ваше питання до менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль. Просимо очікувати на зворотній зв’язок.
@RaifHelp
Положил деньги на карточку,но они не пришли
Щиро шкода, що у Вас виникла така ситуація та що процес зарахування коштів спричинив незручності й негативні враження. Розуміємо Ваше обурення, адже питання надходження власних коштів є вкрай важливим.
Звертаємо увагу, що в окремих випадках поповнення картки може здійснюватися через сторонні платіжні сервіси або партнерські компанії. Терміни обробки таких операцій та швидкість зарахування коштів залежать не лише від банку, а й від регламентів відповідного сервісу, через який було виконано поповнення.
Ми дуже хочемо допомогти розібратись у цій ситуації, детально проаналізувати процес зарахування та надати Вам вичерпну відповідь. Для цього Ваше звернення вже передано в роботу менеджеру з клієнтського сервісу, який опрацює Вашу справу, перевірить усі деталі операції та надасть необхідну допомогу у вирішенні ситуації.
безпідставна відмова в обслуговуванні
Нижче буде пояснення всієї ситуаціі з деталями:
В грудні місяці Банк Райфайзен безпідставно заблокував мої рахунки з грошами на них. Спроби зрозуміти «з яких причин» призвели до відмови в обслуговуванні.
Банк посилається на закон про легалізацію (відмивання) доходів. Я, в свою чергу, маю офіційний, як прийнято казати-білий, бізнес, і в Райфайзен Банк оперував виключно власними коштами.
Далі почалось: на гарячій лініі кажуть що для поновлення ділових відносин потрібно надати документи і поснення у відділеня, але це не гарантує взагалі нічого. Я їду у відділення банку і надаю стандартний пакет документів, який включає в себе: декларацію за рік, квитанцію номер 2, справки ОК-5 та ОК-7.
Після цього мені приходить відповідь на пошту, де в мене запитують: пояснення яким чином організована діяльність з описом згідно КВЕД, основних контрагентів, партнерів, з якими ведеться та заплановано співпрацю (назва, код ЄДРПОУ), поснення яким чином здійснюється пошук та залучення клієнтів, надання посилання на інтернет ресурси, на яких рекламується діяльність/послуги/товар, виписки з рахунків ФОП в інших банках які розкривають інформацію щодо «Відправника», «Отримувача» та «Призначення платежу», розкрития суті здійснених переказів, призначенням платежу «FACEBK» та аргументувати пояснення, додаючи документальні підтвердження, наприклад, скріншоти з маркетплейсів про мету здійснених переказів, надання документальних підтверджень походження готівкових коштів, які були внесені на рахунок. Я сумлінно надаю ВСІ ці документи завірені підписом КЕП, супроводжую поясненням яке по пунктах відповідає на всі вище переліковані питання. І… отримую наступний лист в якому вони запитують: документальне підтвердження закупівлі товару, а саме: договори, додатки, специфікації, рахунки, підтвердження факту поставки товарів, факту надання послуг (акти, видаткові накладні, ТТН), документи, що підтверджують наявність ресурсів для здійснення підприємницької діяльності (договори оренди/володіння нерухомістю), пояснення яким чином здійснюється пошук та залучення клієнтів, надати посилання на інтернет ресурси, на яких рекламується діяльність/послуги/товар, пояснення суті здійснених переказів з призначенням платежу «FACEBK», додаючи документальні підтвердження, наприклад, скріншоти з маркетплейсів про мету здійснених переказів, виписку/скріншот з кабінету фейсбук згідно з яким буде відслідковуватись платіж за рекламу зі сторони отримувача.
Я ЗНОВУ надаю ВСІ вищеперелічені документи з підписом КЕП та змістовним поясненням. І у фіналі отримую лист, в якому сказано що рішення залишається незмінним і в обслуговуванні мені відмовлено.
Я не відмовлявся надавати документи, відповіді на всі питання були максимально розгорнутими. Але це ні на що не впливає.
Крапка.
@RaifHelp
Ні в якому разі ми не зацікавлені у безпідставній відмові в обслуговуванні й завжди прагнемо вирішити питання клієнта максимально можливо.
Шахрайські дії банку!
Звертаємо увагу, що для нарахування кешбеку за програмою необхідно, щоб запрошений друг перейшов за персональним посиланням, зареєструвався у застосунку «MyRaif», відкрив картковий рахунок та активував картку. Також важливою умовою є те, що запрошений друг має бути віком від 18 років, мати ідентифікаційний номер, не мати статусу публічної особи, не бути зареєстрованою як ФОП, а також не бути клієнтом Райфу протягом останнього року..
Ми хотіли б детальніше розібрати Вашу ситуацію та надати індивідуальні роз’яснення. Для цього, будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення та вкажіть Ваш контактний номер телефону, ідентифікаційний номер, а також такі ж дані Вашого друга. Це допоможе перевірити виконання умов акції та надати коректну відповідь.
Обслуговування просто жахливе
Бот Рея створений для швидкої допомоги клієнтам із найбільш поширеними запитами та розуміє короткі фрази. У разі, якщо бот не може надати необхідну інформацію або вирішити питання, звернення передається оператору.
Прикро, що цього разу взаємодія з інформаційним центром була для Вас незручною та питання з оновленням даних не вдалося вирішити одразу.
Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення та зазначте Ваш ідентифікаційний код і контактний номер телефону. Це дозволить нам детально розглянути ситуацію, надати необхідну підтримку, а також додатково проаналізувати Ваше звернення до інформаційного центру Райфу.
Райфайзен краде кешбек
Хочемо запевнити Вас, що блокування рахунків відбувається виключно за наявності обґрунтованих підстав. Ми діємо відповідно до вимог чинного законодавства та внутрішніх процедур. Кожен такий випадок проходить уважну перевірку та аналіз, щоб рішення було виваженим і обґрунтованим.
Передали запит до менеджера з обслуговування клієнтів, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо!
@RaifHelp
Надали довідку не за запитом, зняли гроші та не відповідають в чаті.
Нам прикро, що зіткнулися з такими незручностями та що Ваш досвід взаємодії із сервісом не відповідав очікуванням.
Хочемо звернути увагу, що під час замовлення виписок або довідок узгоджується інформаціяї, яка має бути зазначена в документі. Водночас ми розуміємо, що у Вашій ситуації залишилися питання, які потребують додаткового розгляду.
Наразі звернення перебуває в роботі менеджера з клієнтського сервісу, який проаналізує всі деталі, щоб надати повну та коректну відповідь. Інформацію буде надано в чаті застосунку.
Просимо очікувати на зворотній зв'язок.
УЖАСНО
Ми дуже зацікавлені детально проаналізувати цю ситуацію та надати Вам офіційний зворотний зв’язок. Для цього, будь ласка, залиште Ваш контактний номер телефону в особистих повідомленнях — передамо звернення в роботу менеджеру з клієнтського сервісу, який проведе перевірку та надасть відповідь за результатами розгляду.
ЖАХЛИВО
Приємно, що Ваші батьки були нашими клієнтами. Прийміть, будь ласка, наші співчуття з приводу їхньої втрати. Для нас дуже важливо, що Ви, взявши з них приклад, також продовжили обслуговуватись у Райффайзен Банку — щиро вдячні Вам за довіру.
Разом з тим, описана Вами ситуація дійсно не відповідає тим стандартам сервісу, яких ми прагнемо дотримуватися щодня. Шкода, що Ви зіткнулися з таким досвідом, і ми розуміємо, наскільки це може бути неприємно та образливо.
Дуже хочемо детально розібратися у ситуації та вжити необхідних заходів для її виправлення. Для нас важливо, щоб кожен Ваш візит до відділення залишав лише позитивні емоції та відчуття турботи й професіоналізму.
Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення та залиште Ваш контактний номер телефону. Передамо звернення в роботу менеджеру з клієнтського сервісу, який уважно проаналізує ситуацію й надасть Вам зворотний зв’язок.
@RaifHelp
Банк бере плату за випуск картки в повному обсязі, а потім закриває її за два роки до закінчення її терміну дії без випуску альтернативної.
Я звернувся до банку щодо випуску картки аналогічного класу на заміну, зокрема, як варіант, Visa Platinum. В відділені зразу порекомендували написати з цього питання на підтримку в чаті мобільного застосунку, що я і зробив. Підтримка за допомогою клавіш Ctrl+C і Ctrl+V відповіла, що цього зробити немає можливості, навіть не вникнувши в суть справи, хоча я наполягав, що банк закриває картку за яку заплачено кошти.
Це не перший раз, коли банк припиняє випуск та обслуговування якогось банківського продукту, але завжди він його обслуговував до закінчення термінів дії карток, навіть і продовжував їх обслуговувати по закінченню терміну дії (MasterCard Standard в пакеті Райфкартка та MasterCard Platinum в пакеті Райфкартка + це коли банк припиняв випуск дебетних карток MasterCard).
Так що, якщо Ви хочете стати клієнтом цього банку, то спершу добре про це подумайте, так як Райффайзен Банк — це далеко не той банк, яким був Райффайзен Банк Аваль. Від великої кількості відмінних банківських продуктів, які пропонував Райффайзен Банк Аваль залишилась невелика кількості і то не найкращі. За обслуговування в відділеннях я взагалі мовчу.
І на останок. Зараз повним ходом іде реклама платіжних терміналів від банку за 23 хвилини за підтримки MasterCard. Це якось не клеїться з повідомлення про припинення співпраці з MasterCard.
@RaifHelp
Маємо на меті надати повне та зрозуміле пояснення, для цього просимо написати нам у приватні повідомлення ідентифікаційний код та контактний номер телефону.
Чекаємо на Ваше повідомлення!