Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться

***

Денис А 16 июня 2026, 3:40
НІКОЛИ НЕ РОЗМІЩУЙТЕ В РАЙФІ БІЛЬШЕ 100 000 грн !, будете мати серйозні проблеми! Незалежно чи є в вас підтвердження доходу чи немає!

Перерахував свої заощадження з великого банку, А на свій рахунок в Райфайзен,
Та відкрив депозит Зростаючий, а коли я захотів повернути кошти до свого основного банку А, Райфайзен сказав що я НЕ МОЖУ ПОВЕРНУТИ КОШТИ НА СВІЙ РАХУНОК в, А ЗВІДКИ ЦІ КОШТИ І ЗЯВИЛИСЬ В РАЙФІ!

Як це ??? В мене є кошти — збереження, ось довідка про дохід, а користуватись коштами, а саме перерахувати на СВІЙ РАХУНОК в іншому українському банку НЕ можливо!

Це просто ОГИДНО,

Замість цого мені запропонували скинути кошти на якісь ФОП чи ТОВ! Сплатити за якийсь товар чи послуги!

Ініціюю процедуру перевірки мої доходів та надаю офіційні відомості з Державного реєстру фізичних осіб — платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору — що звісно приймається на ура усіма адекватними банками, не раз проходив фін. мон і питань ніколи НЕ виникало.

Але в Райфі
1. Відомості державного реєстру просто проігнорували, замість того запросили нікчемні не маючі ніякого відношення до сум доходів документи які я не повинен мати або зберігати.

2. Вирішили за мене що який би великий в мене не був дохід але повертати мої заощадження вони будуть напротязі року, а може і взагалі коли захотять- ну тому що на них немає «управи» і вони можуть витворяти, що завгодно, тому що війна, і кому яке діло скільки Райф відіжме людей заморозивши кошти.

Огидно.

Відділ дистанційного вивчення приватних клієнтів та клієнтів бізнес банкінгу
Управління віддалених каналів сервісу та продажів — Надсилає одне повідмолення на 24 години, і чітко чекають поки пройде 24 годин :(Звісно цей відділ нікому не підпорядкований і може витворяти, що завгодно, немає настрою: а по знущаюсь над клієнтом який не може повернути свої зароблені кошти — оце смішно буде!!! — десь таке складеється враження про усю цю вакханалію Райфа.

Голосом по цьому питанню поговорити по суті не можливо, але питання серйознк.

Буду боротись за свої кошти, не очікував такої дикості!

НІКОЛИ НЕ РОЗМІЩУЙТЕ В РАЙФІ БІЛЬШЕ 100 000 грн, будете мати серйозні проблеми!
16 июня 2026, 8:57
Добрий день. Перш за все вдячні за очікування відповіді.
Хочемо зазначити, що Райф суворо дотримується вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Саме тому ми ретельно перевіряємо операції та впроваджуємо заходи для збереження і захисту коштів наших клієнтів.
У межах дії Меморандуму банк визначає рівень ризику клієнта на підставі наявної інформації про його доходи та фінансову діяльність.Виходячи з цього, усім клієнтам банку встановлюються ліміти на переказ коштів: С2С та IBAN перекази сумарно.
Щоб збільшити ліміт суми переказу, то потрібно направити документи про джерела походження коштів. Перелік документів можна бачити за посиланням: https://raiffeisen.ua/news/limit-dlya-kartkovih-perekaziv-fizosib-pochne-diyati-z-1-zhovtnya-2119.
Ми б хотіли проаналізувати ситуацію та допомогти у її вирішенні. Будемо вдячні, якщо надасте Ваші дані в особисті повідомлення, а саме ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Очікуємо!

RaiffaizenAlex 16 июня 2026, 16:05
Дякуємо Вам за можливість проаналізувати Ваше звернення.
Запит вже передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під особистий контроль.
Просимо очікувати на зворотний зв’язок.
regularuser 15 июня 2026, 12:21
Якщо ви бажаєте купити картку АТБ, то в жодному разі не купуйте картку від Райффайзен Банк. Попри засилля реклами про те, який класний та мобільний Райффайзен Банк, реальність може виявитися абсолютно протилежною. Завантажив їхній додаток і виявилося, що треба звернутися у відділення. Додаток навіть не вимагав жодних фото документів. Просто зі старту послав у відділення.Та от біда, відділення цього банку у моєму місті немає. Щоб дістатися до найближчого відділення, мені потрібно витратити майже цілий день та кілька сотень гривень. Куплена в АТБ картка перетворюється в шматок нікому не потрібного дорогого пластику. Зауважу, що я маю бездоганну кредитну історію та тривалий час обслуговуюся віддалено в інших банках без жодних проблем. Райффайзен Банк, дякую за досвід.
15 июня 2026, 12:29
Добрий день! Нам шкода за Ваш досвід і незручності, дякуємо, що приділили час поділитися з ними. Дійсно, у виключних випадках для реєстрації нового клієнта може знадобитися відвідування відділення, це залежить від декількох обставин.
Ми завжди шукаємо варіант допомогти клієнту. Хочемо перевірити можливі альтернативи оформлення або інші рішення дистанційно. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!
Юрій Топоровський 15 июня 2026, 10:37
Пройшло більше місяця, кошти ніхто не віддав, звернувся в центральне відділення м.Хмельницький до служби внутрішньої безпеки, заяву відмовився приймати і втік.
Звернувся в міжнародне відділення в Австрії, чекаю відповіді
15 июня 2026, 10:44
Добрий день! Нам прикро, що у Вас склалось таке враження. Запевняємо, що наші фахівці завжди докладають максимум зусиль для вирішення кожного звернення клієнта.
На жаль, за описом не вдалося однозначно зрозуміти ситуацію, аби перевірити її детально. Просимо написати нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та номер телефону, детально описати проблему, щоб ми могли розібратись та допомогти.
snu77641031 13 июня 2026, 11:30
Вкрай незадоволений обслуговуванням. Придбав картку АТБ, поповнив її власними коштами, після чого картку заблокували та закрили доступ до мобільного застосунку. Жодних зрозумілих пояснень причин блокування не надано. Вважаю неприпустимою ситуацію, коли клієнт не має доступу до власних коштів і не отримує належного інформування.
13 июня 2026, 11:37
Нам дуже приємно, що Ви обрали наш банк, і водночас дуже прикро, що зіштовхнулись із такою неприємною ситуацією.
Хочемо пояснити, що блокування карток може відбутися з різних причин. Наприклад, якщо на рахунок надходили значні суми і необхідно надати підтверджуючі документи; якщо виявлено ознаки нетипової активності і треба підтвердження, що дії виконувались саме клієнтом; не вчасно пройдена актуалізація даних або інша причина, через що картка/рахунок можуть бути обмежені у використанні. Ми прагнемо діяти максимально прозоро та швидко, щоб уникати необґрунтованих обмежень.
Щоб детально перевірити ситуацію та допомогти, будь ласка, надішліть у приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону). Чекаємо!

Ghost0073 12 июня 2026, 13:19
Брав участь в акції з кешбеком (оплата карткою від 100 грн). У публічних правилах жодних винятків для платежів не було. Я поповнив мобільний рахунок і спеціально запитав у чаті підтримки, чи підходить ця операція. Офіційний представник банку письмово мене запевнив: «Так, все вірно», підтвердивши виконання умов.
Проте кешбек не надійшов, а інший оператор згодом заявив, що операція «не підходить», просто відмовившись від слів свого ж колеги.
Але найгірше в цій ситуації — це робота підтримки зараз. Я намагаюся вирішити проблему, але моє звернення розглядають уже понад два тижні! Відповідей у чаті доводиться чекати неймовірно довго. А коли нарешті хтось виходить на зв’язок, то я отримую лише стандартні відписки у стилі: «ми працюємо над вашим питанням», «питання ще на розгляді, очікуйте». І так по колу без жодної конкретики.
Банк не лише ввів мене в оману через некомпетентність свого ж співробітника (всі скріншоти в мене збережені), але й абсолютно не бажає виправляти власну помилку, просто затягуючи час. Вкрай розчарований таким сервісом.
12 июня 2026, 13:25
Добрий день! Ситуація, яку Ви описали, дійсно турботна, перепрошуємо за плутанину в консультаціях та затримку з розглядом звернення. Це не той досвід, який ми прагнемо забезпечувати. Розуміємо ваше розчарування, адже Ви розраховували на акційний кешбек.
Інформація щодо умов акцій має надаватися коректно. Ми обов’язково перевіряємо консультації для забезпечення високого рівня сервісу. Також окремо звернемо увагу на терміни обробки звернень.
@RaifHelp
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Елена Саволюк 11 июня 2026, 16:56
​Сьогодні в чаті підтримки я звернулася до оператора з проханням надати довідки про відсутність заборгованості за моїми закритими кредитами готівкою. Отримала відповідь: кожна довідка коштує 100 грн!!! Тобто за три документи, які підтверджують виконання мною зобов’язань перед банком, з мене намагаються стягнути 300 грн.
​Вважаю таку політику банку ганебною та такою, що суперечить принципам чесного обслуговування клієнтів. Документ про повне виконання зобов’язань за кредитом — це базова звітність банку, яку клієнт має право отримати після закриття рахунку. Вимагання грошей за підтвердження того, що я нічого не винна банку, виглядає як спроба збагатитися на клієнтах, які закрили свої кредити. Окремо звертаю увагу, що банк ігнорує мої права на інформацію про стан моїх рахунків, перетворюючи кожне звернення на спробу продати послуги.

11 июня 2026, 17:06
Добрий день! Розуміємо Ваше обурення, коли для підтвердження відсутності заборгованості потрібно оформлювати окремі платні документи.
Інформацію про закриття кредиту та виконання зобов’язань ми можемо надати в межах консультації у інформаційному центрі чи відділенні. Водночас довідка — це офіційний документ встановленого зразка, її оформлення відбувається згідно з чинними тарифами банку.
Ми не маємо на меті ускладнювати отримання потрібної довідки чи інформації про стан Ваших рахунків, навпаки, готові допомогти знайти рішення, яке буде для Вас максимально зручним. З Вашого звернення сформовано запит до менеджера з клієнтського сервісу, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.
sairos 11 июня 2026, 11:50
Почали телефонувати з номеру +380444985600. Я був зайнятий і не було можливості відповісти. На третій дзвінок з цього номера відповів і що я чую це робот райффазенк банку, який пропонує привести друга і отримати кожному вигоду, але це знущання, бо мало того, що це особистий номер на який безперервно телефонує цей робот, так вони ще пропонують програму привести друга. Я колись за цією програмою привів друга і виконав всі зазначені умови програми, але ні я, ні друг бонус не отримали. На скарги у чаті підтримки Райфайзен банк повідомив, що зі мною зв’яжуться. У телефоній розмові оператор пообіцяв щось зробити, але по факту так нічого і не нарахували. Тому райф зі своїми програмами це повна лажа не раджу
11 июня 2026, 12:00
Перепрошуємо, що дзвінки могли здатися нав’язливими — ми зовсім не мали на меті створити для Вас дискомфорт.
Номер, який Ви зазначаєте, закріплений за Банком: у нас багатоканальні лінії, тому з нього можуть телефонувати різні підрозділи — як з індивідуальними пропозиціями, так і з інших фінансових питань.
Щодо участі у програмі — нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Обов’язково перевіримо цю ситуацію детальніше, щоб надати Вам коректний зворотний зв’язок. Зафіксували звернення до менеджера з клієнтського сервісу. Просимо очікувати на дзвінок.

snu28440840 10 июня 2026, 17:54
Отделение по адресу: Запорожье, пр-т Соборный, 96
Оформил заказ дебетовой карты, так как решил возобновить пользование услугами банка. В течении получаса и нескольких попыток общения с вашим роботом рея, я пожалел что решил вернуться к вашему банку, с оператором меня так и не соединили при этом робот несколько раз сбрасывал звонок так как его не устраивали ответы он не понимал почему бл. он не может помочь. Клиентоориентированность НУЛЕВАЯ!
Пустая трата временити неуважение к клиенту, боюсь представить что будет если возникнет срочный вопрос касательно безопасности средств. Вообщем сделал ошибку что решил вернуться к банку Райффайзен, никому не рекомендую если цените своё время и нервы.
10 июня 2026, 18:06
Нам дуже приємно, що Ви обрали відновити співпрацю з нашим Банком — ми щиро це цінуємо. Водночас нам прикро, що цей досвід виявився складним і залишив у Вас негативні враження.
Розуміємо бажання швидко з'єднатися з оператором для вирішення Вашого питання. Однак Райф активно впроваджує технології штучного інтелекту, і наш бот створений для оперативного реагування на поширені запити, щоб Ви не витрачали час на очікування. Ми усвідомлюємо, що це може бути не зручно для всіх, тому постійно працюємо над вдосконаленням нашого сервісу.
Хочемо звернути увагу, що голосовий помічник Рея коректно обробляє короткі запити (до 15 слів). Якщо звернення довше, вона може попросити сформулювати його стисло або порекомендувати звернутися до чату. Коли клієнт просить з’єднати з оператором, система спершу уточнює суть питання, щоб у разі можливості надати відповідь одразу.
Хочемо проаналізувати Ваше звернення до інформаційного центру, а також допомогти із відкриттям картки. Будь ласка, напишіть нам в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону).

RaiffaizenAlex 10 июня 2026, 18:22
По Вашому запиту сформовано запит до менеджера з обслуговування клієнтів, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.

Sehii 9 июня 2026, 19:50
Протягом уже 5 років користуюсь послугами Raiffeisen Bank для ведення бізнесу та обслуговування рахунків ФОП — загалом залишаюсь дуже задоволений співпрацею з банком.
Окремо хочу відзначити працівників відділення в Ірпінь — завжди привітне, професійне та якісне обслуговування. Видно, що команда дійсно орієнтована на клієнта та намагається допомогти у вирішенні будь-яких питань максимально швидко та комфортно.
Так, були певні не зовсім приємні моменти під час оформлення бізнес-кредитів — інколи процеси здавались занадто бюрократичними або затягнутими. Також те, що банк періодично знову запитує пояснення щодо простроченого платежу, який виник ще під час повномасштабного вторгнення російської федерації та окупації регіону, хоча це питання вже давно врегульоване і фактично давно закрите. Хотілося б, щоб подібна інформація коректно фіксувалась у внутрішній системі банку без необхідності повторних пояснень. Але ці нюанси не псують загальної позитивної картини співпраці з банком.
Для відкриття та ведення бізнес-рахунків ФОП Raiffeisen Bank можу однозначно рекомендувати. Надійний банк із хорошим сервісом та сильними працівниками у відділеннях.
9 июня 2026, 19:57
Добрий день! Дуже тішимось такому тривалому та позитивному досвіду співпраці з Банком 😊
Приємно, що Ви відзначили команду відділення в Ірпені, обов’язково передамо колегам Ваші слова підтримки. 💛
Щодо описаних нюансів, ми цінуємо, що Ви звернули на це увагу. Питання щодо повторних уточнень а також тривалості окремих процесів — це важливий сигнал для вдосконалення внутрішніх процедур. Працюємо над тим, щоб подібні ситуації не створювали незручностей і вирішувались максимально швидко та прозоро.
Раді, що співпраця з нами є для Вас комфортною та корисною для розвитку бізнесу.
Елена Саволюк 9 июня 2026, 14:54
Справжнім висловлюю своє невдоволення якістю обслуговування та роботою банківських сервісів Райфайзен банку Аваль, який перешкоджає оперативному закриттю моєї кредитної заборгованості. У процесі взаємодії з банком я зіткнулася з наступними системними проблемами: Некоректна робота системи автоматичного списання коштів: Банком здійснюється підключення автоматичного списання платежів навіть у тих випадках, коли на даний момент відсутня фактична заборгованість, що створює зайвий тиск і вносить плутанину у фінансові операції. ​Проблеми з актуалізацією даних: Спостерігається несвоєчасне коригування інформації про доступні кошти на картках, що не дозволяє мені об'єктивно оцінювати стан мого рахунку та планувати погашення. Відсутність конструктивного діалогу: При зверненні до служби підтримки я не отримую чітких та вичерпних відповідей на поставлені запитання. Відповіді мають формальний характер, що не сприяє вирішенню проблеми. Складається стійке враження, що внутрішні процеси банку організовані таким чином, щоб утруднити процес дострокового чи оперативного погашення кредиту, а не сприяти йому.
9 июня 2026, 15:05
Добрий день. Нам прикро, що у Вас склалося таке враження від взаємодії з банком. Розуміємо, наскільки важливо мати чітку інформацію та швидко вирішувати питання, пов’язані з кредитом. Хочемо зазначити, що ми, навпаки, зацікавлені у своєчасному та комфортному погашенні заборгованості клієнтами, тому постійно працюємо над покращенням сервісів і процесів. У застосунку «MyRaif» доступна інформація щодо стану рахунку: суми до сплати, дати, деталі пільгового періоду.
Хочемо зрозуміти всі обставини та надати чіткі пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!
RaiffaizenAlex 9 июня 2026, 15:13
Передали Ваше звернення в роботу менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль. Просимо очікувати відповідь в чаті застосунку.

@RaifHelp
Сьогодні відбувся не курсопад, а курсозліт. З 44,43 вранці до 44,71 в кінці дня. Нащо трубити «Курсопад-курсопад». Позорище.
8 июня 2026, 16:56
Добрий день.
Розуміємо Ваше бажання придбати валюту за вигідним курсом і прагнемо надати найкращі умови для цього.
Хочемо пояснити, що акційний курс не встановлюється фіксовано на весь день. Він формується відповідно до ситуації на міжбанківському ринку та змінюється разом із його коливаннями протягом дня. Саме тому курс може як знижуватися, так і зростати.

snu48549757 8 июня 2026, 13:58
Скористалася пропозицією купівлі валюти за оголошеним банком курсом. Операцію було оформлено, однак через певний час отримала повідомлення про відмову. У результаті для повторного проведення операції мені пропонують уже значно вищий курс, що призводить до додаткових витрат з мого боку.

Особливо прикро, що підтримка не запропонувала жодного варіанту вирішення ситуації або компенсації різниці в курсі. Такий досвід суттєво впливає на довіру до банку та змушує замислитися над подальшим користуванням його послугами.
8 июня 2026, 14:07
Добрий день! Розуміємо, наскільки це неприємно, коли очікувана операція не відбулась і в результаті Ви бачите вже інший курс.
Під час оформлення купівлі валюти курс у застосунку не фіксується наперед і може змінюватись у процесі підтвердження операції — це пов’язано зі змінами на міжбанківському ринку. Якщо на момент підтвердження операції курс уже інший, попередня заявка не виконується.
Також хочемо пояснити, що підтримка не має можливості впливати на курс чи фіксувати його індивідуально, адже він формується ринково та оновлюється в режимі реального часу.
Шкода, що цей досвід вплинув на Ваше враження та довіру — для нас це дійсно важливо. Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!
RaiffaizenAlex 8 июня 2026, 14:10
З Вашого звернення сформовано запит до менеджера з клієнтського сервісу, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.
RaiffaizenAlex 8 июня 2026, 14:21
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надані пояснення.
Вася Самарик 8 июня 2026, 13:40
оператори спікуються шаблонами наче боти, не розуміють навіть якщо писати в чаті, я вже мовчу про спілкування по телефону. Під час аКЦІЇ кУРСОПАД ціна злітає на 15% вще ніж в інших банках. ЖАХ!!!
8 июня 2026, 13:46
Добрий день! Нам важливо, щоб під час звернення до підтримки Ви отримували зрозумілі й змістовні відповіді. Розуміємо, що коли очікування не співпадають із досвідом, це дійсно розчаровує. Якщо у Вашому випадку комунікація виглядала формально — це не той рівень сервісу, до якого ми прагнемо.
Стосовно курсу, він змінюється протягом дня залежно від економічної ситуації. Водночас акційні умови застосовуються до поточного курсу на момент операції.
Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення час дзвінка/чату, Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!
Три літри 8 июня 2026, 12:57
Отримав сьогодні повідомлення про акційний курс: «🍒 лише 8 червня — вигідний курс долара в MyRaif 💵

З 9:30 до 17:00 купуйте валюту зручно в застосунку:

✔️ до 50 тис. грн/міс. з розміщенням на поточний/картковий рахунок;
✔️ до 200 тис. грн/міс. на депозит, терміном на 3 міс."

Минулого разу курс дійсно був нижчий. Але сьогодні Райф вирішив відверто н*** клієнтів.

В 10 з копійками курс був 44.49. Не памʼятаю точно курс Райфа вчора, але здається він був десь не більше 50−53 копійок, тобто знижена мінімальна.

Але вже в районі 12 курс підскочив до 57 копійок тобто став на рівні не акційних курсів інших банків. А зараз він 67 копійок що вище ніж 63 копійки яки були останніми днями в мого де курс був найвищий.
8 июня 2026, 13:03
Добрий день! Розуміємо Вашу реакцію, різкі зміни курсу можуть виглядати незрозуміло.
Пояснимо, що акційний курс формується не фіксовано на весь день, а залежить від поточної ситуації на міжбанківському ринку та змін протягом дня. Саме тому він може коригуватись у процесі торгів, як у бік зменшення, так і збільшення.
Мета пропозиції — дати можливість придбати валюту на вигідніших умовах порівняно зі стандартним курсом на момент операції.
Ndrei 8 июня 2026, 6:36
Отделение по адресу: Киев, ул. Раисы Окипной, 4
У мене був відкритий Райф з 2016 року, тримав доларовий депозит у ньому. А в березні 2024 вирішив відкрити ще й гривневий рахунок і перевів на нього 1000 грн. зі свого ПриватБанку. Одразу фінансовий моніторинг заблокував мені усі рахунки і почав вимагати:

— письмове пояснення з докладним описом змісту та мети проведених прибуткових та видаткових операцій за період 28.12.2023−20.03.2024, а саме: від кого і за що отримані
1000 грн., зв’язок з відправниками коштів, кому і з якою метою направлені кошти, який
зв’язок із отримувачами коштів;
— розкрити суть майбутніх прибуткових та видаткових операцій: періодичність, орієнтовна
сума в місяць, контрагенти (ПІБ/назва, ІПН/ЄДРПОУ, інше);
— документи, на підставі яких проводяться операції, наприклад, договори надання послуг,
купівлі-продажу, отримання спадщини тощо;
— документи, що підтверджують фінансовий стан клієнта (членів родини, від яких
надходять кошти) у обсягах, відповідних сумі проведених прибуткових операцій по рахунку; наприклад, довідка з місця роботи про виплачену заробітну плату або декларація,
або довідка з ДФС, або ОК-05/ОК-07, або виписки з рахунків інших банків з інформацією
про отриману заробітну плату. Документи можуть бути сформовані у електронному
вигляді, через застосунок Дія або мобільні застосунки обслуговуючих банків тощо;
— оновити опитувальник, в т. ч. поточне місце роботи, джерела походження коштів та
фінансовий стан (через кол-центр банку або звернутися до відділення, або чат Райффайзен
Онлайн);
— інші пояснення та документи за бажанням
8 июня 2026, 9:17
Добрий день! Розуміємо, що ситуація може викликати незручності, однак дії банку пов’язані з вимогами законодавства України та внутрішніми процедурами щодо перевірки операцій клієнтів.
Запит додаткової інформації не означає звинувачень чи негативної оцінки — це стандартна перевірка, яка може виникати незалежно від суми або тривалості обслуговування. Для її успішного завершення необхідно надати запитувані пояснення та документи, що підтверджують джерела коштів і характер операцій.
З повагою та турботою, @RaifHelp
RaiffaizenAlex 8 июня 2026, 9:27
З повагою та турботою, @RaifHelp
RaiffaizenAlex 8 июня 2026, 10:29
З повагою та турботою, @RaifHelp
0500775350ir 5 июня 2026, 14:58
Отделение по адресу: Киев, ул. Ореста Васкулы, 19
Обратилась за валютным вкладом в отделение Райффайзен банк Аваль 04.06.26 и столкнулась с очень неприятной ситуацией.
В кассе я отдала деньги не пересчитывая, так как все пересчитала дома, но сумму назвала. В результате проверки денег на счётчике банкнот купюры не все прошли контроль и кассир их много раз клала в верхний отсек. Итого купюры проверяли и на других счетчиках и они прошли все проверку, но количество купюр уже не соответствовало заявленной мною суммы. О чем я заявила всем работникам банка.
Однако никто из работников банка не подключился к данной ситуации и не досмотрел даже стол кассира…
Мне, как клиенту банка, действия кассира не видны из-за высокой стойки перед столом, обзор полностью закрыт. Ни в одном банке такого нет.
Получается, что клиент полностью должен довериться банку?!
Для защиты своих прав касательно заявленной суммы, я потребовала просмотра камеры, которая находится в зале. В просмотре мне не отказали, но ситуацию это не решило, т.к. камера расположена за головой кассира и стол закрыт корпусом кассира, а табло счётчика банкнот полностью смазано и не читаемо.
Добиться правды мне не удалось, но очень надеюсь, что для других клиентов будет поучительна моя ситуация и перед передачей денег кассиру люди перед камерой будут тщательно пересчитывать свои деньги.
Еще надеюсь на изменения в работе данного отделения.
5 июня 2026, 15:05

Нам прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Хочемо запевнити, що кожен співробітник нашого банку діє в межах своїх посадових обов’язків та відповідально ставиться до виконання роботи, особливо коли йдеться про кошти клієнтів.
Ми прагнемо детально проаналізувати ситуацію та в усьому розібратися. Будь ласка, напишіть нам в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону). Чекаємо!

RaiffaizenAlex 6 июня 2026, 10:00
По Вашому запиту сформовано запит до менеджера з обслуговування клієнтів, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо!

777Yulya777 4 июня 2026, 16:22
Це найгірший банківський досвід у моєму житті. Рахунки заблокували без попередження, без пояснень і без жодної турботи про клієнта.

Щоб дізнатися причину блокування, довелося цілий день намагатися зв’язатися з підтримкою. Оперативної допомоги немає, відповіді доводиться буквально випрошувати. Офіційний лист із поясненнями чекала дуже довго, а повернення власних коштів очікую вже другий день.

Найбільше обурює те, що попереду вихідні, а я фактично залишилася без грошей і можливості оплачувати навіть базові потреби: продукти, транспорт та інші повсякденні витрати. Складається враження, що банку абсолютно байдуже, як клієнт має виживати в такій ситуації.

Особливо цинічно виглядає те, що в день блокування рахунків банк встиг оформити та відправити мені нову картку Новою поштою, а за її доставку ще й списали 150 гривень. Тобто взяти гроші за картку банк зміг, а забезпечити доступ до моїх власних коштів — ні.

Зараз мені лише обіцяють повернути гроші наступного тижня. Жодних вибачень, жодних реальних термінів і жодного розуміння того, що через дії банку людина може залишитися без засобів до існування. Категорично не рекомендую Райфайзен Банк.
4 июня 2026, 16:31
Добрий день! Нам шкода, що Ви опинилися в такій ситуації та зіткнулися з неможливістю користуватися власними коштами. Розуміємо, наскільки це критично, особливо напередодні вихідних.
Обмеження по рахунках може встановлюватися відповідно до вимог законодавства та внутрішніх процедур банку. У таких випадках для подальшого розгляду необхідно провести додаткову перевірку та, за потреби, отримати від клієнта уточнюючі документи чи інформацію. За неможливості клієнтом надати документи, можна написати заяву на закриття рахунків. Такі заяви мають свій строк виконання.
Картка дійсно могла бути замовлена до рішення банку про блокування.
RaiffaizenAlex 4 июня 2026, 17:29
Передали Ваше звернення в роботу менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль. Просимо очікувати на дзвінок.
RaiffaizenAlex 11 июня 2026, 14:42
Вітаємо. Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.

Zwxmn48t 2 июня 2026, 17:12
Сегодня 02.06 я хотела перевести 2500 личных средств на карту приватбанка. Два раза получила отказ. Горячая линия отказалась общаться, потому что у меня другой финансовый номер. Служба поддержки шлёт шаблоны, что проблемы с картой привата. Потом какие-то законы про примусове виконання судових рішень.
Моно банк переводит деньги, значит проблема не в карте приват. Судебных проблем у меня нет. Итого банк незаконно удерживает мою зарплату, которой я не могу воспользоваться в любой момент. Банк не реагирует. Кроме тупых ботов никто не отвечает. Горячая линия общаться отказывается. Я не нашла закон, который обязывает меня звонить только с фин номера. Как мне забрать свои заработанные деньги, с которых я плачу налоги?
2 июня 2026, 17:23
Добрий день.
Хочемо пояснити щодо дзвінків. Бот може попросити Вас зателефонувати з фінансового номера, оскільки це найшвидший спосіб підтвердити особу та вирішити питання. Якщо у Вас немає доступу до фінансового номера, достатньо повідомити про це, і ми підключимо оператора, який допоможе завершити процес і надати необхідну підтримку. Також звертаємо увагу, що отримати допомогу можна в чаті MyRaif (розділ «Навушники» — «Написати в чат»).
Щодо переказу, то причини відмови можуть бути різними. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш контактний номер телефону та ідентифікаційний код. Ми все уважно проаналізуємо і обов’язково надамо зворотний зв’язок із поясненням.
Очікуємо!
RaiffaizenAlex 2 июня 2026, 18:06
RaiffaizenAlex 2 июня 2026, 19:03
Вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надані пояснення.

Oksana Rudaya 31 мая 2026, 18:10
Хочу попередити всіх, хто планує відкривати рахунок у Райффайзен Банку — тут ви можете в один момент залишитися без власних грошей просто так, навіть якщо не здійснили жодної незаконної чи підозрілої транзакції.
Я звернулася до цього банку для відкриття рахунку ФОП. На етапі первинної консультації мене запевнили, що все пройде легко, та жодним чином не попередили про приховані перевірки. Я заповнила стандартну базову анкету, але згодом мені «насипали» купу додаткових питань та вимог надати конфіденційні дані про моїх майбутніх клієнтів. Оскільки діяльність за ФОП я ще навіть не розпочала і за рахунком не було проведено ЖОДНОЇ операції, я вирішила не розголошувати інформацію, яка є комерційною таємницею, і написала заяву на закриття цього рахунку.
Замість лояльного врегулювання та нормального клієнтського сервісу, банк проявив абсолютну некомпетентність та повну зневагу до прав клієнта. Райффайзен банк без мого відома та без жодних попереджень повністю заблокував мою ОСНОВНУ особисту картку фізичної особи, яка використовувалася виключно для побутових потреб! Більше того, до купи вони заблокували навіть мої два короткострокові депозити із незначними сумами, які я відкладала на звичайні життєві потреби залежно від своєї фінансової ситуації та на дитину. Банк просто без жодних пояснень загарбав абсолютно всі мої особисті заощадження, порушивши ст. 1074 Цивільного кодексу України щодо обмеження моїх прав на розпорядження власними коштами. Жоден інший банк, у які я дзвонила після цього інциденту, не веде себе так дико на етапі простого відкриття рахунку.
Цей вчинок Райффайзена чітко дає зрозуміти: «завтра» будь-який банк може творити все, що йому заманеться, просто посилаючись на свої внутрішні папірці та співпрацю через «коліно». Після такого трешу з’являється величезне бажання взагалі тримати гроші під матрацом, а не на рахунках. Повна неповага до клієнта та підрив довіри до всієї банківської системи! Скаргу до Нацбанку України вже відправлено. Я заздалегідь знаю, що під цим відгуком банк зараз почне писати свої чергові шаблонні виправдання про «фінансовий моніторинг» або брехати, що «менеджер провів роз’яснювальну роботу». Але факт залишається фактом: банк без жодних законних підстав і реальних порушень просто заблокував особисті кошти та крихітні побутові заощадження людини, яка не встигла зробити жодної операції. Це не фінансовий моніторинг, це відверте свавілля під прикриттям внутрішніх інструкцій!
1 июня 2026, 9:12
Добрий день! Усвідомлюємо, наскільки неприємною та тривожною може бути подібна ситуація, коли виникають обмеження щодо власних коштів. Нам шкода, що Вам доводиться отримувати такий досвід й підривається довіра до нас.
Дії Банку щодо перевірок клієнтів, а також тимчасових обмежень за рахунками, дійсно здійснюються не довільно, а відповідно до вимог законодавства України та внутрішніх процедур, які є обов’язковими для всіх банків. Такі перевірки можуть проводитись як на етапі відкриття рахунку, так і під час обслуговування.
Звертаємо увагу, що обмеження доступу не є «вилученням» коштів чи їх привласненням Банком. Кошти залишаються на рахунках клієнта. Після надання необхідної інформації або прийняття відповідного рішення за результатами перевірки рахунки можуть бути розблоковані або запропоновано закриття рахунків із отриманням залишків.
Розуміємо, що формат та обсяг запитуваної інформації можуть викликати занепокоєння. При цьому Банк зобов’язаний діяти в рамках визначених вимог та, на жаль, не має можливості їх ігнорувати або застосовувати вибірково.
Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код і контактний номер телефону. Чекаємо!

RaiffaizenAlex 1 июня 2026, 11:30
RaiffaizenAlex 2 июня 2026, 10:02
Вітаємо. Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та питання було вирішено. Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

Ангелина Полулях 28 мая 2026, 20:48
Авторизувалася в застосунку приблизно о 20:00, а вже зранку побачила повідомлення, що о 3 ночі мені заблокували рахунок. Коли звернулася в техпідтримку, жодної конкретної інформації не надали — лише сказали чекати листа на електронну пошту протягом 10 днів.

Після того як минуло більше 10 днів, я повторно зателефонувала, щоб хоча б дізнатися причину блокування або отримати якусь інформацію, але знову нічого не пояснили. Лише сказали звернутися до банку, щоб надати документи і написати заяву, але що відновлять потім рахунок, гарантій ніяких не має.

Тоді виникає питання: навіщо взагалі потрібна підтримка, якщо єдина відповідь — «зверніться до банку, нічим допомогти не можемо»?
Банком залишилася дуже незадоволена.
29 мая 2026, 9:10
Добрий день! Дякуємо за очікування відповіді.
Нам прикро, що у Вас виник такий досвід при роботі з банком. Райф суворо дотримується вимог чинного законодавства, та підтримує високу безпеку користування нашими продуктами. Ми уважно перевіряємо кожну операцію, щоб забезпечити максимальний захист коштів наших клієнтів. Причини блокування можуть бути різні й її детально дійсно можливо дізнатися у нашої підтримки: час застосунку, інформаційний центр, відділення банку. Нам важливо, щоб за будь-яким каналом комунікації Ви отримували вичерпну відповідь.
Ми завжди готові проаналізувати ситуацію та вирішити її в індивідуальному порядку. Просимо Вас надати в приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та номер телефону. Чекатимемо!

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о Райффайзен Банке, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.