Минфин - Курсы валют Украины

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Marinka221 18 февраля 2025, 20:19
Хочу виказати свою подяку вашому дуже позитивному співробітнику Вікторії, я активний користувач monobank і також полюбляю звертатись по консультації до Вікторії, дякую їй за терплячість, допомогу та надання розгорнутої відповіді!
monobankua 19 февраля 2025, 13:12
Нам дуже приємно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! :)
Tenahorosha 18 февраля 2025, 14:04
Пожалуй главный и удобный банк для всех видов операций является Монобанк.
Но в этот раз я даже не ожидала, что так смогут меня огорчить…
Я пользуюсь не один год этим банком, но сейчас столкнулась с ситуацией, что мне недоступна СЕПА, у меня сложная ситуация в жизни и сейчас мне должны перевести очень много моих друзей, кто, сколько сможет
А перевести не могут ибо нет СЕПЫ
Я просто в шоке, итак куча проблем еще и отказали в переводах с Европы.
Обратившись в тех поддержку, мне сказали, что без объяснения причин отказ в СЕПЕ
Я очень расстроена, а ранее я посоветовала всем этот банк, наверное лучше б этого уже и не делала…
monobankua 18 февраля 2025, 16:26
Дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми розуміємо, наскільки це важливо для вас і нам прикро, що це спричинило вам незручності.

На жаль, дійсно наразі не можемо вам запропонувати такий тип переказу як SEPA. Як альтернативу можемо порекомендувати SWIFT
Значит сделали мне перевод с NovaPay на Monobank по iBAN.
Дело было 14.02.2025 сейчас 17.02.2025. платежа так и не поступило. Значит 15 числа пишет мне моно банк что карты мои ограничены так как нужно подтвердить доход и т. д. Мы начинаем разбирательство и я им скидываю документацию о происхождение средств на моем счету. (3.5 часа мы разобрались с поддержкой)
После чего они просто мне отказывают обслуживании без объяснения причин. Нет не потому что я что-то сделала или были большие суммы на карте, а просто им так захотелось.
Но платеж по iBAN мне так еще не дошел на момент блокировки и отказа от обслуживания.
Сегодня 17.02 мне пишут что деньги им поступили на monobank, но они якобы ведут проверку по этому платежу, якобы это какие то правила нбу и ид…
Я у них спрашиваю сколько это время займет, они мне выдают информацию что ждать 7 рабочих дней… то есть я жду уже четвертый день и мне еще добавляют 7 рабочих дней ожидания…
Мне вот интересно как такой ужас может происходить?! 10 дней проверять платежи … там не большая сумма.
Какими законами они руководствуются?
Как можно пользоваться таким банком?
17 февраля 2025, 17:44
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Стосовно переказу, то, дійсно, він наразі знаходиться на перевірці. Постараємось якомога швидше її завершити та надамо вам зворотний зв'язок
EvgeniaNesheret 17 февраля 2025, 14:19
Оформляла карточку монобанк по адресу в торговом центре Ocean Plaza. Специалист Ким Владислав оформил все максимально быстро, профессионально и удобно. Рекомендую очень. Все прошло без сложностей. Рекомендую специалиста если возникнут вопросы.
17 февраля 2025, 16:32
Нам дуже приємно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Irina17021 17 февраля 2025, 13:12
Дякую консультанту Владу з Оушен Плази, за швидке оформлення картки, консультант дуже приємний в спілкувані. Відповів на всі питання що цікавили
17 февраля 2025, 16:31
Раді, що залишили приємні враження! Дякуємо!
Serge Glazov 17 февраля 2025, 11:23
Найгірший банк для проведення оплати за зовнішньоекономічним контрактом. Перед відкриттям рахунку розказували, що все працює дуже зручно і просто. Треба контракт, рахунок на оплату і все. Все робите самостійно. По факту: вимагали змінення умов контракту (проте обійшлося без змін), багато додаткової інформації, інформація про курс валюти відсутня. Все у форматі загального чату у месенджері. Усі документи відправляти треба до цього чату (немає мейлу відповідного відділу). Хто їх отримує? Взагалі, спілкуєшся тільки з кимось, хто відповідає за відповіді у чаті. Ніякого окремого менеджера чи спеціаліста. Постійно відповіді — «ми зав’яжемося з вами». Листування зайняло дві доби. Після цього ми звернулися до іншого банку.
17 февраля 2025, 12:53
Нам шкода, що ви отримали негативний досвід і ми прагнемо розібратися в ситуації
Вже залишили вам особисте повідомлення, щоб уточнити деталі
ViktoriaLavrova 16 февраля 2025, 17:00
Подяка робітнику Олексію за консультацію, місто Одеса, швидке, гарне і файне обслуговування
16 февраля 2025, 17:51
Дуже дякуємо за відгук!
syzondariya 15 февраля 2025, 18:58
дякую дівчині Олені за гарне та швидке обслуговування Т Ц Оазис
16 февраля 2025, 10:50
Раді, що залишили приємні враження! Дякуємо!
attilaua 15 февраля 2025, 16:20
Зверніть увагу, шахрай Чикалов Ігор використовує особисту картку Монобанка у підприємницькій діяльності 4441 1144 5422 1365, та продає підроблені товари.
monobankua 15 февраля 2025, 16:45
Вдячні вам за сигнал.
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Knopashka1993 14 февраля 2025, 23:16
Начало месяца, выбрав категорию для кешбека до 11.02.25 шло начисления.
С 12.02.25 банк без каких либо объявлений меняет категорию и кешбек больше не начисляется. Меняю назвд категорию и, что я вижу её снова меняют и воруют кешбек

Кстати, служба пидтрымки-это вообще, что-то уникальное.
Ожидайте я Марина, решаем-пропали.Опять пишу.Здравствуйте я Вася-решаем и т.еще человек 15.
Уже трое суток, ничего не отвечают, кешбек продолжает не начисляется.
Мелочь, но знаешь, в комплексе всего по чуть, как же з…ло такое отношение банков к клиентам.
monobankua 15 февраля 2025, 11:56
Кешбек залежить від торгової точки та банку-еквайра, оскільки кожен термінал має свій MCC-код.
Ми завжди на боці клієнта, тому отримавши сигнал передаємо запит на коригування MCC-коду термінала (категорії), якщо це доцільно. Варто враховувати, що в одній торговій точці може бути кілька терміналів, і їхні категорії можуть відрізнятися, і ще деякі з них можуть бути вже скориговані, а деякі ще ні.
Наші колеги отримали ваш запит і зараз працюють над цим питанням. Як тільки буде нова інформація, ми обов’язково з вами зв’яжемося.
Додатково ми передали ваші звернення у відділ контролю якості для перевірки комунікації, щоб вжити необхідних заходів
diana777 14 февраля 2025, 16:17
Вчора моя бабуся була у відділення банку в місті Одеса, ТРЦ Грецький, у центрі міста, їй дуже сподобалося спілкування зі співробітником, на жаль вона ім'я не пам’ятає, дуже ввічливе ставлення до літніх людей, що в наш час рідкість, величезне спасибі за таке обслуговування і такий сервіс у наш непростий час, сама звертаюсь часто до вашої служби підтримки и завжди отримую відповіді на свої питання миттєво. Успіхів банку та вдячних клієнтів, так тримати!
monobankua 14 февраля 2025, 18:17
Раді, що залишили приємні враження! Дякуємо! :)
Відвідував точку видачі monobank у Харкові. У Т Ц Французький бульвар. Дуже сподобалося обслуговування, привітна дівчинка Анна проконсультувала по картках і гривні і валютной, все доступно пояснила. Велике дякую за таке обслуговування!
monobankua 14 февраля 2025, 14:50
Щиро дякуємо за теплі слова! Це надихає нас працювати ще краще! :)
Sotiris13 14 февраля 2025, 5:34
Торгує на OLX одягом, бере передплату, тягне з відправкою, а потім і зникає. Будьте обережні.

Картка 4323347382082144
Телефон +380950584840
monobankua 14 февраля 2025, 14:17
Нам дуже шкода, що трапляються такі ситуації. Зазначена картка не належить monobank.
У подібних випадках радимо звернутися до кіберполіції або правоохоронних органів, щоб вони могли провести необхідну перевірку
ShkilOksana1111 13 февраля 2025, 21:37
Дякую за ідеальний клієнтський сервіс. Я вже декілька разів зверталася за підтримкою до Моно і можу впевнено сказати що це найкращий досвід!
Сьогодні в мене склалася патова ситуація з переказом коштів. Спеціалісти Моно допомогли вирішити за лічені години. Ви справді справжні котики!
monobankua 14 февраля 2025, 13:38
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас! :)
EntropyRise 13 февраля 2025, 14:54
Не рекомендую монобанк!

Я дуже розчарований у цьому банку через серйозне порушення конфіденційності моїх персональних даних. Нещодавно сталося так, що мої особисті дані були розголошені без моєї згоди, і це серйозно порушує мої права як клієнта.

Додатково до цього, я виявив, що застосунок монобанку передає мої дані на невідомі домени, які не вказані на їхньому офіційному сайті. Це створює ще більше підстав для занепокоєння щодо безпеки і конфіденційності інформації, яку я надаю банку.

Це неприпустимо для фінансової установи, яка повинна гарантувати захист і безпеку моїх даних. В результаті я відчуваю себе не тільки незахищено, а й вкрай розчарованим у виборі цього банку.
Додатково, служба підтримки не змогла надати чітких пояснень чи вирішення ситуації, що тільки посилило моє невдоволення

Зважаючи на ці проблеми, я більше не довіряю монобанку свої дані і не рекомендую користуватися їхніми послугами!
13 февраля 2025, 19:21
Інформація, викладена у відгуку, не повністю відображає ситуацію. На жаль, ми не можемо надати додаткові дані, оскільки це призведе до розголошення банківської таємниці, що є неприпустимим.

Ми діємо виключно відповідно до умов та правил банку, платіжних систем, а також чинного законодавства України. Піклуємося про безпеку та захист даних наших клієнтів.

Колеги вже готують офіційну відповідь на ваш запит і нададуть її у встановлений законодавством термін.
ViroPax 13 февраля 2025, 14:24
Моя жена решила попробовать оплату коммунальных услуг при помощи Монобанка. Номера счёта у неё нет, потому что карта подвязана на меня (мужа). Но так как я этим не занимаюсь, в службу поддержки позвонила она со своего телефона. После чего с оператором произошёл следующий диалог:
— Здравствуйте. Хотела уточнить у вас по поводу оплаты коммунальных услуг. Можно ли в кабинете Монобанка подвязать компании через Новаком или нужно каждую по отдельности прописывать через расчётный счёт?
— Дело в том, что этот номер телефона у нас не зарегистрирован в системе.
— Всё верно. Платить я буду с карты мужа. Но мой вопрос не имеет к этому отношения. Подскажите, что нужно сделать чтобы в личном кабинете появились компании для оплаты коммунальных услуг.
— Подскажите, к какому номеру телефона привязана карта.
Жена по громкой связи диктует мой номер.
— Дело в том, что его карта заблокирована.
Тут уже к разговору подключаюсь я.
— Пусть не рассказывает сказки, ничего у меня не заблокировано.
— Не могли бы вы передать трубку мужу?
Жена в недоумении передаёт трубку мне.
— Здравствуйте. Как я могу к вам обращаться?
Называю своё имя.
— Дело в том, что в целях безопасности ваш счёт был заблокирован.
— Ничего он не заблокирован. Я недавно расплачивался картой.
И тут я беру в руки свой телефон и вижу уведомления о блокировке счетов.
— О, карты заблокированы! Это вы сделали?
— Да, в целях безопасности.
— В целях безопасности чего?!
— Не могли бы вы перезвонить нам со своего номера телефона?
— Мог бы, а зачем?
— Чтобы снять блокировку счёта.
— А зачем вы его заблокировали?!
— В целях безопасности.
— В целях безопасности чего?! Вас попросили объяснить как оплачивать коммунальные услуги. При чём здесь телефон, номер счёта и блокировка карт?
— Если вы нам перезвоните со своего номера телефона…
— Какое отношение мой телефон и карты имеют к способу оплаты коммунальных счетов?
— Если вы перезвоните нам со своего номера телефона, мы снимем блокировку.
— А зачем вы поставили блокировку!!!
— В целях безопасности (ПИСЕЦ!!!)
— Я принципиально не буду вам перезванивать. Пусть остаётся заблокированной. Если для того чтобы узнать как оплатить коммуналку, нужно блокировать счёт, то я лучше буду работать с другим банком. В конце концов вы не единственные. Есть Приват, есть А-банк, Райфайзен в конце концов.
И бросил трубку.
Исходя из вышесказанного, со всей ответственностью заявляю — оператор Монобанка форменная …

ПС. Не в качестве рекламы! Подобный разговор состоялся с представителем А-банка. Ни каких проблем, ненужных вопросов и прочих сложностей не возникло. Коммуналка уже оплачена. Выводы делайте сами.
13 февраля 2025, 17:05
Нам прикро, що у вас склалося таке враження.
Ми відповідально ставимося до безпеки коштів наших клієнтів і, отримавши інформацію про можливий доступ третіх осіб до застосунку чи картки, зобов’язані реагувати відповідно до умов та правил банку.
Ми розуміємо, що блокування було для вас неочікуваним, але запевняємо, що це зроблено виключно для захисту ваших коштів.
Руслана Коваль 12 февраля 2025, 19:14
Отделение по адресу: Чернигов, пр-т Мира, 49 (ЦУМ)
Після зміни картки на Візу, що було обов’язково картку перестали приймати в половині магазинів Польщі. Приходиш до каси самообслуговування, наприклад Росман або Бедрьонки, Леклерк інших і не можешь здійснити оплату, картку монобанка апарат просто не бачить!!! Я як дурна стою і перекидую гроші з моно на приват щоб здійснити оплату. Інші картки привата або Сантандера (теж віза) все приймає, а моно — ні. Таке саме з карткою доньки, яку оформили як їй виповнилося 14 років. Зверталася в підтримку банка, постійні відписки, ми перевіряємо, дайте нам докази, що там пише постермінал ітд, мені що стояти фотографувати? Тим більше, що воно дуже швидко зникає, що помилка і все. Стоїш як ідіот перед касою🙁. Хочу попередити інших, беріть картки інших банків, бо будете мати халепу з цими новими картками монобанка ((
13 февраля 2025, 12:00
Нам дуже шкода, що склалася така ситуація
На жаль, є багато причин, з яких картка може перестати коректно працювати
Написали вам в особистих повідомленнях, для уточнення інформації
Проблема решена
Vladyslav73 12 февраля 2025, 12:10
Вчора відкрив валютну карту, але реквізитів немає sepa. На сайті банку вказано, що є переказ sepa, це обман.У мене в додатку немає верхнього рядка з написом «У межах Європи». Я всі варіанти випробував.
12 февраля 2025, 12:39
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити та допомогти у вирішенні питання
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
bodnarukmykola 11 февраля 2025, 19:52
11 Февраля 2025 Моя Супруга обратилась в банк чтобы обжаловать транзакцию в платежной системе (чарджбек) — попросили предоставить доказательства при обращении в чатбот — спустя пол часа даже не дожидаясь доказательств — бан и отказ в обслуживании моей супруге и мне. Допустим решили отказать в чарджбеке жене и заблокировать ее — за что блокировать членов семьи? Банк славится своими блокировками по любому поводу, поэтому удивляться нечему. Но это позорное обслуживание должны видеть все, так как неадекватно блокировать человека если с транзакцией произошла проблема — а тем более блокировать членов семьи за это. Другие люди в чем виноваты?
12 февраля 2025, 10:49
Дійсно, на жаль, ми не можемо продовжити ваше подальше обслуговування в нашому банку
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку
Проблема решена
autovova 10 февраля 2025, 19:28
Отримано поворотну фінансову допомогу від юридичної особи згідно законодавства, банк заморозив кошти з вимогою надати підтверджуючі документи. Всі документи які вимагав банк надано — кошти не розблоковано
monobankua 10 февраля 2025, 20:40
Ми згодні, що перевірки — це не завжди приємний процес, але банк зобов’язаний запитати необхідні документи та пояснення відповідно до вимог законодавства.
Вдячні за надані документи. Ми вже передали запит колегам із проханням прискорити вирішення питання та повідомимо вас, як тільки буде оновлення.
Дякуємо за ваше розуміння

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о monobank, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.