Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Anton K 22 мая 2026, 19:38
Користуюся monobank вже кілька років — і за весь цей час жодного поганого досвіду. Навпаки: підтримка завжди швидка, людяна і реально допомагає, а не просто відповідає шаблонами.

Окремо хочу відзначити юридичну команду — допомогли оскаржити несанкціонований платіж онлайн-сервісу. І це вже не перший випадок оскарження, де все проходило професійно, чітко та з відчуттям, що банк дійсно на твоєму боці.

Взагалі вся команда — топ: саппорт, юристи, процеси, застосунок. За кілька років — жодного негативного досвіду. monobank для мене — це справді банк майбутнього ❤️
monobankua 22 мая 2026, 21:57
Щиро дякуємо за теплі слова 😻
Це надихає нас працювати ще краще 🫶
gravezzz337 22 мая 2026, 10:45
Дякую велике команді Моно за те, що переглянули рішення і через майже 5 років після відмови в обслуговуванні дали повторно стати клієнтом! Це дійсно було для мене важливо. Але чомусь після повторного відкриття картки мені не доступна дуже важлива і зручна функція — спільний доступ до карти. Хочу з дівчиною відкрити спільну картку, але мені постійно видає помилку, а підтримка каже що скоринг не дає мені цього зробити. Не зовсім розумію до чого тут скоринг, це ж не якась високоризикова функція. Тим паче дівчина — чистий клієнт. Прошу розібратися, було би дуже добре якби мені дали цю можливість
monobankua 22 мая 2026, 12:08
Шкода, що так вийшло, але доступ до функції ми визначаємо для кожного клієнта індивідуально

Можливо, це зміниться пізніше 🙌 Зараз можна переказувати власні кошти дівчині на її картку моно без комісій
Дмитро Дзюба 21 мая 2026, 20:00
Отделение по адресу: Киев, пр-т Бажана, 3-В
Хочу щиро подякувати monobank за допомогу у вирішенні дуже складної та неприємної ситуації. Купив дорогий товар через «Покупку частинами», але він виявився з браком. Магазин майже місяць затягував процес, порушував обіцяні терміни й не поспішав скасовувати договір і повертати кошти.

Коли мої сили вже вичерпалися, я звернувся до служби турботи monobank. Співробітники банку підійшли до питання не формально, а реально вникли в суть, оперативно підключилися до розбору ситуації та допомогли врегулювати це питання з продавцем у правовому полі. У результаті магазин врешті-решт скасував угоду і повернув кошти.

Цей випадок вкотре довів: monobank — це не просто зручний додаток, це надійна підтримка і безпека для твоїх грошей. Величезне вам дякую за професіоналізм та якісний сервіс! Назавжди з вами!
monobankua 21 мая 2026, 20:25
Робимо все, щоб вам подобалось. Дякуємо!
Nastya Gnatuk 21 мая 2026, 18:35
Обожнюю таких добрих людей! Допомогла знову зайти у банк, я дуже довго пробувала але не працювало. Але саме вона допомогла! Вона найкраща! Все дуже швидко і класно! Відразу все почало працювати! найкраща просто 🤗❤️
monobankua 21 мая 2026, 20:14
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день ❤️
Олександр Одоміч 21 мая 2026, 17:15
Попався неймовірно кльовий працівник, чіткість та зацікавленість в вирішенні питання
monobankua 21 мая 2026, 18:00
Раді, що залишили приємні враження)
Дякуємо❤️
23 мая 2026, 17:05
Відгук не зарахований (на 23.05.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Ekaterina Valueva 21 мая 2026, 9:24
Хочу, щоб на це звернення відреагував Національний банку України та Монобанк
В НБУ я вже писав, сьогодні буду дзвонити та не залишу все це
Від:
ФОП Литвинчук Артем Миколайович
ІПН: 3906904176
Дата народження: 19.12.2006

Скарга щодо дій працівника АТ «monobank»

Прошу розглянути мою скаргу щодо дій працівника служби фінансового моніторингу АТ «monobank» — оператора Яна, табельний номер 11528.

19 травня 2026 року протягом усього дня я спілкувався з вказаним оператором у межах проходження фінансового моніторингу. Зі свого боку я надав повний пакет інформації та документів, які в мене запитували, а саме:

— активне посилання на мій інтернет-магазин;
— посилання на Instagram-сторінку, через яку надходять замовлення;
— письмове пояснення суті моєї підприємницької діяльності та фінансових операцій;
— фото накладних від постачальника товару;
— скріншоти ТТН відправлень товарів клієнтам;
— пояснення щодо закупівлі товару та логістики;
— скріншоти переписок із клієнтами;
— іншу інформацію, яку в мене вимагали.

Незважаючи на це, оператор із самого початку спілкування поводився агресивно та упереджено, не аналізував надані мною відповіді та документи, а також продовжував ставити численні питання, які не мали жодного відношення до суті фінансового моніторингу.

Зокрема, мені ставилися абсурдні питання на кшталт:
«Чи можете ви надати свідоцтво на транспортний засіб, яким перевозиться товар?»

На всі поставлені питання я надавав відповіді, однак оператор продовжував повторно ставити аналогічні або випадкові запитання, що створювало враження повного ігнорування наданої інформації та навмисного затягування процесу.

Вважаю такі дії непрофесійними, упередженими та такими, що перешкоджають нормальній діяльності малого бізнесу.

Прошу Національний банк України:

— провести перевірку дій працівника АТ «monobank» Яни, табельний номер 11528;
— витребувати та перевірити повний діалог між мною та оператором за 19 травня 2026 року;
— надати оцінку правомірності та професійності дій працівника банку;
— вжити відповідних заходів реагування у разі виявлення порушень.

Вважаю, що я як клієнт та підприємець надав достатній обсяг підтверджуючих матеріалів для проходження перевірки, однак натомість отримав упереджене ставлення та безпідставне затягування процесу.
monobankua 21 мая 2026, 15:42
Нам прикро, що спілкування з нами вас засмутило. Вибачте за ці незручності 😔

Перевірку надходжень банки проводять лише у виняткових випадках, щоб виконувати вимоги законодавства.

Надані вами документи та пояснення були прийняті та проаналізовані, колеги вже відписали вам по ситуації та даній скарзі 🙏
Ілля Коструба 21 мая 2026, 2:42
Хочу щиро подякувати monobank за допомогу в поверненні коштів! Зіткнувся з несанкціонованим списанням від сервісу CLARITYCHECK.COM/US. Звернувся на підтримку, де мені оперативно допомогли оформити заявку на оскарження транзакції.

Окрему величезну вдячність хочу висловити операторам Юлії (табельний номер 7127) та Альоні (табельний номер 7238) за їхній професіоналізм, людяність та підтримку протягом усього процесу. Завдяки їхнім зусиллям та злагодженій роботі банку, всі кошти були повернуті на мою картку у повному обсязі.

monobank вкотре доводить, що їхня підтримка — найкраща в Україні. Рекомендую всім!
monobankua 21 мая 2026, 13:45
Дякую, що поділились враженнями 💜
Будемо й надалі старатись вас радувати 🫶
кто? who? 20 мая 2026, 20:08
Окремо хочу подякувати Дмитру за швидку і ефективну допомогу!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
monobankua 21 мая 2026, 12:24
Дуже цінуємо вашу оцінку 🙏
22 мая 2026, 17:37
Відгук не зарахований (на 22.05.2026).
Дмитрий Доскевич 20 мая 2026, 17:54
Підтримка — генератор фраз по ключовим словам
Зависають перекази на перевірці якщо велика сума
Працюєш рік тебе верифікувли питань нема, гроші надходять кожен день, як тільки хочеш вивести щось починається історії. Так ви шановні зразу це робіть, а я подумаю з ким мені працювати, не після року роботи питати звідки гроші коли ви їх мовчки рік приймали
monobankua 21 мая 2026, 12:14
Нам прикро, що спілкування з нами вас засмутило, просимо вибачення за незручності😔

Нам теж не подобається бюрократія. Перевірку надходжень проводимо лише у виняткових випадках, щоб виконувати вимоги законодавства.

Стосовно питання відправки свіфт переказу просимо при зверненні до нас уточнити суму і валюту переказу, реквізити отримувача для перевірки нами можливості відправлення переказу за наданими документами.
Vasyl Mykhaylyshyn 20 мая 2026, 13:40
Дякую Монобанк сапорт команді за найкращу підтримку і легку комунікацію яку вони надають.
monobankua 20 мая 2026, 19:25
Дуже дякуємо за оцінку ✨
Назарій Федорович 20 мая 2026, 12:47
Офіційна зафіксована позиція щодо сервісу та «підтримки» Monobank.

​Через критичний збій та провал у системі безпеки й фінансового моніторингу банку я зазнав значних фінансових збитків. Банк фактично повністю визнав свою провину в цьому інциденті. Доказ тому — виплата мені суми у розмірі 1497 грн із офіційним формулюванням у виписці «часткове відшкодування за заявкою».

​Тобто юридично і фактично Monobank розписався у власному провалі. Але далі почався цинічний бюрократичний футбол. Коли я, як військовослужбовець, звернувся з абсолютно законною вимогою здійснити тимчасове зарахування решти коштів, які я втратив саме через їхній недолугий фінмоніторинг (що повністю дозволено правилами платіжних систем на час розслідування), банк увімкнув режим тотальної відмови.

​Спочатку оператори брехали в чаті, що виплати «технічно неможливі до кінця тижня», але після згадки про НБУ перша частина грошей прилетіла за 10 хвилин. Тепер щодо решти суми вони знову взяли паузу, пообіцяли розібратися, а в результаті просто відповіли: «чекайте, ми нічого повертати зараз не будемо».

​Визнати свій косяк, кинути подачку у вигляді 1497 грн і продовжувати крутити решту моїх грошей, поки я перебуваю на службі — це верх цинізму. Матеріали справи та всі скриншоти цієї ганебної переписки вже передані до НБУ. Нехай тепер регулятор оцінює якість роботи безпеки Mono. Країна має знати своїх «героїв» у тилу.

​monobank, соромно за вас
monobankua 20 мая 2026, 17:02
Від усієї команди дякуємо вам за захист 🙏

Детально перевірили ситуацію — з боку банку не виявлено ніяких порушень. Зарахування коштів відбулось в межах лояльності. Ми завжди стараємось максимально допомогти.

По іншим операціям питання в роботі у колег і вони нададуть інформацію по результату.
snu53908248 20 мая 2026, 10:35
Постійно користуюсь банком, завжди відповідає очікуванням! Відчувається турбота про клієнта, та головне що на питання відповідають реальні люди (не як у Приват банку, де через ШІ не пробитися до менеджера и не отримати норм послуг). Ще момент який вразив, їхня робота на випередження, тільки вчора отримав повідомлення що діють шахраї, та як поводитися в таких випадках і сьогодні як раз на них потрапив і вже знав як діяти!
Щиро дякую за роботу банку!
monobankua 20 мая 2026, 13:49
Дякуємо, раді старатись для вас 😊
snu40236466 19 мая 2026, 11:52
Хочу поділитися своїм досвідом користування преміальним пакетом IRON у monobank, за який я справно плачу 750 грн на місяць (9000 грн на рік). За ці гроші очікуєш нормального сервісу, але останні місяці підтримка IRON — це просто повний ігнор клієнта та робота за бездушними шаблонами.

Ось як виглядає їхній «преміум» сервіс у реальності (додаю скриншоти):

1. Історія зі зміною тарифів. Коли я запитав у чаті, де саме мене попередили про зміну тарифів, мене просто відфутболили шукати інформацію самостійно в сторіз додатка. Коли я написав, що за законом банк має попереджати особисто, мені відповіли: «Зафіксували вашу пропозицію». Тобто обов’язок банку інформувати клієнта вони вважають просто моєю «хотєлкою». Пізніше банк прислав офіційну відповідь на 5 сторінок, де прямо написав: ми вас попередили через зникаючі сторіз, і взагалі — ви самі зобов’язані кожні 30 днів заходити на наш сайт і перевіряти, чи не змінили ми тарифи. Оце так турбота про преміум-клієнта.

2. Ігнор при спробі закрити картку. Останньою краплею став нещодавній діалог. В чаті йшло обговорення поточного питання, оператор скинув номер заявки. Я йому прямо пишу: «И карту Iron сразу закрывайте параллельно. Надоело за это дно обслуживания платить!!!». Що робить оператор? Повністю ігнорує мої слова про закриття карти. А коли я перепитую «А больше вы ничего не забыли сделать?», він просто відморожується і кидає шаблонний текст про «привілеї карт IRON».

Підтримка IRON просто перестала читати, що їм пише людина. Створюється враження, що якщо питання їм не подобається — вони просто вмикають робота і скидають заготовлені скрипти, замість того щоб нормально поговорити і закрити рахунок за вимогою.

За що тут платити 9000 грн на рік — я особисто так і не зрозумів. Сервіс скотився на дно.
monobankua 19 мая 2026, 12:58
Перепрошуємо за такий негативний досвід😔
Це не той рівень сервісу, який ми прагнемо надавати.

Інформацію вже передали колегам на перевірку, обов'язково розберемось та зв'яжемось з вами протягом 3-х календарних днів🙏
IvaLena 19 мая 2026, 5:52
В ситуації, що склалася звісно здебільшого є моя провина. Але банк, як представник фін моніторингу, мав би відреагувати на неї належним чином.
При наданні послуги дома по ремонту комп’ютерної техніки, майстер сервісу попросив переказати кошти не на рахунок ФОП або ТОВ, а на рахунок іншої фіз особи, у якій рахунок відкритий у монобанку. Сам акт наданих послуг виписаний на ФОП. Таким чином, у мене немає жодних доказів, що сплата за послуги відбулася і відповідно у мене немає жодної гарантії на ці послуги.
Монобанк в цей час не побачив жодної шахрайської схеми і служба підтримки написала, що це цілком нормальна ситуація і проблеми тут немає.
monobankua 19 мая 2026, 16:45
Дякуємо за ваш сигнал, ми передали його колегам✅

Для вирішення питання просимо звернутись напряму в сервіс, який вам надавав послуги.
Також ви можете звернутись до служби захисту прав споживачів за посиланням: https://consumer.dpss.gov.ua/e-form/ або на гарячу лінію: (044) 364 77 80, (050) 230 04 28.

Додатково зв'язались з вами тут в особистих повідомленнях для перевірки🙏
Артур Гершкович 18 мая 2026, 17:55
Доброго дня!

Хочу поскаржитися на протиправні дії з боку банку.

11 травня я заздалегідь повідомив банк про те, що планую переказати на свій рахунок у Monobank кошти з іншого рахунку, та хотів отримати відповідь, чи не виникне проблем із зарахуванням цієї суми з огляду на вимоги фінансового моніторингу.

Банк запросив у мене документи щодо походження коштів, і я їх надав. Після цього я отримав відповідь, що у разі виникнення додаткових питань банк звернеться до мене окремо.

Після цього я здійснив переказ коштів, і спочатку жодних проблем не виникало.

Однак через 5 днів зі мною зв’язався менеджер банку та повторно попросив надати документи й пояснення, що я також виконав у повному обсязі.

Через декілька годин я отримав повідомлення у Viber (до цього спілкування велося через Telegram) про те, що мої рахунки будуть обмежені, а також про необхідність сплати незрозумілих «боргів» для можливості подальшого користування власними коштами.

Після цього мені почали називати інші причини, пов’язані з фінансовим моніторингом, хоча жодних офіційних вимог чи претензій з боку фінансового моніторингу мені не надходило, а рахунок був фактично заблокований заздалегідь.

Вважаю такі дії банку незаконними та безпідставними, оскільки я не порушував законодавство, надав усі запитані документи та пояснення, а жодних офіційних вимог чи рішень щодо мене немає.

У результаті дій банку я наразі фактично позбавлений доступу до власних коштів і не маю можливості навіть забезпечити свої базові потреби.

Також банк не надав мені чітких пояснень, належного попередження або офіційного обґрунтування щодо обмеження рахунків та користування моїми коштами.

Я залишив скаргу на гарячій лінії Monobank, однак так і не зміг отримати чіткої відповіді від жодного представника банку щодо реальної причини блокування моїх коштів та рахунків.

Вимагаю негайно розібратися з цією ситуацією, надати офіційне пояснення причин обмеження рахунків та відновити повний доступ до моїх коштів.

У разі відсутності належної реакції та вирішення питання залишаю за собою право звернутися з офіційною скаргою до Національний банк України та Міністерство фінансів України.
monobankua 18 мая 2026, 21:11
Вибачте за негативний досвід😔

У більшості випадків усі зарахування проходять автоматично, і лише зрідка система може обрати операцію перевірки. Це звичайна процедура, яку банки проводять відповідно до постанов НБУ №162 та №164 і Закону України «Про банки і банківську діяльність».

Колеги вже розбираються в даній ситуації та зв’яжуться з вами, щойно буде результат🙏
masliankavadim 18 мая 2026, 15:34
Оператор Артем (6208), оперативно відреагував, та реально допоміг мені як клієнту. радий, що перейшов в даний банк
monobankua 18 мая 2026, 17:12
Дякуємо за такий відгук, тішимось🥰
20 мая 2026, 20:26
Відгук не зарахований (на 20.05.2026).
Любов Пилипенко 18 мая 2026, 11:30
18.05 о 11.04 консультував мене за запитом перевипуск терміну дії консультант Віталій, дуже чемний та урівноважений хлопець. Чути було, що людина старалась допомогти вирішити моє запитання. Але Ви створили додаток настільки чудовий, що поки ми розмовляли я встигла все оформити. Дякую за зручності. Гарного дня.
monobankua 18 мая 2026, 12:44
Такі відгуки роблять наш день❤️
Дякуємо за теплі слова✨
Achi5456 18 мая 2026, 1:40
Роботяги
monobankua 18 мая 2026, 12:39
Дякуємо за відгук✨
Viktoriia Nikolaienkova 17 мая 2026, 22:14
Потрібно було встановити родинний звʼязок для переказу валюти. Оператор Максим (табельний номер 12099), був у чаті весь час і швидко відповідав на запитання.
Після відправки потрібних документів пройшло менше 20 хвилин для встановлення звʼязку. Дуже дякую Монобанку та їх операторам за швидку та якісну роботу.
monobankua 18 мая 2026, 12:07
Дякуємо за теплі слова, нам дуже приємно❤️
Jaroslav Spät 17 мая 2026, 15:48
Хочу подякувати службі підтримки, а саме Данилові (табельний 10544) за велику професійність й допомогу у вирішенні складного питання. Данило — ви топ! 👍
monobankua 17 мая 2026, 17:20
Дякуємо!
Будемо й надалі радувати вас 🧡

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о monobank, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.