Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
проверяется
snu85613084 2 июля 2026, 23:27
За поповнення на карту в терміналі банк взяв комісію 5%! Це просто якесь безумство! Мої кошти, не кредитні, моя карта. Це просто неадекватна комісія! Таке враження, що мене ошукали. Підняти так комісію ще й під час війни — просто огидно від такого ставлення до клієнтів.
Після такого випадку єдине бажання — видалити додаток, карту, забути і не зустрічати ніколи більше назву цього банку.
Розумію, що відмова звичайної людини від послуг банку — не така-то велика втрата для банку. Але користуватись послугами буду по остаточному принципу. Не рекомендую цей банк.
Якби була можливіть відмінити операцію і повернути кошти — я б це зробила не вагаючись. Але на жаль такої можливості нема.
Доброго дня. Хочу звернути увагу керівництва monobank.
Станом на кінець червня я перебував у пільговому періоді, для закриття якого залишалося внести трохи більше 6 000 грн. Я мав ці кошти і намагався зайти в застосунок о 23:58, щоб здійснити платіж до кінця календарного місяця. Проте через навантаження на систему або технічний збій застосунок просто не завантажувався. Мені вдалося увійти і внести повну суму (навіть більше) рівно о 00:00.Як виявилося згодом, банк вимагає внесення коштів до 23:55. Я запізнився всього на 2−3 хвилини суто з технічних причин, оскільки додаток не пускав мене в систему в цей момент! Вся сума боргу вже о 00:00 була на картці. Попри це, о 5 ранку банк списав з мене величезні відсотки — 10 876.25 грн.Я одразу написав у підтримку, але отримав відмову з посиланням на постанови НБУ.

Проте скасування відсотків у межах лояльності для клієнтів — це внутрішня воля банку, про яку говорив сам Олег Гороховський. Я запізнився на пару хвилин, і отримав величезний відсоток.Прошу керівництво або профільний відділ переглянути мою ситуацію в індивідуальному порядку та повернути списані відсотки і пільговий період на умовах лояльності. Я завжди вчасно виконував зобов’язання і сподіваюся на взаємну повагу з боку банку.
monobankua 2 июля 2026, 21:15
Перепрошуємо за негативний досвід
Взяли питання в роботу і вже розглядаємо таку можливість. За результатом колеги зв'яжуться з вами для надання відповіді
Ольга Карпук 2 июля 2026, 3:20
Зіткнулась з проблемою автоматичного повторного списання за послуги Київстар ТБ, яку замовляла лише на 1 місяць і більше не користувалась. Звернулась до банку на рахунок перевірки рекурентного списання коштів. Монобанк надав інструкцію як це можна зробити, та автоматично перевірив всю інформацію з якою я зверталась надавши рекомендації по безпеці майбутніх списань.
monobankua 2 июля 2026, 13:17
Дякуємо, раді старатись для вас 😊
Alik4334 1 июля 2026, 20:09
Доброго дня.Сегодня столкнулся с переводом денег не на тот расчетный счёт, и сразу позвонил на горячую линию Моно банк, ответила очень приятная девушка (оператор), зовут Алиса с номером оператора 13034. Я хочу поблагодарить Моно за очень умных и квалифицированных сотрудников банка, Алиса очень корректна и приятна в общении, помогла решить вопрос очень быстро и предложила несколько вариантов решения моей проблемы. И вуаля, все решилось и все получилось! Огромное спасибо Алисе 13034 за помощь, я очень доволен работой этого специалиста! Алиса, спасибо Вам огромное!
monobankua 2 июля 2026, 12:50
Дякуємо за відгук❤️
Раді, що залишили приємні враження✨
Katrin Golubieva 1 июля 2026, 1:13
Раніше на моїй картці була доступна функція SEPA, я користувалася нею та регулярно здійснювала невеликі перекази. У певний момент можливість SEPA просто зникла без жодного повідомлення чи пояснення.

Після звернення до технічної підтримки я отримала відповідь, що «так вирішив банк». Жодних причин, офіційних пояснень чи попередження клієнтів надано не було.

Вважаю таке ставлення до клієнтів неприйнятним. Якщо банк змінює доступність важливої функції, клієнти мають бути про це завчасно поінформовані.
monobankua 1 июля 2026, 16:12
Щиро перепрошуємо за незручності 😔
Дійсно, рішення про можливість отримання таких переказів приймається індивідуально.
Будь ласка, перевірте актуальність проблеми, якщо переказ все ще недоступний — напишіть тут у особисті повідомлення 🙏
IharY 30 июня 2026, 23:49
Найкращій Банк В Україні
monobankua 1 июля 2026, 11:41
Вдячні за ваш відгук, нам дуже приємно 🫶
Golldast 30 июня 2026, 23:37
Представитель моно банка, который является супервайзером, предоставил лучшее решение, по поводу моей проблемы, чем остальные не компетентных 40 сотрудников банка, который предоставляли мне ложную информацию, а этот сотрудник, предоставил развернутый ответ, который дал мне возможность, разобраться в моем вопросе, в котором банк не мог мне помочь месяц, благодаря этому сотруднику, я не разорвал договор с моно банком, и всё ещё являюсь клиентом банка, благодаря ему, я поверил в то, что есть ещё настоящие профи своего дела
Номер сотрудника-6209
Имя сотрудника-Єгор
На моё мнение, лучший сотрудник, поверьте мне, я общался с огромным количеством, до этого типа «специалистами» которые давали только ложные надежды и предоставляли ложную информацию
Єгору 100 из 100
monobankua 1 июля 2026, 12:36
Щиро раді, що змогли допомогти вам у вирішенні питання 🫶
Перепрошуємо, що попередні комунікації вас засмутили 😔 Обов'язково перевіримо і розберемось, щоб такого більше не траплялось
snu33327786 30 июня 2026, 19:16
Щиро дякую оператору Костянтину (табельний № 12891) за оперативність у вирішенні мого питання!
Також щиро вдячна за професійне та швидке обслуговування!
monobankua 30 июня 2026, 20:15
Дякуємо за відгук ❤️
Нам дуже приємно 🙌
Микита Гольцов 30 июня 2026, 18:37
Дуже зручний і юзер-френдлі банк, інтуїтивно все зрозуміло, дуже подобається послуга консьєржа часто замовляю готівку саме через консьєржа, моя пошана.
monobankua 30 июня 2026, 20:10
Дякуємо за теплі слова, нам дуже приємно❤️
Хочу подякувати банку, а особливо підтримці за якісну і клієнтоорієнтовану роботу.
Була ситуація, що по картам IRON пільговий період по картках був всього 30 днів. В той час як на звичайних платинових 60 днів.
Я написав в підтримку і вони прислухались і поміняли пільговий на 60 днів для карток IRON.
Про перелік послуг і якісне обслуговування я думаю говорити не варто. На мою думку, це кращий банк в Європі.
Дякую за вашу роботу.
monobankua 30 июня 2026, 14:04
Дякую, це нас справді надихає!
Чудовий відгук ❤️
MirabellaMariia 29 июня 2026, 17:42
Хочу щиро подякувати оператору Данілу (табельний № 10544) за неймовірну допомогу! 💜

Після зміни документів у мене виникла дуже складна ситуація. Через те, що після зміни прізвища та ІПН дані не оновлювалися в Дії, я не могла підтвердити свої документи. Через це в інших банках мені навіть заблокували рахунки, оскільки дані не проходили перевірку. Самостійно вирішити цю проблему було просто неможливо — вийшло справжнє замкнене коло.

Даніл уважно розібрався в ситуації, не обмежився стандартними відповідями, а дійсно почав шукати рішення. Він допоміг оновити мої паспортні дані та ідентифікаційний код у Monobank, після чого все одразу запрацювало: Дія підтягнула актуальні дані, документи успішно оновилися, і проблема була повністю вирішена.

Найбільше мене вразило те, що від першого повідомлення до повного вирішення всіх питань минуло всього близько 30 хвилин. Це справді сервіс найвищого рівня!

Щиро дякую Данілу за професіоналізм, терпіння, уважність та щире бажання допомогти. Саме завдяки таким людям розумієш, чому Monobank має таку чудову репутацію. Бережіть таких співробітників! 💙💛
monobankua 29 июня 2026, 19:36
monobankua 29 июня 2026, 19:33
Дякуємо за відгук 🙏
Це нас дуже мотивує
Serg45408 29 июня 2026, 12:55
Дуже дякую за фахову та оперативну роботу команди Монобанку у вирішенні моєї проблеми. Відпрацювали професійно, швидко на відмінно.
monobankua 29 июня 2026, 14:32
Щиро дякуємо за теплі слова🥰
Це надихає нас працювати ще краще🙌🏼
chala 28 июня 2026, 17:15
Дуже вдячна оператору monobank platinum Данілу (табельний 10544), дуже швидко і легко допоміг вирішити проблему з платежем. Неймовірна вдячна за оперативну швидку допомогу.
monobankua 28 июня 2026, 18:30
Дякуємо за теплі слова, це мотивує🥰🐾
Iryna Zhata 28 июня 2026, 11:35
Є клієнтом Монобанку вже багато років і завжди була задоволена якістю послуг. Маю рахунки як фізична особа, так і ФОП.
Але, нажаль, два місяці назад зіштовхнулася з серйозними непередбачуваними ускладненнями зі здоров’ям — на великому терміні вагітності пішли серйозні ускладнення на серцево — судинну систему. У зв’язку з чим, тимчасово не змогла виконувати свої фінансові зобов’язання. Неодноразово зверталась до служби підтримки і офіційно на пошту з проханням надати кредитні канікули до трьох місяців (народження дитини і полегшення стану), не нараховувати штрафи, за можливості — відсотки, щоб зменшити фінансове навантаження. Але, нажаль, Банк не іде ні на які поступки, а загоняє в борги ще більше, в несанкціоновані овердрафти зі збільшеними відсоткам.
Я, як клієнт не відмовляюсь від зобов’язань, за роки обслуговування зарекомендувала себе, як відповідальний клієнт. А коли виникли непередбачувані обставини, навіть, враховуючи вагітність — постійний тиск та погіршення ситуації, не дивлячись на те, що я сама намагаюсь мирно врегулювати питання.
monobankua 28 июня 2026, 16:06
Шкодуємо, що ви опинились в даній ситуації😔

Для перевірки вашого питання вже зв'язались з вами тут в особистих повідомленнях🙏🏻
Лілія Головко 28 июня 2026, 10:36
Хочу щиро подякувати операторам служби підтримки та всій команді monobank за швидку й професійну допомогу.

27 червня я помилково переказала 2 000 грн на чужу картку та одразу звернулася до служби підтримки банку. Протягом вирішення цієї ситуації я спілкувалася з кількома операторами. Усі вони уважно поставилися до мого звернення, надавали чіткі пояснення, повідомляли про подальші дії та допомагали на кожному етапі.

Окремо хочу подякувати операторці, яка спілкувалася зі мною 27 червня 2026 року о 18:12. На жаль, я не запам’ятала її ім'я, але щиро вдячна їй за доброзичливість, спокійне спілкування, уважність і професійне ставлення.

Мені повідомили, що звернення може розглядатися протягом трьох днів, однак уже вранці наступного дня кошти повернулися на мою картку.

Окремо хочу подякувати Олександру, який отримав мій помилковий переказ і добровільно погодився повернути гроші. Дуже приємно знати, що є чесні та порядні люди, які з розумінням ставляться до чужих помилок.

Щиро дякую всім операторам служби підтримки, працівникам кол-центру та всій команді monobank за оперативність, уважність, чіткі пояснення й людяне ставлення. Завдяки вашій злагодженій роботі ця неприємна ситуація завершилася швидко й благополучно.
monobankua 28 июня 2026, 15:35
Нам дуже приємно❤️
Дякуємо, що поділились своїм досвідом🥰🐾
Ярослав Чапко 27 июня 2026, 17:20
Хочу подякувати службі підтримки monobank за оперативну та якісну допомогу у вирішенні мого питання! Все підказали дуже швидко та ввічливо. Окрема подяка консультанту з табельним номером 11665 за чудову роботу
monobankua 27 июня 2026, 18:31
Так приємно це чути❤️
Дуже дякуємо за відгук🐾
Дмитро Хлань 27 июня 2026, 14:35
Завжи підтримка працює швидко, коротко та по ділу, завжди все добре пояснює
monobankua 27 июня 2026, 17:02
Дякуємо за теплі слова, це мотивує❤️
Nayonka 27 июня 2026, 1:41
Співробітник Ірина (табельний номер 11817) супер приємна та чудова! Швидко допомогла розібратись з проблемою що до оплати в інтернеті. Дуже приємно спілкуватись, та вирішувати питання.
Якісне обслуговування, прекрасний підхід до клієнта, найголовніше це те як вона пропонувала вирішити мою проблему, та дуже швидко відповіла ❤️ Ірина найкраща!❤️‍🩹❤️‍🩹
monobankua 27 июня 2026, 12:31
Дякуємо! Нам дуже приємно це чути❤️
YuliiaLusta 26 июня 2026, 21:51
Хочу щиро подякувати команді monobank за якісну підтримку! ❤️

Окрема подяка фахівцю Ладі (табельний номер 12426). Вона дуже уважно розібралася в моїй ситуації, помітила навіть найменші деталі та знайшла справжню причину проблеми. Завдяки її наполегливості та професійному підходу питання вдалося вирішити.

Дуже цінно, коли людина не відповідає за шаблоном, а дійсно аналізує ситуацію і прагне допомогти. Саме такий рівень сервісу формує довіру.

Ладо, щиро дякую за вашу уважність, компетентність і небайдуже ставлення!
monobankua 27 июня 2026, 12:25
Такі відгуки дуже надихають❤️
Дякуємо за теплі слова🐾

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о monobank, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.