Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
проверяется
snu25535285 1 августа 2026, 19:14
Оперативно та швидко відповіли на усі питання
Монобанк — это банк, который может отказать в обслуживании в любой момент, даже не предоставив возможности решить возникшую проблему.

Ситуация следующая: я решила пополнить счёт со своей зарубежной карты напрямую. Появилось уведомление о необходимости подтверждения операции, поэтому я сразу обратилась в поддержку, чтобы решить вопрос. Однако уже утром получила сообщение об отказе в дальнейшем обслуживании.

Я была в шоке. Служба поддержки отвечает только шаблонными сообщениями, не пытается разобраться в ситуации и не проявляет никакой компетентности. Вместо помощи — формальные ответы и полное отсутствие желания решить проблему.
monobankua 1 августа 2026, 20:40
Розумію, що ситуація неприємна 😔

Аналізуючи дані з різних джерел, банк може відмовити в обслуговуванні
Конкретні причини не можемо розкривати через внутрішню політику

Банк працює відповідно до умов та правил, з якими клієнт погоджується під час відкриття картки:
10. Заключні положення
10.4.1. Договір може бути розірвано за ініціативою однієї із Сторін
snu90346405 1 августа 2026, 12:00
​Хочу висловити щиру вдячність службі підтримки monobank за високий рівень лояльності та допомогу у вирішенні мого питання.
​Виникла неприємна ситуація: через фінансові труднощі я запізнилася з обов’язковим платежем за кредитом буквально на кілька годин і внесла кошти 1 серпня замість 31 липня. Через це мені було перераховано відсотки за місяць за підвищеною ставкою.
​Звернулася в чат підтримки з проханням піти назустріч і перерахувати відсотки, оскільки раніше я завжди вчасно виконувала зобов’язання. Зі мною спілкувалася оператор Альона (табельний номер 12261).
​Альона вислухала мене з великим розумінням, не відповіла сухим шаблоном, а реально заглибилася в ситуацію, все детально пояснила та передала мою заявку фахівцям на індивідуальний розгляд для повернення різниці.
​Надзвичайно приємно відчувати таку турботу та людське ставлення до клієнтів у непрості часи. Окрема подяка Альоні за її чуйність, професіоналізм та оперативність! Банком дуже задоволена і щиро рекомендую! ❤️
monobankua 1 августа 2026, 16:01
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас 🫶
Qwerty1999 1 августа 2026, 8:25
Працюю з Монобанком ще з початку бета-тестування мобiльного додатку. Вважаю мобiльний додаток monobank найкращим банкiвським продуктом серед всiх укрбанкiв.
Маю невеличке побажання — при виборi партнерського кешбеку бажано додати пунктик «Вибрати ВСI», як це зроблено, наприклад, в мобiльному додатку ПУМБа.
Бажаю командi розробникiв та фахiвцям технiчноï пiдтримки продовжувати пiдтримувати високу якiсть розробки ПЗ та обслуговування клiентiв.
Всього найкращого.
monobankua 1 августа 2026, 15:54
Дякую за такий приємний відгук та пропозицію 🫶
Передали ваше побажання на розгляд.
Можливо, вона стане частиною наших змін ✨
banksholder 31 июля 2026, 13:18

Хочу висвітлити ситуацію з абсолютно неадекватною роботою фінмоніторингу та підтримки monobank.
Днями я пройшов повторну реєстрацію у застосунку, мої документи були успішно верифіковані, а картку — відкрито. Жодних обмежень на етапі реєстрації не виникло.
Однак одразу після проведення звичайної побутової покупки в продуктовому магазині («Сім-23») додаток заблокував рахунок, а згодом виставив екран розірвання угоди за п. 10.4 Умов та Правил із виведенням залишку коштів.
Зі свого боку я одразу надав усі необхідні пояснення та відправив офіційний лист на пошту фінмоніторингу. Підтримка банку запевнила, що питання передано спеціалістам і відповідь буде надана протягом доби.
Станом на зараз минуло вже понад 24 години, проте жодного висновку чи офіційного роз’яснення від банку я так і не отримав. Підтримка в месенджерах відповідає виключно шаблонами: «колеги працюють, чекайте)».
Окремо хочу підкреслити дискримінаційність цієї ситуації: моїм знайомим із аналогічною історією обслуговування банк зараз спокійно відновлює доступ і дозволяє користуватися рахунками, тоді як мій профіль без будь-яких обґрунтованих підстав заблокували після першої ж дрібної транзакції в супермаркеті.

У разі подальшого ігнорування та формальних відписок буду змушений до НБУ для перевірки дотримання банком прав споживачів фінансових послуг
monobankua 31 июля 2026, 21:39
Шкодуємо, що ви опинились в даній ситуації😔

Для перевірки вашого питання вже зв'язались з вами тут в особистих повідомленнях🙏🏻
Л о в и М о м е н т 31 июля 2026, 12:47
Доброго дня!
Я є клієнтом monobank (АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» — Монобанк). Я намагався здійснити інтернет-оплату на суму 3000грн на платформі Б К Бетон — гральний сайт.
Про те, банк відхилив операцію та встановив обмеження на здійснення будь-яких подальших інтернет-платежів. У службі підтримки мені повідомили, що банк вбачає в моїх операціях «ознаки незаконної діяльності».
Наголошую: це твердження не відповідає дійсності та є безпідставним звинуваченням.
Усі мої транзакції мають виключно законний та прозорий характер. На підтвердження цього я одразу надав (-ла) підтримці банку повний пакет доказів легальності коштів та самої операції.
Попри наявність усіх вичерпних документів та офіційних підтверджень, банк продовжує блокувати можливість розраховуватися карткою в Інтернеті та обмежує моє право вільно розпоряджатися власними коштами, не надаючи жодних конкретних юридичних обґрунтувань.
Вимагаю від monobank:
1. Повторно та неупереджено розглянути надані мною підтвердні документи.
2. Зняти безпідставні обмеження на проведення інтернет-платежів за моїм рахунком.
2. Надати чітку офіційну відповідь щодо ситуації, що склалася.
У разі ігнорування або надання формальної відписки, офіційну скаргу з усіма додатками та доказами буде направлено до всіх структур, які допоможуть та притягнуть до відповідальності даний банк. (В НБУ скарга уже направлена!) + даний банк та його ставлення до клієнтів буде розрекламовано в усіх соцмережах.
Окремо наголошую, що даний інтернет-платіж здійснювався на користь компанії БК «Бетон», яка провадить свою діяльність у сфері організації та проведення азартних ігор абсолютно законно, на підставі відповідної державної ліцензії та діє відповідно до Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор.
Усі транзакції з ліцензованими організаторами азартних ігор є цивільно-правовими операціями, які повністю дозволені чинним законодавством України.
Блокуючи мої платежі та обмежуючи роботу з даною платформою під приводом «сумнівності» чи «незаконності», АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» (monobank) чинить свавілля, перевищує свої повноваження та безпідставно ущемляє мої законні права як споживача фінансових послуг. Банк фактично самовільно обмежує моє право розпоряджатися власними коштами на користь легального суб'єкта господарювання, що порушує ст. 1066 Цивільного кодексу України та Закон України «Про платіжні послуги».
Сподіваюся на оперативне та адекватне вирішення проблеми представниками банку.
monobankua 31 июля 2026, 21:36
Розуміємо, що ця ситуація для вас неприємна. 😞

Відповідно до умов і правил, з якими ви погодилися під час оформлення картки, банк має право відмовити у проведенні окремих фінансових операцій.

При цьому на інших ресурсах картка працюватиме у звичайному режимі.

Також колеги вже зв'язалися з вами та підготують офіційну відповідь щодо цієї ситуації.
OrestBrokovich 31 июля 2026, 0:43
Хочу попередити всіх клієнтів monobank, які планують відкривати валютні депозити. Банк використовує маніпулятивні методи в інтерфейсі (так звані Dark Patterns), щоб виманити ваші кошти без права дострокового повернення, а підтримка та НБУ потім просто розводять руками. Ситуація наступна: у мене були власні євро на картці, і я вирішив відкрити 3-місячний депозит. Коли заходиш у меню «Депозити», додаток яскраво підсвічує головну фішку — можливість дострокового розірвання. Ти розраховуєш на цю гнучкість, вибираєш валюту EUR… і в цей момент повзунок дострокового розірвання тихо, без жодного спливаючого вікна чи попередження, зникає з екрана! Банк вирішив, що попереджати клієнта про те, що для валюти правила кардинально інші та жорсткіші — необов’язково. Як результат — кошти заблоковані. Моя офіційна претензія до керівництва банку закінчилася шаблонною відпискою в стилі «ви самі дурак, треба було вичитувати дрібний шрифт перед підписанням». Навіть скарга в НБУ не допомогла — регулятор надіслав бюрократичну відповідь, де слово в слово повторив виправдання Монобанку. Юридично вони прикрилися договором, але фактично — це чисте введення клієнта в оману через агресивний UX/UI дизайн додатка. Опція не просто «недоступна» — її умисно приховали без попередження споживача.Оцінка банку за відсутність чесності та прозорості — 1. Гроші я, звісно, заберу в день закінчення терміну (автопродовження вже вимкнув), але мати справу з банком, який будує пастки у своєму «найкращому додатку», більше не буду. Будьте уважні та не вірте першим екранам у mono!
monobankua 31 июля 2026, 18:12
Шкода, що у вас склалося таке враження 😔

Усі умови щодо депозиту є відкритими та доступними для ознайомлення до моменту його оформлення.

Валютний депозит не передбачає можливості дострокового розірвання. Ця інформація відображається під час відкриття депозиту в застосунку, а також міститься в договорі, з яким можна ознайомитися перед підтвердженням оформлення.
Cavhin 30 июля 2026, 17:33
Это лучший банк, а обслуживание. На любое обращение- моментальный ответ.
monobankua 30 июля 2026, 18:34
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день🫶🏻
Yuzkova 30 июля 2026, 13:57
Монобанк — один из самых популярных и хороших банков для меня 🖤
Отдельно хочу поблагодарить оператора Дениса, лучший просто ✌🏽
@monobank.ua хорошие все-таки специалисты у Вас 🫶🏽
monobankua 30 июля 2026, 18:33
Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно❤️
shelvs 29 июля 2026, 21:10
Будь яка співпраця з моно приносить тільки позитив, легкість, сервіс та задоволення. Як тільки стало питання про відкриття фопа, навіть на секунду не задумалась в якому банку відкривати. Служба підтримки то окрема тема, їм іноді хочеться просто написати щоб запитати як справи) додаток максимально зручний, послуги максимально розширені. Одним словом — найкращі 🫶🏻дякую
monobankua 30 июля 2026, 13:46
Нам дуже приємно❤️
Дякуємо, що поділились своїм досвідом🥰🐾
Sviatoslava 27 июля 2026, 16:29
Хотіла зареєструватися в моно, але додаток видавав помилку. Написала їм в офіційний чат у вайбері, скинула дані з Дії (фізичних документів із собою не було, бо реєструвалася не з дому). Потім ще був короткий відеодзвінок. Оператор спілкувався нормально, ввічливо, тут питань немає.Але фінал розмови — це просто жесть. Мені відмовили у створенні картки. Коли я запитала чому, мені сказали, що причину відмови вони назвати не можуть. Серйозно?! Причина відмови на МОЮ картку — це якась таємниця від МЕНЕ ж самої? Навіщо тоді було збирати мої документи через вайбер і влаштовувати цей відеозв'язок? Мені 17 років, картку за законом я вже давно можу відкрити сама, але монобанк просто витратив мій час, забрав дані й нічого не пояснив. Попрощалася, поклала слухавку і більше повертатися до них не хочу.
monobankua 27 июля 2026, 18:06
Розуміємо, що очікували іншого 😔

Ми приймаємо зважені рішення щодо обслуговування, аналізуючи дані з різних перевірених джерел.

Якщо щось зміниться — одразу вам повідомимо 🙏
Наталія Ігнатюк 27 июля 2026, 13:50
Хочу щиро подякувати команді Monobank за швидку, уважну та професійну підтримку. Моє звернення щодо спірної операції не залишилося без уваги — співробітники оперативно відреагували, детально пояснили подальші дії та допомогли розпочати процедуру оскарження. Дуже приємно, що банк дійсно підтримує своїх клієнтів у складних ситуаціях. Бажаю всій команді успіхів, мирного неба та вдячних клієнтів! 🇺🇦
monobankua 27 июля 2026, 15:58
Дякуємо за теплі слова, нам дуже приємно ❤️
dadi123 27 июля 2026, 12:54
Хочу щиро подякувати співробітнику Monobank за високий рівень професіоналізму, уважність і людяне ставлення. Я звернулася з непростою ситуацією щодо неочікуваного списання коштів за підписку. Замість формальної відповіді я отримала реальну допомогу: співробітник уважно розібрався в ситуації, взяв на себе більшу частину комунікації, усе перевірив, контролював процес і щиро намагався допомогти знайти рішення. Саме такий сервіс формує довіру до банку. Дуже вдячна за підтримку, небайдужість і відповідальне ставлення до клієнтів. Вважаю, що така робота заслуговує на відзнаку та заохочення. Дякую!
monobankua 27 июля 2026, 13:59
Дякуємо за відгук!
Раді, що залишили приємні враження ✨
Минфин
Ответ администратора
30 июля 2026, 15:19
Відгук зараховано (на 30.07.2026).
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Noni Woodju 25 июля 2026, 16:23
Швидко і продуктивно, на мою скромну думку найкраща банківська підтримка саме у monobank. У крайньому зверненні спілкувався з менеджером Олександром (11000), питання було вирішене ну дуже швидко!
monobankua 25 июля 2026, 17:45
Дуже приємно! Дякую, що поділились 🫶🏻
ira i 25 июля 2026, 0:54
Швидка, цілодобова служба підтримки. Оператор Богдан, допоміг розібратися з дуже специфічним запитом, технічний відділ допомагав йому. Дуже задоволена якістю обслуговування.
monobankua 25 июля 2026, 17:45
Дякуємо за відгук 🫶
Це дуже нас мотивує! 😻
lizuun2700 24 июля 2026, 22:49
Господи это лучший банк, удобный, в службе поддержки монобанк я пишу как лучшей подружке, сразу отвечают и с чем угодно помогут🩷🩷🩷
monobankua 25 июля 2026, 12:14
Вдячні за ваш відгук, нам дуже приємно 🫶
Анастасія Сидорська 24 июля 2026, 22:22
Допомагала Вікторія (табельний 12607). Дуже приємна дівчина, допомогла з поверненням коштів (бо якийсь користувач помилково відправив мені кошти). Довелося трошки побавитися відправленням скрінів екрану через ПК, бо програма монобанк забороняє знімки екрану у самому застосунку. Тож робила фото через веб-камеру свого ноутбуку, авхавха.
Все вирішили швидко, без зайвих проблем. Оператор дуже приємна пані (ще й з гумором), тож, було приємно взаємодіяти)
Сподіваюся, у неї все добре! Гарного їй дня
monobankua 25 июля 2026, 12:10
Дякуємо, раді старатись для вас 😊
Олександр Шурипа 24 июля 2026, 20:26
Ситуація наступна. Списали кошти 3 рази загалом на суму під 1000, хоча я підписок не робив ніяких. Навіть зайти на сервіс цей не можу бо не реєструвався.
Щоб ви собі розуміли ну скільки підтримка допомагала) ну ніколи такого за 32 роки не бачив) і допомагали зайти на цей кабінет і так і сяк, і переживали щоб далі не було списань таких, і з підписом в дії помогли, а відповідають в секунді, ніби вживу спілкуєшся. Мою проблему так вирішують як ніби це їх проблема
Сприяли поверненню коштів і їх повернули
Окрема подяка Марії, табельний номер 11877 ну просто золотце) скажіть їй хай нам ще мені щоб ми познайомилися хах)
Як вона мені допомагала, я не знав що робити вона і це пропонувала і це, щоб ми вирішили майбутню проблему зі списаннями і такого більше не повторилося.
Я не знаю, дайте їй премію місячну) і зробіть правою рукою Гороховського)
12606 теж дякую) окреме привіт)
monobankua 25 июля 2026, 11:42
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день🫶🏻
Volodymyr Baranik 24 июля 2026, 17:09
Хочу висловити щиру подяку оператору monobank Христині, № 12997.

Це справді чуйна, уважна та високопрофесійна фахівчиня. Христина змогла розібратися в моїй ситуації та вирішити питання, з яким до цього не змогли допомогти оператори кількох інших банків.

Особливо вдячний за людське ставлення, терпіння, компетентність і реальне бажання допомогти клієнту, а не надати формальну відповідь.

Прошу передати Христині мою особисту подяку та позитивний відгук про її роботу. Бережіть і цінуйте таких фахівців.

Окрема подяка monobank за професійну команду та якісний клієнтський сервіс.
monobankua 24 июля 2026, 20:00
Дякуємо за відгук, нам дуже приємно🐾
Минфин
Ответ администратора
27 июля 2026, 13:08
Відгук не зарахований (на 27.07.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
cx5 24 июля 2026, 17:02
В монобанке раньше была весьма полезная функция месячного интернет-лимита. Впоследствии её заменили на гораздо менее полезную функцию дневного интернет-лимита, но и с этим можно было жить. К примеру, эта функция всё ещё оберегала от неприятностей, если аккаунт AWS взломают, запустят там максимальное количество инстансов EC2, а потом Amazon выставит счёт на десятки тысяч долларов — интернет-лимит в таком случае спас бы.

Однако недавно обнаружилось, что теперешняя версия интернет-лимита, по-видимому, больше не работает. Из описания в самом приложении и из разговора со службой поддержки следует, что интернет-лимит распространяется на оплаты, произведенные без подтверждения в приложении или через SMS. Тем не менее, вчера по моей карте были проведены транзакции, ни одна из которых не была учтена в интернет-лимите:

1. Автоматические ежемесячные списания по сохранённым реквизитам. Очевидно, такие списания являются оплатами без подтверждения. Раньше такие автосписания попадали под интернет-лимит, и это то, ради чего я устанавливаю этот лимит.

2. Покупка в интернет-магазине с вводом данных карты вручную без моего последующего подтверждения по 3-D Secure. Сумма покупки превышала установленный лимит, тем не менее, транзакция прошла. Раньше такие транзакции не проходили, и в информации о транзакции отображалось предложение повысить лимит.

Вижу в сложившейся ситуации проблему безопасности и введение в заблуждение относительно фактической функциональности интернет-лимита.

К сожалению, поддержка не смогла сообщить, в какой момент изменилось поведение интернет-лимита, отрицает существование проблемы, при этом их попытки объяснения непоследовательны и не имеют смысла. К примеру, объяснение о прошедшей оплате сверх лимита сначала заключалось в попытке загазлайтить меня, будто у меня уже были сохранены реквизиты карты в том магазине при предыдущей покупке (у меня не было предыдущих покупок там), а потом свелось к тому, что проверка 3-D Secure всё-таки была — поэтому транзакция не учтена в лимите — но приложение не спрашивало у меня подтверждение, потому что банк решил подтвердить транзакцию за меня.

Вдумайтесь в это на секунду: магазин проводит 3-D Secure, но банк делает подтверждение транзакции от моего имени, не спрашивая фактически подтверждение от меня! Оспаривать такую транзакцию через платёжную систему будет очень сложно, ведь для неё это будет выглядеть, будто покупатель сам подтвердил покупку вторым фактором.

Прошу обратить внимание и решить сложившиеся проблемы:

1. Это неприемлемо, если банк подтверждает транзакции по 3-D Secure от имени клиента без фактического подтверждения.
2. Это неприемлемо, что функциональность, связанная с безопасностью, меняется без уведомления клиентов.
3. Это неприемлемо, что описание изменившейся функциональности при этом остаётся старым и неактуальным.
4. Это не имеет смысла, что для платёжной системы и для целей учёта лимита транзакция выглядит подтверждённой пользователем, но подтвердил её банк самостоятельно.
5. В нынешнем виде от интернет-лимита мало смысла, когда автосписание может произойти на неоговоренную сумму, а банк не защитит, и когда платежи, подтверждённые банком самовольно, также не входят в лимит. Следует вернуть прошлое поведение, когда любые транзакции без явного подтверждения пользователем в момент транзакции попадали под действие лимита.

Прошу также ответить, в какой момент автосписания перестали учитываться в интернет-лимите.

Прошу не пытаться меня идентифицировать и не переходить в личные сообщения — вся необходимая информация предоставлена здесь и позволяет вести коммуникацию в публичном пространстве, а вся персональная информация уже была передана в поддержку.
monobankua 25 июля 2026, 15:07
Нам щиро шкода, що користування цією функцією залишило у вас негативні враження 😔

Дійсно, інтернет-ліміт не поширюється на операції, підтверджені через 3-D Secure у застосунку monobank або OTP-паролем. Так само регулярні (автоматичні) списання проходять поза межами інтернет-ліміту, адже це платежі, на які клієнт раніше надав згоду, зберігши реквізити картки та погодившись з умовами автоматичного списання. 👌

Також у ліміт можуть не зараховуватись операції де система проводить перевірку без додаткового запиту в застосунку або коду з повідомлення.Такий спосіб підтвердження визначається автоматично платіжною системою на підставі параметрів операції, які передає магазин та його банк.

Ваші зауваження щодо покращення опису функції інтернет-ліміту передано відповідальній команді. Також додатково перевіримо комунікацію з підтримкою 🙏

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о monobank, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.