Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.6 | 12.4 |
Подяка Жидок Наталії Анатоліївні!
Подяка!
Крадуть гроші, залишаючи без будь-якого вирішення
Серйозно? На дворі 2026 рік. У всіх сучасних банків уже давно існують дистанційна ідентифікація, відеоверифікація, можливість надати документи онлайн або інші механізми для клієнтів, які перебувають за кордоном.
Натомість мені просто сказали чекати, поки я фізично зможу приїхати в Україну. А до того моменту повна заборона на будь-які видаткові операції. Тобто я не можу скористатися власними грошима, які потрібні мені для життя.
Фактично банк вкрав мої кошти й не запропонував жодного реального способу вирішення ситуації дистанційно. Особливо дивує повна відсутність будь-яких альтернатив: ні відеозв'язку, ні можливості через довірену особу, ні можливості надати документи онлайн.
Дуже хотілося б, щоб банк нарешті почав думати про своїх клієнтів, а не змушував людей, які перебувають за тисячі кілометрів, залишатися без доступу до власних грошей.
Транзакції
Не зараховується «Національний кешбек» за квітень 2026 року.Дія та Ощадбанк не вирішують проблему.
Робота фінмоніторинга
Працівники відділення, включаючи начальницю відділення нічого не знають, доступу не мають, ну це нюанси,їх звинувачувати можливо неправильно, бо вони відправляють дані, а далі вже не контролюють виконання.
Так от, потім ще прийшло повідомлення на Вайбер, що рахунок під арештом, під постановою виконавчої служби, це при тому, що боргів я не маю в жодній організації, аліментів та штрафів відповідно теж.Добре, я вирішив переконатися в цьому і зробив запит до виконавчої служби, вони підтвердили, що дійсно ніяких постанов на мене не існує, звертався до Міністерства юстиції, моніторив в Дії, то ніяких порушень немає.
Ще один момент, звернувся по електронній адресі до Ощадбанку, то відповіли, щоб зняти арешт з картки, дізнавайтеся дані виконавця, що наклав арешт у виконавчій службі, а виконавча служба повідомляє, що саме банк повинен надати цю інформацію.
Висновок: кошти вже 2 місяці, навіть більше під блокуванням, це все замкнуте коло, гроші вам нажаль вже не повернуть, не мрійте про це.Тимпаче вже не вперше чую подібні випадки у людей, стосовно цієї банківської структури.
Відгук щодо мого досвіду роботи з Ощадбанком
Зараз не дуже часто користуюся, але вважаю цей банк хорошим і відповідальним. З повагою Данило.
Груба помилка касира та спроба керівництва відділення перекласти провину на клієнта.Груба помилка касира та спроба керівництва відділення перекласти провину на клієнта.
Нав’язування страхування з оплатою готівкою
Питання: поясніть та надайте, будь ласка, Указ чи положення, де прописано про обов’язок пенсіонеру придбати поліс страхування разом з оформленням картки киянина? А ще більше дивно, згідно якого закону банк не приймає оплату картою за це, а вимагає готівку?
Ощадбанк грабує і морозиться
Помогите пожалуйста
Не працює застосунок
не повернули депозит
Я є особою з інвалідністю II групи, потребую коштів на лікування та життєзабезпечення, про що банк був обізнаний під час обслуговування. Позбавлення мене доступу до власних заощаджень ставить мене у скрутне становище. Відмовились в віділенні приймати скаргу і видати завірений 2 екземпляр
К сожалению! Ужасное отделение 501
Такое впечатление, что попал в подвал на пытки!
Телефоны не берут!
Приходишь на отделение, разговаривают с тобой по хамски!!!
Не можно закрити карту онлай
Найгірший банк країни
Обслуговування
Не надійний банк
Ніколи не можна отримати конкретну відповідь
Завжди додаток працює зі збоями
Як Ощадбанк краде гроші клієнтів
Подяка керуючому та касиру