×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
проверяется
Инна Кондратенко 6 апреля 2020, 8:52
Спасибо за моментальное решение сложного для меня вопроса, за понимание, внимание и доброе отношение операторов онлайнПомощи, в частности Олександр помог мне провести заблокированный платеж в течении буквально минуты и объяснил как проводить платежи по квитанциям. Все было очень понятно, корректно и быстро!!!
Ни разу Приват Банк не принес мне отрицательных впечатлений, я в ужасе от стольких отрицательных отзывов(((
проверяется
PirogkovA99 6 апреля 2020, 8:23
Где получить список работающих отделений банка в Киеве?
проверяется
Anatoly6 6 апреля 2020, 0:03
Отделение по адресу: Запорожье, пр-т Соборный, 176
24.02.20 приблизно о 17год. 15хв я увійшов до відділення банку за адресою м.Запорїжжя просп. Соборний 170 для погашення заборгованості в сумі 9490грн, яку за повідомленням Приватбанку потрібно внести до 25.02.20 щоб не платити відсотків. Приблизно о 17г.20хв під час внесення коштів в термінал TS 203038сталося вимкнення двох терміналів і банкомата у вказаному відділенні. Через це не було вчасно зараховано 1400 грн з 9500грн моїх коштів. Після поданої заяви 16944690 на повернення, 1400грн було зараховано на мою карту 26.02.20 після 10- ї години. 01.03.20 з мого рахунку було списано 533.34 грн, а потім ще 32.32грн — по 11.03.20. Прошу повернути не законно списані кошти. Моєї вини в не своєчасному погашенні заборгованості немає
проверяется
Taniy45467678 5 апреля 2020, 20:00
Здравствуйте 04.04.2020 с моего счета были проведены незаконные транзакции без моего ведома и смс подтверждения, а точнее без каких либо уведомлений.
Большая просьба решить эту проблему и вернуть деньги
проверяется
V234567 5 апреля 2020, 19:50
Добрый день! Уже второй месяц не могу решить проблему блокировки карт в Привате. В середине Марта с карт сняли лимиты, обнулили до 0. Задолженность по карте бизнес я сразу погасила, при разговоре с оператором уточнила до какого времени могу погасить задолженность по карте Универсальной, ответ был до 25.04.20г, но 4.04.20 мне приходит уведомление что мои счета арестованы и указан счёт, на который я должна погасить задолженность. Задолженность в этот же день погашена. Но на карте задолженность осталась и насчитываются проценты. Скажите, на каком основании были заблокированы мои счета и тем более арестованы?!
prayforme 5 апреля 2020, 16:40
досадная ситуация. мой телефон каким-то чудным образом попал в базу отдела взыскания просроченной задолженности. с тех пор звонки от неизвестных номеров с угрюмым голосом оператора на том конце провода — мои любимые. не раз было сказано и не раз была зафиксирована инфа о том, что о должнике я ничего не знаю, связаться с ним не могу и передать информацию тоже. после подобного звонка от привата в конце осени на прямой вопрос о том, почему не спросили у меня при выдаче кредита клиенту, готова ли я ручаться за этого человека, четкого ответа не последовало. но уверена, что на этот случай у приватбанка припасена парочка пунктов в дкбо, согласно которым они могут обзванивать клиентов, которые к задолженности не имеют ни малейшего отношения. звонки прекратились на месяца три, а сегодня возобновились. и снова здрасьте. по какому алгоритму это работает? почему так и куда бежать? самое светлое пятно из всей этой истории — оператор Юлия, которая пусть и не смогла изменить неписаные законы взыскания, но хотя бы была вежлива, отвечала на мои вопросы и даже смогла на всякий пожарный отключить мой номер от смс-рассылки. а вопрос остается прежним. уважаемое руководство банка и отдельно супервайзеры линии взыскания, вы ведь понимаете, что должник, который и так скрывается, не станет лишний раз набирать ваш номер, чтобы удалить чей-то номер из базы. меж тем штрафы растут, должник остается должником, а мои отношения как клиента с вашим банком медленно, но верно заходят в тупик и, видимо, движутся к финалу :)
Приватбанк
Ответ банка
5 апреля 2020, 18:09
Добрий вечір!
Ваше питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. Про рішення Вам повідомлять відразу, як тільки будуть результати.
З повагою, ПриватБанк.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Layle 5 апреля 2020, 14:22
05.04.2020.мне необходимо было оплатить обучение. В связи с данной ситуацией, пела не идти в банк и оплатить дистанционно.
К огромному. Обалдению дистанционно не выходило. Необходимо было внести код услуги, естеств который я не знаю. Написала в поддержку, там оператор ответила вводите туда UA код. Не вышло писало не то. Три оператора говорили разное и не кто не смог помочь. Заходила с сайта, с полной версии. Только спустя несколько операторов и несколько моего потраченного времени. Присоединилась оператор АЛИНА. Девушка долго не раздумывая сообщила код услуги и я интервентски оплатила обучение. Спасибо большое
Приватбанк
Ответ банка
5 апреля 2020, 14:49
Добрий день!
Дякуємо Вам за теплі слова на адресу Аліни, та окремо приносимо вибачення за те, що після спілкування з іншими нашими операторами у Вас залишився неприємний осад. Наша ціль – клієнтоорієнтованість. Ми зробимо все можливе, щоб в подальшому Ви отримували лише позитивний досвід. Раді, що Ваше питання успішно вирішене.
З повагою, ПриватБанк.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Arxius 5 апреля 2020, 11:54
Приват банк незважаючи на заборону нараховує проценти по кредитним картам універсальна. Обовязковий платіж по карті універсальна негасить тіло кредиту а є звичайним процентом на тіло кредиту і незважаючи на заборону приходить і далі. Шахраї
Приватбанк
Ответ банка
5 апреля 2020, 13:25
Добрий день!
Дозвольте повідомити, що ПриватБанк, розуміючи складну ситуацію, що виникла внаслідок пандемії та введених додаткових мір для запобігання поширенню вірусу прийняв наступне рішення.
З 01.03.2020 по 30.04.2020 Банк відміняє нарахування штрафів/пені та відповідальності згідно з ст. 625 ЦКУ, а також до 31.05.2020 нараховує відсотки тільки за базовою процентною ставкою для клієнтів з простроченням зобов´язань по договору по кредитним карткам.
З повагою, ПриватБанк.
Serg82 5 апреля 2020, 8:34
Банк прислал мне такое письмо:

На жаль, Банк змушений призупинити операції по Ваших рахунках згідно з постановою про накладення арешту.

Вам необхідно врегулювати питання з виконавцем.

Дізнатись контактні дані виконавця, номер виконавчого провадження (ВП) Ви можете перейшовши на сайт Міністерства юстиції https://erb.minjust .gov.ua/#/search-debtors. Ha cañti

необхідно ввести своє прізвище і ім'я, або ІПН.

Call-центр Міністерства юстиції: 380 44 364-23-93 Дізнатись суму заборгованості, надання копії листа про накладення арешту, причини арешту Ви можете у виконавця.

При надходженні до нас запиту про зняття арешту від виконавчої служби, обмеження буде знято протягом 1-3 робочих днів,

На каком основании у меня арестовали счета? И уменьшили кредитный лимит с 19000 до 0 грн.? Я проверил на сайте Министерства Юстиции, у меня нет никаких штрафов, долгов и т.д.
Но у моего однофамильца, но с другим отчеством есть!
Разберитесь в этой ситуации! Сейчас все покупки через интернет, а я из-за чей-то ошибки не могу пользоваться счетами!
Приватбанк
Ответ банка
5 апреля 2020, 11:03
Добрий день!
Для того, щоб у Вас не складалося хибне враження про банк та ситуацію, дозвольте зауважити, що даного роду процедура проводиться при отриманні банком постанови від Державної виконавчої служби. Для зняття арешту Вам достатньо звернутися до Державної виконавчої служби. Зняття арешту доступне лише після того, як до банку надійде відповідний лист від Державної виконавчої служби.Сподіваємось, той факт, що дотримуючись законодавства ми не змогли задовольнити Ваші вимоги, не вплине на наші подальші стосунки. Банк завжди готовий до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України. 
З повагою, ПриватБанк.
Irina Ratushna 5 апреля 2020, 2:36
ПриватБанк онулив кредитний ліміт по підприємству, без попередження!!! Заборгованності по кредитній лінії не було. Постійно користувалися кредитним лімітом і вчасно повертали кошти. 7 років рахунки у Приват банку.
Моя компанія надає послуги інтернет зв’язку. Більшість клієнтів, залишаючись дома під час карантину, користуються інтернетом, його не вистачає в такій ситуації. Ми в скрутний час, щоб покращити людям якість замовили обладнання для розширення каналу, домовляємось про розширення каналу, а ПриватБанк без попередження онулює кредитний ліміт!!! Уряд кричить про кредитні канікули, а тут просто банк бере і онулює, це така допомого малому бізнесу???
Приватбанк
Ответ банка
5 апреля 2020, 10:37
Добрий день!
Нам шкода, що Ви відчули незручності. Дозвольте пояснити, що при розрахунку кредитного ліміту приймаються до уваги дані фінансової звітності, кредитна історія, статистичні галузеві показники та багато іншого.
Факторами, що можуть вплинути на перегляд Банком свого рішення є обсяг та стабільність обігу коштів по рахункам, що відкриті у Банку, досвід роботи підприємства, лояльність клієнта, відсутність прострочок за кредитними продуктами і т.д.
Продовжуйте активно користуватися послугами банку і шанси на підвищення кредитного ліміту збільшаться.
З повагою, ПриватБанк.
yazapravdy 5 апреля 2020, 2:33
Мне перечислили знакомые деньги, на еду, на мою карту для выплат (это мои личные средства!). Банк тут же самостоятельно и без предупреждения перевел мои личные средства, занятые мной, на продукты, на мою, кредитную карту. Банк аргументировал данный поступок тем, что «это система» (один ответ на все вопросы и всегда, пора придумать что то новенькое )! При этом у меня было в запасе ещё два дня, что б оплатить ежемесячный процент за пользование. И тем более из за ВВЕДЕНИЯ КАРАНТИНА В СТРАНЕ я правительство приняло решения о переносе банками дат платежей на месяц позже и отменить применение пеней и штрафов! В тот день я заплатила ещё и комиссию 6%!!! И все это благодаря Приват Банку! На следующий день я оплатила процент, так как и планировала и делала всегда и ежемесячно. Вопрос: с каких пор Приват Банк распоряжаться личными деньгами клиента без предупреждения? За то первый раз за лет 6, перед датой обязательного платежа за дней на 5 вперёд, названивали по 5 раз в день и закидывали смс на тему «типа напоминают мне, что б я не забыла»! 6 лет не забыла, а тут что забыла? Это как?
Приватбанк
Ответ банка
5 апреля 2020, 10:31
Добрий день!
Ми не бажаємо, щоб між Вами та банком були непорозуміння. Дозвольте пояснити, що введення карантину, а також інших заходів щодо боротьби із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території України, не звільняє клієнта від обов´язків щодо обслуговування кредиту згідно з умовами договору.
Якщо клієнт не вносить обов´язковий платіж, це вважається порушенням зобов´язань по договору.
Кредит буде вважатися простроченим. Але банк не буде здійснювати додаткових нарахувань за прострочення до 31.05.2020.
Щоб уникнути утворення простроченого платежу — з картки може бути списана сума на погашення поточного платежу за кредитним договором картка Універсальна. Нагадуємо Вам, що, згідно з умовами договору, необхідно погашення щомісяця, до 25 числа, в розмірі 5% (але не менше 100 грн) від залишку заборгованості на картці.
Інформація у виписці по картках оновиться автоматично.
З повагою, ПриватБанк.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
olalaz 4 апреля 2020, 23:00
Здравствуйте. Прошу заблокировать карту 5167 4901 9449 2006. На карту 29 марта в 19:30 были переведены 520 грн за товар. С тех пор никто не выходит на связь.
Приватбанк
Ответ банка
5 апреля 2020, 10:22
Добрий день!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулись з такою ситуацією.
Банк зацікавлений у тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку та затримання зловмисників, які вчиняють протиправні дії щодо клієнтів банку, але, на жаль, в описаній Вами ситуації банк обмежений у своїх можливостях. Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно законодавству, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк у свою чергу завжди готовий посприяти цьому будь-яким необхідним чином. У випадку спроби вчинення щодо Вас шахрайських дій, банк не може виступати в ролі заявника в поліцію, так як стороною, проти якої ці дії було спрямовано — є Ви. Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо Вам звернутися до правоохоронних органів, які можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом усю необхідну інформацію.
З повагою, ПриватБанк.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
IgorDemikhov 4 апреля 2020, 18:24
Дуже цікаво, без попередження обнулили ліміт підприємницький, чого до речі не можна робити за умовами договору, в котре просто підставляють, користуємося продуктами банку бо просто немає альтернативи, а так, в нас в країні відносини банку і клієнта приблизно як в гопніків і їх жертв, або рекетирів і бізнесу, я знаю що у відповідь буде стандартна відписка-цитата, пишу просто щоб був ще один відгук
Приватбанк
Ответ банка
4 апреля 2020, 19:56
Добрий вечір!
Ми запросили в особистих повідомленнях Ваші контактні дані, щоб перевірити інформацію детальніше.
З повагою, ПриватБанк.
Юля Подольчак 4 апреля 2020, 16:23
В час пандемії, коли люди не мають доходів, все закрито приват банк знімає всі гроші!
Мій кредитний ліміт сягав 15000тис, коли я поклала на картку 30000тис, банк повідомив мене що я не платоспроможна і зняв кредитний ліміт!!!?? Як, чому, ви хворі там всі??
Далі ще веселіше, чоловік теж мав необережність зберігати гроші на кредитці, теж зняли.
Ви найгірший, найненадійніший, найбрехливіший банк України!!!
Вам довіряли!!! Ви лишили людей без грошей!!!
Приватбанк
Ответ банка
4 апреля 2020, 17:45
Добрий день!
Ми розуміємо, що зміна ліміту могла стати несподіванкою. Дозвольте пояснити, що ліміт встановлюється для кожного клієнта індивідуально та розраховується за допомогою складної математичної моделі, що включає в себе сотні факторів. Також важливо зазначити, що при зменшенні, змінюється лише доступна для користування сума кредитних коштів, а Ваші особисті кошти Банк не списує. Хочемо зазначити, що активне користування продуктами банку може позитивно вплинути на суму ліміту в майбутньому.
З повагою, ПриватБанк.
Елена Маркович 4 апреля 2020, 10:53
Дитина загнали кошти на якісь інтерактивні ігри, завдяки швидкому зреагуванню батьків і допомозі працівників Приватбанку, кошти були поверненні на рахунок. Особлива подяка Станіславу, який допоміг розібратися в даній ситуації. Дуже компетентний працівник.
Приватбанк
Ответ банка
4 апреля 2020, 11:27
Добрий день!
Раді, що Ваше питання було успішно вирішено.
Дякуємо за зворотній зв'язок! Завдяки йому ми розуміємо, що знаходимось на вірному шляху.
З повагою, ПриватБанк.
Demis 4 апреля 2020, 9:55
Отделение по адресу: Винница, пр-т Коцюбинского, 60
У березні місяці не зміг повернути до 25 числа на карту ПБ використаний ліміт з відомих всім причин ( карантин ). Банк запровадив штрафні санкції за несвоєчасне повернення коштів. Кожен день мені нараховувалася пеня. Як розуміти законопроект Верховної ради 3220 який забороняє банкам застосовувати штрафні санкції за несвоєчасне повернення коштів в період карантину COVID19? Це просто жахливо, коли банк наживається на клієнтах, тоді як весь світ страждає від пандемії
Приватбанк
Ответ банка
4 апреля 2020, 11:12
Добрий день!
ПриватБанк, розуміючи складну ситуацію, що виникла внаслідок пандемії та введених додаткових мір для запобігання поширенню вірусу прийняв наступне рішення, щодо умов користування кредитною лінію по всім кредитним карткам.
З 01.03.2020 по 30.04.2020 Банк відміняє нарахування штрафів/пеней та відповідальності згідно з ст. 625 ЦКУ, а також до 31.05.2020 нараховує відсотки тільки за базовою процентною ставкою для клієнтів з простроченням зобов'язань по договору по кредитним карткам.
На жаль, за інформацією наданою Вами в заявці до відгуку не вдалося ідентифікувати Вас та кредит, про який йде мова. Тому, щоб перевірити інформацію по даному питанню ми звернулись до Вас в особистому повідомленні.
З повагою, ПриватБанк.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
ASS125 4 апреля 2020, 8:43
Также хочу сообщить. Звонят моим знакомым и каждый день их коллектора угрожают маме с 2 мя маленькими детьми если не оплатят кредит то они их поришают, снимают у неё деньги с детских поступлений у неё сын инвалид и их это не волнует. Вопрос куда смотрит Зеленский и правительство они всто раз хуже МФО. Минфин примите меры а то начнётся гражданская революция и тогда это уже не остановить, Приватбанк это преступное сообщество, воры и уголовники.
Приватбанк
Ответ банка
4 апреля 2020, 10:49
Добрий день!
Дзвінки інформаційного характеру про наявність заборгованості були здійснені виключно в силу втрати зв'язку з клієнтом і порушення виплати за договором, таким чином клієнту надається номер для зворотного зв'язку з банком для вирішення проблемної ситуації.
Ми звернулись до Вас в особистому повідомленні та запросили контактні дані, щоб розібратись в ситуації детальніше.
З повагою, ПриватБанк.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
ASS125 4 апреля 2020, 8:32
Отделение по адресу: Харьков, ул. Танкопия, 23
Приватбанк не законно удерживает деньги за билеты, вчера позвонил на горячую линию Укрзализныци и мне сказали что деньги за билеты давно вернули в банк, банка свою очередь не законно удерживает их и не отдаёт тоже депозит. Я уже обратился в соответсвующие органы с заявлением с признаками мошенничество. Банк только себя обслуживает, вы посмотрите на зарплаты начальства их банка в период карантина миллионные зарплаты а с людей снимают последнее. Также хочу сообщить у меня есть соседка пенсионерка у неё пенсия 2780грн а последние 3 месяца она получает пенсию 1800, человеку за 80 лет и все обращения ее в банк остаются не отмеченными. Соседку зовут Новосельцева Ольга Сергеевна город Харьков ул. Харьковских -Дивизий 18/2 кВ. 43 приватбанк ворует ее пенсию.
Приватбанк
Ответ банка
4 апреля 2020, 10:43
Добрий день!
Відповідно до офіційної інформації на сайті Укрзалізниці регламент зарахування коштів складає 30 днів за скасованими рейсами. Як тільки кошти будуть поверненні з боку Укрзалізниці у банк, кошти будуть зараховані на картки клієнтів.
Щодо зарахування пенсії, то хочемо звернути Вашу увагу, що виплату пенсії проводить пенсійний фонд. В даному випадку, Банк є лише отримувачем коштів, які в свою чергу зараховує на картку клієнта в тому розмірі, який надійшов до банку на ім'я даного клієнта. Якщо в клієнта є питання, він завжди може звернутись в підтримку банку за будь-яким авторизованим каналом звернень, що вказано на сайті: https://privatbank.ua/ — наші фахівці будуть раді допомогти.
Також ми звернулись до Вас в особистому повідомленні, щоб уточнити, які саме труднощі у Вас виникають з отриманням депозитного вкладу.
З повагою, ПриватБанк.
Ірина Кравчук 4 апреля 2020, 1:57
Доброго вечора шановний Приватбанк!
Я постараюсь якомога коротше описати цю історію, яка зі мною сталась. В мене старший синочик застрахований., і коли в ньго сталась ангіна., я звернулась в банк по тел через карантин, де мені сказали просто подАти довідку вд лікаря та св про народження дитини. отримавши виписку з лікарні я зателефонувала аби дІзнатись як првильно Передати фото документів, мені пояснили, правда довідка вже по словах працівниці мала б бути перної форми 027 «о» з трома печатками іт.д. Це не була для нас пробблема..,, хоч коли ми страхувались ваш працівник в банку пояснила, що це все легко вібувається: буцімто, Ви- страхуєтесь, якщо Боже борони хворієте, зранку довідка, навечір- компенсація… Будь який кашель сопельки у дітей -на це все є відшкодування у формі виплат. ми коли з обома дітьми почали хворіти цієї зими, то принісши довідку з лікарні виявилось що наш випадок не страхується.
Згодом працівниця по телефону розказувала, що розгляд відбуваєтьсяя 10 днів. Та, яка казала про форму довідки назвала 30 днів. Запитання до банку та керівництва: як саме і кільки часу відбуваєтья розгляд страхового випадку?? яка з наразі трьох операторок говорить правду????? Пройшло кілька днів, превірила платежі по картках і виявилось що гроші внесок за саму стахівку не забрані з картки!!! тобто страховий поліс за цей міс не був оплачений!!!!!!- грощі автоматично мали би зняятись з картки, тобто якраз в період між повідомленням банку про страховий випадок і очікуварням одужання Мали би знятись кошти з рах на оплату полісу. ГРОШІ НА РАХ БУЛИ. Я Вчора подзвонила і про це повідомила працівника -їх оператора. Вона сказала що нічого страшнного і гроші знімуться 4 числа наст міс. — тобто сьогодні, в квітні., і що до мене передзвонить страховий агент протягом поточного дня чи наступного. я чекала. 3, 04 ніхто не передзвонив. я зателефонувала сама перепитала в чому справа, адже я раніше все вчасно подавала і зрештою гроші списуєте з рах за страхівку ВИ!!! і тут почалось: одна розказувала мені про те що страхова дала відмову через те що не сплачений був поліс І що мене обовязково інформував банк про те що страх не оплачено, що ви нагадували повідомленнями, то хо чу вам ствердити що їхі в помині не було!!!!!,( на це звісно доказом слугує мобільний тел), інша ваша працівниця зауважила що це відбулось через те що діагноз фаринготонзиліт і тонзиліт ( ангіна) це вивляється різне, абсолютно інша річ!!! — нестраховий випадок., і що страхується лиш «тонзиліт». Хочу довести ваc та ваших співробітників і співробітниць до відома що і одне і друге є ангіною.!!! Жах! Стільки часу я витратила лиш на розмови з вашими операторами-конультантами.!!! Я згаяла повно часу, краще б потратила його на двох малюків. Шановнй банк! Я разом з сімєю є вашими клієнтами. Мій покійний чоловік ще до березня цього року був vip- клієнтом приватбанку. Я зрозуміла як ви дбаєте про здоровя ваших клієнтів! Я щиро просила ваших працівниць розібратись з цією ситуацією., на що вони відмовили. Адже ми є вашими клієтами, а страховики — вашими партнерамми.
До нещодавна я також користувалась карткою голд, куди були постійні немалі надходження. Я закрила її на деякий час. І планувала відкрити знов. Але після цього випадку з вашою страхівкою я передумала. Дякую.
Приватбанк
Ответ банка
4 апреля 2020, 10:07
Доброго ранку!
Дозвольте звернути Вашу увагу, що ПриватБанк не є страховим агентом. Зі сторони банку лише надається сервіс, за допомогою якого можна укласти угоду та зручно проводити оплату на страховку. В свою чергу, рішення про виплату компенсації приймає саме страхова компанія. У Вашому випадку, згідно із відповіддю страхової компанії на отримання компенсації, вказана хвороба не є такою, яка була вказана в списку хвороб в договорі, за якими передбачена виплата коштів. Ви можете ознайомитись із відповіддю страхової компанії в Приват24 меню «Мої рахунки» — «Страховки» — «Мої страховки» — Причини відмов« — »Історія заявок по страхових подіях".
Щодо оплати страховки, то в подальшому, рекомендуємо заздалегідь вносити кошти на картку, з якої проводиться списання платежу на страховку. Так як у випадку, коли на момент списання платежу, на картці буде недостатньо коштів, Банк не зможе провести даний платіж. Ви можете перевірити інформацію про доступний баланс коштів по картці на день списання в Приват24 меню «Мої рахунки» у виписці по картці.
Щодо коректності наданої Вам консультації на лінії підтримки нами буде проведена перевірка. За результатами якої з Вами зв'яжеться співробітник банку.
З повагою, ПриватБанк.
Oksanaa20 3 апреля 2020, 23:50
Спасибо оператору он-Лайн чата за оперативность и помощь в решении проблемы, которую две недели немогли никак решить
Приватбанк
Ответ банка
4 апреля 2020, 9:24
Доброго ранку!
Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ваше питання було успішно вирішено. Задоволений Клієнт — це показник нашої роботи, і ми раді бачити, що докладені нами зусилля дають свої плоди.
З повагою, ПриватБанк.

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
USD 27.100 28.650
EUR 29.200 29.860
RUB 0.3150 0.3600
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
USD 27.100 28.650
EUR 29.200 29.860
RUB 0.3150 0.3600
Все курсы банка
Реклама
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о Приватбанке, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.