Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 листопада 2020, 14:58

Купівля квартири у Black November: акції та знижки від забудовників Києва

Основні повідомлення про підвищення цін закінчились і почалися акційні пропозиції. І їх кількість просто вражає. У листопаді забудовники «пом’якшують» курс знижками, пропонують гнучкі та індивідуальні умови розтермінування, а деякі навіть готові підписати додаткову угоду про повернення коштів без штрафів у випадку, якщо інвестор передумав купувати квартиру. Деякі забудовники навіть встигли запропонувати знижки до Чорної п'ятниці, яка буде 27 листопада цього року.

«Мінфін» зібрав акції та знижки на квартири у столичних ЖК.

Новинка - питання читачам. Що вигідніше на вашу думку: купівля акційної квартири чи особливі умови розстрочки? Пишіть у коментарях свою думку або діліться досвідом.

Київміськбуд

Кількість зданих житлових комплексів: 63
Кількість комплексів, що будуються: 32
Дата заснування: 1955 рік
Власники: Ліліан Моїсей та Віталій Нестор

За місяць компанія відзвітувала про введення в експлуатацію ЖК «Каховська» та присвоєння житлової адреси для 4 та 5 будинків: вул. Каховська, 56 та 62-А.

Вже у листопаді «Київміськбуд» проінформувала, що Державною архітектурно-будівельною інспекцією України видано Сертифікат на ЖК Пектораль. Комплекс розташований за адресою: бульв. Кольцова, 7-а у Святошинському районі м. Києва (ІІ пусковий комплекс – секції 3, 4, 5).

ХК «Київміськбуд» прийняла черговий об’єкт корпорації «Укрбуд» – ЖК «Чарівне місто». Цей житловий комплекс налічує майже найбільшу кількість інвесторів серед усіх об’єктів «Укрбуду».

Ціна: від 20 493 грн/м². Знижка до 10% при повній оплаті. У продажу 1, 2, 3 і 4-кімнатні квартири.

Київміськбуд розпочав продаж квартир в житловому комплексі «Кирилівський гай»

Поруч з житловим комплексом станції метро Лук‘янівська та Дорогожичі, лісопаркова зона для прогулянок і відпочинку, загальною площею 12 га. У продажу 1, 2, 3 та 4+ кімнатні квартири. Площа квартир від 43.2 м² до 154.8 м². Діють знижки при 100% оплаті: знижка 10%, при 50% оплаті: знижка 5%. Ціна «квадрату» від 26 730 грн, з урахуванням знижки при 100% оплаті.

Голова правління-президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір зазначив, що є складнощі з прийняттям ЖК «Арт Хаус» та «Солар Сіті». Зараз вони на стадії вирішення у структурах, впливати на які «Київміськбуд» не має можливості.

На сьогоднішній день «Київміськбудом» в цілому прийнято 17 об’єктів корпорації «Укрбуд». Це ЖК «Пектораль», «Новомостицький», «Сонячна Рів’єра», «Харківський», «Гармонія», «Кирилівський гай», «Гвардійський», «Freedom», «Lake house», «Twin house», «Urban park», «Академ Парк», «Шевченківський», «Поділ Град», «Злагода»,«Оберіг – 2» і «Чарівне місто». Три з них вже введені в експлуатацію, отримано поштові адреси.

Дивитись також: Де вигідніше купити однокімнатну квартиру в Києві в новобудові (відео)

Старт продажу квартир у будинку №5 житлового комплексу «Star city»

У продажу з’явився будинок №5 житлового комплексу «Star city», що у Дніпровському районі столиці по вул. Каунаській, 27.

У житловому комплексі можна обрати 1, 2 і 3-кімнатну квартиру з різною площею і плануванням. За умови повної оплати діє знижка на квартири у розмірі 10%.

Квартири доступні також у розстрочку до грудня 2022 року, з першим внеском від 30% та у кредит.

Вартість квадратного метра від 22 488 грн/м², а з урахуванням знижки — від 19 565 грн.

Мінус 15% у ЖК Urban Park до кінця року

«Київміськбуд» з серпня розпочав продаж квартир у ЖК Urban Park, який раніше будував «Укрбуд». Житловий комплекс знаходиться у Деснянському районі столиці на вулиці Магнітогорська, 5. Найближча станція метро — «Лісова».

Забудовник продовжив до 31 грудня 2020 року акційну пропозицію — знижка до 15% на квартири у ЖК Urban Park.

У продажу 1, 2 і 3-кімнатні квартири різних планувань, площею від 42 до 94 м². Вартість квадратного метру складає від 25 400 грн, а з урахуванням знижки — від 21 590 грн/м².

Комплекс має складатися з 10 багатоповерхових будинків з підземним паркінгом, а також власним дитячим садочком.

До кінця року також діє пропозиція «Сплачуйте розстрочку і після введення ЖК». Також надаються знижки на паркомісця в окремих комплексах — докладно про них читайте у вересневому огляді акцій.

Компанія має програму лояльності, за якою при повній оплаті квартири можна отримати додаткову знижку від 3% до 20%, в залежності від комплексу та черги будівництва. Прайс на квартири оновлюється кожного місяця. А перевірити інформацію про зміну базової вартості житла можна на сайті компанії у розділі «Покупцям».

GEOS

Кількість зданих житлових комплексів: 15
Кількість комплексів, що будуються: 6
Дата заснування: 2004 рік
Власники: Михайло Миколайович Голиця та Ферук В'ячеслав Іванович

Black November — знижки до 10%

БК GEOS перетворює листопад на велику Чорну П’ятницю.

Компанія пропонує обрати квартиру з наступних варіантів:

  • ЖК бізнес-класу Central за 14 500 грн/м² при 100% оплаті або 14 900 грн/м² при оплаті від 50% вартості квартири у Запоріжжі.

  • ЖК Aria від 41 000 грн/м², при 100% виконаних монолітних роботах за словами компанії.

  • Знижка 10% на квартири в ЖК Family&Friends. Вартість від 17 000 грн/м².

  • Smart-квартира в столиці за ціною передмістя — від 610 000 грн в ЖК Orange City.

Пропозиція дійсна для квартир у будинку №2, який планують ввести у 2 кв. 2022 року. Мінімальна площа квартир 29 м², а вартість 21 000 грн/м². Також діють знижки -7% на обрані квартири. Також є варіант оплати квартири у розстрочку від забудовника: термін до 3 років і мінімальний перший внесок від 5%. Будинок №2 на етапі «зведення першого поверху» за словами менеджерки з відділу продажів ЖК Orange City.

Читати також: Операції з нерухомістю: які податки доведеться платити

К.А.Н. Девелопмент

Кількість зданих житлових комплексів: 7
Кількість комплексів, що будуються: 5
Дата заснування: 2001 рік
Власник: Ніконов Ігор Володимирович

ЖК «Паркове місто»: старт продажу 9-ї черги, вартість від $900 м²

Забудовник анонсував відкриття продажів у новому будинку комплексу, який буде готовий в 1-му кварталі 2023 року.

«Паркове Місто» — бізнес-клас у Подільському районі, по вул. Вишгородська, 45.

Вартість квартир 25 400 — 35 850 грн/м² станом на листопад 2020 року.

ІБК Обрій

Кількість зданих житлових комплексів: 1
Кількість комплексів, що будуються: 4
Дата заснування компанії: 2014 рік
Власники: Власова Катерина Миколаївна та Власов Володимир Олександрович

ЖК «Місто квітів» Парковий квартал

ЖК «Місто квітів» Парковий квартал знаходиться по вул. Тираспольська, 43 Подільського району столиці, на території в 11 га. ЖК знаходиться в оточенні великих лісових масивів: Сирецького дендропарку, парків Дубки й Сирець. До станції метро «Сирець» 15 хвилин пішки: три зупинки метрополітену до центру міста.

Наразі будується 4, останній, пусковий комплекс. Введення в експлуатацію – 3 квартал 2021 року.

Акція «Твої 40,31 м² у будинку 10Б, секція 2, вже у продажу!»

Парковий квартал «Місто Квітів» оголосив старт продажу однокімнатних квартир площею 40,31 м² у будинку 10Б, секція №2.

Кількість квартир, представлених у продажу, обмежена: 10 однокімнатних квартир останнього, четвертого пускового комплексу.

Актуальну ціну за квадратний метр за умови 100% оплати або в розстрочку необхідно уточнювати у відділі продажу. Станом на листопад, вартість квартир з вищенаведеним плануванням складе орієнтовно $40 000 — $42 000. Такі квартири є на різних поверхах. В середньому, вартість квартир в комплексі складає 22 050 — 31 300 грн/м². Забудовник надає розстрочку до вересня 2021 року з індивідуальним графіком платежів: як помісячно, так и поквартально. Розтермінування розраховується тільки на несплачену суму «квадратів».

Пропозиція діє до 30 листопада 2020 року.

Акція «Найкраща пропозиція для 3-кімнатних квартир»

У листопаді в продажу три 3-кімнатні квартири від забудовника. При купівлі у розстрочку вартість м² фіксують у гривні до вересня 2021 року включно.

Акція поширюється на 3-кімнатні квартири площею 90,67 м² у будинку 10Б, секція 1 і 2, 4 пускового комплексу Паркового кварталу «Місто Квітів». Орієнтовна вартість такої квартири $70 000.

Пропозиція діє до 30 листопада 2020 року.

ЖК UNO City House

ЖК UNO City House зводять у Шевченківському районі Києва, за адресою: вул. Олени Теліги, 25, що в 5 хвилинах пішої ходи від станції метро «Дорогожичі». У 25-поверховому будинку з підземним паркінгом і терасою на даху спроєктовано 263 квартири.

На першому поверсі буде розташована комерційна нерухомість. Вона включатиме продуктовий магазин, салон краси, кафе, аптеку та відділення банку. На другому – офіси. На 24-ому та 25-ому – розмістяться квартири у двох рівнях.

Введення в експлуатацію – 3 квартал 2021 року.

Акція: «Фіксація ціни в гривні на 9 місяців на ТРИкімнатні та ДВОрівневі квартири»

Акція жовтня дійсна в листопаді та поширюється тепер не тільки на дворівневі, а й на трикімнатні квартири комплексу.

В листопаді 2020 року при купівлі дворівневої чи трикімнатної квартири в ЖК UNO CIty House з розтермінуванням платежу, забудовник фіксує ціни в гривні на 9 місяців. Тобто до липня 2021 року включно. Перший внесок – від 40%. Вартість квартир в комплексі 24 950 — 37 000 грн/м².

Пропозиція дійсна до 30 листопада 2020 року.

Stolitsa Group

Кількість зданих житлових комплексів: 13
Кількість комплексів, що будуються: 5
Дата заснування: 2016 рік
Власники компанії: Владислава Молчанова та Іван Молчанов, громадяни Литви — Марина Познякова, Тумєнас Раймондас та Агне Рузгиєне. Ісак Валентин Михайлович.

Будинки №3 та №4 2-ї черги ЖК «Seven» отримали сертифікат про прийняття в експлуатацію. Ознайомитись з документом можна за посиланнями Будинок №3 та Будинок №4. Всі квартири від забудовника продано.

Забудовник Stolitsa Group пропонує 10% знижку при повній оплаті квартири у ЖК:

Також діє розстрочка на квартири:

  • перший внесок від 30%,
  • строк від 1 до 3 років — в залежності від обраної черги будівництва та готовності будинку,
  • ставка — 0% річних, але розмір платежу прив'язаний до офіційного курсу долара.

У будинку спеціально залишають стіни без штукатурки, за словами компанії так легше створити свій ідеальний інтер'єр або зробити перепланування.

Без штукатурки стіни простіше розібрати: жодного пилу, розчинів, додаткових витрат і нервів.

Що цікаво, у житлових комплексах можна зробити перепланування ще на етапі будівництва будинку. Інвестор може звернутися зі своїми побажаннями до архітектора і забудовник обіцяє, що він допоможе реалізувати всі ідеї.

Вартість робіт при переплануванні оплачується додатково, а крайній термін замовлення перепланування — 4 місяці до введення в експлуатацію.

У листопаді відбувся старт продажу будинку №13-10 в ЖК Варшавський Плюс:

1-кімнатні квартири: від 1,15 до 1,46 млн. грн. з площею від 36 до 51 м²

2-кімнатні квартири: від 1,6 до 2,2 млн. грн. з площею від 61 до 86 м²

3-кімнатні квартири: від 2,06 до 2,15 млн. грн. з площею 90 м²

Дворівневі квартири: від 2,86 до 3,8 млн. грн. з площею від 132 до 176 м²

Ціна кожної квартири залежить від таких параметрів, як: тип планування, поверх, площа, вид з вікон та інших факторів. Ціни вказані без знижок.

Інтергал-Буд

Кількість зданих житлових комплексів: 34
Кількість комплексів, що будуються: 19
Дата заснування: 2003 рік
Власник: Зубик Володимир Володимирович

Акційна пропозиція: квартира тижня в ЖК «Паркові Озера-2»⠀

Загальна площа — 75,97 м2. У квартирі є велика кухня, дві житлові кімнати та власна тераса площею 10,56 м2. Ціна квартир у цьому комплексі — від 25 200 грн/м², є додаткова опція від забудовника — квартири з ремонтом. Минулого місяця вартість квартир починалася з 24 000 грн/м2.

Для довідки: старт продажів квартир у новому житловому комплексі «Паркові Озера-2» розпочато у вересні. Забудовник пропонує однокімнатні квартири площею від 42 м2, двокімнатні — від 57 м2 та трикімнатні — від 76 м2.

Всього заплановано зведення 4 будинків, які будуть з'єднані стилобатом, під яким розмістять паркінг. На 2 поверсі планують нежитлові приміщення, квартири розмістяться, починаючи з 3 поверху. Перші 2 будинки будуть здані у експлуатацію у 4 кв 2022 року. 3 та 4 будинки планують побудувати до 3 кварталу 2023 року.

Акційна пропозиція: квартира тижня в ЖК «Теремки»

#КвартираТижня_ІГБ — трикімнатна квартира у житловому комплексі «Теремки», загальна площа — 86,46 м². Ціна — від 21 500 грн/м².

Також є додаткова опція від забудовника — квартири з ремонтом.

«Пом’якшуємо курс! Акційна пропозиція -5% на всі квартири»

Інтергал Буд продовжив акцію — знижка 5% на всі квартири для декількох комплексів:

  • Акція діє до 15 листопада у ЖК «Причал 8», також у комплексі діють спеціальні ціни – від 20 500 грн/м2. Ця пропозиція дійсна до 18 листопада.

  • ЖК «Паркові Озера-2» за адресою Воскресенська, 2а, акційна пропозиція діє до 30 листопада.

  • ЖК «Теремки», додаткова знижка -5% на всі квартири, до 30 листопада. Акційна вартість квартир від 20 500 грн/м2, також можна замовити ремонт у розстрочку на період до 1 року з першим внеском – 20%.

  • В ЖК City Hub до 15 листопада діє знижка 15% на окремі квартири і 5% — на абсолютно всі інші квартири комплексу.

  • ЖК Академ Квартал — знижка -5% діє до кінця листопада на всі квартири, кладові, комерційні приміщення. На окремі видові квартири діють знижки до 15%. Вартість квартир у комплексі від 19 350 грн/м2. Проте, у комплекса є питання з документами на будівництво: Реконструкція існуючих виробничих приміщень, а не будівництво багатоквартирних житлових будинків, тому варто окремо консультуватися з юристами.

Читати також: Депутати оголосили війну недобудовам: чи захистить це покупців

ЖК Sky Avenue: знижка 2 500 грн на кожний м2 на одно- та двокімнатні квартири

У листопаді діє знижка на одно- та двокімнатні квартири комплекса.
Комплекс розташований в кількох хвилинах від Севастопольської площі, забудовник обіцяє закриту прибудинкову територію без автомобілів, велосипедні доріжки, підземний паркінг, променад для прогулянок з фонтаном у центрі. Середня вартість квартир 24 700 — 44 050 грн/м². Термін дії пропозиції 29 жовтня — 30 листопада 2020.
Також є можливість придбати квартиру у розстрочку до 3 років. Мінімальний початковий внесок – 30%.

Saga Development

Кількість зданих житлових комплексів: 6
Кількість комплексів, що будуються: 12
Дата заснування: 2015 рік
Власник: Вавриш Андрій Валентинович

У листопаді забудовник анонсував нові умови розстрочки на більшість своїх комплексів, з пільговим періодом та розділенням ризиків між продавцем та покупцем через волатильність курсу. Розмір першого внеску і термін відрізняється у кожному ЖК. На прикладі одного з них «Мінфін» вирішив розписати деталі пропозиції.

ЖК O2 Residence

У компанії оновили умови розстрочки на трикімнатні та дворівневі квартири. Деталі розстрочки:
• перший внесок — 10% (до акції було 30%);
• термін виплат — до 24 місяців: перші 12 міс. без відсотків, з 13 по 24 — під 9,9% річних на залишок (до акції термін був на 6 міс. без подорожчання);
• строк дії розстрочки — до кінця листопада.

Скориставшись новими умовами купівлі, перший рік ціна на квартиру буде зафіксована. Наступні 12 місяців здорожчання складе 9,9%. Розстрочка діє на трикімнатні та дворівневі помешкання в O2 Residence.

Також є пропозиції щодо розстрочки на 1- та 2-кімнатні квартири:

  • аванс від 30%, можливо і менше при індивідуальних умовах;
  • розстрочка на 24 міс: перші 6 міс. безвідсоткова, з 7 по 24 міс. — під 9,9% річних на залишок.

Вартість квартир у комплексі 20 150 — 25 100 грн/м².

Забудовник готовий підписати додаток до договору на будь-яку квартиру, в якому буде вказано, що протягом 6 міс. інвестор може розірвати договір в односторонньому порядку і повернути всю суму без штрафів.

Також, при купівлі квартири, забудовник обіцяє прописати в договорі курс долару, та в разі його зростання більш ніж на 10% порівно поділити ризики. Наприклад, якщо під час підписання курс був 28 грн/$, і він змінюється в межах + 10%, то інвестор все одно платить по курсу 28. Якщо раптом курс зріс до 32 грн/$, то забудовник ділить ризики з інвестором і останній платить за середнім курсом 30 грн/$.

Група компаній DIM

Кількість зданих житлових комплексів: 4
Кількість комплексів, що будуються: 5
Дата заснування: 2014 рік
Власник: Насіковський Олександр Володимирович

Black Friday в ЖК Новий Автограф: «Встигни придбати квартиру з вигодою до 405 000 грн»

Чорна п’ятниця – чудовий привід аби придбати те, що давно хотілося за найпривабливішою ціною. І це стосується також і житла. Група компаній DIM пропонує придбати квартиру у ЖК «Новий Автограф», що розташувався біля парку Перемога, неподалік від метро «Дарниця», зі знижкою до 12%.

Акція діє до 30 листопада 2020 року: знижка 12% на придбання квартири, за умови першого внеску від 30%. Кількість квартир, що можна придбати з такою знижкою – обмежена.

Тип планування

Площа

Стандартна Ціна

Знижка

Акційна Ціна

1Л-1

59,10

2 366 630

283 996

2 082 634

2Г-2

79,97

2 702 202

324 264

2 377 938

2Г-2

79,97

2 702 202

324 264

2 377 938

2В-2

79,94

2 701 189

324 143

2 377 046

2Г-2

79,97

2 702 202

324 264

2 377 938

3А-1

99,48

3 375 526

405 063

2 970 462

2В-2

79,94

2 735 123

328 215

2 406 908

2Г-2

79,97

2 736 150

328 338

2 407 812

3А-1

99,48

3 375 526

405 063

2 970 462

3А-1

99,48

3 375 526

405 063

2 970 462

Акція «Ціни зафіксовано»

Группа компаній DIM пропонує скористатися новою спеціальною пропозицією:

– знижка 10% на перший внесок та фіксація курсу 28 грн/долар.

Акція діє з 01 травня до 30 листопада 2020 року включно. Курс зафіксовано – 28.0003 грн за долар.


При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від учасників Рейтингу київської нерухомості та інших забудовників.
Дані в огляді взяті з сайтів забудовників. Про діючі акції та ціни на квартири докладно консультують у відділах продажів ЖК.
Читайте попередні огляди акцій і знижок на новобудови Києва, щоб порівняти умови та зрозуміти тенденції на ринку нерухомості.
Підписуйтеся на телеграм-канал з акціями та новинами світу нерухомості!

Анна Максимова

Коментарі - 14

+
+30
Анна Максимова
Анна Максимова
12 листопада 2020, 15:39
#
Вітання всім)
Що вигідніше на вашу думку: купівля акційної квартири чи особливі умови розстрочки?
Пишіть у коментарях свою думку або діліться досвідом.
+
+73
ballistic
ballistic
12 листопада 2020, 16:04
#
Вторічка вигідніше і надійніше ;)
+
0
SerGor
SerGor
15 листопада 2020, 0:26
#
100500% Вы правы?
+
0
niko 555
niko 555
12 листопада 2020, 23:04
#
Якщо є на руках вся сума - то перший варіант, якщо не вистачає - то другий)
+
+15
ballistic
ballistic
12 листопада 2020, 16:03
#
ЖК «Паркові Озера-2» від Інтеркал-Буд - це незаконна забудова!

Будівництво ще не почалося, ділянка не призначена для забудови, 5 років йде судова боротьба проти рейдерського захоплення цієї ділянки.
+
+30
Анна Максимова
Анна Максимова
12 листопада 2020, 16:21
#
Дякую за коментар, читала і до минулого випуску щодо Паркових коментарі з цього приводу. Ви вважаєте, що вони не побудують там?
+
+15
ballistic
ballistic
12 листопада 2020, 16:41
#
Пріснопам'ятний Укрбуд ще 5 років назад намагався там розпочати будівництво і пропонував продаж квартир ЖК Переможець Але забудова там незаконна, суди забудовник програв. Київрада проти забудови.

Інтергалбуд спобував йти цим самим шляхом, але вже зупинився, бо отримав значний спротив від місцевих активістів. Потенційним інвесторам я категорично раджу обходити стороною цю будівничу аферу.
+
+25
Анна Максимова
Анна Максимова
12 листопада 2020, 17:08
#
Дуже дякую за таку інформацію! Я завжди кажу, що коментарі на Мінфіні від наших користувачів - найцінніший контент (за умови, якщо знаєш хто пише по суті).
+
0
bonv
bonv
12 листопада 2020, 16:13
#
Основні повідомлення про підвищення цін закінчились і почалося падіння цін і на первинці і на вторинці:)))
+
0
Анна Максимова
Анна Максимова
12 листопада 2020, 16:22
#
Та якби ж то) знову отримую смс-ки з попередженням #будеттолькодорожать (
+
+44
bonv
bonv
12 листопада 2020, 16:29
#
Щоб потім впасти ще сильніше:)) Скоро тема виживання стане більш важливішою ніж купівля нового житла...
Україна може зіткнутися з однією з найсильніших економічних рецесій за десятиліття через пандемію коронавірусу, що призведе до стрімкого зниження доходів громадян. Про це йдеться в огляді управління з координації гуманітарних питань ООН за жовтень 2020 року.
Унаслідок такої рецесії понад 9 млн осіб зіткнуться з бідністю, констатували в управлінні ООН. Від початку пандемії коронавірусу приблизно 80% домогосподарств втратило доходи. Водночас у 40% українських сімей як мінімум один член лишився без роботи.
+
+28
Анна Максимова
Анна Максимова
12 листопада 2020, 17:20
#
В нас і так більшість населення України виживає, а не живе. Локдаун це яскраво підкреслив. 
Чому 1-к квартир майже немає навіть на початку продажів у більш-менш надійних забудовників? Тому що їх скуповують всі свої. Але ж жити десь потрібно всім, не дивлячись на коронакризу. У колі моїх знайомих, люди купували своє житло (так, доречі вторинку з готовим ремонтом). Тому що орендувати вже не було терпіння і люди шукали стабільності хоч у якійсь сфері свого життя.
+
+6
bonv
bonv
12 листопада 2020, 17:26
#
А багато хто скупляв житло щоб потім здавати.. А тут пандемія.. Збитки.
+
0
bonv
bonv
12 листопада 2020, 16:14
#
- В чём секрет вашего успеха?
- Я каждое утро смотрю гороскоп и прогноз погоды.
- И?
- И поступаю ровно наоборот!:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися