Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 вересня 2020, 15:21

Осіння нерухомість: акції, розстрочки та знижки на квартири в Києві

Літо пролетіло, проте, початок нового ділового сезону поки що не виглядає надто врожайним на акції та знижки на квартири від забудовників.

Компанії анонсували початок продажів нових житлових комплексів, які обіцяють побудувати за 2-3 роки. На ще незбудовані квартири девелопери готові запропонувати знижки від 3% до 15%. Дисконт отримують ті, хто ризикне оплатити майбутні метри повністю.

Також збільшуються терміни розстрочки. Забудовники надають можливість оплачувати житло і після введення в експлуатацію. Активно рекламують купівлю квартири у іпотеку, хоча відсоткові ставки за іпотечними кредитами суттєво не зменшуються.

Ситуація на ринку нерухомості підігрівається і за рахунок проблем з банком «Аркада». У серпні НБУ визнав цей банк неплатоспроможним. Але «Аркада» — це не тільки банк, під його керівництвом будували кілька житлових комплексів.

«Мінфін» зібрав актуальні пропозиції на квартири від забудовників у Києві.

Київміськбуд

Кількість зданих житлових комплексів: 63
Кількість комплексів, що будуються: 26
Дата заснування: 1955 рік
Власники: Ліліан Моїсей та Віталій Нестор

Мінус 15% з нагоди початку продажів у ЖК Urban Park

«Київміськбуд» з серпня розпочав продаж нерухомості у житловому комплексі Urban Park, що будується у Деснянському районі столиці на вулиці Магнітогорська, 5. З нагоди поновлення продажів, до 31 жовтня 2020 року купити квартиру можна зі знижкою до 15%.

У продажу 1, 2 і 3-кімнатні квартири різних планувань, площею від 42 до 94 м2. Вартість квадратного метру — від 21 590 грн. Відділ продажу відкрито біля будівельного майданчика.

Пропозиція: «Сплачуйте розстрочку і після введення ЖК»

ХК «Київміськбуд» оновила умови розстрочки для нових угод, що будуть укладені з вересня до кінця 2020 року для наступних житлових комплексів:

  • ЖК «Райдужний»,

  • ЖК «Каховська», буд. 4 і 5,

  • ЖК «Медовий»,

  • ЖК «Медовий-2»,

  • ЖК «Італійський квартал»,

  • ЖК «Абрикосовий»,

  • ЖК «Урлівський-1»,

  • ЖК «Урлівський-2»,

  • ЖК «Mirax»,

  • ЖК «Отрада».

Перший внесок складає від 30%-50%, в залежності від обраного комплексу.

У компанії діють знижки на паркінги в Києві. При повній оплаті знижка від 5% до 40% на машиномісця у наступних комплексах:

  • ЖК «Французський квартал», вул. Анрі Барбюса, 52/1 — вартість паркомісця від 319 200 грн. Знижка від ціни -10% при повній оплаті. Комплекс введений в експлуатацію.

  • ЖК «Отрада», просп. Відрадний, 93/2 — вартість паркомісця від 450 000 грн. Знижка -10% при повній оплаті. Комплекс буде введений в експлуатацію в грудні 2021 року.

  • ЖК «Медовий», вул. Радченка, 27-29 — вартість від 477 000 грн, знижка -5% при повній оплаті, строк введення ЖК — грудень 2020 р.

  • ЖК «Медовий-2», вул. Радченка,27 — вартість від 323 400 грн, знижка -10% при повній оплаті, строк введення ЖК — жовтень 2021 р.

  • ЖК «Mirax», вул. Глибочицька, 43 — вартість від 600 000 грн, знижка -10% при повній оплаті, строк введення ЖК — вересень 2020 р.

  • ЖК «Manhattan City», просп. Перемоги, 11-Б - вартість паркомісця від 375 000, знижка -10% при повній оплаті, введення — вересень 2020 р.

  • ЖК «Урлівський-1», вул. Причальна, 11 - вартість паркомісця від 360 000 грн і знижка -10% при повній оплаті. Строк введення — жовтень 2021 р.

  • ЖК «Урлівський-2» — вартість машиномісця від 514 800 грн, знижка -10% при повній оплаті, введення — грудень 2020 р.

  • ЖК на вул. Т. Строкача, 7 - вартість від 140 000 грн за паркомісце, знижка -40% при повній оплаті.

Повний перелік житлових комплексів з паркомісцями у продажу доступний за посиланням.

Компанія має програму лояльності, за якою при повній оплаті квартири можна отримати додаткову знижку від 3 до 20%, в залежності від комплексу та черги будівництва. Прайс на квартири, в тому числі і на комплекси Укрбуду в минулому, оновлюється кожного місяця.

ІБК Обрій

Кількість зданих житлових комплексів: 1
Кількість комплексів, що будуються: 4
Дата заснування компанії: 2014 рік
Власники: Власова Катерина Миколаївна та Власов Володимир Олександрович

Акція «Ціни зафіксовано в гривні в Uno City House»

Ціни на всі дворівневі, 2 та 3-кімнатні квартири зафіксовано в гривні на 6 місяців за умови придбання житла в розстрочку. Перший внесок – від 50%. Ціни зафіксовано на окремі двокімнатні та трикімнатні квартири на поверхах з 9 по 23.

Акція діє з 1 по 30 вересня 2020 року.

Акція: «Лімітований старт продажу однокімнатних квартир»

1 вересня почався продаж перших 6 однокімнатних квартир у будинках 10Б1, 10.1 і 10.2 у 4 пусковому комплексі Паркового кварталу «Місто Квітів». Вже на 3 вересня 3 квартири були куплені, залишилися помешкання тільки на 11 та 16 поверхах в будинку 10.2. Будинок планують ввести в експлуатацію у 3 кварталі 2021 року.

Кожна квартира передбачає кілька варіантів вартості, в залежності від того, чи купується житло у розстрочку з першим внеском від 30%, 50% або 70%, або з оплатою повної вартості, чи за рахунок кредиту від банку «Глобус». Також на ціноутворення впливає те, на якому поверху розташовано квартиру.

Цікаво, що одна з квартир на 11 поверсі була заброньована тричі — три клієнти обрали одну й ту саму квартиру і встали у чергу. Якщо у одного з покупців з якихось причин не вийде її придбати, черга перейде до іншого і так далі.

Квартири на останньому, 16 поверсі, користуються меншим попитом. Вартість квартири на 16 поверсі площею 40,8 м2 з урахуванням знижки 8% складе 1 138 320 грн. Знижка діє при повній оплаті. Отже базова ціна цієї квартири — 30 326 грн/м2, тоді як за умови 100% оплати — 27 900 грн/м2. Додатково потрібно врахувати комісію вашого банку за переказ коштів на розрахункові рахунки.

Щоб забронювати квартиру потрібно залишити паспортні дані (копії 1 та 2 сторінок, та сторінки з реєстрацією). Менеджери знімуть обрану квартиру з продажу на 3 календарні дні і очікуватимуть оплати від інвестора.

Вартість 1-кімнатної квартири площею 46,75 м2, яка не приймає участь в акції, складає 27 100 грн/м2 при повній оплаті. Квартира знаходиться в будинку 10Б-1, на 16 поверсі.

Забудовник надає знижку при повній оплаті квартири — 8%. Акція діє до розпродажу всіх квартир.

Кредитування

В парковому кварталі «Місто Квітів» діє партнерська програма кредитування від АО «КБ «ГЛОБУС». Для інвесторів діють пільгові умови іпотечного кредитування за програмою «Оселя в кредит» терміном до 20 років для придбання нерухомості на первинному ринку.

Три варіанти іпотечного кредитування по пільговому періоду:

  • на один рік зі ставкою 5,9%,

  • на два роки зі ставкою 13,5% річних у гривні,

  • на 36 місяців: перший рік – 10,9%, другий рік – 12,5%, третій рік – 13,9%.

Кредити надаються на строк від 1 року до 20 років, початковий внесок становить від 30% вартості квартири.

Максимальна сума кредиту — до 1 500 000 гривень.

Важливо зазначити, що ціна квадратного метра фіксується в гривні і далі не залежить ні від коливань валютного курсу, ні від ступеню готовності об'єкта.

Докладні умови кредиту

Кредит від Держмолодьжитло

Також є можливість придбати квартиру за програмою Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву за спеціальними умовами для придбання нерухомості на первинному ринку.

Переважне право на отримання «Довгострокового пільгового кредиту» надається сім'ям учасників АТО, сім'ям і самотнім громадянам, яким потрібна квартира площею менше нормативної.

Максимальний строк кредитування — 30 років, але не більше ніж до року досягнення позичальником пенсійного віку.

Перший внесок — не менше 10% загальної вартості квартири.

Процентна ставка — 14,1% річних у гривні.

Нормативна площа житла — 21 м2 на людину і додатково 10,5 м2 на сім'ю.

Довгостроковий пільговий кредит надається позичальникам віком до 36 років.

Позичальник повинен довести потребу в покращенні житлових умов. Приводом для покращення можуть бути погані санітарні умови, аварійний стан будинку, проживання двох і більше сімей в одній квартирі, інвалідність одного з членів сім'ї та інші фактори.

Умови кредитування

Інтергал-Буд

Кількість зданих житлових комплексів: 34

Кількість комплексів, що будуються: 18

Дата заснування: 2003 рік

Власник: Зубик Володимир Володимирович

Завершена акція «Даруємо 2 квитки до Європи»: обрані переможці

Мінфін слідкує за виконанням акційних умов забудовниками!

В перший день осені 2020 року за допомогою сервісу Random.org були визначені переможці акції «Даруємо 2 квитки до Європи». Ними стали Бібік Оксана Іванівна та Польгуль Лідія Стратіївна. Серед претендентів розіграні 2 подарункових ваучери на політ до Європи номіналом 200 євро кожен.

Для участі в акції потрібно було придбати квартиру у комплексі Sky Avenue до кінця літа та прийти на розіграш в офіс компанії. Ваучери безстрокові, від компанії Wizz Air.

«Справжня іпотека» від Інтергал-Буд

Забудовник «Інтергал-Буд» і «Глобус Банк» презентували програму «Справжня іпотека» зі ставкою від 2,99% річних у гривнях сроком кредитування до 20 років.

Статус будівництва ЖК Sky Avenue: 1 будинок (1 черга) — заявлене введення в експлуатацію — 2 кв. 2021

Детально ознайомитися з умовами кредитування

Акційні умови кредитування, за якими вже укладені Попередні договори купівлі-продажу

Перелік документів, необхідних для надання кредитних коштів на купівлю нерухомого майна (житлового або нежитлового призначення) в акредитованих об`єктах будівництва.

Умови кредитування:

  • Процентна ставка — від 2,99% на перший рік. При цьому, власний внесок має бути від 50% вартості житла. На послідуючі роки процентна ставка становить 20,90%. Якщо ж власний внесок становить від 20% до 29,99%, то процентна ставка складе 9,9% на перший рік та 20,9% на послідуючі роки.

  • Термін кредитування — до 20 років

  • Валюта кредиту — гривня

  • Разова комісія за надання кредиту — 1,9% від суми кредиту

  • Страхування обов’язкове для предмету іпотеки, після реєстрації права власності на об’єкт нерухомості. Страхування здійснюється виключно у погоджених з Банком страхових компаніях.

Термін дії акційної пропозиції до 9 вересня 2020 року.

Акційна пропозиція до старту продажів ЖК Паркові Озера-2

Старт продажів квартир у новому житловому комплексі «Паркові Озера»-2 розпочато. Забудовник пропонує однокімнатні квартири площею від 42 м2, двокімнатні — від 57 м2 та трикімнатні — від 76 м2.

Вартість м2 відрізняється в залежності від планування, поверху та форми оплати. 1-кімнатні квартири коштують від $1 164 м2, 2-кімнатні — від $978 м2. Це — вартість на умовах повній оплати. Для покупців, які готові сплатити повну вартість житла, роблять знижки від 3-7%. 3-кімнатну квартиру при повній оплаті можно придбати зі знижкою 7%.

Спеціально для 10-ти перших покупців забудовник приготував нову пропозицію: знижка 7% на квартиру у новій черзі «Паркових Озер». Акція діє з 1 вересня 2020 року.

Всього планують побудувати 4 будинки, які будуть з'єднані стилобатом, під яким розмістять паркінг. На 2 поверсі планують нежитлові приміщення, квартири розпочнуться з 3 поверху. Перші 2 будинки будуть здані у експлуатацію у 4 кв 2022 року, 3 та 4 будинки планують побудувати до 3 кварталу 2023 року.

Ремонт у розстрочку

Компанія «Інтергал-Буд» пропонує своїм покупцям додаткову опцію в житловому комплексі «Теремки»: ремонт у розстрочку на період до 1 року з першим внеском – 20%.

GEOS

Кількість зданих житлових комплексів: 15
Кількість комплексів, що будуються: 6
Дата заснування: 2004 рік
Власники: Михайло Миколайович Голиця та Ферук В'ячеслав Іванович

Останні квартири за ціною від 16 500 грн/м2

У період з 1 по 15 вересня 2020 року у ЖК Family&Friends діють акційні умови розстрочки:

  • строк до 42 місяців;

  • перший внесок від 5%;

  • ціна від 16 500 грн/м2.

Група компаній DIM

Кількість зданих житлових комплексів: 4
Кількість комплексів, що будуються: 5
Дата заснування: 2014 рік
Власник: Насіковський Олександр Володимирович

Спеціальна пропозиція на квартири у ЖК «Новий Автограф»

Группа компаній DIM оновила умови придбання квартир у ЖК «Новий Автограф».

З 1 вересня до 31 грудня 2020 року можна скористатися спеціальною пропозицією на квартири площею від 79 квадратних метрів та придбати їх у розстрочку на три роки.

Розстрочка з мінімальним внеском від 30%, розрахована до 1 вересня 2022 року. Залишок від вартості квартири сплачується покупцем рівними частинами, без нарахування відсотків. Кількість акційних квартир обмежена. Заселення планують у 4 кварталі наступного року.

Нагадуємо, що у вересні вийде новий рейтинг передмістя Києва. За 4 роки випусків рейтинг забудовників від порталу «Мінфін» став джерелом цінної інформації і для експертів, і для інвесторів. Та й самим забудовникам він допомагає ставати кращими.

При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від учасників Рейтингу київської нерухомості та інших забудовників.

Дані в огляді взяті з сайтів забудовників. Про діючі акції та ціни на квартири докладно консультують у відділах продажів ЖК.

Читайте попередні огляди акцій і знижок на новобудови Києва, щоб порівняти умови та зрозуміти тенденції на ринку нерухомості.

Підписуйтеся на телеграм-канал з акціями та новинами світу нерухомості!

Анна Максимова

Коментарі - 11

+
+35
Roma41
Roma41
7 вересня 2020, 17:08
#
Все эти скидки это хорошо. Но каждый случай уникальный. И теоретически человек сможет позволить себе несколько дополнительных квадратов. Вот только акционные квартиры — они не всегда лучшие по планировках в комплексе. И вам по акции никто не предложит оптимальную трешку на 70кв. Вам предложат неликвидную двушку на 67 кв. Вместо похожей на 62кв. С теми же 3-ма окнами. А эти лишние квадраты вы потратите на ненужную в вашем случае гардеробную. И деньги потрачены. Если скидка на все квартиры одинаковая — то это просто скидка за 100% оплату, которую все получают без акций. Подсоберите уже до нужной вам трешки.
+
0
vladymyrkiev
vladymyrkiev
8 вересня 2020, 20:54
#
Если для себя (и семьи), то лучше пусть будет 2к 67 квадратов, чем 62 при условии адекватномти планировок. Всегда будет потребность что-то поставить дополнительно
+
0
Alekspvl
Alekspvl
11 вересня 2020, 16:06
#
Чушь, далеко не каждому нужна трёшка, всё очень индивидуально и зависит от семьи.. И гардеробная очень полезная штука..!
+
0
Консультант порталу «Мінфін»
Консультант порталу «Мінфін»
7 вересня 2020, 17:29
#
Как инвестировать в золото, серебро и другие драгметалы

https://www.youtube.com/watch?v=ZIEWjYseEvY&feature=youtu.be

Подписывайтесь на youtube-канал «Минфина», комментируйте и задавайте свои вопросы экспертам под видео;)
+
+42
washburn
washburn
7 вересня 2020, 20:10
#
Акция - купи квартиру и получи +3% к возможности что мы ее достроим))
+
+15
bonv
bonv
8 вересня 2020, 17:09
#
Это раньше было — вырыть другому яму, а теперь — это называется продать жилье на стадии котлована…
+
0
Vasia42
Vasia42
22 вересня 2020, 10:04
#
Да! ви праві при тому що проблемних новобудов лише в Києві 232 https://bit.ly/2ElYiqU
треба перевіряти об'єкт в якому хочеш купувати, юристи в поміч
+
+15
bonv
bonv
8 вересня 2020, 11:37
#
«Антимонопольники» програли Микитасю всі трі суди у справі про змову на будівництві інституту Амосова.
https://www.epravda.com.ua/news/2020/09/7/664801/
+
0
Консультант порталу «Мінфін»
Консультант порталу «Мінфін»
8 вересня 2020, 12:16
#
Як перевіряти об'єкти нерухомості перед покупкою — покрокова інструкція:

https://www.youtube.com/watch?v=HqIWOPDI594&feature=youtu.be

Підписуйтесь на youtube-канал Finance.ua і коментуйте відео ;)
+
0
Kuzyalik
Kuzyalik
8 вересня 2020, 16:15
#
Кто-то в здравом уме покупает недвигу у строительных ОПГ?
+
0
1Sokrat1
1Sokrat1
8 вересня 2020, 19:15
#
Ну где вы видели сумасшедших, которые говорят, что они сумасшедшие? Даже Наполеоны и Черчилли из психушки считают себя адекватными :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися