Жахливо

Андрій2026-08-19 12:36:52
Хочу застерегти всіх від купівлі поліса медичного страхування (ДМС) у компанії VUSO. Лікарі-координатори цієї компанії роблять усе можливе, щоб не погоджувати призначення лікарів, відверто маніпулюючи медичними фактами задля економії коштів.Ситуація наступна: звернувся до кардіолога зі скаргами на високий тиск. Для пошуку причини гіпертензії (диференціальної діагностики) кардіолог призначив УЗД нирок. Відповідь координатора VUSO: «УЗД вам виписали просто для профілактики, відмова». Коли аргумент про профілактику не спрацював, бо дослідження призначено спеціалістом через симптоми, компанія змінила версію: «Гіпертензія — це хронічне захворювання, тому відмова».На слова, що мова йде не про лікування, а про діагностику, реакції ніякої. Далі ще абсурдніше. Записався до уролога, який також підтвердив необхідність УЗД нирок. Відповідь: «У вас хронічне захворювання нирок, тому УЗД не погодимо».Тобто дрібні кісти дворічної давності, які взагалі не є причиною поточного звернення і не впливають на тиск, стали для VUSO приводом відмовити в обстеженні гострого стану (кризів тиску). Координатор буквально каже: «Лікуйтеся у сімейного».Це повна зневага до клієнта та некомпетентність асистансу. Страхова просто чіпляється за будь-яке слово в анамнезі, щоб виставити виключення і позбавити человеку медичної допомоги, за яку сплачено гроші. Категорично не рекомендую медичне страхування від VUSO!
Вусо
19 августа 2026, 15:34
Доброго дня, пане Андрію! 👋
Мене звати Анастасія, я менеджер клієнтського сервісу страхової компанії VUSO.
Нам дуже прикро, що ви зіштовхнулися з такою ситуацією.
Будь ласка, повідомте номер договору або залиште номер телефону, щоб ми могли знайти вашу справу та детально розібратися в ситуації ℹ️

Коментарі до відгуку - 1

АндрійАндрій2026-08-19 15:50:49