Контакт центр не працює цілодобово

OlenaSima2025-10-08 10:06:10
Страхування від ВУСО в мене від роботи, і так сталося, що в мене виявлено певне захворювання. Коли я скористалася послугами страхової та звернулася через неї до лікаря, він мені назначив дообстеження. Треба було вияснити, чи покриває моя страховка це дообстеження, а це можна зробити або через кол-центр, або через чат, або через застосунок. В жодному з цих каналів мені не вдалося отримати відповідь на своє питання, просто тому-що ніхто НЕВІДПОВІВ. І дзвінок, і питання у чат буквально було проігнорувано.
Тепер мені можливо доведеться робити операцію, і страхова зазначила що вона може робити не компенсацію, а оплатити за мене, якщо це покриває страховка.
І якби, я не впевнена що лікарня буде чекати, коли ж страхова мені відповість.
Мені буквально довелося, коли я вперше стикнулася з проблемою кол-центра, сидіти в кабінеті у лікаря (нагадаю, що його надала страхова компанія), тикати кнопочки в чаті, просити зворотній дзвінок (лікар також попросив). На годиннику тоді було не пізніше 19:30. А «цілодобова» гаряча лінія передзвонила мені на наступний день після 10 ранку. І то я не впевнена, що вони дзвонили по запиту, а не щоб повідомити про «нестраховий випадок».
ВУСО самі це мені пояснюють «завантаженнестю операторів кол-центру», але Карл, вони не можуть бути завантажені настільки, щоб: 1) Не відповідати на дзвінки від застрахованих осіб після 16 та до 9 години.
2) Не перетефонувати за зворотнім дзвінком.

Моя думка полягає в тому, що ВУСО порушують умови контракту і варто переглянути їх відповідність стандартам страхової компанії. (А моєму роботодавцю переглянути умови з цією страховою).
Бо більшість негативних відгуків просто тому що ВУСО хочуть заробити грошей, а відпрацювати їх не дуже.
Вусо
8 октября 2025, 10:27
Доброго дня, напишіть номер Вашого страхового договору та деталі справи. Наші фахівці перевірять інформацію

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано