Мінфін - Курси валют України

Встановити

Співробітники придумають 100причин аби відмовити вам у виплаті відшкодування...

2/5
Sasha19942021-11-28 01:35:22
Якість погано!
Страхувала свою нерухомість ( будинок) через Приват Банк у СК Вусо, що можу сказати… будинок валиться в аварійному стані, через стихійні явища.
Співробітники: нехочуть чути клієнта, та бачити головні Факти а саме: документи які я додаю по сутті і які є Державним підтвердженням висновком події, а співробітники просто ігнорують та вимагають нереальний пакет документів (( якість погано!
На мою думку:
Для врегулювання справедливого рішення:
-Треба подавати позов до суду… щоб довести Справедливість, а не чекати що від вас (клієнтів) вимагають великий (стос) пакет документів...і годують завтра… завтра… завтра..., та просто тягнуть час… так аби не платити страхові відшкодування!
Вже закінчується місяць, від подачі страхового випадку, а відповідь: від «СК Вусо», я так і не отримала, страхову суму Невиплачують та тянуть часс…
Страхівку зроблять швидко… а от Виплату по страхівці, якщо випадково настане страховий випадок то огого чекати і чекати… а може і взагалі не чекати…
30 ноября 2021, 14:33
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 30.11.2021).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.

Коментарі до відгуку - 1

Sasha1994Sasha19942021-11-29 22:56:26
І взагалі якість погано, кладу одну зірку! Пояснюю чому! Подзвонила менеджер СК ВУСО і сказала Вам відмовлено у страховій виплаті. Подавайте до суду каже...о це Жесть..
Відгук успішно відредаговано