VUSO від Busfor - дуже задоволена
Нас прокидав перевізник. На нашу думку. На його думку, ми запізнились. По факту точка посадки була зовсім не поряд із анонсованою.
Окрім повернення коштів за рейс через Busfor, подалась і на компенсацію від ВУСО.
Згідно з офертою заявити про страховий випадок потрібно протягом 3 годин у разі запізнення пасажира на рейс і протягом 24 годин у випадку скасування перевізником. Я зателефонувала за 1 хв до того, як сплинули 24 години, але в мене прийняли заявку без питань :)
Це не перша страхова, з ким мені довелось спілкуватись, і маю сказати, що досвід цілком позитивний — швидко, чітко відреагували (при тому, що була неділя), далі комунікація пішла через емейл, після надання документів та реквізитів одразу оформили заявку на компенсацію, протягом тижня все прийшло.
До кінця не розумію, за яким з пунктів мені компенсували, але прийшло трохи менше ніж 40% (мабуть, без урахування зборів), але якщо це по статті запізнення, то я дуже вдячна, що мою заявку прийняли, не дивлячись на те, що я подала її через 24 години, а не пізніше 3 годин.