Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відгуки про компанію — 272

1/5
mixail1002022-08-02 14:22:40
Я потерпілий в дтп. Мав справу з виплатою в pzy. Гіршої страхової не бачив. Щоб довго не розказувати НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
5/5
Vit13582022-07-19 08:35:08
Я власник авто Ford Mondeo.Трапилась ситуація, що в ДТП потрапив в кінці лютого, коли сталися страшні події для нашої держави. ДТ врегулювували в онлайн режимі. Дуже був задоволений відповідальністю працівника Ольги та її сумлінністю, працювала чітко та швидко. Виплату отримав 28 лютого на свою карту, документи подав онлайн навіть не виходячи з дому
1/5
AnastasiiaDym2022-06-03 23:56:02
Не страхуйтесь з ПЗУ! Вони не виплачують страхові відшкодування!

Я перебуваю в Мексиці, перед поїздкою застрахувалась в ПЗУ на весь період часу. 30 квітня в мене почались сильні болі, я падала в овморок, не могла спати. Звернулась одразу ж в страхову, на що отримала листа у відповідь що в них немає партнерів в Мексиці і щоб я сама звернулась до лікаря а потім вони мені все відшкодують. Я мягко кажучи була вшоці від відповіді, незнайома країна, мова, і розбирайтесь самі. Отож я поступила як мені сказали, я звернулась до лікаря, провела всі обстеження, які мені обійшлимь в 16 тисяч гривень. В мене виявили аневризму, це як бомба, яку якщо не лікувати вона розривається і людина померає. Я у всьому тримала в курсі ПЗУ. Мені назначили дату операції, оскільки вона була невідкладна і коштувала до 7000 доларів. І за 4 дні до операції мені відмовили у виплаті, сказали що це не їх випадок, і перестали відповідати на мої питання. Просто кинули мене, при тому що додому я вернутись не можу, в нашій країні війна, а мене просто кинули з гострими болями! Я думала хоч отримаю відшкодування на меличний огляд який я проводила для вияснення обставин гострої болі. Та мені відшкодувати лише 2 тис з 16 тисяч гривень.

Гроші на операцію я таки назбирала серед небайдужих співробітників, трохи мала збережень, мені виплатили раніше зарплату і компанія в якій я працюю «Епам» також
помогла з виплатою.

Та я навіть уявити не можу що б робили люди які просто не мали б до кого звернутись. Це не страхова компанія, це шахраї, і про це має знати весь світ! Ганьба вам ПЗУ!!!

Я докладу всіх зусиль щоб люди не потрапляли у вашу пастку! Від страхової компанії у вас тільки Назва! Ганьба вам!!!
4/5
Anna555522022-02-07 13:22:01
Вже не перший рік мали в сім’ї поліси ПЗУ. Спочатку на машину чоловіка, потім на житло. А зараз ще й добровільна медична страховка від моєї роботи. Хочу сказати, що вчора навіть не сподівалася отримати допомогу. Оскільки знайомі скаржилися на збої всіх страхових. Але ПЗУ приємно здивували. Передзвонили, вибачилися, запропонували чат-бот через вайбер. Протягом 20 хвилин вирішили моє питання і я звирнулася до лікаря. Не знаю чи мені повезло, але рівень реально вразив. Особливо в час, коли всі перевантажені.
1/5
RIvaTNT2022-02-02 16:48:58
Невозможно дозвониться. 3й день пытаюсь вызвать врача. Вишу на телефоне по 40 минут и безрезультатно. Если заказать обратный звонок, то никто не перезванивает.
5/5
Viktor1982yt2022-01-27 00:01:32
З 2010 року страхую авто в ПЗУ Україна. На жаль, випадків вистачало( звісно, неприємно, коли маєш збитки. Однак з ПЗУ СПОКІЙНО. компанія не лише надавала високий рівень сервісу, а ще й постійно розвивається.
5/5
Marinna552022-01-19 07:55:19
Як і більшість людей пишу тільки негативні відгуки, не люблю писати.Але все ж таки почитавши відгуки про PZU стало прикро що багато негативу, в мене особисто був випадок в тому році по найдешевшій туристичній програмі випадок, за кордоном захворіла дитина, звернулись до лікаря, по приїзду надала чеки і всі кошти повернули в повному обсязі!
Коли щось трапляється хороше( маю на увазі виплати від страхової) то мало хто пише, а як тільки негатив то відразу я з числа другої категорії і це прикро. Страхування було за 200 грн. А виплатили 2600!!!
5/5
Marinna552022-01-19 07:47:57
Маю пенсійне накопичувальне страхування. Страховою компанією задоволена на всі 1000%. Впала на вулиці, отримала травму коліна, відразу зателефонувала в PZU повідомила, зафіксували! пройшовши лікування отримала ВИПЛАТУ від компанії через тиждень! Головне відразу щоб лікар все чітко прописав!!!
1/5
zzzzz332021-12-21 15:03:53
Попал в ДТП. Виновна другая сторона, застрахованная в PZU. Моё транспортное средство, 2018 года выпуска. Посчитали, что амортизация составляет 75%… ))))
Мне выплатили всего 25% от стоимости ущерба. Спасибо адвокату Карпова Ольга Викторовна. Сейчас подаём уже второй иск, об упущенной выгоде, так как моё транспортное средство меня кормит.
Рвите через суды этих мошенников по полной программе!!!
Не давайте им спуску!!!
Не позволяйте делать себя терпилами!!!
1/5
tulen323512021-12-15 18:34:37
Обходите десятой дорогой, купил полис в визовом центре в Одессе, в Германии сломал плечо,2 дня созвонов, переписки дайте заключение что операция срочная, говорю что немцы не дают, тогда возвращайтесь в Украину, там у вас бесплатное лечение, придется с переломом 2 дня ждать самолёт и лететь в Одессу, перелом оказалось не срочный случай, больше я не их клиент,2 дня проведенных в клинике плати сам может вернём в чем теперь я сомневаюсь