Жах
Керівництву ПРАТ СК «ПЗУ Україна»
Від: Бороденко Роман Вікторович, +380684252020
СКАРГА щодо неправомірних дій та некоректної поведінки персоналу 4 вересня 2026 року я надіслав електронною поштою пакет документів щодо страхового випадку. Сьогодні, 14 вересня 2026 року, о 09.17 я зателефонував для перевірки статусу справи.Співробітник повідомив, що документи зареєстровані лише 13 вересня (що є порушенням внутрішніх регламентів та затягуванням строків). Після цього, не завершивши виклик та не поклавши слухавку, співробітник почав нецензурно лаятися (матюкатися) на мою адресу, що було чітко чутно в ефірі.Враховуючи викладене, вимагаю: Невідкладно витребувати та прослухати аудіозапис зазначеної розмови від 14.09.2026 року.Провести службове розслідування та притягнути винного співробітника до дисциплінарної відповідальності (звільнення/догана) за грубе порушення професійної етики.Взяти розгляд моєї страхової справи під особистий контроль керівництва через штучне затягування реєстрації документів з 4 по 13 вересня.Надати мені письмову відповідь про результати розгляду цієї скарги на email.
Від: Бороденко Роман Вікторович, +380684252020