Мінфін - Курси валют України

Відгуки про компанію — 214

ralkoo2024-11-21 19:17:24
Працюю з Орантою як бізнес-клієнт. Страхую комерційну нерухомість та автопарк. Завжди задоволений сервісом: уважність до деталей, оперативність у врегулюванні питань і надійність – все на високому рівні. Рекомендую!
Vlad8882024-11-19 14:36:41
Нікому не рекомендую звʼязуватись з даною страховою компанією. Винуватець ДТП був застрахований у Оранта. Без мої згоди Оранта перерахувала на рахунок 17.500 грн, тоді як реальна вартість автомобіля складає 40.000+. Я як постраждала сторона маю бігати писати заяви, наймати незалежного експерта, писати різні заяви, щоб мені виплатили ті кошти які покриють ремонт. Я навіть вже не говорю про моральний збиток
19 ноября 2024, 14:55
Вітаємо! Ми служба підтримки НАСК «ОРАНТА» та ми допоможемо розібратися у ситуації, що склалася. Нам дуже шкода, що у Вас склався негативний досвід взаємодії з нашою компанією. Будемо вдячні Вам, якщо напишете нам номер Вашої справи на електронну пошту alona.antonova@assist.org.ua, для того, щоб ми могли ретельно розібратися у ситуації. Ми цінуємо кожен зворотній зв’язок від наших клієнтів, завдяки яким ми постійно вдосконалюємо якість надання послуг. Чекатимемо на відповідь! З повагою, Клієнтська підтримка НАСК «ОРАНТА»
Максим2024-11-19 10:24:04
Після стихії у мене пошкодило дах будинку. Поліс від Оранти допоміг покрити значну частину витрат на відновлення. Дякую за швидке рішення та підтримку!
Kantarjuy2024-11-16 21:22:40
Никому не рекомендую связываться с Оранта. Попали в ДТП, виновник клиент Оранта. Так как повреждения автомобиля были значительные около 130 тысяч грн, дело решали через суд, не по европротоколу. Оранта решила проигнорировать и решение суда и смету с официального СТО, и без моего согласия выплатить сумму которая покрывает 30 процентов от стоимости ремонта!!! Полный игнор клиентов! Готовьтесь ремонтировать свой автомобиль за свои деньги. Буду писать отзывы и на других сайтах, чтобы предостеречь от этих мошенников!
18 ноября 2024, 8:50
nestorenko2024-11-16 20:30:30
Моя дружина вперше потрапила в ДТП: її підрізав інший водій на трасі. Вона розгубилася і не знала, як діяти, але представник страхової Оранта буквально провів її за руку через усі процедури. Всі витрати покрили швидко й без жодного стресу. Ми всією сім’єю вдячні за такий сервіс!
levchenk2024-11-14 15:23:37
Автомобіль було пошкоджено через падіння гілки під час бурі. Виплата застрахованої суми покрила весь ремонт, навіть додатково вдалося зробити полірування! Особливо вдячний менеджеру Вадиму за підтримку і швидку комунікацію. Рекомендую компанію Оранта!
Олександр2024-11-08 16:39:04
Мою машину зачепили вночі біля будинку. Я одразу звернувся на гарячу лінію, і навіть у неробочий час отримав підтримку і консультацію. Процес виплати організували швидко, дуже задоволений. Рекомендую Оранту всім!
klimenko892024-11-04 17:06:52
Мав страхову подію — затопили квартиру. Оранта все оформила, гроші на ремонт отримав без проблем. Приємно, коли компанія реально піклується про своїх клієнтів і виконує свої обіцянки.
NaraSol2024-11-03 20:51:17
Ваш сайт зовсім не працює, я вже разів 10 ввела дані для покупки автоцивілки, і щоразу мене перекидує на головну сторінку.
Така ж ситуація була коли купувала автоцивілку на Кіа, але тоді проплата пройшла а договір не надіслали!!!
А тепер ні проплату зробити не можу, ні договір отримати
Що це за «якість» обслуговування"? Ви що найняли собі індуських програмістів?
4 ноября 2024, 9:03
Вітаємо! Дякуємо за те, що поділилися своїм досвідом. Ми завжди прагнемо до високого рівня обслуговування, і Ваші зауваження допомагають нам ставати кращими. Будь ласка, напишіть нам на електронну пошту alona.antonova@assist.org.ua Ваші контактні дані (номер телефону або ел.пошту) і ми зробимо все можливе для вирішення Вашого питання. Чекатимемо на відповідь! З повагою, Клієнтська підтримка НАСК «ОРАНТА»
Max2024-10-31 12:07:57
Порівнював кілька страхових компаній перед оформленням КАСКО на новий автомобіль. Вибрав Оранту через привабливі умови та прозорість договору. За півроку, коли потрібно було замінити пошкоджене лобове скло, компанія все організувала і компенсувала ремонт без зайвих затримок. Рекомендую цю страхову для водіїв, які шукають надійний захист для свого авто!