Хочу щиро подякувати страховому агенту Ігорю за професійну допомогу та підтримку. Він детально проконсультував мене, допоміг швидко оформити всі необхідні документи та постійно був на зв’язку. Завдяки його роботі процес пройшов максимально легко та без зайвих труднощів.
Також дякую страховій компанії BBSI Insurance за оперативний розгляд справи та швидке нарахування страхової виплати. У ДТП я не була винуватцем, тому для мене було дуже важливо отримати якісну допомогу та чесний підхід. Залишилась задоволена обслуговуванням і можу рекомендувати.
28 мая 2026, 19:35
Відгук не зарахований (на 28.05.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.