Цікава історія (можливо)
Не думав я що буду займатись такою фігньою як написання відгуків для мфошок. Але це великий вийняток, ця компанія постаралась щоб я це зробив. Ця історія максимально буде схожа на вашу якщо ви тут візьмете кредит, тому якщо цікаві наслідки та їх методи роботи, можете витратити 5 хв і ознайомитись з моїм досвідом.
Почалось все з потреби взяти декілька тисяч на деякі витрати. Потім в моєму життя прийшла біда і я почав лудоманити в казино, після декількох програшів я згадав про мфошки і почав всюди брати де тільки міг знайти (я розумію що це моя помилка, але хто грає той зрозуміє що логіки немає коли ти граєш) і ось і взяв в них. Пройшло вже більше пів року як я не граю і віддаю борги. В мене було на старті 34 мікрокредита, зараз залишилось 7. Я можу заявити з 100% впевненістю що у всіх 33 мфо, факторингових компаній працюють люди, але в цій я не хочу тут описувати їх словами, але це не люди :)
Після першого протермінування подзвонили через 2-3 дні, розмова з ними це окрема історія, «панянка» в навушниках спілкувалась так ніби вона володіє моїм життям а не виконує свою роботу по прозвону і читання шаблону з екрану. Якщо комусь буде цікаво я маю всі записані з ними розмови, від 1 секунди до кінця. Якщо ви надієтесь закрити тут свій кредит добросовісно чи на лояльних умовах — забудьте, це погана ідея. Тут не цінують те що людина сама готова закрити кредит за розумну суму чи розстрочення. Я не буду називати своє тіло, але скажу до прикладу — взяв 10000, не зміг віддати так як було ще 33 інших, віддавав тим хто йшов на поступки та розумів ситуацію, пропонував якісь розстрочки чи щось реальне. Ці ж нарахували в 5 раз більше тіла і не хотіли ніяких перемовин чи домовленостей, ніби якщо вони підуть на поступки їх сім'я яка в заручниках загине (якщо це так, дайте відповідь на цей відгук і в кінці напишіть 1212). Так в чому саме суть цієї передісторії, коли в мене появилась можливість оплатити на вигідних умовах для обох сторін, я пропонував тіло+5 тисяч, або загальну суму розбити на платежі. Ні, вони сказали що тільки їх умови і все. Поки справа не дійшла до суду. Я звертався до них мабуть разів 10 з різними пропозиціями, на що вони відповідали одне й те саме, і ще цікаво що це все було через емейл і вони підписують під своєї відповіддю що моє ЗВЕРНЕННЯ має бути підписано КЕП, але КЕП тут не обов'язковий, бо це не юридична заява, а проста комунікація та інші варіанти оплати. Якщо їм не можна писати на емейл щодо перемовин то куди? З вайбера вони шлють копіпастом на емейл. По телефону, я вже писав що це нереально.
Одним словом, якщо вам дуже-дуже потрібні кошти і ви не впевнені що повернете вчасно, то ні в якому разі не беріть в них. В будь якого іншого мфо — будь ласка, в цих без варіанту. З іншими можна домовлятись, ці як росія.
До речі відгуки які на 5 зірок 90% куплені :)
До речі відгуки які на 5 зірок 90% куплені :)

13 марта 2026, 12:14
Доброго дня. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Прострочена заборгованість — це загалом непросте питання, яке дійсно часто вирішується на персональному рівні за допомогою програм реструктуризації і т.д.
Але водночас треба зазначити, більше 70% клієнтів успішно повертають кредити вчасно або достроково і мають загалом позитивні враження від кредитування в CreditKasa. Це стосовно позитивних відгуків на 5 зірочок :)
Щодо вашої ситуації із заборгованістю та можливістю її врегулювання — то дуже прикро, що у вас залишилися настільки негативні враження від взаємодії з нашою компанією.
Зазвичай (в більшості випадків) ми находимо порозуміння вигідне для обох сторін.
На жаль, за нікнеймом ми не можемо ідентифікувати вас як клієнта, щоб надати вам коректне роз’яснення щодо саме вашого договору.
Ми також приділяємо велику увагу стандартам комунікації з клієнтами. Якщо під час спілкування з нашими співробітниками ви відчули некоректний тон або поведінку — нам важливо це перевірити, щоб ми могли провести внутрішню перевірку.Будь ласка, напишіть нам на info@creditkasa.ua, вказавши ПІБ, ІПН та номер договору — наші фахівці перевірять інформацію та нададуть детальне пояснення.
Ми відкриті до діалогу та готові боротися за Вашу прихильність.
Ми відкриті до діалогу та готові боротися за Вашу прихильність.